2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ben yoğurdu küçük kavanozlara mayaladım dün açtım birini dün ve bugün yediricem dimi yoksa bir gün mü kullanıcam günlük mü mayalamalıyım

Ay canımsın teşekkür ederim. Ne bilim bazen düşünmüyor degilim. Birde burada bazı yazılanları okuyorum. Mesela bazı anneler çok dikkatli, benim aklıma bile gelmeyenleri, onlar dokundumu birsey olurmu diye, soruyorlar. Üstlerine titriyorlar. Ben yalap şalap büyütüyorum, 3 gün kuralını bile düzgün yapmadım. Bir örnek daha vereyim bir arkadaşımız vajina yapışıklığından, birde makat darlığından bahsetti. O yazıyı okuyana kadar öyle oralarına bakmak, aklımın ucundan geçmedi. O gunde dedim helal olsun, ne kadar özveri ile dikkat ediyorlar. Ben ise doyur temizle uyut.

Aktarada Sağol canım benim. Aktardan alıyorum toz halinde. Bir de eşimden dolayı bazen evde, kurusu bulunuyor çekirdeklerini ayıklayıp rondodan geçiyorum.

Bence su icme isteği varsa, engelleme içmek istiyorsa içsin. Katı gıdalara geciste kabızlık olabiliyor. Bağırsakları zamanla alışacak. Zeytin yağına fazla yüklenme, tabiki ver ama herşeyinede yağ koyma. Bu sefer zeytin yağsız, bağırsak kendi florasını geç oluşturur. İlk 6 ay cok önemli memesi veya maması,ama iciyor az iciyor diyorsun.Zamanla midesi genislediginde fazla içer. Önemli olan ek gıdayı alıştırabil yeterki. Özellikle patates oldugunu dusunuyorsan, patatesi bi sure listeden çıkar, başka bir seye geç bence. Deneye deneye bulacaksın, bebegin icin hayırlı olanı.

Sizin de bebişler iyice dönmeye başladı mı.? Ben arkami döndüğüm anda tek seferde dönüveriyor artk bi kolunu kurtaramiyor ama genelde ona da agliyor duzeltiyorm geri ama baska hareketlenme yok ayagnda destek olursa ileriye gidebiliyor sadece. Sizde durumlar nasl.?

Sıkıntı görsen sen de dikkat ederdin canım olsa muhakkak farkederdin. Biraz karakterle alakalı o titizlik, kuralcılık ben de genelde kuralcı bir insan olamadım gevşeğimdir biraz çocuk büyütürken rahat olmak en iyisi yoksa çok zor oluyor sen iyisin nazar değmesin kuzucukların çok şanslı

Kızlar destekle oturtmaya başladınız mı ben çok nadir oturtuyorum
Ben hep oturtuyorum önce yatıyor sıkıldıysa yastıklarla oturtuyorum, oturma minderi var ona koyuyorum mama sandalyesinde oturma pozisyonunda kalıyor zaten. Kasların güçlenmesi için artık oturtmak lazım

Benimki de dönüyor bayadır ama istemiyor yüzüstü kalmak hemen sırt üstü dönüyor geri sıpacık. Şimdilik başka atraksiyonu yok

Sağol canım patates vermeyeceğim zaten bir süre dün biraz fazla su içirdim fena değil bugün sanki. Bugün de armut verdim bakalım meraktayım.

Ben hep oturtuyorum önce yatıyor sıkıldıysa yastıklarla oturtuyorum, oturma minderi var ona koyuyorum mama sandalyesinde oturma pozisyonunda kalıyor zaten. Kasların güçlenmesi için artık oturtmak lazım
Yaa ben bunkonuda çok pasifim galiba hep kucakta benimki 5 ay 20 gün artık oturtayım o zman bende
Çünkü ben çok nadir oturtuyorum o da 1-2 dk

Ben otutturuyorm cok istedigi icin yattigi yerden bile kafayi kaldiriyor iyice cnki az az gunluk surekli oturuyor yarm şekilde. Biseyler yedirirken de oyle yapiyorm
Ne kadarlık canım senin ki ben daha başlamadım böyle 1-2 şey bir kere tattırdım o kadar yani hiç kaşıkla bürşeyler yedirmedim

Benimki de dönüyor bayadır ama istemiyor yüzüstü kalmak hemen sırt üstü dönüyor geri sıpacık. Şimdilik başka atraksiyonu yok
Hadi ya geri donmesi guzel benm ki daha yapmiyo götü ağır geliyo galiba
Ne kadarlık canım senin ki ben daha başlamadım böyle 1-2 şey bir kere tattırdım o kadar yani hiç kaşıkla bürşeyler yedirmedim
5 ay 17 gunlk oldu veriyorm artk ya corbalara baslicam da bi esim gelseydi havuc flam aldirip yapacagm. Terch meselesi doktrlar 6 ay diyorlar bnm doktorm 5 ayda tattir dedi

Benm bebe daha kafayi tutamiyo öne dogru cumburlop düşüveriyo yarm seklinde oturuyo sadece

Kızlar ben ufaktan işe başladım ama 2 3 saat falan gidiyorum asyayla durduğu kadar artık durmayınca arıyorum babayı alıyor bizi bi müddet böyle olacak bakalım hayırlısı olsun
Hayırlı olsun canım ne iş yapıyorsun nasıl hissettin ben de başlıcam Aralık’ta şimdiden gerginliği sardı dört bir yanımı

Mesela çorba ne kadar veriyorsun kaç dk oturuyor öyle ben daha doğru düzgün gitmedim doktora ilk 2 ay hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…