Allah razı olsun teşekkür ederim canım benim.Allah kabul etsin.Kuzum mekanı cennet olsun. Okudum anneciğinin ruhuna varsın. Şimdi adetliyim. Dün benim babamın sene dönümüydü, temizlenince anneciğine de YASİN okurum Allah kabul ederse. N Nehir8077 @HelinnnnnSuRMeLi nin anneleri annem anneciğin burda annesini babasını ebediyete göndermiş tüm kardeşlerimin yakınları için de. Peygamber efendimize komşu olsunlar. Bize de vakti geldiğinde cennetinde kavuştursun.
zihni bozuk ya bence baska birsey degil. Bugun yine kavga ettik benim temizlik hala bitmesi sanki evde ayakkabiyla dolasmis bezi surdugum her yerde bez pislik icinde kaliyor banyo dusakabin banyo duvarları klozet herbiyeri camasir suyuyla yikadim sinra yerler ama 5 dk da yapacagim isi gel gorki aksam bitirebildim. Halilar daha ortada yok bir parti daha silerim gelmeden. Buzdolabi firin ve camlar perdeler kaldi. Onlari da yavas yavas artik sezeryan yerim agridi e gündürBahar sen esini anlatirken bazen kendi esime ne kadar benzetiyorum bi bilsencanim o seni kendi gözünden sacin basin daginik da olsa guzel goruyor.. sen de cok üstüne varma.benim esim de cam acik temizlik yaptigimda problem cikariyor..ilk zamanlar kiziyordum.ama şimdi diyorum ki bir erkek diger erkeklerin dusuncesini bizden iyi bilir.koruma ic gudusu iste..hele bi de bu zamanda sapıklar o kadar artti ki
.eminim.su an cok üzülüyordur seni yordugu icin.ama bence cok kasma kendini guzellik...cunku bu virus o kadar zaman yasamaz
ya keske bendede oyle biri olsa 2 haftada 1 gelse yeter ama icime sinmez iste bende biraz manyaklik var. Ya çocukla gercekten yapamiyorsun birşey esime verdim durmuyor agliyor bebek valla napacagimi sasirdim yaİçine sinmiyor tabi ya kuzum haklısın da keşke bi kadın bulsan dip bucak girse bende var bi abla ama parasızlıktan çağırmadım 2 ay ev isyan ediyor beni üstün körü temizleme artık diyevalla dayanamayıp çağırcam sanırım kış girmeden gelsin bi daha ben yapamıycam galiba ne halim ne gücüm ne zamanım var
canim yogurdu ne kadar verdin ?Aynen nasıl daha da yemek istiyor Bi görsen evet bende yoğurttan diye düşündüm uyku getirdi galiba
okudum cnm mekani cennet olsun..Kızlar bu akşam annemin vefatının 40.gecesi sizlerde birer fatiha yollarmısınız anneciğimin ve tüm ölmüşlerimizin ruhu için
Oyy kuzum ya kabizlikta zor sen her mamaya zeytinyagi koy. Suyuda arttir suyun bir zararı olmaz fazla gelirsede en fazla kusar. Suyu mamadan 1 saat kadar sonra ver ben öyle yapiyorum geneldeKızlar ipek bir süredir kabız oldu her baz değişimde az az kaka görüyorum çok katı. Patates verdikten sonra böyle oldu sonrasında kabak da verdim elma verdim armut verdim ama düzelmedi her ek gıdaya zeytinyağı ekliyorum bugün mamasına da zeytinyağı ekledim ama düzelmedi. Su içince mama yeme miktarı azalıyor o yüzden sadece ek gıda verdiğimde 2-3 yudum su veriyordum 2 gündür aralarda devamlı verdim su 2-3 yudum şeklinde. Başka ne yapabilirim? Düzelmeyecek mi acaba? Keyfimiz de çok kötü sürekli ağlamaklı karnı ağrıyor herhalde..
Masaj yap karnına surekli ve ayaklari karnina bastr çek hani bisiklet hareketi gbi yapilan varya iki ayak mi desem bacak mı karnina çek indir surekli. Bem kabîz olunca hep oyle yapiyorm rahatlatiyor o gaz da yapiyor hem o sekilde. Mamasina da hergn yağ kat duzelene kdarKızlar ipek bir süredir kabız oldu her baz değişimde az az kaka görüyorum çok katı. Patates verdikten sonra böyle oldu sonrasında kabak da verdim elma verdim armut verdim ama düzelmedi her ek gıdaya zeytinyağı ekliyorum bugün mamasına da zeytinyağı ekledim ama düzelmedi. Su içince mama yeme miktarı azalıyor o yüzden sadece ek gıda verdiğimde 2-3 yudum su veriyordum 2 gündür aralarda devamlı verdim su 2-3 yudum şeklinde. Başka ne yapabilirim? Düzelmeyecek mi acaba? Keyfimiz de çok kötü sürekli ağlamaklı karnı ağrıyor herhalde..
zihni bozuk ya bence baska birsey degil. Bugun yine kavga ettik benim temizlik hala bitmesi sanki evde ayakkabiyla dolasmis bezi surdugum her yerde bez pislik icinde kaliyor banyo dusakabin banyo duvarları klozet herbiyeri camasir suyuyla yikadim sinra yerler ama 5 dk da yapacagim isi gel gorki aksam bitirebildim. Halilar daha ortada yok bir parti daha silerim gelmeden. Buzdolabi firin ve camlar perdeler kaldi. Onlari da yavas yavas artik sezeryan yerim agridi e gündür
Gelmeden annemin evinide temizlemiştim. Oradada su borusu patladi tesisatci cagirmis ablam son gun birde mecbur ben odedim. Cok birşey degil ama ablamlar oradan cikmiyorlar ben kaldim diye bana patladi masraf. Esimlede aksam yine bir ton kavga ettik yine temizlik vs ama neyden kavga ettik o kadar uzattik valla hatırlamıyorum beynim yanıyor sekerparecimm
ya keske bendede oyle biri olsa 2 haftada 1 gelse yeter ama icime sinmez iste bende biraz manyaklik var. Ya çocukla gercekten yapamiyorsun birşey esime verdim durmuyor agliyor bebek valla napacagimi sasirdim ya
canim yogurdu ne kadar verdin ?
okudum cnm mekani cennet olsun..
Oyy kuzum ya kabizlikta zor sen her mamaya zeytinyagi koy. Suyuda arttir suyun bir zararı olmaz fazla gelirsede en fazla kusar. Suyu mamadan 1 saat kadar sonra ver ben öyle yapiyorum genelde
Kurabiye yapmadim ama kek yapiyorum çocuklara. Yumurta akinida katiyorum, tek tek denemedim. 1 çay pardağı keçiboynuzu tozu, yarim çay bardağı pekmez koyuyorum. Birde kuru yemiş rendeliyorum. Ceviz badem felam tek tek denemek, zor geldi. Ogluma hep yapiyordum, bi kere tattirdim bisi olmadı, artik yediriyorum. Ihlamur yapiyorum yanina,
Ben bebe bisküvisi yaptım canım yumurta hiç koymadım tarifte yoktu. Tereyağ, az zeytinyağı, kurukayısı, kuru üzüm, hurma, keçiboynuzu tozu, bir de un karışımı koydum pişirdim. Bir tepsi oldu dondurucuya attım her sabah kahvaltıda bir tane çıkarıp suda pişiriyorm içine yumurta peynir tahin vs karıştırıp veriyorum
Ayy...şey.. ımm.. ne diyecektimO senin tatliligin adin gibisin sekerparecim
Teşekkür ederim jademm valla komsuluk bu gurbet ellerdeki en güzel şey e bir de lojman ortamı herkes bi kardeş havasındahaydo ve çaki kalabalıkta büyüyüp gidiyo iste arkadaşlarıyla
Kiz 5 dolacak ya ama bu sene varya kafayi sıyırmaya az kaldi. Bak şimdi kalktim mutfaga gittim agir bir koku var anlamadm zaten koku hala tam gelmedi gittim dedim ne kokuyor orasi gazmi acaba yeni temizlik yapmisim birde adam gitmis heryere sirke sıkmış neymis karinca gibi birsey görmüş anlayamamis uyku sersemi bunlari soyluyor. Yemin ederim kafayi yicem.. neyse cnm sizide yormim bunlarla öpüyorum iyi geceler herkeseKıyamam canım ya.. haklısın erkekler biraz pasaklı oluyor.ama şöyle düşün, esin de ağır bir hastalik atlattı..yorulmani anlıyorum.dikis yerinin acimasi insanda öfke yapıyor.kendimi eksik gibi hissediyorum bazen.neden gucum yetmiyor diye agladigim bile oluyor.birbirinize girmeyin canım.yeni evlisinizdir muhtemelen..yıpratmayin birbiriinizi.. inan ki bebekler coook etkileniyor.. Allah yardımcın olsun cabucak biter isin insAllah..dinlene dinlene yap.ben de artik oyle yapıyorum..aman is hic bitmiyor..bizim de canimiz var dedim.pis bir rahatlık coktu bakalim
No
Yes
Allah rahmet eylesin canım okudum. Rabbim sabırlar versin inşallahKızlar bu akşam annemin vefatının 40.gecesi sizlerde birer fatiha yollarmısınız anneciğimin ve tüm ölmüşlerimizin ruhu için
Aynı şey canım benimkinin üstünde tozu yazıyor.Keçiboynuzu tozu dediğiniz undan farklı mi keçiboynuzu unu değil mi ?
Ah ne çok isterimAdaşım bizde lojmandayız. Kalabalık da değil. Müstakil evler çocuklar hep bahçede mutlu. Herkes bahçede. Eşimin rehberliğinde. İmeceyle çocuklara top sahası pota birbsürü şeyler yaptılar. Gerçekten güzel . Belki Mersin’e tayin gelirsiniz çaya kahveye beklerim .
Canım ek gıda dönemine geçince olurmuş bebeklerin Bağırsakları ilk defa katı gıdayla tanışıyor ya ben zeytinyağı koysam da 2 3 günde anca yapıyor hele muz tamemn tıkadı kuzumuKızlar ipek bir süredir kabız oldu her baz değişimde az az kaka görüyorum çok katı. Patates verdikten sonra böyle oldu sonrasında kabak da verdim elma verdim armut verdim ama düzelmedi her ek gıdaya zeytinyağı ekliyorum bugün mamasına da zeytinyağı ekledim ama düzelmedi. Su içince mama yeme miktarı azalıyor o yüzden sadece ek gıda verdiğimde 2-3 yudum su veriyordum 2 gündür aralarda devamlı verdim su 2-3 yudum şeklinde. Başka ne yapabilirim? Düzelmeyecek mi acaba? Keyfimiz de çok kötü sürekli ağlamaklı karnı ağrıyor herhalde..
Ben öyle temizlik delisi değilim ama bana bilebatıyır artıkzihni bozuk ya bence baska birsey degil. Bugun yine kavga ettik benim temizlik hala bitmesi sanki evde ayakkabiyla dolasmis bezi surdugum her yerde bez pislik icinde kaliyor banyo dusakabin banyo duvarları klozet herbiyeri camasir suyuyla yikadim sinra yerler ama 5 dk da yapacagim isi gel gorki aksam bitirebildim. Halilar daha ortada yok bir parti daha silerim gelmeden. Buzdolabi firin ve camlar perdeler kaldi. Onlari da yavas yavas artik sezeryan yerim agridi e gündür
Gelmeden annemin evinide temizlemiştim. Oradada su borusu patladi tesisatci cagirmis ablam son gun birde mecbur ben odedim. Cok birşey degil ama ablamlar oradan cikmiyorlar ben kaldim diye bana patladi masraf. Esimlede aksam yine bir ton kavga ettik yine temizlik vs ama neyden kavga ettik o kadar uzattik valla hatırlamıyorum beynim yanıyor sekerparecimm
ya keske bendede oyle biri olsa 2 haftada 1 gelse yeter ama icime sinmez iste bende biraz manyaklik var. Ya çocukla gercekten yapamiyorsun birşey esime verdim durmuyor agliyor bebek valla napacagimi sasirdim ya
Oyy kuzum ya kabizlikta zor sen her mamaya zeytinyagi koy. Suyuda arttir suyun bir zararı olmaz fazla gelirsede en fazla kusar. Suyu mamadan 1 saat kadar sonra ver ben öyle yapiyorum genelde
Son emojili kısım şey değil mi ya BENKıyamam canım ya.. haklısın erkekler biraz pasaklı oluyor.ama şöyle düşün, esin de ağır bir hastalik atlattı..yorulmani anlıyorum.dikis yerinin acimasi insanda öfke yapıyor.kendimi eksik gibi hissediyorum bazen.neden gucum yetmiyor diye agladigim bile oluyor.birbirinize girmeyin canım.yeni evlisinizdir muhtemelen..yıpratmayin birbiriinizi.. inan ki bebekler coook etkileniyor.. Allah yardımcın olsun cabucak biter isin insAllah..dinlene dinlene yap.ben de artik oyle yapıyorum..aman is hic bitmiyor..bizim de canimiz var dedim.pis bir rahatlık coktu bakalim
No
Yes
Nurlarda yatsın
Tabiki seve seve, Mekanı cennet olsun inşallah.
Tabiki okudum bile canım Allah sabrını artırsın anneciğini de cennetiyle mükafatlandırsın
Tekrar başın sagolsn cok zor bir durum Rabbim sabrını versn mekani cennet olsun inşallahbende okudum canm dayımın ruhuna ve senin annen tanidigim tanimadigm bi fatiha bekleyen bütün ölmüşler icin okudum Rabbm kabul etsin
Kuzum mekanı cennet olsun. Okudum anneciğinin ruhuna varsın. Şimdi adetliyim. Dün benim babamın sene dönümüydü, temizlenince anneciğine de YASİN okurum Allah kabul ederse. N Nehir8077 @HelinnnnnSuRMeLi nin anneleri annem anneciğin burda annesini babasını ebediyete göndermiş tüm kardeşlerimin yakınları için de. Peygamber efendimize komşu olsunlar. Bize de vakti geldiğinde cennetinde kavuştursun.
zihni bozuk ya bence baska birsey degil. Bugun yine kavga ettik benim temizlik hala bitmesi sanki evde ayakkabiyla dolasmis bezi surdugum her yerde bez pislik icinde kaliyor banyo dusakabin banyo duvarları klozet herbiyeri camasir suyuyla yikadim sinra yerler ama 5 dk da yapacagim isi gel gorki aksam bitirebildim. Halilar daha ortada yok bir parti daha silerim gelmeden. Buzdolabi firin ve camlar perdeler kaldi. Onlari da yavas yavas artik sezeryan yerim agridi e gündür
Allah rahmet eylesin canım okudum. Rabbim sabırlar versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?