2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hahah aynen ben de mesela yarım saat az uyuyayım moralim bozulurdu annem bi git uykunu tamamla derdi öyle önemliydi uyku benim için şimdi zombi olduk bana mısın demiyoz
Bende somurtuk kalkarım gudubet normalde şimdi gülümseyerek uyanıyorum bi gülüşü var kelebek görse ömrü uzar

Bence yeterli ama belki çay yanına çörekotu kurabiye var onu yapabilirsin tatlı yapmışsın pratik bişey hemen yaparsın tadı çok iyi

Allahım esirgesin sağlıklı olsunlar da, varsın hareketli olsunlar. Cennet kokulular.

Gündüz 4 saat uyku mu
hayaller paris valla ablamin oglu 3 bucuk yasinda gunduz 5 saat uyuyor
Kızlar bu diş ne zaman patlar acaba. Elimle kaşıyorum damağı sert, pütür pütür tırtıklı. Çok canı yanıyor ağlıyor hiç kıyamıyorum.
Bizim kizds herseye saldiriyor 3 aydir bu sekildeyiz ama elliyorum birşey yok. Ciksalarda hemen rahatlasalar. Gunde 10 kez kiyafet degstriyoruz önlühu çekiştirip cekistirip duruyor takamiyorum

Bugün annemin kabrini ziyarete gittik aynı ilde değiliz 1 saatlik mesafe var gitmişken de dayı teyze kuzenlerle görüştük daha yeni geri dönüyoruz ayşecik çok huzursuz oldu resmen yabancılıyor dudak büktü herkese beni görünce heyecanlandı sevindi herkes yabancı geldi çok şükür arabada uyudu inş. Eve gidince uyanmaz ama zeynebe çok iyi geldi o herkesi tanıyor ve çok seviyor herkeste ona anneannesi in emaneti diye çok ilgi gösterip sevince gitmeyelim biraz daha kalalım Burda bile dedi ama şükür arabaya binince uyudu oda

Bizim ayşecik te öyle dalga geçiyoruz ağzına hortum taksak bahçe sulanır diye ne önlük dayanıyor ne üst baş bide öğrendi şimdi istemiyor önlüğü çekip çıkartmaya çalışıyor çıkmayınca kızıyor homurdanıyor

Hanimlar iyi aksamlar bugun camlari sildim nevresim carsaf yikadim balkonu yikadim derken aksam oldu ablam sagolsun halilarda geldi yarin yine supurup silip sericem ve islerim bitmiş olacak haftasonuda esime tulleri yikaticam. Olduda bitti temizligimiz insallaah bu arada esimle tartsmaya devam valla adam gozume batiyor ya birde isten gelmis soyleniyor. Bizim komsu var samimi oldugumuz haftada 1 yada 2 haftada 1 geliyorlar buraya. Dun geldiler kadin cok iyi aramizda cok iyi ama ben bu koronadan dolayi cocuga kimseyi yaklastirmiyorum artik ablamlara bile boyle yaptim kimse opmuyor ellemiyor sadece oynuyorlar. Neyse abla geldi bende dedimki abla cok yanasmiyoruz, bizde cikicaz markete gidicez dedim. Zaten biliyordu markete cikacagimi ama ayip mi oldu anlamadim ya telaseyim zaten bir yandan ev bir yandan bebekle ugrasiyorum birde parktan gelmisti torunu ile zaten evi temizlemekle uğraşıyorum hadi problem etmedim onu ama cocugu veremem ve opturemem kesinlikle buda alinmis. Sonra esimde bu muhabbetleri bilmiyor aksam görüntülü arıyor bunlari kadinda birsey yolladi kapiya cikti bebekte yanimizdaydi kadin agzina geleni soyledi bundan sonra goruntulu gorusuruz vs vs bende abla yapma ya flan dedim esimde ne oldu gel konusalim hadi gelin flan kadinda o biliyor ne oldugunu flan dedi. Ay Allahim yarebbim millet saka gibi kiziylada yasitiz oda anlamadi sonra bsver bahar sen dedi. Neyse eve girdik esimde bozuk atiyor bana. Aksama gideriz caya oraya dedi bende gitmedim kiz durmuyor zaten kendisi gitti. Valla bu adam beni cok bunaltiyor cekip gidicem su evden o olacak az kaldi

Bahar temizlik biterse biraz rahatlarsın
Sanırım anne olduktan sonra bizler için tek kıymetli şey bebekler oldu bu yüzden bu kadar eşler göze batıyor
Benim de sorunlarım var öneride bulunmak belki saçma olacak ama
Bence eşini de anlamaya çalış ona olan tüm ilgi vakit bebeğe geçti sanırım eşlerede de biraz ilgi göstermek gerekir en azından sizin durum için böyle bence eşini anlamaya çalışırsan belki daha iyi olur
Sonuçta durumdan habersizmiş sıkıntı yaşamak istememiş belliki ki samimiyiz diyorsun
Ayrıca o kadar temizledin kız nereye çekip gidiyorsun

Aynen o kadar ugrastim durdum gidiyorsa o gitsin valla bende ilgilenmek istiyorumda iste bir turlu firsat olmuyor. Dun sabah 6 da yanina gittim uzandim ama o kadar les gibiyim ki 2 gundur yikanamadim hemen kactim sonrasında :)

Aynen o kadar ugrastim durdum gidiyorsa o gitsin valla bende ilgilenmek istiyorumda iste bir turlu firsat olmuyor. Dun sabah 6 da yanina gittim uzandim ama o kadar les gibiyim ki 2 gundur yikanamadim hemen kactim sonrasında :)
Ahhaha annelikte olur öyle şeyler tıkanmaya bile fırsat yok

Repertuarım o kadar genis degil ama dinledim az once guzel sarkiymis
Aynn bizde daha sonradan denk geldik ismimizin geçtiğini görünce vazgeçilmez şarkımız oldu
(Ayyy o değilde eskiden dalga geçerdim bebeği olan annelerin bizli konuşmasına ama istemsiz öyle oluyormuş )

O büzülen dudakların hastasıyım. Ata da büzüyor insan seçiyor çok tatlı ama. Sen Asya’yı da beraber götürüyorsun zor tabi. Allah yardımcımız olsun
Evet kuzum aslında yalan yok biri baksa 2 3 saat işe kendim gitmek isterim hem işe adepte olmak hem de kendime 3 saat de olsa ayırmak adına varlığına bin şükür ama insan şöyle 2 saat zaman istiyor valla babaya satacağım yaş gelse diye gözüm düşmüyor değil bazen şöyle bende kuaföre gideyim arkadaşlarımla kafede oturayım özlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…