2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnsallh tekrar bulaşmaz bu pis hastalk kimsete de geçmz umarm işte bayan olarak bizim derdimiz dusuncemz ne adamlarin düşüncesi ne işte kocam da evim ayriyken oyleydi şmdi de fena saldı karismaz etmez

bir gün yapalım.bencede güzel olur

prego mu canim? kilo sınırı var. biz kullanıyoruz ama çok sallanmayı sevmiyor sipam
Güzel olur mutlu olurum. Görüş ten baktık bugün. Yerli bir firmaydı. Oturttuk . Ki ilk kez bir mağazaya girdi. Orası 3. Çevre yolunda biliyorsundur. Tenhaydı. Önce bastı yaygarayı babasıyla çıktılar geri. Sonra oyunla geri soktuk. Bizim beğendiğimizi sevdi. Oturtup salladık. Tepsisi eksikmiş yenisi birkaç güne gelecekmiş numara bıraktık arayacaklar. Bunu 3-4 sene kullanırız gibi.

Afiyet olsun yarasın kuzuya. Bende sekersiz tutsuz yesin diye uğraşıyorum, sanırım elimin ayarı yok biraz fazla yapıyorum. Bu seferde kıyamıyorum atmaya ezmediklerimden ben yiyorum. Sayesinde tuzuda birakicam galiba. Birde zayıflama ya başladım. İştahımda kapandı. İki kaşık yesin diye uğras, bir tabağı otur ye. Bugün brokoli havuc patates hasladım, azıcık yedi Bana kaldı. Pekmezle kek yapmistim kecibiynuzu tozu ile, oturdu onunla doyurdu karnını.

Ah ah keşke hakları 2 olsa bence 2 bile çok 1 kere yeter gece ama gel de anlat
Opa mı ne öyle bi adı var canım

Bi hafta karar verip uğraşmam lazım dediğinden canım,küçük çaplı bir uyku eğitimi bu da
Şart oldu benimkine

Çok tatlısiniz ya.. benim niye böyle komsularim yok ya..masAllah size..Allah mutlu mutlu nice gunler nasip etsin

Çok tatlı bir kisiliksin..foruma renk katiyorsun balim.eksikliğin hissediliyor gerci ben de pek bakamıyorum artik..gucum.kalmiyor

misskokulumm teşekkür ederim canım. Tam sevmelik zamanları. Canları sağolsun. Varsın kucak bebeği olsunlar. Bugünleri arayacağız. Şimdi ne çabuk geçti 5 ay 21 gün diyorum. Atayı yatağına koydum. Evi silecektim, eşim bu saatte boşver yarın yaparız dedi. İşime geldi uzandım bende. Biraz telefona bakıp yatacağım . Hepinize ve kuzulara huzurlu kesintisiz uykular dilerim.

Bahar sen esini anlatirken bazen kendi esime ne kadar benzetiyorum bi bilsen canim o seni kendi gözünden sacin basin daginik da olsa guzel goruyor.. sen de cok üstüne varma.benim esim de cam acik temizlik yaptigimda problem cikariyor..ilk zamanlar kiziyordum.ama şimdi diyorum ki bir erkek diger erkeklerin dusuncesini bizden iyi bilir.koruma ic gudusu iste..hele bi de bu zamanda sapıklar o kadar artti ki
.eminim.su an cok üzülüyordur seni yordugu icin.ama bence cok kasma kendini guzellik...cunku bu virus o kadar zaman yasamaz

Sizinde saçlarınız çok dökülüyor mu ya. Gebeliğimde günde 10 tel anca dökülürdü şimdi ooo Demir den kaynaklı mi ne yapmalı acaba saçımı açmaya korkar oldum
Benim aşırı dökülüyordu doğumdan sonra Kel olacak gibi geliyordu ama son 1 aydık baya azaldı Eskisi gibi dökülmüyor

Kızlar ben kurabiye yapsam bebk için simdi icine yumurta akı katmamayim mi? Bu arada yumurta daha hic denemedim.ama ilk önce firinda pismis denemek istiyorum.nee alaka bilmiyorum ama firin protein yapisini bozuyor.doktor dedi. Keciboynuzu tozu ile yapan var mi? Ne olcude katiliyor? Hurma pekmez vs de denenebilir..ouf hepsini tek tek denemeliyim once

Kurabiye yapmadim ama kek yapiyorum çocuklara. Yumurta akinida katiyorum, tek tek denemedim. 1 çay pardağı keçiboynuzu tozu, yarim çay bardağı pekmez koyuyorum. Birde kuru yemiş rendeliyorum. Ceviz badem felam tek tek denemek, zor geldi. Ogluma hep yapiyordum, bi kere tattirdim bisi olmadı, artik yediriyorum. Ihlamur yapiyorum yanina,

Sizinde saçlarınız çok dökülüyor mu ya. Gebeliğimde günde 10 tel anca dökülürdü şimdi ooo Demir den kaynaklı mi ne yapmalı acaba saçımı açmaya korkar oldum
Felaket sekilde dökülüyor kel olcam diye bnde korkuyorm resmen daha dokulmesu yetmez gbi benm sıpa bi de yoluyo çıt çıt sesler geliyo kopariyodedigin gibi hamileligimde saçm uzadı dökülmesi hic yoktu nerdeyse smdi de fzla fzla dökülüyo

Ben bebe bisküvisi yaptım canım yumurta hiç koymadım tarifte yoktu. Tereyağ, az zeytinyağı, kurukayısı, kuru üzüm, hurma, keçiboynuzu tozu, bir de un karışımı koydum pişirdim. Bir tepsi oldu dondurucuya attım her sabah kahvaltıda bir tane çıkarıp suda pişiriyorm içine yumurta peynir tahin vs karıştırıp veriyorum

Çok normal canım hamilelik boyunca dökülmeyen saçlar doğumdan sonra dökülüyor zamanla azalacaktır dökülme merak etme.

Kolay gelsin ne güzel kaldı mı komşuluk ya öyle maşallah size

İçine sinmiyor tabi ya kuzum haklısın da keşke bi kadın bulsan dip bucak girse bende var bi abla ama parasızlıktan çağırmadım 2 ay ev isyan ediyor beni üstün körü temizleme artık diye valla dayanamayıp çağırcam sanırım kış girmeden gelsin bi daha ben yapamıycam galiba ne halim ne gücüm ne zamanım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…