- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Önüne ilgisini çeken birşey koyuyorum bu seferde bağırarak gelmesini bekliyorValla dk tutmuyorm oyle ama heralde tahmini 10 15 dk duruyosa duruyodur bseyler yerken de bitirene kdar oyle oturur vaziyette ki zaten yarm durduğu icin korkmuyorm destekli sekilde beli de agrimaz oyle. Düz oturmamz yok kafa öne gidiyo zatencorba faslina daha gecmedm ama sabah yumurta sarisi veriyorm yarimin yarısı kdar küçükse yarisini az bisey yağ ve su ile kivam aldiriyorm suyla beraber yiyor severek dün de bir dilim elmayi rendeledm seftaliyi de oyle az miktarlarda anca yiyo zaten
Ayy cok güldm yaaolsn en azindan gayret gösteriyomus benm sıpa da hic biri yok anca dönüyo kol altta kalinca agliyo hemen. Tam kaç aylk oldu.?
Yarın tam 6 aylık olacak inşallahValla dk tutmuyorm oyle ama heralde tahmini 10 15 dk duruyosa duruyodur bseyler yerken de bitirene kdar oyle oturur vaziyette ki zaten yarm durduğu icin korkmuyorm destekli sekilde beli de agrimaz oyle. Düz oturmamz yok kafa öne gidiyo zatencorba faslina daha gecmedm ama sabah yumurta sarisi veriyorm yarimin yarısı kdar küçükse yarisini az bisey yağ ve su ile kivam aldiriyorm suyla beraber yiyor severek dün de bir dilim elmayi rendeledm seftaliyi de oyle az miktarlarda anca yiyo zaten
Ayy cok güldm yaaolsn en azindan gayret gösteriyomus benm sıpa da hic biri yok anca dönüyo kol altta kalinca agliyo hemen. Tam kaç aylk oldu.?
Ben vermiycem bi süre 2. Kez denedim yine tıkandı o yüzden bağırsak kendine gelene kadar vermeyeyim bariMamayı da o kadar az yiyorki zaten ben 1,5 saatte bir mama hazırlıyorum o da beni çok yoruyor yaa 50-60 cc yiyip bırakıyor o yüzden sık acıkıyor yani suyu vermem gereken saatte yine mama veriyorum
En güzeli yaa hah şöyle biraz kafa rahat olmak lazım
Tam 5,5 aylığız. Olabilir ama çok az yiyor zaten daha tadım gibi oldu benimki bi de şu ana kadar meyve be sebze dışında bişey vermedim
Yoğurda hafta sonu başlayacağım. Bugün biraz düzeldi çok şükür. Zeytinyağı işe yaradı
Muzla şeftali almıştım kesinlikle vermeyeceğim. Bu arada muzun içindeki kahverengi çekirdekli kısmı kabız edermiş orası alıp denenebilir
Ahhh aynen öyle ben kendimi tanıyamıyorum anne olduktan sonra ne değiştim ne güzel bi anda büyüdüm ben çocuğum olmasa 40 ta bile büyümeezdimOnun istediği doymak olsun yığarım önüne yeterki uyusun
Evet canım şirket bizim olduğu için sıkıntı olmuyor ama onunla çalışmakta kolay olmuyorya yaninda goturebiliyorsun demek ooh ne guzel.. valla benim tazmiat konusu hala donus yok haber bekliyorum insallah verirler vermezlerse ocakta başlıyorum sanirim
ben bugun mama sandalyesinde oturttum 15 er dk.2 kez flan desteklede kucagimda.genelde oturuyor.yerdede ben oturtuyorum o ayaklara gidiyor flan dusuyor iyle boyle yuvarlanip gidiyoruz.
ya yogurtta verdim cok az ama uyumadi benim kiz ya bende istiyorumm gunduz yarim saar uyuyup kalkiyor hemen soyle 4 saat deliksiz uyusa gunduz bana yeter. Con sukur gece bir problememiz yoksa uyuyoruz gecen hafta gecede sallatti surekli ama.atak geciyor sanirim yavaştan
Benimkide ayni canim ya :)
Hahaha ay nasl bebeler yaÖnüne ilgisini çeken birşey koyuyorum bu seferde bağırarak gelmesini bekliyorkoltuktan falan inmeye çabalıyor var bi gayreti bakalım
Hemm senin ki buyuk benmkinden belki de o hareketlerin cok olmasi ondandr bakalm biz 6 olunca napacagz..Yarın tam 6 aylık olacak inşallah
Anlamistim aslinda :) valla benim oyle bir imkanim olsa hamak ana kucagi ne varsa tasirdim heraldeEvet canım şirket bizim olduğu için sıkıntı olmuyor ama onunla çalışmakta kolay olmuyorbırakmıyor ki iş yapam azcık ortama alışsın diye gidip geliyoruz bakalım
Daha 15 gün var aşıya biraz daha risksiz gıdalarla tadıma devam edeyim bariOhh masAllah paşayaafiyet bal seker olsun darısi bize olsun
evet bebiş en guzeli
Aa bu da mantıklıymiıs..sagol canim
Yes baby bundan gare boyle
Istersen tadima da ara ver 3 gün..aşı olacaklar ve agızdan..saglam bagirsaklara ihtiyac var canim
Çok sanslısınEvet canım şirket bizim olduğu için sıkıntı olmuyor ama onunla çalışmakta kolay olmuyorbırakmıyor ki iş yapam azcık ortama alışsın diye gidip geliyoruz bakalım
Gündüz 4 saat uyku muya yaninda goturebiliyorsun demek ooh ne guzel.. valla benim tazmiat konusu hala donus yok haber bekliyorum insallah verirler vermezlerse ocakta başlıyorum sanirim
ben bugun mama sandalyesinde oturttum 15 er dk.2 kez flan desteklede kucagimda.genelde oturuyor.yerdede ben oturtuyorum o ayaklara gidiyor flan dusuyor iyle boyle yuvarlanip gidiyoruz.
ya yogurtta verdim cok az ama uyumadi benim kiz ya bende istiyorumm gunduz yarim saar uyuyup kalkiyor hemen soyle 4 saat deliksiz uyusa gunduz bana yeter. Con sukur gece bir problememiz yoksa uyuyoruz gecen hafta gecede sallatti surekli ama.atak geciyor sanirim yavaştan
Benimkide ayni canim ya :)
Amiin şekerpareciğim hepsi uyusun hepsi hepsi hepsiYa bu kadar güzel anlatılır yacok tatlisiniz..Allah nice guzel uykular nasip etsin yagmurum
Hahah aynen ben de mesela yarım saat az uyuyayım moralim bozulurdu annem bi git uykunu tamamla derdi öyle önemliydi uyku benim için şimdi zombi olduk bana mısın demiyozAhhh aynen öyle ben kendimi tanıyamıyorum anne olduktan sonra ne değiştim ne güzel bi anda büyüdüm ben çocuğum olmasa 40 ta bile büyümeezdim7.30 larda kalkıp dinç olmak kim ben kim
Sünnet kilodu al bence orasina ters de donse bisey degmezGünaydin kızlar nasilsiniz bisey sorcam ya sünnet yaptıran anneler haydo sünnet oldu ya yirmi gün falan oldu galiba kendisi kurtlu olduğu için sürekli dönüyo başıni bekliyorum ki dönmesin diye ama geceleri dönüp pipisinin üstüne yatiyo bir de ters emekleme yapiyo minicik besikte o yüzden iyilesmiyo az önce de bezi hep kan olmuştu ya napcamüç damla kana bakıp ağladım bu psikopatligimi da sonra ayri konuşuruz nasip iyilestircem acil oneri
Aynı indirim ebebekte de başlamış pembeler de indirimdeKızlar trendyolda oioi tabaklar önlükler falan indirime girmiş yüzde elli epey iyi ben 89 a almıştım 44 olmuşalmak isteyen varsa yararlansın en azından
Çiş yapinca ıslanıp sürekli çıkarmış olmuyor muyuz onu nasıl olacak ki sen kullândin mi canım kullanışlı miSünnet kilodu al bence orasina ters de donse bisey degmez
Ben aldm daha kucuktu kucakta tasirken acimasn diye düşündüm donmesi fzla yoktu o zamn. Kullanisli yani bildigin kilot orasi top gbi bisey degmesini önlüyor kilosuna gore aliyosn. Ucuz da zaten oyle pahali bsey de degl bence almalisin fydasi olurÇiş yapinca ıslanıp sürekli çıkarmış olmuyor muyuz onu nasıl olacak ki sen kullândin mi canım kullanışlı mi
Her bebek farklidir yani bsey diyemem ama deneyemiyomussun ki sen görsen belki daha cok sey yapiyodr ama abicigi durmadigindan yapamiyodr belki.Benim kızim hala sırt üstünsen yüzüstüne dönmüyor...sorun mu?çabaliyor ama..bu alistirmayi da pek yapamiyoruz..abisi ustune atladigi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?