2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
canim minnak oğul 6 ayı bitirdi. 1 hafta da geçti. hala anne sütüyle doyuyor. doktorlar 1 yaşına kadar ana öğün anne sütü, diğerleri ek gida diyor. hadi süt az, şöyle böyle desek en az 9 ay anne sütü ya da formül mama asıl gıda diğerleri ek. sen hiç aklını bulandırma.

tam olarak kaç aylık bebeğin bilmiyorum ama ben 5 . 5 aylik tadıma başladım. tam da tadim yaptim, ağzına ufak bir şey veriyordum sadece. hala daha küçük recel kaseleri var ya onunla veriyorum herşeyi. en fazla dolu dolu bir yemek kaşığı alıyor. bakma buralarda tarif paylaşıyorum. mecbur bobrekleri yorulmasın bir kaç ay en azindan şekersiz tuzsuz yesin diye. yoksa iki gün veriyorum üçüncü gün çöpe gidiyor maalesef. kimse sevmiyor haliyle. küçük havucun patatesin yarısıyla yapıyorum onları da

Selam kızlar Bugün 6 ay aşılarını oldu benim oğlan çok şükür uzuunn bi süre aşı olmayacak kurtulduk darısı sizlere
Biz çoğu sebzeyi tattık üzüm şeftali kayısı tattık meyve olarak da, yumurta sarısından sonra dün annemle lor peynir yaptık yaklaşık yarım litre sütten yaptık 2 çorba kaşığı anca çıktı onun da yarısını yedi sayılır. Süzdürüp altta kalan peynir altı suyunu buz poşetlerine koyup buzluğa kaldırdık bişeylere atarız diye. Loru kolay yedi yumuşak yumuşak gezdirdi ağzında yuttu

Kızlar ben uyku meselesini çok takıyorum ya nasıl düzelcek bilmiyorum akşam 8-9 gibi gece Uykusuna geçiyor sabaha kadar 6-7 kere kalkıyor kesinlikle açlık değil derdi 2 dk emip geri uyuyor. Eşimle bişeyler deniyoruz meme dışında asla uyutamıyoruz napıcam bilmiyorum gerçekten mutsuz oluyorum çok ne zamana kadar böyle devam edecek Yarın bi gün işe başlıcam çok korkuyorum ya

Bir de benimki çok hareketli daha şimdiden zaptedemiyorum folik asiti de fazla kaçırmadım ama niye böyle oldu bütün gün tepemde inmiyo ki 2 dk dinleneyim bugün tartıldım 50 kiloya düşmüşüm Zaten halim de yok hissediyorum, bayılıp kalmasam bari bi yerde. Siz de böyle enerjisiz misiniz?

Rabbim yardımcımız olsun
Amiiinnnnnnnn
diş çıkıyor mu sen mi oyle tahmin ediyosn.? Eger cikiyosa nasi anladn bnu bzde cikmaya başlasa nasil anlicam bilmiyorm çünkü brazck tuz bari kat o zaman belki sever tuz ne kdar zararli olsa da. Patatesli yumurtayi nasl yaptn bu arada? valla benm bebe güzel yiyor sevdigi zaman daha baska tat vermedm oyle kabak vs köyde getiremedm onu tedigi seyler ya alıştı bi de kaşik agzina yaklasinca ağzını aciyor seviyo zaten diyordm bem hep kaşıkla verdigim zaman cok sevio diye. Mamayı bibara heo kasikla vermistm bulantisi var diye kucukken te o zamn bilr seviyodu oyle verince.

Acaba uykusunu mu aliyo oyun oynamak mi istiyo da oyle uyaniyo sürekli aslinda gun gectikce daha uzun uyumalari lazm da huy işte belki sonra düzene biner. İşe baslaymca kim bakacak ve tam ek gida zamanlarnda nasil yapacaksn peki. Birde 6 ay aşısı kaç tane ve zor mu oldu. İnsallah minik ateşi olmadan atlatir bu aşıyı da
6 aylk olmus seninki ya merak ediyorm hep emeklemeye başladi mi yda ne zaman baslarlar genelde. Benm oğlan yeni yemi tek seferde ters dönmeye başladı ama ileriye gidemiyo ayaginda destek olmazsa ne zaman başarakaclar acaba oyyy ne gzel düşüncesi bile yerde emekleyerek gidecek ama kışa denk gelecek malesef o durum kötü

Benim oğlanda çok enerjik benimle ilgilenin oynayın diyo onada güç dayanmaz ki benimde enerjim düştü ikinciye bişe kalmadı desem yeri yani bide sağolsun babası alıştırdi ihale bana kaldı bende nereye kadar dayancm

Yok canım oyun oynamak değil uykuya dalamıyor bir tek memede dalıyor gece uyanık kalmıyor hiç saat başı emip uykuya devam etmek istiyor o da beni çook yoruyor işe başlayınca annem bakacak allahtan gözüm arkada değil ama çok korkuyorum şu anda bile inanılmaz yorgunum işe başladığımı düşünemiyorum sabah akşam ve gece emziririrm gün içinde annemle çorba püre falan takılırlar.
Aşılara çok az ağladı hayret ettim bi ağızdan damla 2 de bacaktan iğne oldu. Rahat geçiyo şimdilik bakalım ateş falan olmazsa.
Benimki emeklemiyo daha ama yüz üstü yatırınca kendini geri ittiriyo şınav pozisyonu alıp. Emekler gibi o mesajı aldım ileri gidemiyo ama daha

Bizimki de inanılmaz kucakcı kendi kendine oyun halısında bile 5 dk dan fazla durmaz herşeyi beraber yapıyoruz yapışık ikiz olduk

Doyuyorlardır zaten adı üstünde ek gıda ilk bir yıl ana besin süt veya mama
Biz de aynıyız hem çok enerjik hem de ben çok bitiğim gece uykularımız da aynı senin ki gibi tükenmişlik var bende de..

Aslihaydo aslıcaaaann yok musun sen baga mi öyle geliyi? Ben de pek bakamadim sayfalara ama hic gozume de carpmadin..nirelerdesin gız
Canimmm ayy beni farketmissin bi hos oldum kız teşekkür ederim yokum kuzum yaa komşularla boya badana işine giriştik her gün birimizin evini yapıyoruz yardimlaşa öyle yoğunluktan çok giremiyorum girip okuyayim diyorum sızıp kalıyorum ne var ne yok kızlar şimdi yokum ama dönüşüm muhtesem olacakk

Parmağımı sürtünce tirtiklari geliyor alttaki iki dışın. Kendi de parmağını sokup kasıyor ya öyle düşünüyorum.
Patatesi küp küp kızartıp üstüne yumurta kırıyorum oğluna sabah. Onun ağzına az ezince yiyordu.
Az önce annem.mercimek çorba yapmış ondan da içti biraz tuzlu diye sanırım. Yanlış aslında.
Market yoğurdu verdim onu da yedi az.
Oğlum da cok kuralciydim daha rahatım sanırım. Oglum bobrek hastası cunku.
Ne güzel maşallah şanslısın kaşığı sevdiyse, alıştıysa hemen. Istahliydi zaten senin paşa nazar degmesin. alışır yoğurda da zamanla bence. Hem zaten tadimlikmis ilk bir yıl ya olduğu kadar napalim

şeftaliye bizimki de aynını yaptıydı. gerçi ilk tadarken hep aynı yapıyor sonra sonra alışıyor
iyi madem tek degilmisiz
aboo 50 kg muu hayallerimdeki kilom bende dusermiyim o kadar da yoruluyorum veremiyorum ama ya
evet ya nerelerdesin sen hadi cabuk bitir isleri.

Evet kızlar islerimi bittiremedim tabi kiz disarda durmamis 10 dk sonra cikip geldiler birde bagiris cagiris kavga ettik bir suru bana diyorki detay yapiyorsun birsey yok ellemedim dokunmadm girmedim o odayi onu yikadm bunu yaptim ya benm icim.boyle rahat edecek birazda soyleneyim dimi kac aydir zaten yoruldum ama bende esseklik bir kadin tutmadim. Bana diyorki sen dedinde ben hayir mi dedim, kadinlarda nasil temizliyor etraftada yok oylr bildigim biri napayim. He disari cikmis eve gelmis neymis camlar perdeler acikmis evi goruyorlarmis ben kendimi gösteriyormusum ya millette beni bekliyordu camda balkona ay Allahim bu adamin su huyu beni usandirdi. Kizi 2 gundur yikayamamistim onu hallettim en azindan yarinda daha bir suru isim var ins kizim izin verirde yapar bitiririm.

İnsallah huyu degisir de akıllı usluca yatar minnoş agizdan alinan rota mi yksa devletn karşıladığı baska bir aşı mi.? Yaa ne gzel kendini kaldiriyosa yavas yavas iter de o zamn kendiji az kalms bence emeklemesine ayy tos tos ne gzel gezecekler etrafta ne tatlış olurlar

İyi şükür canım minnoş oğlan tatlandı iyice şebeklik yapıyor sürekli Maşşallah kuzuna hayırlı olsun şimdiden sandalyesi de bol bol yesin de büyüsün inşallah
Vitamin kullanıyorum ben canım imom latte emziren anneler için. Sen de kullan faydası olur enerjini toplar biraz. Gece çok uyanıyor demişsin ya o alışkanlık haline gelmiş maalesef. Emerek uyutuyorsan her uyku evresinde uyandığında geri dalmak için tekrar emmek istiyor. Öncelikle emerek uyumayı bıraktırman lazım. Emzirip yarı uykuluyken beşiğine bırakmalısın. Desteksiz uykuya geçerse gece uykusu da düzene girer zamanla. Ben pış pış ve yatır kaldırla uyutuyorum bu hafta.

Çok yorucu bir gündü canlı dersler büyük kızın ödevleri derken haşatımız çıktı bugün eşimle. Hiç bir iş yapamadım ev aldı başını gidiyor hazır gelmişken bişey ler yapayım dedim ancak bitti işim ayşecik te uyudu ama benim iş yapacak takatim kalmadı büyük kızımıda uyutsamda bende uyusam erkence. Bugün bir de rota 2.doz vardı çok huzursuzluk yapıyor mızır mızır ayşecik. 500 gram almış bu arada bugün yoğurt mayaladım yarın tadımlara başlıyacağım umarım severse ek gıdayla toparlar kendini

Hmm elinle anladn sen demek ki. Bende baktm bsey yok da bseyleri hep agzina götürüyor sürtüyor uzun zamandan beri ben o şekilde anlamam o yzden anca elimle bakarm. Ya bunlsrda da damak zevki var ne anliyosa tuz dan yarebbiimmmm sanki anasinin karninda tuzla doğdu ben de akışına birakir gniyim yok desem de kaşla göz arasnda veriyolar zaten agzina elleri rahat durmuyo evdekilern evet şükür benm sıpa kaşık sevio o yönden şansliyim sevdiklerine agzini aciyo eşşek yerken de çok mutlu oluyo seviniyo bi de
Kıskaniyo seni ya ne gzel işte kiz bnde kıskanan adami severm tabi fzlasi olmamasi şartıyla. Olsn yavastan yavastan yap sen strese sokuyosn kendini ondan hersey ters gidiyo. Küçük cadı uyudukca yap gündûzleri. Kadn tutsan bnce daha kötü bu hastalk döneminde özellikle kendin yap ağır ağır daha iyi. Takıldın sen ya ondan aksi oluyo eşine de o yzden kızıyorsn aslinda tartismalik durum yok ortada sen tenizlensn diyosn o da yapma diye dokunmadm dio sna ama işte takıntı olunca illa temizleme hırsı oluyo iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…