2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya ben de senin yaptığına yakın kahvaltı veriyorum ama çok mu acaba diye de düşünmeden edemiyorum
Çok değil bence bazen yiyor bazen yemiyor zaten kendi belirliyor. Günde yarım çay bardağı ancak oluyordur yedikleri toplam şuanda.
Tarhana bebek tarhanası mı veriyorsunuz yoksa normal bizim yediğimizden mi
Bebek tarhanası aldım yemedi benimki normal tarhanayı severek yemişti

Ay stabil tempo yoruyor tabi hergün herşey aynı gidiyor çocukları biz yapmışız gibi sadece bizde olması benim bebe alıştı bana kimseye gitmiyor şimdiden yabani yetişecek diye korkuyorum hiç sevmem çünkü sosyal bebek severim belli sınırlarda tabiki babasında bile durmuyor uzun süre adam giydi formayı gitti halı sahaya ben bebe uyutuyorum

Ohhh maşallah olsun senin oğlana karnı güzel doydu diye uyumuştur umarım sende hep doyurursun

Bence sen harika bir annesin iki çocuğa yetiyorsun üstüne ev vs. Ankattıkların hep çok mantıklı geliyor bana tariflerin de öyle. Vajinal yapışıklığı doktor tespit etti bizim benim de hiç haberim yoktu hiç bakmamıştım. Çoğu şeyi de burdan öğreniyorum. Burda çok güzel bir birlik oldu bence
Kızlar destekle oturtmaya başladınız mı ben çok nadir oturtuyorum
Biz 4.aydan beri kucakta vs oturtuyoruz şimdi de yerde emzirme yastığına bırakıp oyuncaklarını oynatıyorum hatta doktor şöyle bişey önerdi ona da oturtuyorum mamayı onda yediriyorum biraz daha uğraşsak desteksiz oturacağız biz

Yaptı canım yaptı bugünkü kakaları daha sıvıydı çok şükür
Yaa kıyamam kiz gel bana komşu ol her gün kahve akşam bahcede semaver cıvıl cıvıl bi ortam sosyal hayat yok biz de lojmanda sosyallestik bu da dün akşamdan
Ohh mis çok güzel ortam hayran kaldım. Biz de sitede oturuyoruz kocaman bahçesi çardaklar var ama gelgelelim kimseyi tanımayınca kimle oturcan
Canım oturt biraz biraz yüzüstü bırak doktor bize hep kucakta olmaz dedi oturak aldırdı kasları gelişmesi lazım oturması yürümesi için egzersiz gerekli
Ohh maşallah darısı bizim bebelere 5.aya kadar biz de öyleydik gecede 2 bilemedin 3 kere kalkıyordu ne olduysa oldu saat başı uyanmaya başladı çok yorgunum bitkinim bugün eşimi işe göndermedim o derece artık gündüz de kucaktan inmek istemiyor ya da beraber yanında istiyor beni anakucağına veya hoppalaya koyuyorum arkamdan sesleniyor

Evet canım aynı biz de zamanla iyiye gitmiyor kesinlikle ben bundan eminim meme bağımlısı oldu kucak bağımlısı oldu varsa yoksa anası

Çok değil bence bazen yiyor bazen yemiyor zaten kendi belirliyor. Günde yarım çay bardağı ancak oluyordur yedikleri toplam şuanda.

Bebek tarhanası aldım yemedi benimki normal tarhanayı severek yemişti
Ben sebze çorbası veriyorum öğlede bide ama o yarım çay bardağını geçiyodur

Ben sebze çorbası veriyorum öğlede bide ama o yarım çay bardağını geçiyodur
Ben de veriyorum öğlen meyve yada sebze püresi veya çorba yoğurt. Ne kadar yerse işte. Çok yiyemiyor henüz. Bebeğin iştahına da bağlı büyğk kızım güzel karnını doyurur bir de sofradan yerdi zabdedemezdik beni de emerdi üstüne. Çok çabul büyüdü hemen gelişti. Hiç vermemezlik etmedim istediği kadar yedi tabi şeker, tuz, ekmek, pirinç meyve suyu vs vermedim kilolu olduğu için. Varsın yesinler yedikçe büyüyecekler yemeyen bebek zor oluyor.

Yere yorgan ser oynasın dönsün dursun annesi kucak kucak nereye kadar ayrılın eccük
sorma ya zaten her tarafım tırnak izleriyle dolu çiziyor sıkıyor hep evet denileceğim bu ara bugğn biraz bıraktım kendini geri geri kaydırıp uca getirmiş

Kızlar trendyolda oioi tabaklar önlükler falan indirime girmiş yüzde elli epey iyi ben 89 a almıştım 44 olmuş almak isteyen varsa yararlansın en azından
Evet bende bardak aldım. 25 lira olmuş 39 falandı.
Bende az önce Bi indirim sayfasından gördüm hevesle baktım hemen ama araadıklarımda yok indirim erkek anneleri mavi tabak 50 lirapembesi 90

Kızlar ben ufaktan işe başladım ama 2 3 saat falan gidiyorum asyayla durduğu kadar artık durmayınca arıyorum babayı alıyor bizi bi müddet böyle olacak bakalım hayırlısı olsun
ya yaninda goturebiliyorsun demek ooh ne guzel.. valla benim tazmiat konusu hala donus yok haber bekliyorum insallah verirler vermezlerse ocakta başlıyorum sanirim
Kızlar destekle oturtmaya başladınız mı ben çok nadir oturtuyorum
ben bugun mama sandalyesinde oturttum 15 er dk.2 kez flan desteklede kucagimda.genelde oturuyor.yerdede ben oturtuyorum o ayaklara gidiyor flan dusuyor iyle boyle yuvarlanip gidiyoruz.
ya yogurtta verdim cok az ama uyumadi benim kiz ya bende istiyorumm gunduz yarim saar uyuyup kalkiyor hemen soyle 4 saat deliksiz uyusa gunduz bana yeter. Con sukur gece bir problememiz yoksa uyuyoruz gecen hafta gecede sallatti surekli ama.atak geciyor sanirim yavaştan
Dönmede problem yok soladönemiyordu onuda çözdü sıpa ileri gidemiyor ama geri gidebiliyor benimki herşeyi ters çünkü
Benimkide ayni canim ya :)

Kizlar ay basi oldum. 2 gündürde inanilmaz sancim oldu. Evdeki islerim halen bitmedi bugunde buzdolabini sildim. Ablam ve kizi geldiler 2 saat yol suruyor sagolsun bendeler smdi 2 gun kalacaklar. Benim kizda bir mutlu bir mutlu cocuk insan istiyor etrafinda ama yok iste

Esin de senin gibi pimpirik galiba napsin adam sen bi bocek gorursen uzulme diye uykulu haliyle ugrasmis amma cok savundum eniste beyi valla ben damat tarafından degilim gelin tarafiyim
Bizde 5 yıllık evliyiz..bazen bakıyorum eşime..bakarken icimden su geciyir; çocukluğunu tam yasayamamis herhalde bu adam bazen 13 yasinda bi oglum var saniyorum komutsuz ilerlemiyor

Ya bu kadar güzel anlatılır ya cok tatlisiniz..Allah nice guzel uykular nasip etsin yagmurum

Ohh masAllah paşaya afiyet bal seker olsun darısi bize olsun

Son emojili kısım şey değil mi ya BEN

evet bebiş en guzeli

Aktarada
Sağol canım benim. Aktardan alıyorum toz halinde. Bir de eşimden dolayı bazen evde, kurusu bulunuyor çekirdeklerini ayıklayıp rondodan geçiyorum.

Aa bu da mantıklıymiıs..sagol canim

Yes baby bundan gare boyle
Istersen tadima da ara ver 3 gün..aşı olacaklar ve agızdan..saglam bagirsaklara ihtiyac var canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…