Ay canımsın teşekkür ederim. Ne bilim bazen düşünmüyor degilim. Birde burada bazı yazılanları okuyorum. Mesela bazı anneler çok dikkatli, benim aklıma bile gelmeyenleri, onlar dokundumu birsey olurmu diye, soruyorlar. Üstlerine titriyorlar. Ben yalap şalap büyütüyorum, 3 gün kuralını bile düzgün yapmadım. Bir örnek daha vereyim bir arkadaşımız vajina yapışıklığından, birde makat darlığından bahsetti. O yazıyı okuyana kadar öyle oralarına bakmak, aklımın ucundan geçmedi. O gunde dedim helal olsun, ne kadar özveri ile dikkat ediyorlar. Ben ise doyur temizle uyut.N Nehir8077 dün yazacaktım fırsatım olmadı hiç. Sen mi diyorsun 20 yaşındakiler daha güzel bakıyor diyeMaşşallah sen çok çok iyi bakıyorsun 2 küçük bebek o kadar zor ki tek başına ve çok güzel bakıyorsun idolümsün ben olsam kaç tane depresyona girip çıkmıştım şimdiye kadar. Büyük çocuklarımın yaşı büyük olmasına rağmen zorlandım ben. Sana kocaman
AktaradaSağol canım tarif içinaktardan mı bulurum keçiboynuzu tozunu.bildigin bir marka var mı? Bu arada iyi bir anne miyim vs yazmışsın yorumlara.. senin anneliğini şahsen tebrik ediyorum.. 2 bebek çok zor..ben de bazen bunalıyorum..ki senin daha küçük..geçecek bu günler..gülümseyerek hatırlayacagız inşAllah
Kuruları rondodan gecirdin mi kuzusukeciboynuzu tozunu nereden alıyorsunuz? Markasını öğrenebilir miyim? Tarif için teşekkürler miss
Ayy...şey.. ımm.. ne diyecektim
Sağol canım benim. Aktardan alıyorum toz halinde. Bir de eşimden dolayı bazen evde, kurusu bulunuyor çekirdeklerini ayıklayıp rondodan geçiyorum.Sağol canım tarif içinaktardan mı bulurum keçiboynuzu tozunu.bildigin bir marka var mı? Bu arada iyi bir anne miyim vs yazmışsın yorumlara.. senin anneliğini şahsen tebrik ediyorum.. 2 bebek çok zor..ben de bazen bunalıyorum..ki senin daha küçük..geçecek bu günler..gülümseyerek hatırlayacagız inşAllah
Kuruları rondodan gecirdin mi kuzusukeciboynuzu tozunu nereden alıyorsunuz? Markasını öğrenebilir miyim? Tarif için teşekkürler miss
Ayy...şey.. ımm.. ne diyecektim
Ben otutturuyorm cok istedigi icin yattigi yerden bile kafayi kaldiriyor iyice cnki az az gunluk surekli oturuyor yarm şekilde. Biseyler yedirirken de oyle yapiyormKızlar destekle oturtmaya başladınız mı ben çok nadir oturtuyorum
Bence su icme isteği varsa, engelleme içmek istiyorsa içsin. Katı gıdalara geciste kabızlık olabiliyor. Bağırsakları zamanla alışacak. Zeytin yağına fazla yüklenme, tabiki ver ama herşeyinede yağ koyma. Bu sefer zeytin yağsız, bağırsak kendi florasını geç oluşturur. İlk 6 ay cok önemli memesi veya maması,ama iciyor az iciyor diyorsun.Zamanla midesi genislediginde fazla içer. Önemli olan ek gıdayı alıştırabil yeterki. Özellikle patates oldugunu dusunuyorsan, patatesi bi sure listeden çıkar, başka bir seye geç bence. Deneye deneye bulacaksın, bebegin icin hayırlı olanı.Kızlar ipek bir süredir kabız oldu her baz değişimde az az kaka görüyorum çok katı. Patates verdikten sonra böyle oldu sonrasında kabak da verdim elma verdim armut verdim ama düzelmedi her ek gıdaya zeytinyağı ekliyorum bugün mamasına da zeytinyağı ekledim ama düzelmedi. Su içince mama yeme miktarı azalıyor o yüzden sadece ek gıda verdiğimde 2-3 yudum su veriyordum 2 gündür aralarda devamlı verdim su 2-3 yudum şeklinde. Başka ne yapabilirim? Düzelmeyecek mi acaba? Keyfimiz de çok kötü sürekli ağlamaklı karnı ağrıyor herhalde..
Sıkıntı görsen sen de dikkat ederdin canım olsa muhakkak farkederdin. Biraz karakterle alakalı o titizlik, kuralcılık ben de genelde kuralcı bir insan olamadım gevşeğimdir birazAy canımsın teşekkür ederim. Ne bilim bazen düşünmüyor degilim. Birde burada bazı yazılanları okuyorum. Mesela bazı anneler çok dikkatli, benim aklıma bile gelmeyenleri, onlar dokundumu birsey olurmu diye, soruyorlar. Üstlerine titriyorlar. Ben yalap şalap büyütüyorum, 3 gün kuralını bile düzgün yapmadım. Bir örnek daha vereyim bir arkadaşımız vajina yapışıklığından, birde makat darlığından bahsetti. O yazıyı okuyana kadar öyle oralarına bakmak, aklımın ucundan geçmedi. O gunde dedim helal olsun, ne kadar özveri ile dikkat ediyorlar. Ben ise doyur temizle uyut.
Ben hep oturtuyorum önce yatıyor sıkıldıysa yastıklarla oturtuyorum, oturma minderi var ona koyuyorum mama sandalyesinde oturma pozisyonunda kalıyor zaten. Kasların güçlenmesi için artık oturtmak lazımKızlar destekle oturtmaya başladınız mı ben çok nadir oturtuyorum
Benimki de dönüyor bayadır ama istemiyor yüzüstü kalmak hemen sırt üstü dönüyor geri sıpacık. Şimdilik başka atraksiyonu yokSizin de bebişler iyice dönmeye başladı mı.? Ben arkami döndüğüm anda tek seferde dönüveriyor artk bi kolunu kurtaramiyor ama genelde ona da agliyor duzeltiyorm geri ama baska hareketlenme yok ayagnda destek olursa ileriye gidebiliyor sadece. Sizde durumlar nasl.?
Sağol canım patates vermeyeceğim zaten bir süre dün biraz fazla su içirdim fena değil bugün sanki. Bugün de armut verdim bakalım meraktayım.Bence su icme isteği varsa, engelleme içmek istiyorsa içsin. Katı gıdalara geciste kabızlık olabiliyor. Bağırsakları zamanla alışacak. Zeytin yağına fazla yüklenme, tabiki ver ama herşeyinede yağ koyma. Bu sefer zeytin yağsız, bağırsak kendi florasını geç oluşturur. İlk 6 ay cok önemli memesi veya maması,ama iciyor az iciyor diyorsun.Zamanla midesi genislediginde fazla içer. Önemli olan ek gıdayı alıştırabil yeterki. Özellikle patates oldugunu dusunuyorsan, patatesi bi sure listeden çıkar, başka bir seye geç bence. Deneye deneye bulacaksın, bebegin icin hayırlı olanı.
Yaa ben bunkonuda çok pasifim galiba hep kucakta benimki 5 ay 20 gün artık oturtayım o zman bendeBen hep oturtuyorum önce yatıyor sıkıldıysa yastıklarla oturtuyorum, oturma minderi var ona koyuyorum mama sandalyesinde oturma pozisyonunda kalıyor zaten. Kasların güçlenmesi için artık oturtmak lazım
Ne kadarlık canım senin ki ben daha başlamadım böyle 1-2 şey bir kere tattırdım o kadar yani hiç kaşıkla bürşeyler yedirmedimBen otutturuyorm cok istedigi icin yattigi yerden bile kafayi kaldiriyor iyice cnki az az gunluk surekli oturuyor yarm şekilde. Biseyler yedirirken de oyle yapiyorm
İnşallah kuzum belli mi olur. Dağ dağa kavuşmaz, insan insana kavuşur.Ah ne çok isterimtayin işi zor eşim seçmez orayı ama yolum düşerse o güzel bahçende bi kahveni içmek isterim byolun düşerse bende kahveye beklerim yolundüşen herkesi yani
Hadi ya geri donmesi guzel benm ki daha yapmiyo götü ağır geliyo galibaBenimki de dönüyor bayadır ama istemiyor yüzüstü kalmak hemen sırt üstü dönüyor geri sıpacık. Şimdilik başka atraksiyonu yok
5 ay 17 gunlk oldu veriyorm artk ya corbalara baslicam da bi esim gelseydi havuc flam aldirip yapacagm. Terch meselesi doktrlar 6 ay diyorlar bnm doktorm 5 ayda tattir dediNe kadarlık canım senin ki ben daha başlamadım böyle 1-2 şey bir kere tattırdım o kadar yani hiç kaşıkla bürşeyler yedirmedim
Benm bebe daha kafayi tutamiyo öne dogru cumburlop düşüveriyoBen hep oturtuyorum önce yatıyor sıkıldıysa yastıklarla oturtuyorum, oturma minderi var ona koyuyorum mama sandalyesinde oturma pozisyonunda kalıyor zaten. Kasların güçlenmesi için artık oturtmak lazım
Hayırlı olsun canım ne iş yapıyorsun nasıl hissettin ben de başlıcam Aralık’ta şimdiden gerginliği sardı dört bir yanımıKızlar ben ufaktan işe başladım ama 2 3 saat falan gidiyorum asyayla durduğu kadar artıkdurmayınca arıyorum babayı alıyor bizi bi müddet böyle olacak bakalım hayırlısı olsun
Mesela çorba ne kadar veriyorsun kaç dk oturuyor öyle ben daha doğru düzgün gitmedim doktora ilk 2 ay hariçHadi ya geri donmesi guzel benm ki daha yapmiyo götü ağır geliyo galiba
5 ay 17 gunlk oldu veriyorm artk ya corbalara baslicam da bi esim gelseydi havuc flam aldirip yapacagm. Terch meselesi doktrlar 6 ay diyorlar bnm doktorm 5 ayda tattir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?