Günaydin kızlar nasilsiniz bisey sorcam ya sünnet yaptıran anneler haydo sünnet oldu ya yirmi gün falan oldu galiba kendisi kurtlu olduğu için sürekli dönüyo başıni bekliyorum ki dönmesin diye ama geceleri dönüp pipisinin üstüne yatiyo bir de ters emekleme yapiyo minicik besikte o yüzden iyilesmiyo az önce de bezi hep kan olmuştu ya napcamüç damla kana bakıp ağladım bu psikopatligimi da sonra ayri konuşuruz nasip iyilestircem acil oneri
Evet hic alistirma yapamiyoruz.o da istemiyor pek.oturup oyuncakla oynamak isine geliyor.tam desteksiz oturamadik daha.Her bebek farklidir yani bsey diyemem ama deneyemiyomussun ki sen görsen belki daha cok sey yapiyodr ama abicigi durmadigindan yapamiyodr belki.
Bzde desteksz oturamiyorz da olsn yavas yavas o da zamanla isterler zaten kendileriBilgim yok canim.ama gecmis olsun
Evet hic alistirma yapamiyoruz.o da istemiyor pek.oturup oyuncakla oynamak isine geliyor.tam desteksiz oturamadik daha.
Kizlar alakasiz yere yaziyorm biliyorm da annemler taşınacaklar bu cuma. Aksama da yemege cagirdk işte
Mercimek çorbası
Firinda tavuk patates
Kürt yda pirinc pilavi
Salata
İrmik tatlısı
Üzüm kavun karpuz
Sizce baska bseyler yapsam mi.? Çayın yanina kolay pratik ne yapabilirim butun yemekler bana bakio çünkü. Süt yok yoğurt var ne yapabilirim.?
[/QUOTE
Bence yeterli daha ne yapacaksın. Tatlindan tuzluna, salatandan corbana hersey var. Afiyet olsun
E bebekte de farklı sitelerde de indirime girmiş yarın e bebeğe bakıp oradan alıcam inş kalırsa tabi başka ihtiyaçlarımda var hepsini beraber aradan çıkartayımZeyay1420 Yeşil alabilirsin o da indirimde ben pembe almıştım bi de yeşil veya mavi mi alsam dedim sonra çukur kapaklı olan yeşil aldım
Daha ne olsun çocukla hepsini yapabiliyorsanKizlar alakasiz yere yaziyorm biliyorm da annemler taşınacaklar 7bu cuma. Aksama da yemege cagirdk işte
Mercimek çorbası
Firinda tavuk patates
Kürt yda pirinc pilavi
Salata
İrmik tatlısı
Üzüm kavun karpuz
Sizce baska bseyler yapsam mi.? Çayın yanina kolay pratik ne yapabilirim butun yemekler bana bakio çünkü. Süt yok yoğurt var ne yapabilirim.?
Biraz geç olmuş ama yoğurtlu yada bir zeytinyağlı da yapardım benKizlar alakasiz yere yaziyorm biliyorm da annemler taşınacaklar bu cuma. Aksama da yemege cagirdk işte
Mercimek çorbası
Firinda tavuk patates
Kürt yda pirinc pilavi
Salata
İrmik tatlısı
Üzüm kavun karpuz
Bende İbrahim tatlises zara can. Söylüyoruz ismimiz de geçtiği içinGüzel anneler benden size gelsin
Ibrahim tatlıses ten Allah Allah bu nasil sevmek bu nasıl gülmek..insan değil bu sanki bir meleeekbiz kızımla hep söylüyoruz cok gülüyor ❤
Cay yanina tek cesit oldu sadece ya irmigi cayla veriyim dedim de cay tek kalmasn diye. gel beraber olsun
Oglan uyudugunda corbami yaptm ogluma da cirba pisirdim ekstra ayri az bişi. Suan pilavm kaldi o da erken digeri de firinda pisiyor hepsi bittiE bebekte de farklı sitelerde de indirime girmiş yarın e bebeğe bakıp oradan alıcam inş kalırsa tabi başka ihtiyaçlarımda var hepsini beraber aradan çıkartayım
Daha ne olsun çocukla hepsini yapabiliyorsan
vallah zeytinyagliya girismedim ya tatli tek diyerek baska bisi dusundum ve incirden bi tatli yaptk kaynanayla.Biraz geç olmuş ama yoğurtlu yada bir zeytinyağlı da yapardım bentatlı gayet güzel lokum çekirdek vs falan da koyarsın gayet güzel menü
O büzülen dudakların hastasıyım. Ata da büzüyor insan seçiyor çok tatlı ama. Sen Asya’yı da beraber götürüyorsun zor tabi. Allah yardımcımız olsunSağol canım tabi başlamak şart ama işe bebekle gitmek çok zor durmuyor ki farklı ortam farklı insanlar hemen büzülüyor dudaklar
Bende kuzenimin yaptığı tarhana vardı tuzsuz ondan yaptım. Yedi 2-3 kaşıkTarhana bebek tarhanası mı veriyorsunuz yoksa normal bizim yediğimizden mi
Maşallah sana saat 4 oldu. Cocukkarin yemeginden başka yemek yok. Kalkıp yapmam lazım ama nerde. Son 2 saatim var bakalım, kocayı açmı bırakıcaz tokmu bilmiyorum.Oglan uyudugunda corbami yaptm ogluma da cirba pisirdim ekstra ayri az bişi. Suan pilavm kaldi o da erken digeri de firinda pisiyor hepsi bitti
vallah zeytinyagliya girismedim ya tatli tek diyerek baska bisi dusundum ve incirden bi tatli yaptk kaynanayla.
Gelin beraber olsun kizlar hepinizi beklerim insallah bir gun
Aperatif biseyler yap bugnde bsver her zaman denk gelmez oyle. Ama ben tek de yaşasaydm illaki yemek yapardm cok severim yemek yapmayi tatli türü seyleri yapmayi yeni seyler denemeleri flan. Tabaklar bardaklara kdar herseyim hazır geldiklerinde sadece sifra kurulacak geleceklerine yakn da çayı koyarim. İyi yoruldm amaMaşallah sana saat 4 oldu. Cocukkarin yemeginden başka yemek yok. Kalkıp yapmam lazım ama nerde. Son 2 saatim var bakalım, kocayı açmı bırakıcaz tokmu bilmiyorum.
Gerçekten çok düşmüş ben almıştım üzüldüm fiyatları görünceOioi beslenme gereçleri almayı düşünen varsa şuan ebebek te %50 indirimde. Ben Bahadır takip ediyorum hiç bu kadar düştüğünü görmemiştim fiyatın.
Ohh afiyet olsun. Eşimden dolayı pek aparatif yapamiyorum. İllaki bi yemek bekler, ama iyi ama kötü. Senden gaza geldim kalktım yaptım. Bugünü de kurtardık şükür.Aperatif biseyler yap bugnde bsver her zaman denk gelmez oyle. Ama ben tek de yaşasaydm illaki yemek yapardm cok severim yemek yapmayi tatli türü seyleri yapmayi yeni seyler denemeleri flan. Tabaklar bardaklara kdar herseyim hazır geldiklerinde sadece sifra kurulacak geleceklerine yakn da çayı koyarim. İyi yoruldm ama
Hahaha iyi iyi bak yetismis bile ne guzl işe yaradi benm yemeklerOhh afiyet olsun. Eşimden dolayı pek aparatif yapamiyorum. İllaki bi yemek bekler, ama iyi ama kötü. Senden gaza geldim kalktım yaptım. Bugünü de kurtardık şükür.
Teşekkürler canim ben de aynı işlemleri yaptım baya da iyi maşallah ama üstüne dönünce siyriliyo ucu ve kanıyo dikişleri falan düştü onda sıkıntı yok aman ya ben zaten hiperaktif çocuk doğurma alanında uzmanım tabi iyilesmezAslihaydo kuzum haydo Atadan önce olmuştu sanki. Bizim 12 gün oldu. Bayağıiyikeşti. Yapışma kan yok. Hergün batijonlu su ile yıkadık.sabah akşam bir hafta. Bezini önceleri gevşek bağladık. Şimdilerde normal. Pusetini de normal bağlıyoruz sıkıntı olmuyor şükür . Artık çok hareketliler. İstersen yine de doktorunuza bir sor Aslıcım geçmiş olsun kuzum
Daha 15 gün var aşıya biraz daha risksiz gıdalarla tadıma devam edeyim bari
Çok sanslısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?