2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Önüne ilgisini çeken birşey koyuyorum bu seferde bağırarak gelmesini bekliyor koltuktan falan inmeye çabalıyor var bi gayreti bakalım

Yarın tam 6 aylık olacak inşallah

Ben vermiycem bi süre 2. Kez denedim yine tıkandı o yüzden bağırsak kendine gelene kadar vermeyeyim bari

Evet canım şirket bizim olduğu için sıkıntı olmuyor ama onunla çalışmakta kolay olmuyor bırakmıyor ki iş yapam azcık ortama alışsın diye gidip geliyoruz bakalım

Önüne ilgisini çeken birşey koyuyorum bu seferde bağırarak gelmesini bekliyor koltuktan falan inmeye çabalıyor var bi gayreti bakalım
Hahaha ay nasl bebeler yabelki gelir caaanıımmm cocuk biliyodur sen nerden bilcen
Yarın tam 6 aylık olacak inşallah
Hemm senin ki buyuk benmkinden belki de o hareketlerin cok olmasi ondandr bakalm biz 6 olunca napacagz..

Ya emeklemesini istiyorm ben bi an önce acaba kaç aylkken tam emeklicekler ki 6 buck 7 aylkken yaparlar mı acep

Evet canım şirket bizim olduğu için sıkıntı olmuyor ama onunla çalışmakta kolay olmuyor bırakmıyor ki iş yapam azcık ortama alışsın diye gidip geliyoruz bakalım
Anlamistim aslinda :) valla benim oyle bir imkanim olsa hamak ana kucagi ne varsa tasirdim heralde tabi saka bir yana zor oluyordur..

Daha 15 gün var aşıya biraz daha risksiz gıdalarla tadıma devam edeyim bari
Çok sanslısın

Günaydin kızlar nasilsiniz bisey sorcam ya sünnet yaptıran anneler haydo sünnet oldu ya yirmi gün falan oldu galiba kendisi kurtlu olduğu için sürekli dönüyo başıni bekliyorum ki dönmesin diye ama geceleri dönüp pipisinin üstüne yatiyo bir de ters emekleme yapiyo minicik besikte o yüzden iyilesmiyo az önce de bezi hep kan olmuştu ya napcam üç damla kana bakıp ağladım bu psikopatligimi da sonra ayri konuşuruz nasip iyilestircem acil oneri

Gündüz 4 saat uyku mu

Ahhh aynen öyle ben kendimi tanıyamıyorum anne olduktan sonra ne değiştim ne güzel bi anda büyüdüm ben çocuğum olmasa 40 ta bile büyümeezdim 7.30 larda kalkıp dinç olmak kim ben kim
Hahah aynen ben de mesela yarım saat az uyuyayım moralim bozulurdu annem bi git uykunu tamamla derdi öyle önemliydi uyku benim için şimdi zombi olduk bana mısın demiyoz

Sünnet kilodu al bence orasina ters de donse bisey degmez

Benim kızim hala sırt üstünsen yüzüstüne dönmüyor...sorun mu? çabaliyor ama..bu alistirmayi da pek yapamiyoruz..abisi ustune atladigi icin

Çiş yapinca ıslanıp sürekli çıkarmış olmuyor muyuz onu nasıl olacak ki sen kullândin mi canım kullanışlı mi
Ben aldm daha kucuktu kucakta tasirken acimasn diye düşündüm donmesi fzla yoktu o zamn. Kullanisli yani bildigin kilot orasi top gbi bisey degmesini önlüyor kilosuna gore aliyosn. Ucuz da zaten oyle pahali bsey de degl bence almalisin fydasi olur

Benim kızim hala sırt üstünsen yüzüstüne dönmüyor...sorun mu? çabaliyor ama..bu alistirmayi da pek yapamiyoruz..abisi ustune atladigi icin
Her bebek farklidir yani bsey diyemem ama deneyemiyomussun ki sen görsen belki daha cok sey yapiyodr ama abicigi durmadigindan yapamiyodr belki.

Kizlar alakasiz yere yaziyorm biliyorm da annemler taşınacaklar bu cuma. Aksama da yemege cagirdk işte

Mercimek çorbası
Firinda tavuk patates
Kürt yda pirinc pilavi
Salata
İrmik tatlısı
Üzüm kavun karpuz

Sizce baska bseyler yapsam mi.? Çayın yanina kolay pratik ne yapabilirim butun yemekler bana bakio çünkü. Süt yok yoğurt var ne yapabilirim.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…