- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Aynen nasıl daha da yemek istiyor Bi görsen evet bende yoğurttan diye düşündüm uyku getirdi galibaMaşallah afiyet olsun. Yogurttandır midesi bayram etti. Ek gıda alınca güzel uyuyorlar. Ayran yogurtta uyku getirir.
Ben ikisini de iki günlük yapıyorum. Günlük yapacağım pureyi demiştim ama yok olmuyor. O kadar az şey pişmiyor bile. Yaptığım gün ve ertesi gün yiyor.Saol cnm çok teşekkürler
Bu vesile ile daha önce ek gıdaya başlayanlara bir sorum olacak
Sebze püresi ertesi gün de dolapta bekletilip verilebilir mi yoksa her gün yeni mi yapmak gerekiyor; aynı şeyi yoğurt içinde merak ediyorum şimdilik iki günde bir mayalıyorum ama her gün taze mayalamak gerek?
Ne pekmezi olduğunun önemi var mı2 çay bardağı tam buday unu
1 çay bardağı pekmez
1 cay bardağı keçiboynuzu tozu
1 çay bardağı yoğurt
Ceviz badem
1 kaşık tereyağı
2 yumurta istersen sadece sarısını koyabilirsin
Yarım çay kaşığı karbonat
bu şekil yapıyorum.
Nurlarda yatsınKızlar bu akşam annemin vefatının 40.gecesi sizlerde birer fatiha yollarmısınız anneciğimin ve tüm ölmüşlerimizin ruhu için
Ben hangisi denk gelirse kullandım. Karadut, üzüm, ve keçiboynuzu kullandım.Ne pekmezi olduğunun önemi var mıben de deneyeyim bi
Tabiki seve seve, Mekanı cennet olsun inşallah.Kızlar bu akşam annemin vefatının 40.gecesi sizlerde birer fatiha yollarmısınız anneciğimin ve tüm ölmüşlerimizin ruhu için
Afiyet olsun yarasın löp löp et olsun. Benim kız tarhanayı sevmedi. Tarhana büyük bir kurtarıcı, oğlum çok sever her gün ver yemem demez, ama kızım maalesef.Kızlar bugün benim oğlan tarhana çorbası içtiyani tam çorba gibi değil de püre gibi az sulu yaptık hapır hupur içti valla çok sevdi bundan sonra haftada en az 2-3 yaparım hemen bir kaşık
Ekşi mi geldi acabaAfiyet olsun yarasın löp löp et olsun. Benim kız tarhanayı sevmedi. Tarhana büyük bir kurtarıcı, oğlum çok sever her gün ver yemem demez, ama kızım maalesef.
Ne güzel ben kocaman bir sitede yaşıyorum 1 kişiyi tanımıyorumO senin tatliligin adin gibisin sekerparecim
Teşekkür ederim jademm valla komsuluk bu gurbet ellerdeki en güzel şey e bir de lojman ortamı herkes bi kardeş havasındahaydo ve çaki kalabalıkta büyüyüp gidiyo iste arkadaşlarıyla
Ben hep taze yaptım canım zaten haşladığım 1tane havuç kabak falanSaol cnm çok teşekkürler
Sebze püresi ertesi gün de dolapta bekletilip verilebilir mi yoksa her gün yeni mi yapmak gerekiyor; aynı şeyi yoğurt içinde merak ediyorum şimdilik iki günde bir mayalıyorum ama her gün taze mayalamak gerek?
Tabiki okudum bile canım Allah sabrını artırsın anneciğini de cennetiyle mükafatlandırsınKızlar bu akşam annemin vefatının 40.gecesi sizlerde birer fatiha yollarmısınız anneciğimin ve tüm ölmüşlerimizin ruhu için
Tekrar başın sagolsn cok zor bir durum Rabbim sabrını versn mekani cennet olsun inşallahKızlar bu akşam annemin vefatının 40.gecesi sizlerde birer fatiha yollarmısınız anneciğimin ve tüm ölmüşlerimizin ruhu için
Galiba Ama başka ekşi şeyleri yiyor. Tarhanaya geldiği zaman bir kaşık dahi yutmuyor.Ekşi mi geldi acaba
Hoşgeldin canım. 2 günde bir mayalıyorum. Sıkıntı olmuyor.Saol cnm çok teşekkürler
Çocukları anlamak zorGaliba Ama başka ekşi şeyleri yiyor. Tarhanaya geldiği zaman bir kaşık dahi yutmuyor.
Kuzum mekanı cennet olsun. Okudum anneciğinin ruhuna varsın. Şimdi adetliyim. Dün benim babamın sene dönümüydü, temizlenince anneciğine de YASİN okurum Allah kabul ederse. N Nehir8077Kızlar bu akşam annemin vefatının 40.gecesi sizlerde birer fatiha yollarmısınız anneciğimin ve tüm ölmüşlerimizin ruhu için
Adaşım bizde lojmandayız. Kalabalık da değil. Müstakil evler çocuklar hep bahçede mutlu. Herkes bahçede. Eşimin rehberliğinde. İmeceyle çocuklara top sahası pota birbsürü şeyler yaptılar. Gerçekten güzel . Belki Mersin’e tayin gelirsiniz çaya kahveye beklerim .Ne güzel ben kocaman bir sitede yaşıyorum 1 kişiyi tanımıyorumbenimde keşke olsa kahveye çaya gittiğim komşum özendim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?