2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ne güzel ben kocaman bir sitede yaşıyorum 1 kişiyi tanımıyorum benimde keşke olsa kahveye çaya gittiğim komşum özendim sana
Yaa kıyamam kiz gel bana komşu ol her gün kahve akşam bahcede semaver cıvıl cıvıl bi ortam sosyal hayat yok biz de lojmanda sosyallestik bu da dün akşamdan

Eklentiler

• 20200930_154034.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 51
Daha sık oturtmalısın artık canım ek gıdaya geçmede zorlanmayasınız. Neden oturtmuyorsun ki
Bilmem bir sebebi yok ufak geliyor hala bana kıyamıyor muyum anlamadım ki hep kucağıma alıyorum ama burada okuyunca çok yavaş davrandığımı fark ettim maşallah sizler hem oturup hemde öyle yemek veriyormuşsunuz ben ek gıdayı 6 da başlayacağım ama oturtmaya başlamam lazım tam dönmüyor bile yere hiç bırakmadığım için

Oturabilirler sanırım artık.
Desteksiz oturmak için erken mi onu da merak ediyorum. Oturmalı mi otursa mi.
Oyleyken zarar gelir mi beline.
Hani eyesi batar lafı var ya meşhur o ne demekse artık.

Benim kızım da dönüyor. Yuzuatu oyuncak olursa ilgikeniyor az biraz. KafasiyLa gitmeye çalışıyor. Cok zor takip etmesi artik. Arkamı dönsem abisi kucagina aliyor goturmeye calisiyor ya ceviriyor ziplatiyor.
Oğlum bir dakika değil 10 saniye hareketsiz durmuyor susmuyor. Anne anneanne.
Kızım da sanki dün anne diye ağlıyordu

Tarhanayı nerden aldınız arkadaşlar.

Dün soğan az patates az kabak sote pişirdim sehriye en son sarımsak catalla ezip sulandirdim tabi. Yedi sasirdim. Sarımsak en son konunca tuz tadi verdi sanırım.

Müzla .yoğurt da yedi az önce cok şükür insallah şimdi ikisi de uyur.
Oğluma masal lazim da hepsini ezberlemiş anlattiklarimin. o benden önce anlatıyor bi bakiiyorumm uyuyan ben olmusum.

Yani deliriyorum ama yuzlerine bakip.sakinkesmeye calisiyorum. Ama oglum zorluyor bagiriyorum uzulsem de.

Tam okuamıyorum yazamıyorum arkadaslar insallah iyisinizdir. Bebeklerinizi keyfi yerindedir insallah. f

Kızlar benim oğlan akşam 8 den 12 ye kadar sonra da 12 buçuktan sabah 5 e kadar deliksiz uyudu
en son böyle uyuduğunda dolar 6 olmamıştı, virüs yayılmamıştı, ağaçlar çiçek açmamıştı

içimde saçma bir yaşama sevinci var sanırım bebem uyudu diye herşey gözüme toz pembe geliyor

Farklı olarak ne yaptın derseniz tarhana çorbası içirdim bugün yine içircem eğer bu gece de uyursa herkese benden çay

Dönmede problem yok soladönemiyordu onuda çözdü sıpa ileri gidemiyor ama geri gidebiliyor benimki herşeyi ters çünkü

Mesela çorba ne kadar veriyorsun kaç dk oturuyor öyle ben daha doğru düzgün gitmedim doktora ilk 2 ay hariç
Valla dk tutmuyorm oyle ama heralde tahmini 10 15 dk duruyosa duruyodur bseyler yerken de bitirene kdar oyle oturur vaziyette ki zaten yarm durduğu icin korkmuyorm destekli sekilde beli de agrimaz oyle. Düz oturmamz yok kafa öne gidiyo zaten corba faslina daha gecmedm ama sabah yumurta sarisi veriyorm yarimin yarısı kdar küçükse yarisini az bisey yağ ve su ile kivam aldiriyorm suyla beraber yiyor severek dün de bir dilim elmayi rendeledm seftaliyi de oyle az miktarlarda anca yiyo zaten
Dönmede problem yok soladönemiyordu onuda çözdü sıpa ileri gidemiyor ama geri gidebiliyor benimki herşeyi ters çünkü
Ayy cok güldm yaa olsn en azindan gayret gösteriyomus benm sıpa da hic biri yok anca dönüyo kol altta kalinca agliyo hemen. Tam kaç aylk oldu.?

Corba iyi gelmis desene. Yarasn lop lop et olsn minik kuşa. Bol bol uykusu gelsin özellikle de gece

Sağol canım tabi başlamak şart ama işe bebekle gitmek çok zor durmuyor ki farklı ortam farklı insanlar hemen büzülüyor dudaklar

Yere yorgan ser oynasın dönsün dursun annesi kucak kucak nereye kadar ayrılın eccük

Ufaklik halleri var tabi amma velakn kucaktan inmesi gerek bnce ilerde agirlasinca cok zor olacak cnku. Yere at oyuncak ver oynat yerde az götünü kaldirsin iyi olur
Amiin tüm bebekler gece deliksiz uyusun anaları dinlensin
İnsaalllllaaaaahhhhhhhhhh

Ya ben de senin yaptığına yakın kahvaltı veriyorum ama çok mu acaba diye de düşünmeden edemiyorum

Mamayı da o kadar az yiyorki zaten ben 1,5 saatte bir mama hazırlıyorum o da beni çok yoruyor yaa 50-60 cc yiyip bırakıyor o yüzden sık acıkıyor yani suyu vermem gereken saatte yine mama veriyorum
En güzeli yaa hah şöyle biraz kafa rahat olmak lazım
Tam 5,5 aylığız. Olabilir ama çok az yiyor zaten daha tadım gibi oldu benimki bi de şu ana kadar meyve be sebze dışında bişey vermedim
Yoğurda hafta sonu başlayacağım. Bugün biraz düzeldi çok şükür. Zeytinyağı işe yaradı
Muzla şeftali almıştım kesinlikle vermeyeceğim. Bu arada muzun içindeki kahverengi çekirdekli kısmı kabız edermiş orası alıp denenebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…