2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya agirima gidiyor ama ben neden kendimi gostermek isteyeyim kendimi gostermek istesem bir kere halime donup bakmiyor oyle sac bas herseyim.daginik ter icinde kalmışım adamn ettigi lafa bak bende virus getirdin evime soktun diye soylendim baya aman az kaldi isim.insallah ustesinden gelip vir kahve icecegim

BKGK acele etmeden yavaş yavaş yap canım temizliğini yorma kendini bu kadar. Benim oğlan da hiç durmuyor kendi başına önceden oyuncak falan biraz idare ediyordu şimdi hep yanına adam istiyor kucakta gezmek istiyor. İşte 10 dk da olsa idare etse örümcek biraz kurtarıcı oluyor. Benim oğlanın boyu da 70 cm di sanırım. Yetişiyor ayağı tam basıyor hatta. Zaten örümceğin esneme payı var hoppala gibi düşün.
Tek başına çocuk büyütmek gerçekten zor ilk kızımda bende yalnızdım çok zorlanmıştım bir de kiloluydu kucakta sürekli kolum sırtım kalmazdı. Ama geçti gitti şimdi hep güzel anları hatırlıyoruz şimdi

Oyy oyy canlı dersler falan bu yıl çok yorucu geçecek evden çalışmak okula gitmekten kat be kat yorucu ve stresli oldu gerçekten. Allahtan benim okul az ders veriyor sınıfları birleştiriyorlar haftada 6 saat dersim var şimdilik. Allah kolaylık versin canım sana da

Hepsi devletin aşı karnesinde olanlardı canım
aynen gezselerde kucaktan inseler biraz

Allah sabır versin hepinize. Çok zor. Allah sizlere evlatlarınıza hayırlı uzun ömürler versin.
amin canım Allah razı olsun
Hiç sorma ya okula gitsek daha iyi Bi düzenimiz Bi saatimiz kalmadı benim ders saatlerim belli de eşimin ki akşamdan belli oluyor ne saçma yarına plan yapamıyoruz ders programı gelmeden bu akşam 20.30da zoom da vardı Ayşe huzursuz tam uyku öncesi eşim ayşeye bakıyor Zeynep benim yanımda derste habire kameradan el sallıyor öğrencilereişimiz çok zor çok

Ben de vitamin kullanıyorum ama yine de iyi hissedemedim bu hafta azıcık daha uyusam olcak da işte
Dediğin çok doğru benimki tamamen alışkanlıktan geliyor memeye, yarı uykulu memeden çekip beşiğe bırakmayı deniyorum çok ağlıyo hiç susmuyo sabrediyorum bekliyorum hemen almıyorum ama inanılmaz çok ağlıyo alıyorum gezdiriyorum bu sefer ağlamayı bırakmıyo bi yandan söyleniyo sonra mecbur yine memeye alıyorum böyle bi kısır döngüdeyiz hangi aşamada pes etmesem yataktan almak mı kucakta gezdirmek mi? Bi yeri yanlış yapıyorum ama nereyi yoksa benim oğlan böyle diyip kabul mı etmem lazım bilemiyorum hiç

bennnnn bugün gidip kan verdim hatta bi bakayım dedim. dr da emziriyorsun normal olabilir de dedi ama yine de bi bakalım dedik.
gece uyanmalari offf ya sadece 2 hakkı olsun dahası uykusuna zarar valla. bizde mahvolduk.

Hepsi devletin aşı karnesinde olanlardı canım
aynen gezselerde kucaktan inseler biraz ☺
ağızdan hangi aşı canim devletin yaptırdığı?

Yatakta çok ağlatmıyorum ben yatırıp karnına pış pış yapıyorum bakıyorum ağlıyorsa alıyorum sakinleşince tekrar koyuyorum al koy 3-4 kere yaptım dün en sonunda uyudu. Emzik alıyor ama benimki emziği sadece uykuya geçerken veriyorum. Emziği alınca uyuyacağını anlıyor kafayı hemen yana atıyor. Pes etmeyip sabırlı olmak lazım canım yoksa daha da fazla uyanmaya başlar alışkanlık pekişir.

Valla benim oğlanda öyle. Eme eme uyuyacak bende alıştım sanırım bu kolaylığa veriyorum emiyor uyuyoruz öyle tüm gece.emzikte tutmuyor kandıramıyorumda. Emmese gözü kapalı ağzı açık aranıyor ağlıyor

Evet canim saglikla büyüsünlerde. Bakalim bnde orumcege bakacagim gibi

Bende yapmıyorum ya. Genel olarak yapmıyorum yemiyor zaten düzgün püskürtüyor hep. Alllerjil bi bebek olmadığını düşünüyorum
Kızlarım zamanında yoktu 3 gün kuralı vs direk daldık ek gıdaya. Bir sıkıntı da yaşamadık oğlanda başta birkaç yaptım sonra saldım gitti herhangi bir sıkıntı da yaşamadık şükür çoğu şeyi verdim.

Evet geri dalmak için meme istiyorlar. Benşm de öyle bir derdim var bi ay daha geçsin de alıştırmaya çalışacağım gece beslenmesini azaltmaya. Benimki baya baya emiyor ama uykusunda. Yutuyor bol bol. Çalışıyorum benşm de işime geliyor bende uyuşabiliyorum çünkü o emerek uyuyunca

Sizinde saçlarınız çok dökülüyor mu ya. Gebeliğimde günde 10 tel anca dökülürdü şimdi ooo Demir den kaynaklı mi ne yapmalı acaba saçımı açmaya korkar oldum
Benimde acayip dökülüyor ve yenileri geliyor sanki cunku benim ufak saclarim yoktu hic gecen baktim.onde bir suruufaknsac var napmali acaba dökülmemesi icin

Sağol canım, hoşbuldum. Çok şükür kızım iyi büyüyor zamanın nasıl geçtiğini anlamadan; bu hafta ek gıda tadımlarına başladık keyifli gidiyor
Otomatik derken şifreni kullanıcı adını girp beni hatırla yapıyorsun ya onu kastediyorum; öyle olunca sayfaya girdiğinde her defasında şifre girmemiş oluyosun ama benim o ayarlarım da gidince ve uzunca zamandır şifre girmemiş olduğun için unutmuşum zor oldu geri dönmesi ama güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…