- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Ya agirima gidiyor ama ben neden kendimi gostermek isteyeyim kendimi gostermek istesem bir kere halime donup bakmiyor oyle sac bas herseyim.daginik ter icinde kalmışım adamn ettigi lafa bak bende virus getirdin evime soktun diye soylendim bayaHmm elinle anladn sen demek ki. Bende baktm bsey yok da bseyleri hep agzina götürüyor sürtüyor uzun zamandan beri ben o şekilde anlamam o yzden anca elimle bakarm. Ya bunlsrda da damak zevki var ne anliyosa tuz dan yarebbiimmmm sanki anasinin karninda tuzla doğduben de akışına birakir gniyim yok desem de kaşla göz arasnda veriyolar zaten agzina elleri rahat durmuyo evdekilern evet şükür benm sıpa kaşık sevio o yönden şansliyim sevdiklerine agzini aciyo eşşek yerken de çok mutlu oluyo seviniyo bi de
Kıskaniyo seni ya ne gzel işte kiz bnde kıskanan adami severm tabi fzlasi olmamasi şartıyla. Olsn yavastan yavastan yap sen strese sokuyosn kendini ondan hersey ters gidiyo. Küçük cadı uyudukca yap gündûzleri. Kadn tutsan bnce daha kötü bu hastalk döneminde özellikle kendin yap ağır ağır daha iyi. Takıldın sen ya ondan aksi oluyo eşine de o yzden kızıyorsn aslinda tartismalik durum yok ortada sen tenizlensn diyosn o da yapma diye dokunmadm dio sna ama işte takıntı olunca illa temizleme hırsı oluyo iste
Oyy oyy canlı dersler falan bu yıl çok yorucu geçecek evden çalışmak okula gitmekten kat be kat yorucu ve stresli oldu gerçekten. Allahtan benim okul az ders veriyor sınıfları birleştiriyorlar haftada 6 saat dersim var şimdilik. Allah kolaylık versin canım sana daÇok yorucu bir gündü canlı dersler büyük kızın ödevleri derken haşatımız çıktı bugün eşimle. Hiç bir iş yapamadım ev aldı başını gidiyor hazır gelmişken bişey ler yapayım dedim ancak bitti işim ayşecik te uyudu ama benim iş yapacak takatim kalmadı büyük kızımıda uyutsamda bende uyusam erkence. Bugün bir de rota 2.doz vardı çok huzursuzluk yapıyor mızır mızır ayşecik. 500 gram almış bu arada bugün yoğurt mayaladım yarın tadımlara başlıyacağım umarım severse ek gıdayla toparlar kendini
Ortada buluşmak lazım bu bebelerle ama yanaşmıyolarDoyuyorlardır zaten adı üstünde ek gıda ilk bir yıl ana besin süt veya mama
Biz de aynıyız hem çok enerjik hem de ben çok bitiğim gece uykularımız da aynı senin ki gibi tükenmişlik var bende de..
Yapı meselesi heralde canım ben de hemen veririm hatta çok veririm o kadarı da iyi değiliyi madem tek degilmisiz
aboo 50 kg muu hayallerimdeki kilom bende dusermiyim o kadar da yoruluyorum veremiyorum ama ya
evet ya nerelerdesin sen hadi cabuk bitir isleri.
Hepsi devletin aşı karnesinde olanlardı canımİnsallah huyu degisir de akıllı usluca yatar minnoşagizdan alinan rota mi yksa devletn karşıladığı baska bir aşı mi.? Yaa ne gzel kendini kaldiriyosa yavas yavas iter de o zamn kendiji az kalms bence emeklemesine ayy tos tos ne gzel gezecekler etrafta ne tatlış olurlar ☺
amin canım Allah razı olsunAllah sabır versin hepinize. Çok zor. Allah sizlere evlatlarınıza hayırlı uzun ömürler versin.
Hiç sorma ya okula gitsek daha iyi Bi düzenimiz Bi saatimiz kalmadı benim ders saatlerim belli de eşimin ki akşamdan belli oluyor ne saçma yarına plan yapamıyoruz ders programı gelmeden bu akşam 20.30da zoom da vardı Ayşe huzursuz tam uyku öncesi eşim ayşeye bakıyor Zeynep benim yanımda derste habire kameradan el sallıyor öğrencilereOyy oyy canlı dersler falan bu yıl çok yorucu geçecek evden çalışmak okula gitmekten kat be kat yorucu ve stresli oldu gerçekten. Allahtan benim okul az ders veriyor sınıfları birleştiriyorlar haftada 6 saat dersim var şimdilik. Allah kolaylık versin canım sana da
Ben de vitamin kullanıyorum ama yine de iyi hissedemedim bu hafta azıcık daha uyusam olcak da işteİyi şükür canım minnoş oğlan tatlandı iyice şebeklik yapıyor sürekliMaşşallah kuzuna hayırlı olsun şimdiden sandalyesi de bol bol yesin de büyüsün inşallah
Vitamin kullanıyorum ben canım imom latte emziren anneler için. Sen de kullan faydası olur enerjini toplar biraz. Gece çok uyanıyor demişsin ya o alışkanlık haline gelmiş maalesef. Emerek uyutuyorsan her uyku evresinde uyandığında geri dalmak için tekrar emmek istiyor. Öncelikle emerek uyumayı bıraktırman lazım. Emzirip yarı uykuluyken beşiğine bırakmalısın. Desteksiz uykuya geçerse gece uykusu da düzene girer zamanla. Ben pış pış ve yatır kaldırla uyutuyorum bu hafta.
Bende yapmıyorum ya. Genel olarak yapmıyorum yemiyor zaten düzgün püskürtüyor hep. Alllerjil bi bebek olmadığını düşünüyorumHerşeyde yapın diyor doktorlar canım. Ben yapmadım gerçi
bennnnnBir de benimki çok hareketli daha şimdiden zaptedemiyorum folik asiti de fazla kaçırmadım ama niye böyle oldubütün gün tepemde inmiyo ki 2 dk dinleneyim bugün tartıldım 50 kiloya düşmüşüm Zaten halim de yok hissediyorum, bayılıp kalmasam bari bi yerde. Siz de böyle enerjisiz misiniz?
ağızdan hangi aşı canim devletin yaptırdığı?Hepsi devletin aşı karnesinde olanlardı canım
aynen gezselerde kucaktan inseler biraz ☺
Yatakta çok ağlatmıyorum ben yatırıp karnına pış pış yapıyorum bakıyorum ağlıyorsa alıyorum sakinleşince tekrar koyuyorum al koy 3-4 kere yaptım dün en sonunda uyudu. Emzik alıyor ama benimki emziği sadece uykuya geçerken veriyorum. Emziği alınca uyuyacağını anlıyor kafayı hemen yana atıyor. Pes etmeyip sabırlı olmak lazım canım yoksa daha da fazla uyanmaya başlar alışkanlık pekişir.Ben de vitamin kullanıyorum ama yine de iyi hissedemedim bu hafta azıcık daha uyusam olcak da işte
Dediğin çok doğru benimki tamamen alışkanlıktan geliyor memeye, yarı uykulu memeden çekip beşiğe bırakmayı deniyorum çok ağlıyo hiç susmuyo sabrediyorum bekliyorum hemen almıyorum ama inanılmaz çok ağlıyo alıyorum gezdiriyorum bu sefer ağlamayı bırakmıyo bi yandan söyleniyo sonra mecbur yine memeye alıyorum böyle bi kısır döngüdeyiz hangi aşamada pes etmesem yataktan almak mı kucakta gezdirmek mi? Bi yeri yanlış yapıyorum ama nereyi yoksa benim oğlan böyle diyip kabul mı etmem lazım bilemiyorum hiç
Valla benim oğlanda öyle. Eme eme uyuyacak bende alıştım sanırım bu kolaylığa veriyorum emiyor uyuyoruz öyle tüm gece.emzikte tutmuyor kandıramıyorumda. Emmese gözü kapalı ağzı açık aranıyor ağlıyorSelam kızlar ❤ Bugün 6 ay aşılarını oldu benim oğlan çok şükür uzuunn bi süre aşı olmayacak kurtulduk darısı sizlere☺
Biz çoğu sebzeyi tattık üzüm şeftali kayısı tattık meyve olarak da, yumurta sarısından sonra dün annemle lor peynir yaptık yaklaşık yarım litre sütten yaptık 2 çorba kaşığı anca çıktı onun da yarısını yedi sayılır. Süzdürüp altta kalan peynir altı suyunu buz poşetlerine koyup buzluğa kaldırdık bişeylere atarız diye. Loru kolay yedi yumuşak yumuşak gezdirdi ağzında yuttu☺☺
Kızlar ben uyku meselesini çok takıyorum ya nasıl düzelcek bilmiyorum akşam 8-9 gibi gece Uykusuna geçiyor sabaha kadar 6-7 kere kalkıyor kesinlikle açlık değil derdi 2 dk emip geri uyuyor. Eşimle bişeyler deniyoruz meme dışında asla uyutamıyoruz napıcam bilmiyorum gerçekten mutsuz oluyorum çok ne zamana kadar böyle devam edecekYarın bi gün işe başlıcam çok korkuyorum ya
Evet canim saglikla büyüsünlerde. Bakalim bnde orumcege bakacagim gibiBKGK acele etmeden yavaş yavaş yap canım temizliğini yorma kendini bu kadar. Benim oğlan da hiç durmuyor kendi başına önceden oyuncak falan biraz idare ediyordu şimdi hep yanına adam istiyor kucakta gezmek istiyor. İşte 10 dk da olsa idare etse örümcek biraz kurtarıcı oluyor. Benim oğlanın boyu da 70 cm di sanırım. Yetişiyor ayağı tam basıyor hatta. Zaten örümceğin esneme payı var hoppala gibi düşün.
Tek başına çocuk büyütmek gerçekten zor ilk kızımda bende yalnızdım çok zorlanmıştım bir de kiloluydu kucakta sürekli kolum sırtım kalmazdı. Ama geçti gitti şimdi hep güzel anları hatırlıyoruz şimdi
Kızlarım zamanında yoktu 3 gün kuralı vs direk daldık ek gıdaya. Bir sıkıntı da yaşamadık oğlanda başta birkaç yaptım sonra saldım gitti herhangi bir sıkıntı da yaşamadık şükür çoğu şeyi verdim.Bende yapmıyorum ya. Genel olarak yapmıyorum yemiyor zaten düzgün püskürtüyor hep. Alllerjil bi bebek olmadığını düşünüyorum
Evet geri dalmak için meme istiyorlar. Benşm de öyle bir derdim var bi ay daha geçsin de alıştırmaya çalışacağım gece beslenmesini azaltmaya. Benimki baya baya emiyor ama uykusunda. Yutuyor bol bol. Çalışıyorum benşm de işime geliyor bende uyuşabiliyorum çünkü o emerek uyuyuncaİyi şükür canım minnoş oğlan tatlandı iyice şebeklik yapıyor sürekliMaşşallah kuzuna hayırlı olsun şimdiden sandalyesi de bol bol yesin de büyüsün inşallah ♥
Vitamin kullanıyorum ben canım imom latte emziren anneler için. Sen de kullan faydası olur enerjini toplar biraz. Gece çok uyanıyor demişsin ya o alışkanlık haline gelmiş maalesef. Emerek uyutuyorsan her uyku evresinde uyandığında geri dalmak için tekrar emmek istiyor. Öncelikle emerek uyumayı bıraktırman lazım. Emzirip yarı uykuluyken beşiğine bırakmalısın. Desteksiz uykuya geçerse gece uykusu da düzene girer zamanla. Ben pış pış ve yatır kaldırla uyutuyorum bu hafta.
Benimde acayip dökülüyor ve yenileri geliyor sanki cunku benim ufak saclarim yoktu hic gecen baktim.onde bir suruufaknsac var napmali acaba dökülmemesi icinSizinde saçlarınız çok dökülüyor mu ya. Gebeliğimde günde 10 tel anca dökülürdü şimdi ooo Demir den kaynaklı mi ne yapmalı acaba saçımı açmaya korkar oldum
Hoşgeldin canımkızın nasıl? Ne iyi olmuş yazlık evde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor insan. Foruma otomatik nasıl giriliyor bu arada senelerdir giriyorum hiç otomatik giremedim ben
Bizim de aynu dediğin gibi yarım saat sonra cızırdamaya başlıyor. Sabah uykusundan uyandı biraz emzirdim güç bela. Kahvaltısını hazırladım yedirdim. Yere uzandık beraber oynadık biraz. Oturttum oyuncak oynadı falan yarım saat gayet iyiydi sonra başladı mama içirdi babası biraz gezdirdi kucaktan kucağa dolandı 2 saati doldurdu bu şekilde. Altını üstünü değiştirip uyuttum şimdi. Sen de 1,5 saati yavaş yavaş arttır uyanıklık süresini daha çabuk uyur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?