- 11 Şubat 2008
- 7.253
- 17.432
- 773
- 41
Çok değil bence bazen yiyor bazen yemiyor zaten kendi belirliyor. Günde yarım çay bardağı ancak oluyordur yedikleri toplam şuanda.Ya ben de senin yaptığına yakın kahvaltı veriyorum ama çok mu acaba diye de düşünmeden edemiyorum
Bebek tarhanası aldım yemedi benimki normal tarhanayı severek yemiştiTarhana bebek tarhanası mı veriyorsunuz yoksa normal bizim yediğimizden mi
Ohhh valla mis gibi haydo ile benim kız takılırlar beraber bizde çay içerizYaa kıyamam kiz gel bana komşu olher gün kahve akşam bahcede semaver cıvıl cıvıl bi ortam sosyal hayat yok biz de lojmanda sosyallestik bu da dün akşamdan
Ay stabil tempo yoruyor tabi hergün herşey aynı gidiyor çocukları biz yapmışız gibi sadece bizde olmasıOturabilirler sanırım artık.
Desteksiz oturmak için erken mi onu da merak ediyorum. Oturmalı mi otursa mi.
Oyleyken zarar gelir mi beline.
Hani eyesi batar lafı var ya meşhur o ne demekse artık.
Benim kızım da dönüyor. Yuzuatu oyuncak olursa ilgikeniyor az biraz. KafasiyLa gitmeye çalışıyor. Cok zor takip etmesi artik. Arkamı dönsem abisi kucagina aliyor goturmeye calisiyor ya ceviriyor ziplatiyor.
Oğlum bir dakika değil 10 saniye hareketsiz durmuyor susmuyor. Anne anneanne.
Kızım da sanki dün anne diye ağlıyordu
Tarhanayı nerden aldınız arkadaşlar.
Dün soğan az patates az kabak sote pişirdim sehriye en son sarımsak catalla ezip sulandirdim tabi. Yedi sasirdim. Sarımsak en son konunca tuz tadi verdi sanırım.
Müzla .yoğurt da yedi az önce cok şükür insallah şimdi ikisi de uyur.
Oğluma masal lazim da hepsini ezberlemiş anlattiklarimin. o benden önce anlatıyor bi bakiiyorumm uyuyan ben olmusum.
Yani deliriyorum ama yuzlerine bakip.sakinkesmeye calisiyorum. Ama oglum zorluyor bagiriyorum uzulsem de.
Tam okuamıyorum yazamıyorum arkadaslar insallah iyisinizdir. Bebeklerinizi keyfi yerindedir insallah. f
Ohhh maşallah olsun senin oğlanaKızlar benim oğlan akşam 8 den 12 ye kadar sonra da 12 buçuktan sabah 5 e kadar deliksiz uyudu
en son böyle uyuduğunda dolar 6 olmamıştı, virüs yayılmamıştı, ağaçlar çiçek açmamıştı
içimde saçma bir yaşama sevinci var sanırım bebem uyudu diye herşey gözüme toz pembe geliyor
Farklı olarak ne yaptın derseniz tarhana çorbası içirdimbugün yine içircem eğer bu gece de uyursa herkese benden çay
Bence sen harika bir annesin iki çocuğa yetiyorsun üstüne ev vs. Ankattıkların hep çok mantıklı geliyor bana tariflerin de öyle. Vajinal yapışıklığı doktor tespit etti bizim benim de hiç haberim yoktu hiç bakmamıştım. Çoğu şeyi de burdan öğreniyorum. Burda çok güzel bir birlik oldu benceAy canımsın teşekkür ederim. Ne bilim bazen düşünmüyor degilim. Birde burada bazı yazılanları okuyorum. Mesela bazı anneler çok dikkatli, benim aklıma bile gelmeyenleri, onlar dokundumu birsey olurmu diye, soruyorlar. Üstlerine titriyorlar. Ben yalap şalap büyütüyorum, 3 gün kuralını bile düzgün yapmadım. Bir örnek daha vereyim bir arkadaşımız vajina yapışıklığından, birde makat darlığından bahsetti. O yazıyı okuyana kadar öyle oralarına bakmak, aklımın ucundan geçmedi. O gunde dedim helal olsun, ne kadar özveri ile dikkat ediyorlar. Ben ise doyur temizle uyut.
Biz 4.aydan beri kucakta vs oturtuyoruz şimdi de yerde emzirme yastığına bırakıp oyuncaklarını oynatıyorum hatta doktor şöyle bişey önerdi ona da oturtuyorum mamayı onda yediriyorum biraz daha uğraşsak desteksiz oturacağız bizKızlar destekle oturtmaya başladınız mı ben çok nadir oturtuyorum
Yaptı canım yaptı bugünkü kakaları daha sıvıydı çok şükürJadesi kuzum hayırlı olsun işin ben de bugün işteyim. Bir yerden başlamak lazım kolay gelsin. S Susam_tanesi ipek nasıl oldu, kaka yapabildi mi , gün kurusu Kaysı kaynatıp birkaç kaşık içirsen iyi gelir belki.
Ohh mis çok güzel ortam hayran kaldım. Biz de sitede oturuyoruz kocaman bahçesi çardaklar var ama gelgelelim kimseyi tanımayınca kimle oturcanYaa kıyamam kiz gel bana komşu olher gün kahve akşam bahcede semaver cıvıl cıvıl bi ortam sosyal hayat yok biz de lojmanda sosyallestik bu da dün akşamdan
Canım oturt biraz biraz yüzüstü bırak doktor bize hep kucakta olmaz dedi oturak aldırdı kasları gelişmesi lazım oturması yürümesi için egzersiz gerekliBilmem bir sebebi yok ufak geliyor hala bana kıyamıyor muyum anlamadım ki hep kucağıma alıyorum ama burada okuyunca çok yavaş davrandığımı fark ettim maşallah sizler hem oturup hemde öyle yemek veriyormuşsunuz ben ek gıdayı 6 da başlayacağım ama oturtmaya başlamam lazım tam dönmüyor bile yere hiç bırakmadığım için
Ohh maşallah darısı bizim bebelere 5.aya kadar biz de öyleydik gecede 2 bilemedin 3 kere kalkıyordu ne olduysa oldu saat başı uyanmaya başladı çok yorgunum bitkinim bugün eşimi işe göndermedim o derece artık gündüz de kucaktan inmek istemiyor ya da beraber yanında istiyor beni anakucağına veya hoppalaya koyuyorum arkamdan sesleniyorKızlar benim oğlan akşam 8 den 12 ye kadar sonra da 12 buçuktan sabah 5 e kadar deliksiz uyudu
en son böyle uyuduğunda dolar 6 olmamıştı, virüs yayılmamıştı, ağaçlar çiçek açmamıştı
içimde saçma bir yaşama sevinci var sanırım bebem uyudu diye herşey gözüme toz pembe geliyor
Farklı olarak ne yaptın derseniz tarhana çorbası içirdimbugün yine içircem eğer bu gece de uyursa herkese benden çay
Onun istediği doymak olsun yığarım önüne yeterki uyusunOhhh maşallah olsun senin oğlanakarnı güzel doydu diye uyumuştur umarım sende hep doyurursun
Evet canım aynı biz de zamanla iyiye gitmiyor kesinlikle ben bundan eminim meme bağımlısı oldu kucak bağımlısı oldu varsa yoksa anasıBence sen harika bir annesin iki çocuğa yetiyorsun üstüne ev vs. Ankattıkların hep çok mantıklı geliyor bana tariflerin de öyle. Vajinal yapışıklığı doktor tespit etti bizim benim de hiç haberim yoktu hiç bakmamıştım. Çoğu şeyi de burdan öğreniyorum. Burda çok güzel bir birlik oldu bence
Biz 4.aydan beri kucakta vs oturtuyoruz şimdi de yerde emzirme yastığına bırakıp oyuncaklarını oynatıyorum hatta doktor şöyle bişey önerdi ona da oturtuyorum mamayı onda yediriyorum biraz daha uğraşsak desteksiz oturacağız biz
Eki Görüntüle 2698618
Yaptı canım yaptı bugünkü kakaları daha sıvıydı çok şükür
Ohh mis çok güzel ortam hayran kaldım. Biz de sitede oturuyoruz kocaman bahçesi çardaklar var ama gelgelelim kimseyi tanımayınca kimle oturcan
Canım oturt biraz biraz yüzüstü bırak doktor bize hep kucakta olmaz dedi oturak aldırdı kasları gelişmesi lazım oturması yürümesi için egzersiz gerekli
Ohh maşallah darısı bizim bebelere 5.aya kadar biz de öyleydik gecede 2 bilemedin 3 kere kalkıyordu ne olduysa oldu saat başı uyanmaya başladı çok yorgunum bitkinim bugün eşimi işe göndermedim o derece artık gündüz de kucaktan inmek istemiyor ya da beraber yanında istiyor beni anakucağına veya hoppalaya koyuyorum arkamdan sesleniyor
Ben sebze çorbası veriyorum öğlede bide ama o yarım çay bardağını geçiyodurÇok değil bence bazen yiyor bazen yemiyor zaten kendi belirliyor. Günde yarım çay bardağı ancak oluyordur yedikleri toplam şuanda.
Bebek tarhanası aldım yemedi benimki normal tarhanayı severek yemişti
Ben de veriyorum öğlen meyve yada sebze püresi veya çorba yoğurt. Ne kadar yerse işte. Çok yiyemiyor henüz. Bebeğin iştahına da bağlı büyğk kızım güzel karnını doyurur bir de sofradan yerdi zabdedemezdik beni de emerdi üstüne. Çok çabul büyüdü hemen gelişti. Hiç vermemezlik etmedim istediği kadar yedi tabi şeker, tuz, ekmek, pirinç meyve suyu vs vermedim kilolu olduğu için. Varsın yesinler yedikçe büyüyecekler yemeyen bebek zor oluyor.Ben sebze çorbası veriyorum öğlede bide ama o yarım çay bardağını geçiyodur
Evet bende bardak aldım. 25 lira olmuş 39 falandı.Kızlar trendyolda oioi tabaklar önlükler falan indirime girmiş yüzde elli epey iyi ben 89 a almıştım 44 olmuşalmak isteyen varsa yararlansın en azından
Yere yorgan ser oynasın dönsün dursun annesi kucak kucak nereye kadar ayrılın eccük
Kızlar trendyolda oioi tabaklar önlükler falan indirime girmiş yüzde elli epey iyi ben 89 a almıştım 44 olmuşalmak isteyen varsa yararlansın en azından
Bende az önce Bi indirim sayfasından gördüm hevesle baktım hemen ama araadıklarımda yok indirim erkek anneleri mavi tabak 50 liraEvet bende bardak aldım. 25 lira olmuş 39 falandı.
ya yaninda goturebiliyorsun demek ooh ne guzel.. valla benim tazmiat konusu hala donus yok haber bekliyorum insallah verirler vermezlerse ocakta başlıyorum sanirimKızlar ben ufaktan işe başladım ama 2 3 saat falan gidiyorum asyayla durduğu kadar artıkdurmayınca arıyorum babayı alıyor bizi bi müddet böyle olacak bakalım hayırlısı olsun
ben bugun mama sandalyesinde oturttum 15 er dk.2 kez flan desteklede kucagimda.genelde oturuyor.yerdede ben oturtuyorum o ayaklara gidiyor flan dusuyor iyle boyle yuvarlanip gidiyoruz.Kızlar destekle oturtmaya başladınız mı ben çok nadir oturtuyorum
ya yogurtta verdim cok az ama uyumadi benim kiz ya bende istiyorumm gunduz yarim saar uyuyup kalkiyor hemen soyle 4 saat deliksiz uyusa gunduz bana yeter. Con sukur gece bir problememiz yoksa uyuyoruz gecen hafta gecede sallatti surekli ama.atak geciyor sanirim yavaştanKızlar benim oğlan akşam 8 den 12 ye kadar sonra da 12 buçuktan sabah 5 e kadar deliksiz uyudu
Benimkide ayni canim ya :)Dönmede problem yok soladönemiyordu onuda çözdü sıpa ileri gidemiyor ama geri gidebiliyor benimki herşeyi ters çünkü
Kiz 5 dolacak ya ama bu sene varya kafayi sıyırmaya az kaldi. Bak şimdi kalktim mutfaga gittim agir bir koku var anlamadm zaten koku hala tam gelmedi gittim dedim ne kokuyor orasi gazmi acaba yeni temizlik yapmisim birde adam gitmis heryere sirke sıkmış neymis karinca gibi birsey görmüş anlayamamis uyku sersemi bunlari soyluyor. Yemin ederim kafayi yicem.. neyse cnm sizide yormim bunlarla öpüyorum iyi geceler herkese
.
Kızlar benim oğlan akşam 8 den 12 ye kadar sonra da 12 buçuktan sabah 5 e kadar deliksiz uyudu
Kalppare kuruları ıslattım biraz beklettim suda sonra rondodan geçirdim. Rica ederim ne demek☺ bu sabah emzirdim oğlanı kahvaltı da yapmayı versin dedim lakin durmadı mama sandalyesine atılıyor ağlıyor kıyamadım hazırladım yedirdim. Çeyrek avokado, tuzsuz süzme peynir, 1 yumurta sarısı, biraz da un karışımından muhallebi yaptım azcık bir çay kaşığı da pekmez koydum yedi de rahatladı şükür. Kızım da diyor anne bir de bu çıktı başına buna da hazırlıyorsun bi sürü uğraşıyorsun
S Susam_tanesi bizimkinde de oldu kabızlık biraz. Takip ettim muz vermiştim o gün çok sert çıktı kakası, bir de gece maması niyetine muhallebi yapmıştım o zaman da öyleydi. Bir daha ikisinden de vermedim. Sebzeler rahatlatıyor. Semizotu yediği gün çok rahat yapmıştı mesela. Yavaştan ıspanak, pırasa, karnabahar vs geçerim onlar da iyi gelir bağırsaklara. Bir de yoğurt bence bağırsağı düzene sokuyor. Zamanla alıştıkça daha da düzelir inşallah
Son emojili kısım şey değil mi ya BEN
Aktarada
Sağol canım benim. Aktardan alıyorum toz halinde. Bir de eşimden dolayı bazen evde, kurusu bulunuyor çekirdeklerini ayıklayıp rondodan geçiyorum.
Yes baby bundan gare boyleMamayı da o kadar az yiyorki zaten ben 1,5 saatte bir mama hazırlıyorum o da beni çok yoruyor yaa 50-60 cc yiyip bırakıyor o yüzden sık acıkıyor yani suyu vermem gereken saatte yine mama veriyorum
En güzeli yaa hah şöyle biraz kafa rahat olmak lazım
Tam 5,5 aylığız. Olabilir ama çok az yiyor zaten daha tadım gibi oldu benimki bi de şu ana kadar meyve be sebze dışında bişey vermedim
Yoğurda hafta sonu başlayacağım. Bugün biraz düzeldi çok şükür. Zeytinyağı işe yaradı
Muzla şeftali almıştım kesinlikle vermeyeceğim. Bu arada muzun içindeki kahverengi çekirdekli kısmı kabız edermiş orası alıp denenebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?