Yaa kıyamam kiz gel bana komşu olNe güzel ben kocaman bir sitede yaşıyorum 1 kişiyi tanımıyorumbenimde keşke olsa kahveye çaya gittiğim komşum özendim sana
2 gün verebilirsin dedi doktor bana 2 günden sonra yeni mayala dediKızlar ben yoğurdu küçük kavanozlara mayaladım dün açtım birini dün ve bugün yediricem dimi yoksa bir gün mü kullanıcam günlük mü mayalamalıyım
Daha sık oturtmalısın artık canım ek gıdaya geçmede zorlanmayasınız. Neden oturtmuyorsun kiKızlar destekle oturtmaya başladınız mı ben çok nadir oturtuyorum
Bilmem bir sebebi yok ufak geliyor hala bana kıyamıyor muyum anlamadım ki hep kucağıma alıyorum ama burada okuyunca çok yavaş davrandığımı fark ettim maşallah sizler hem oturup hemde öyle yemek veriyormuşsunuz ben ek gıdayı 6 da başlayacağım ama oturtmaya başlamam lazım tam dönmüyor bile yere hiç bırakmadığım içinDaha sık oturtmalısın artık canım ek gıdaya geçmede zorlanmayasınız. Neden oturtmuyorsun ki
Biz başladık ama benim kız hiç sevmiyor oturmayı direk yatma çabasındaKızlar destekle oturtmaya başladınız mı ben çok nadir oturtuyorum
Sanırım bizim Kızlar hantal birazBiz başladık ama benim kız hiç sevmiyor oturmayı direk yatma çabasında
Dönmede problem yok soladönemiyordu onuda çözdü sıpa ileri gidemiyor ama geri gidebiliyor benimki herşeyi ters çünküSizin de bebişler iyice dönmeye başladı mı.? Ben arkami döndüğüm anda tek seferde dönüveriyor artk bi kolunu kurtaramiyor ama genelde ona da agliyor duzeltiyorm geri ama baska hareketlenme yok ayagnda destek olursa ileriye gidebiliyor sadece. Sizde durumlar nasl.?
Valla dk tutmuyorm oyle ama heralde tahmini 10 15 dk duruyosa duruyodur bseyler yerken de bitirene kdar oyle oturur vaziyette ki zaten yarm durduğu icin korkmuyorm destekli sekilde beli de agrimaz oyle. Düz oturmamz yok kafa öne gidiyo zatenMesela çorba ne kadar veriyorsun kaç dk oturuyor öyle ben daha doğru düzgün gitmedim doktora ilk 2 ay hariç
Ayy cok güldm yaaDönmede problem yok soladönemiyordu onuda çözdü sıpa ileri gidemiyor ama geri gidebiliyor benimki herşeyi ters çünkü
Corba iyi gelmis desene. Yarasn lop lop et olsn minik kuşa. Bol bol uykusu gelsin özellikle de geceKızlar benim oğlan akşam 8 den 12 ye kadar sonra da 12 buçuktan sabah 5 e kadar deliksiz uyudu
en son böyle uyuduğunda dolar 6 olmamıştı, virüs yayılmamıştı, ağaçlar çiçek açmamıştı
içimde saçma bir yaşama sevinci var sanırım bebem uyudu diye herşey gözüme toz pembe geliyor
Farklı olarak ne yaptın derseniz tarhana çorbası içirdimbugün yine içircem eğer bu gece de uyursa herkese benden çay
Sağol canım tabi başlamak şart ama işe bebekle gitmek çok zor durmuyor ki farklı ortam farklı insanlar hemen büzülüyor dudaklarJadesi kuzum hayırlı olsun işin ben de bugün işteyim. Bir yerden başlamak lazım kolay gelsin. S Susam_tanesi ipek nasıl oldu, kaka yapabildi mi , gün kurusu Kaysı kaynatıp birkaç kaşık içirsen iyi gelir belki.
Amiin tüm bebekler gece deliksiz uyusun anaları dinlensinCorba iyi gelmis desene. Yarasn lop lop et olsn minik kuşa. Bol bol uykusu gelsin özellikle de gece
Yere yorgan ser oynasın dönsün dursun annesi kucak kucak nereye kadar ayrılın eccükBilmem bir sebebi yok ufak geliyor hala bana kıyamıyor muyum anlamadım ki hep kucağıma alıyorum ama burada okuyunca çok yavaş davrandığımı fark ettim maşallah sizler hem oturup hemde öyle yemek veriyormuşsunuz ben ek gıdayı 6 da başlayacağım ama oturtmaya başlamam lazım tam dönmüyor bile yere hiç bırakmadığım için
Ufaklik halleri var tabi amma velakn kucaktan inmesi gerek bnce ilerde agirlasinca cok zor olacak cnku. Yere at oyuncak ver oynat yerde az götünü kaldirsin iyi olurBilmem bir sebebi yok ufak geliyor hala bana kıyamıyor muyum anlamadım ki hep kucağıma alıyorum ama burada okuyunca çok yavaş davrandığımı fark ettim maşallah sizler hem oturup hemde öyle yemek veriyormuşsunuz ben ek gıdayı 6 da başlayacağım ama oturtmaya başlamam lazım tam dönmüyor bile yere hiç bırakmadığım için
İnsaalllllaaaaahhhhhhhhhhAmiin tüm bebekler gece deliksiz uyusun anaları dinlensin
Ya ben de senin yaptığına yakın kahvaltı veriyorum ama çok mu acaba diye de düşünmeden edemiyorum@sekerpare5939 kuruları ıslattım biraz beklettim suda sonra rondodan geçirdim. Rica ederim ne demek☺ bu sabah emzirdim oğlanı kahvaltı da yapmayı versin dedim lakin durmadı mama sandalyesine atılıyor ağlıyor kıyamadım hazırladım yedirdim. Çeyrek avokado, tuzsuz süzme peynir, 1 yumurta sarısı, biraz da un karışımından muhallebi yaptım azcık bir çay kaşığı da pekmez koydum yedi de rahatladı şükür. Kızım da diyor anne bir de bu çıktı başına buna da hazırlıyorsun bi sürü uğraşıyorsun
S Susam_tanesi bizimkinde de oldu kabızlık biraz. Takip ettim muz vermiştim o gün çok sert çıktı kakası, bir de gece maması niyetine muhallebi yapmıştım o zaman da öyleydi. Bir daha ikisinden de vermedim. Sebzeler rahatlatıyor. Semizotu yediği gün çok rahat yapmıştı mesela. Yavaştan ıspanak, pırasa, karnabahar vs geçerim onlar da iyi gelir bağırsaklara. Bir de yoğurt bence bağırsağı düzene sokuyor. Zamanla alıştıkça daha da düzelir inşallah
Mamayı da o kadar az yiyorki zaten ben 1,5 saatte bir mama hazırlıyorum o da beni çok yoruyor yaa 50-60 cc yiyip bırakıyor o yüzden sık acıkıyor yani suyu vermem gereken saatte yine mama veriyorumzihni bozuk ya bence baska birsey degil. Bugun yine kavga ettik benim temizlik hala bitmesi sanki evde ayakkabiyla dolasmis bezi surdugum her yerde bez pislik icinde kaliyor banyo dusakabin banyo duvarları klozet herbiyeri camasir suyuyla yikadim sinra yerler ama 5 dk da yapacagim isi gel gorki aksam bitirebildim. Halilar daha ortada yok bir parti daha silerim gelmeden. Buzdolabi firin ve camlar perdeler kaldi. Onlari da yavas yavas artik sezeryan yerim agridi e gündür
Gelmeden annemin evinide temizlemiştim. Oradada su borusu patladi tesisatci cagirmis ablam son gun birde mecbur ben odedim. Cok birşey degil ama ablamlar oradan cikmiyorlar ben kaldim diye bana patladi masraf. Esimlede aksam yine bir ton kavga ettik yine temizlik vs ama neyden kavga ettik o kadar uzattik valla hatırlamıyorum beynim yanıyor sekerparecimm
ya keske bendede oyle biri olsa 2 haftada 1 gelse yeter ama icime sinmez iste bende biraz manyaklik var. Ya çocukla gercekten yapamiyorsun birşey esime verdim durmuyor agliyor bebek valla napacagimi sasirdim ya
canim yogurdu ne kadar verdin ?
okudum cnm mekani cennet olsun..
Oyy kuzum ya kabizlikta zor sen her mamaya zeytinyagi koy. Suyuda arttir suyun bir zararı olmaz fazla gelirsede en fazla kusar. Suyu mamadan 1 saat kadar sonra ver ben öyle yapiyorum genelde
En güzeli yaa hah şöyle biraz kafa rahat olmak lazımKıyamam canım ya.. haklısın erkekler biraz pasaklı oluyor.ama şöyle düşün, esin de ağır bir hastalik atlattı..yorulmani anlıyorum.dikis yerinin acimasi insanda öfke yapıyor.kendimi eksik gibi hissediyorum bazen.neden gucum yetmiyor diye agladigim bile oluyor.birbirinize girmeyin canım.yeni evlisinizdir muhtemelen..yıpratmayin birbiriinizi.. inan ki bebekler coook etkileniyor.. Allah yardımcın olsun cabucak biter isin insAllah..dinlene dinlene yap.ben de artik oyle yapıyorum..aman is hic bitmiyor..bizim de canimiz var dedim.pis bir rahatlık coktu bakalim
No
Yes
Tam 5,5 aylığız. Olabilir ama çok az yiyor zaten daha tadım gibi oldu benimki bi de şu ana kadar meyve be sebze dışında bişey vermedimS Susam_tanesi canım ne kadarlık oldunuz? Ek gidaya geciste yasanan problemler bunlar.beraberinde pişik de cabası.ölçüleri azaltmayı dene bakalım. Belki de bagırsakları henüz hazır değildir.bende yasadım.simdi biraktim.6 ayın dolmasını bekliyorum.
Yoğurda hafta sonu başlayacağım. Bugün biraz düzeldi çok şükür. Zeytinyağı işe yaradı@sekerpare5939 kuruları ıslattım biraz beklettim suda sonra rondodan geçirdim. Rica ederim ne demekbu sabah emzirdim oğlanı kahvaltı da yapmayı versin dedim lakin durmadı mama sandalyesine atılıyor ağlıyor kıyamadım hazırladım yedirdim. Çeyrek avokado, tuzsuz süzme peynir, 1 yumurta sarısı, biraz da un karışımından muhallebi yaptım azcık bir çay kaşığı da pekmez koydum yedi de rahatladı şükür. Kızım da diyor anne bir de bu çıktı başına buna da hazırlıyorsun bi sürü uğraşıyorsun
S Susam_tanesi bizimkinde de oldu kabızlık biraz. Takip ettim muz vermiştim o gün çok sert çıktı kakası, bir de gece maması niyetine muhallebi yapmıştım o zaman da öyleydi. Bir daha ikisinden de vermedim. Sebzeler rahatlatıyor. Semizotu yediği gün çok rahat yapmıştı mesela. Yavaştan ıspanak, pırasa, karnabahar vs geçerim onlar da iyi gelir bağırsaklara. Bir de yoğurt bence bağırsağı düzene sokuyor. Zamanla alıştıkça daha da düzelir inşallah
Muzla şeftali almıştım kesinlikle vermeyeceğim. Bu arada muzun içindeki kahverengi çekirdekli kısmı kabız edermiş orası alıp denenebilirCanım ek gıda dönemine geçince olurmuş bebeklerin Bağırsakları ilk defa katı gıdayla tanışıyor ya ben zeytinyağı koysam da 2 3 günde anca yapıyor hele muz tamemn tıkadı kuzumualışacak lar inşallah 2 gündür bizde de tık yok
Biz evdekinden veriyoruz tuzsuz zaten bebek tarhanası gibiTarhana bebek tarhanası mı veriyorsunuz yoksa normal bizim yediğimizden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?