- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
İnsallh tekrar bulaşmaz bu pis hastalk kimsete de geçmz umarmYa agirima gidiyor ama ben neden kendimi gostermek isteyeyim kendimi gostermek istesem bir kere halime donup bakmiyor oyle sac bas herseyim.daginik ter icinde kalmışım adamn ettigi lafa bak bende virus getirdin evime soktun diye soylendim bayaaman az kaldi isim.insallah ustesinden gelip vir kahve icecegim
Hmm me asisiyms merak ettm. Farkli bi etkisi yoktr umarm olmasn da insallhHepsi devletin aşı karnesinde olanlardı canım
aynen gezselerde kucaktan inseler biraz ☺
Güzel olur mutlu olurum. Görüş ten baktık bugün. Yerli bir firmaydı. Oturttuk . Ki ilk kez bir mağazaya girdi. Orası 3. Çevre yolunda biliyorsundur. Tenhaydı. Önce bastı yaygarayı babasıyla çıktılar geri. Sonra oyunla geri soktuk. Bizim beğendiğimizi sevdi. Oturtup salladık. Tepsisi eksikmiş yenisi birkaç güne gelecekmiş numara bıraktık arayacaklar. Bunu 3-4 sene kullanırız gibi.bir gün yapalım.bencede güzel olur
prego mu canim? kilo sınırı var. biz kullanıyoruz ama çok sallanmayı sevmiyor sipam
Afiyet olsun yarasın kuzuya. Bende sekersiz tutsuz yesin diye uğraşıyorum, sanırım elimin ayarı yok biraz fazla yapıyorum. Bu seferde kıyamıyorum atmaya ezmediklerimden ben yiyorum. Sayesinde tuzuda birakicam galiba. Birde zayıflama ya başladım. İştahımda kapandı. İki kaşık yesin diye uğras, bir tabağı otur ye. Bugün brokoli havuc patates hasladım, azıcık yedi Bana kaldı. Pekmezle kek yapmistim kecibiynuzu tozu ile, oturdu onunla doyurdu karnını.canim minnak oğul 6 ayı bitirdi. 1 hafta da geçti. hala anne sütüyle doyuyor. doktorlar 1 yaşına kadar ana öğün anne sütü, diğerleri ek gida diyor. hadi süt az, şöyle böyle desek en az 9 ay anne sütü ya da formül mama asıl gıda diğerleri ek. sen hiç aklını bulandırma.
tam olarak kaç aylık bebeğin bilmiyorum ama ben 5 . 5 aylik tadıma başladım. tam da tadim yaptim, ağzına ufak bir şey veriyordum sadece. hala daha küçük recel kaseleri var ya onunla veriyorum herşeyi. en fazla dolu dolu bir yemek kaşığı alıyor. bakma buralarda tarif paylaşıyorum. mecbur bobrekleri yorulmasın bir kaç ay en azindan şekersiz tuzsuz yesin diye. yoksa iki gün veriyorum üçüncü gün çöpe gidiyor maalesef. kimse sevmiyor haliyle. küçük havucun patatesin yarısıyla yapıyorum onları da
Ağızdan damlatılan çocuk felci aşısı canım. 2 bacak 1 de ağızdan yapıldı hiç sıkıntı yaşamadık biz şükür bu ayki aşılarda.Hmm me asisiyms merak ettm. Farkli bi etkisi yoktr umarm olmasn da insallh
Ah ah keşke hakları 2 olsa bence 2 bile çok 1 kere yeter gece ama gel de anlatbennnnnbugün gidip kan verdim hatta bi bakayım dedim. dr da emziriyorsun normal olabilir de dedi ama yine de bi bakalım dedik.
gece uyanmalari offf ya sadece 2 hakkı olsun dahası uykusuna zarar valla. bizde mahvolduk.
ağızdan hangi aşı canim devletin yaptırdığı?
Bi hafta karar verip uğraşmam lazım dediğinden canım,küçük çaplı bir uyku eğitimi bu daYatakta çok ağlatmıyorum ben yatırıp karnına pış pış yapıyorum bakıyorum ağlıyorsa alıyorum sakinleşince tekrar koyuyorum al koy 3-4 kere yaptım dün en sonunda uyudu. Emzik alıyor ama benimki emziği sadece uykuya geçerken veriyorum. Emziği alınca uyuyacağını anlıyor kafayı hemen yana atıyor. Pes etmeyip sabırlı olmak lazım canım yoksa daha da fazla uyanmaya başlar alışkanlık pekişir.
Benim de kolayıma geliyordu taaki gecede 6-7 defa uyanıncaValla benim oğlanda öyle. Eme eme uyuyacak bende alıştım sanırım bu kolaylığa veriyorum emiyor uyuyoruz öyle tüm gece.emzikte tutmuyor kandıramıyorumda. Emmese gözü kapalı ağzı açık aranıyor ağlıyor
Canimmm ayy beni farketmissin bi hos oldum kızteşekkür ederim yokum kuzum yaa komşularla boya badana işine giriştik her gün birimizin evini yapıyoruz yardimlaşa öyle yoğunluktan çok giremiyorum girip okuyayim diyorum sızıp kalıyorum ne var ne yok kızlar şimdi yokum ama dönüşüm muhtesem olacakk
Ya agirima gidiyor ama ben neden kendimi gostermek isteyeyim kendimi gostermek istesem bir kere halime donup bakmiyor oyle sac bas herseyim.daginik ter icinde kalmışım adamn ettigi lafa bak bende virus getirdin evime soktun diye soylendim bayaaman az kaldi isim.insallah ustesinden gelip vir kahve icecegim
Benim aşırı dökülüyordu doğumdan sonra Kel olacak gibi geliyordu ama son 1 aydık baya azaldı Eskisi gibi dökülmüyorSizinde saçlarınız çok dökülüyor mu ya. Gebeliğimde günde 10 tel anca dökülürdü şimdi ooo Demir den kaynaklı mi ne yapmalı acaba saçımı açmaya korkar oldum
Kurabiye yapmadim ama kek yapiyorum çocuklara. Yumurta akinida katiyorum, tek tek denemedim. 1 çay pardağı keçiboynuzu tozu, yarim çay bardağı pekmez koyuyorum. Birde kuru yemiş rendeliyorum. Ceviz badem felam tek tek denemek, zor geldi. Ogluma hep yapiyordum, bi kere tattirdim bisi olmadı, artik yediriyorum. Ihlamur yapiyorum yanina,Kızlar ben kurabiye yapsam bebk için simdi icine yumurta akı katmamayim mi? Bu arada yumurta daha hic denemedim.ama ilk önce firinda pismis denemek istiyorum.nee alaka bilmiyorum ama firin protein yapisini bozuyor.doktor dedi. Keciboynuzu tozu ile yapan var mi? Ne olcude katiliyor? Hurma pekmez vs de denenebilir..ouf hepsini tek tek denemeliyim once
Ohh insallh da sorun yaşamazsinizAğızdan damlatılan çocuk felci aşısı canım. 2 bacak 1 de ağızdan yapıldı hiç sıkıntı yaşamadık biz şükür bu ayki aşılarda.
Felaket sekilde dökülüyor kel olcam diye bnde korkuyorm resmenSizinde saçlarınız çok dökülüyor mu ya. Gebeliğimde günde 10 tel anca dökülürdü şimdi ooo Demir den kaynaklı mi ne yapmalı acaba saçımı açmaya korkar oldum
Ben bebe bisküvisi yaptım canım yumurta hiç koymadım tarifte yoktu. Tereyağ, az zeytinyağı, kurukayısı, kuru üzüm, hurma, keçiboynuzu tozu, bir de un karışımı koydum pişirdim. Bir tepsi oldu dondurucuya attım her sabah kahvaltıda bir tane çıkarıp suda pişiriyorm içine yumurta peynir tahin vs karıştırıp veriyorumKızlar ben kurabiye yapsam bebk için simdi icine yumurta akı katmamayim mi? Bu arada yumurta daha hic denemedim.ama ilk önce firinda pismis denemek istiyorum.nee alaka bilmiyorum ama firin protein yapisini bozuyor.doktor dedi. Keciboynuzu tozu ile yapan var mi? Ne olcude katiliyor? Hurma pekmez vs de denenebilir..ouf hepsini tek tek denemeliyim once
Çok normal canım hamilelik boyunca dökülmeyen saçlar doğumdan sonra dökülüyor zamanla azalacaktır dökülme merak etme.Sizinde saçlarınız çok dökülüyor mu ya. Gebeliğimde günde 10 tel anca dökülürdü şimdi ooo Demir den kaynaklı mi ne yapmalı acaba saçımı açmaya korkar oldum
Kolay gelsin ne güzel kaldı mı komşuluk ya öyle maşallah sizeCanimmm ayy beni farketmissin bi hos oldum kızteşekkür ederim yokum kuzum yaa komşularla boya badana işine giriştik her gün birimizin evini yapıyoruz yardimlaşa öyle yoğunluktan çok giremiyorum girip okuyayim diyorum sızıp kalıyorum ne var ne yok kızlar şimdi yokum ama dönüşüm muhtesem olacakk
İçine sinmiyor tabi ya kuzum haklısın da keşke bi kadın bulsan dip bucak girse bende var bi abla ama parasızlıktan çağırmadım 2 ay ev isyan ediyor beni üstün körü temizleme artık diyeEvet kızlar islerimi bittiremedim tabi kiz disarda durmamis 10 dk sonra cikip geldiler birde bagiris cagiris kavga ettik bir suru bana diyorki detay yapiyorsun birsey yok ellemedim dokunmadm girmedim o odayi onu yikadm bunu yaptim ya benm icim.boyle rahat edecek birazda soyleneyim dimi kac aydir zaten yoruldum ama bende esseklik bir kadin tutmadim. Bana diyorki sen dedinde ben hayir mi dedim, kadinlarda nasil temizliyor etraftada yok oylr bildigim biri napayim. He disari cikmis eve gelmis neymis camlar perdeler acikmis evi goruyorlarmis ben kendimi gösteriyormusum ya millette beni bekliyordu camda balkona ay Allahim bu adamin su huyu beni usandirdi. Kizi 2 gundur yikayamamistim onu hallettim en azindan yarinda daha bir suru isim var ins kizim izin verirde yapar bitiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?