2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evveett bir tadım daha yapmis bulunmaltayiz... Elma rendeledm verdm sevdi gbi de sevmedi gbi de nasl yüzünü buruşturdu ya tadi da tatliydi elmanın bitirene kdar resmen yüzü düzelmedi ama yemek istedi

Ben ikisini de iki günlük yapıyorum. Günlük yapacağım pureyi demiştim ama yok olmuyor. O kadar az şey pişmiyor bile. Yaptığım gün ve ertesi gün yiyor.

Ne pekmezi olduğunun önemi var mı ben de deneyeyim bi

Kızlar bugün benim oğlan tarhana çorbası içti yani tam çorba gibi değil de püre gibi az sulu yaptık hapır hupur içti valla çok sevdi bundan sonra haftada en az 2-3 yaparım hemen bir kaşık
Afiyet olsun yarasın löp löp et olsun. Benim kız tarhanayı sevmedi. Tarhana büyük bir kurtarıcı, oğlum çok sever her gün ver yemem demez, ama kızım maalesef.

Ne güzel ben kocaman bir sitede yaşıyorum 1 kişiyi tanımıyorum benimde keşke olsa kahveye çaya gittiğim komşum özendim sana

Ben hep taze yaptım canım zaten haşladığım 1tane havuç kabak falan

Kızlar bu akşam annemin vefatının 40.gecesi sizlerde birer fatiha yollarmısınız anneciğimin ve tüm ölmüşlerimizin ruhu için
Tekrar başın sagolsn cok zor bir durum Rabbim sabrını versn mekani cennet olsun inşallah bende okudum canm dayımın ruhuna ve senin annen tanidigim tanimadigm bi fatiha bekleyen bütün ölmüşler icin okudum Rabbm kabul etsin

Hoşgeldin canım. 2 günde bir mayalıyorum. Sıkıntı olmuyor.

Kızlar bu akşam annemin vefatının 40.gecesi sizlerde birer fatiha yollarmısınız anneciğimin ve tüm ölmüşlerimizin ruhu için
Kuzum mekanı cennet olsun. Okudum anneciğinin ruhuna varsın. Şimdi adetliyim. Dün benim babamın sene dönümüydü, temizlenince anneciğine de YASİN okurum Allah kabul ederse. N Nehir8077 Helinnnnn SuRMeLi nin anneleri annem anneciğin burda annesini babasını ebediyete göndermiş tüm kardeşlerimin yakınları için de. Peygamber efendimize komşu olsunlar. Bize de vakti geldiğinde cennetinde kavuştursun.

Ne güzel ben kocaman bir sitede yaşıyorum 1 kişiyi tanımıyorum benimde keşke olsa kahveye çaya gittiğim komşum özendim sana
Adaşım bizde lojmandayız. Kalabalık da değil. Müstakil evler çocuklar hep bahçede mutlu. Herkes bahçede. Eşimin rehberliğinde. İmeceyle çocuklara top sahası pota birbsürü şeyler yaptılar. Gerçekten güzel . Belki Mersin’e tayin gelirsiniz çaya kahveye beklerim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…