2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Bilgim yok canim.ama gecmis olsun

Her bebek farklidir yani bsey diyemem ama deneyemiyomussun ki sen görsen belki daha cok sey yapiyodr ama abicigi durmadigindan yapamiyodr belki.
Evet hic alistirma yapamiyoruz.o da istemiyor pek.oturup oyuncakla oynamak isine geliyor.tam desteksiz oturamadik daha.

Zeyay1420 Yeşil alabilirsin o da indirimde ben pembe almıştım bi de yeşil veya mavi mi alsam dedim sonra çukur kapaklı olan yeşil aldım
E bebekte de farklı sitelerde de indirime girmiş yarın e bebeğe bakıp oradan alıcam inş kalırsa tabi başka ihtiyaçlarımda var hepsini beraber aradan çıkartayım
Daha ne olsun çocukla hepsini yapabiliyorsan

Biraz geç olmuş ama yoğurtlu yada bir zeytinyağlı da yapardım ben tatlı gayet güzel lokum çekirdek vs falan da koyarsın gayet güzel menü

Güzel anneler benden size gelsin
Ibrahim tatlıses ten Allah Allah bu nasil sevmek bu nasıl gülmek..insan değil bu sanki bir meleeek biz kızımla hep söylüyoruz cok gülüyor
Bende İbrahim tatlises zara can. Söylüyoruz ismimiz de geçtiği için

Cay yanina tek cesit oldu sadece ya irmigi cayla veriyim dedim de cay tek kalmasn diye. gel beraber olsun
Oglan uyudugunda corbami yaptm ogluma da cirba pisirdim ekstra ayri az bişi. Suan pilavm kaldi o da erken digeri de firinda pisiyor hepsi bitti
Biraz geç olmuş ama yoğurtlu yada bir zeytinyağlı da yapardım ben tatlı gayet güzel lokum çekirdek vs falan da koyarsın gayet güzel menü
vallah zeytinyagliya girismedim ya tatli tek diyerek baska bisi dusundum ve incirden bi tatli yaptk kaynanayla.

Gelin beraber olsun kizlar hepinizi beklerim insallah bir gun

Sağol canım tabi başlamak şart ama işe bebekle gitmek çok zor durmuyor ki farklı ortam farklı insanlar hemen büzülüyor dudaklar
O büzülen dudakların hastasıyım. Ata da büzüyor insan seçiyor çok tatlı ama. Sen Asya’yı da beraber götürüyorsun zor tabi. Allah yardımcımız olsun

Maşallah sana saat 4 oldu. Cocukkarin yemeginden başka yemek yok. Kalkıp yapmam lazım ama nerde. Son 2 saatim var bakalım, kocayı açmı bırakıcaz tokmu bilmiyorum.

Aslihaydo kuzum haydo Atadan önce olmuştu sanki. Bizim 12 gün oldu. Bayağıiyikeşti. Yapışma kan yok. Hergün batijonlu su ile yıkadık.sabah akşam bir hafta. Bezini önceleri gevşek bağladık. Şimdilerde normal. Pusetini de normal bağlıyoruz sıkıntı olmuyor şükür . Artık çok hareketliler. İstersen yine de doktorunuza bir sor Aslıcım geçmiş olsun kuzum

Maşallah sana saat 4 oldu. Cocukkarin yemeginden başka yemek yok. Kalkıp yapmam lazım ama nerde. Son 2 saatim var bakalım, kocayı açmı bırakıcaz tokmu bilmiyorum.
Aperatif biseyler yap bugnde bsver her zaman denk gelmez oyle. Ama ben tek de yaşasaydm illaki yemek yapardm cok severim yemek yapmayi tatli türü seyleri yapmayi yeni seyler denemeleri flan. Tabaklar bardaklara kdar herseyim hazır geldiklerinde sadece sifra kurulacak geleceklerine yakn da çayı koyarim. İyi yoruldm ama

Ohh afiyet olsun. Eşimden dolayı pek aparatif yapamiyorum. İllaki bi yemek bekler, ama iyi ama kötü. Senden gaza geldim kalktım yaptım. Bugünü de kurtardık şükür.

Teşekkürler canim ben de aynı işlemleri yaptım baya da iyi maşallah ama üstüne dönünce siyriliyo ucu ve kanıyo dikişleri falan düştü onda sıkıntı yok aman ya ben zaten hiperaktif çocuk doğurma alanında uzmanım tabi iyilesmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…