Yaşadığın süreci kimse bilmiyor anlamaz ama ben anlıyorum şahsen eşinden de anlayış beklemen çok normal akıllansa keşke neler çektiniz daha temkinli olsaHanimlar iyi aksamlar bugun camlari sildim nevresim carsaf yikadim balkonu yikadim derken aksam oldu ablam sagolsun halilarda geldi yarin yine supurup silip sericem ve islerim bitmiş olacak haftasonuda esime tulleri yikaticam. Olduda bitti temizligimiz insallaahbu arada esimle tartsmaya devam valla adam gozume batiyor ya birde isten gelmis soyleniyor. Bizim komsu var samimi oldugumuz haftada 1 yada 2 haftada 1 geliyorlar buraya. Dun geldiler kadin cok iyi aramizda cok iyi ama ben bu koronadan dolayi cocuga kimseyi yaklastirmiyorum artik ablamlara bile boyle yaptim kimse opmuyor ellemiyor sadece oynuyorlar. Neyse abla geldi bende dedimki abla cok yanasmiyoruz, bizde cikicaz markete gidicez dedim. Zaten biliyordu markete cikacagimi ama ayip mi oldu anlamadim ya telaseyim zaten bir yandan ev bir yandan bebekle ugrasiyorum birde parktan gelmisti torunu ile zaten evi temizlemekle uğraşıyorum hadi problem etmedim onu ama cocugu veremem ve opturemem kesinlikle buda alinmis. Sonra esimde bu muhabbetleri bilmiyor aksam görüntülü arıyor bunlari kadinda birsey yolladi kapiya cikti bebekte yanimizdaydi kadin agzina geleni soyledi bundan sonra goruntulu gorusuruz vs vs bende abla yapma ya flan dedim esimde ne oldu gel konusalim hadi gelin flan kadinda o biliyor ne oldugunu flan dedi. Ay Allahim yarebbim millet saka gibi kiziylada yasitiz oda anlamadi sonra bsver bahar sen dedi. Neyse eve girdik esimde bozuk atiyor bana. Aksama gideriz caya oraya dedi bende gitmedim kiz durmuyor zaten kendisi gitti. Valla bu adam beni cok bunaltiyor cekip gidicem su evden o olacak az kaldi
Bak bu güzel haber Bahar cım. Eşinle de konuşarak çözebilirsin sorunları. Zor günler geçirdiniz. Hastalık yordu, sonrasında bitmeyen temizlik senin sinirler de gergin. Birbirimizi dinlemeye anlamaya çalışırsak sorunların üstesinden gelmek daha kolay olur gibi. Erkekler çocuk gibi . Hamilelikte ayrı sorunlar. 6 Aydır bebekli hayat haliyle ihmal edildiler. Oysa bebeğimizin babası. Anneli babalı büyüsünler . Hemen en kötüsünü düşünme. Allahım evlerimize huzur geçim birlik beraberlik versin canım. İyi geceler.Kizlar bu arada tazminatimi veriyorlar issizlikte alicam sanirim ama bakalimbu mutlu haberle opuyorumsizi iyi geceler herkese guzel uykular olsun..
Biz jimnastik yapıyoruz ya bacağımı kaldırıp indiriyorum hadi kızım 1 2 3 diyorum aynısını yapmaya çalışıyor ve ben iptalBugun jimnastik günüydü teyzesizabahtan beri ugrasiyoruz abisi de ben de pert başım agrıyor inan ki..
Ben satıyorum babaya. Şükür güzel bakıyor. İşteyken ya da acil gitmem gereken bir yer olduğunda. Saolsun onun da evladı bakmalı da zaten. Ama avantajım şu an daha doğrusu marttan beri evde olması. İşteyken kafa dağılıyor biraz normale dönüyor insan. Evde tekrar annelik hunisi ile gezmeye devam .Evet kuzum aslında yalan yok biri baksa 2 3 saat işe kendim gitmek isterim hem işe adepte olmak hem de kendime 3 saat de olsa ayırmak adınavarlığına bin şükür ama insan şöyle 2 saat zaman istiyor valla babaya satacağım yaş gelse diye gözüm düşmüyor değil bazen şöyle bende kuaföre gideyim arkadaşlarımla kafede oturayım özlüyorum
Ben de satıyorum babaya . Bizimki de aynı marttan beri evdeyiz . Bugün mesela nerdeyse hep o baktı . Sabahtan dersim vardı , ders bitti duş alıp arkadaşlarla dışarı çıktım. Eve geldim yine dersim vardı. Dersim zaten 19:00 da bitti . Sonrasında Sena kuşuma duş aldırdık sonra uyudu yavrumBen satıyorum babaya. Şükür güzel bakıyor. İşteyken ya da acil gitmem gereken bir yer olduğunda. Saolsun onun da evladı bakmalı da zaten. Ama avantajım şu an daha doğrusu marttan beri evde olması. İşteyken kafa dağılıyor biraz normale dönüyor insan. Evde tekrar annelik hunisi ile gezmeye devam .
Sen buranin geriden geleni misinEhhh aklında olsun her zamanki gibi geriden geldim
bu konuda temkinliymis gibi davraniyor cok titiz mesela ama hep gozden kacirdigi birsey var karsiisndaki sevdigi br insan ise yada onemli bir is ise o sira panik yapiyor ve tum tedbirler ucup gidiyor. Saglik olsunda islerimi bitirdim cok sukur bundan sonra duzelir hersey bende uzerine cok gidiyorum. Bende de biraz var yani susmuyorum flan bazen :)Yaşadığın süreci kimse bilmiyor anlamaz ama ben anlıyorum şahsen eşinden de anlayış beklemen çok normal akıllansa keşke neler çektiniz daha temkinli olsa
yok cnm oyle yazdigima bakma ben evdede surekli soyleniyorum ama bir yere gittigim yok. Temizlik flanda bitti ya halledicez ins baya gerdi bizi bu ortam dedigin gibi :) öpüyorum yakisikli Ata cigimi..Bak bu güzel haber Bahar cım. Eşinle de konuşarak çözebilirsin sorunları. Zor günler geçirdiniz. Hastalık yordu, sonrasında bitmeyen temizlik senin sinirler de gergin. Birbirimizi dinlemeye anlamaya çalışırsak sorunların üstesinden gelmek daha kolay olur gibi. Erkekler çocuk gibi . Hamilelikte ayrı sorunlar. 6 Aydır bebekli hayat haliyle ihmal edildiler. Oysa bebeğimizin babası. Anneli babalı büyüsünler . Hemen en kötüsünü düşünme. Allahım evlerimize huzur geçim birlik beraberlik versin canım. İyi geceler.
Yaa ne guzel ya ben 5 dk tuvalete gdemiyorum. Dun esime biraktim cocuk agliyor bagiriyor aglatma diyorum oyalayamadi bir turlu sanirim bizim kiz biraz cinsBen de satıyorum babaya . Bizimki de aynı marttan beri evdeyiz . Bugün mesela nerdeyse hep o baktı . Sabahtan dersim vardı , ders bitti duş alıp arkadaşlarla dışarı çıktım. Eve geldim yine dersim vardı. Dersim zaten 19:00 da bitti . Sonrasında Sena kuşuma duş aldırdık sonra uyudu yavrumbütün günü babayla geçirdi .
İyi ki varlar
Saglasn hep beraber yemek ne nasip olsn insallh..Günaydın kızlar mutlu günler diliyorum hepinize
minikbebegim9640 geç kaldım ama ellerine sağlık ☺
Jadesi işe başlamışsın yavaştan hayırlı olsun. Biraz biraz babaya bırakabilirsin yarım saat 1 saar derken ikisi de alışır hem bu duruma. Benim eşim de hep evde ya huyunu suyunu çözdü bakıyor işte ben gerçi kıyıp bırakamıyorum zaten bi yere gittiğim de yok. Market, yürüyüş abimler ve annemler arasında gidip geliyoruz. Buna şükür.
Umudum Maşşallah sena kuşuma da eşine de benimki ders sırasında bakıyor biter bitmez kucağıma atıyor dersin üzerine bir de dışarı çıkacam desem olay çıkar sanırım ben hiçbir arkadaşımla görüşmüyorum ya bu hastalık o kadar yayıldı ki hiç cesaret edemiyorum
Kesinlikle kuzum. Sana da dışarı çıkmak iyi gelmiştir. İnsan bir resetliyor kendiniBen de satıyorum babaya . Bizimki de aynı marttan beri evdeyiz . Bugün mesela nerdeyse hep o baktı . Sabahtan dersim vardı , ders bitti duş alıp arkadaşlarla dışarı çıktım. Eve geldim yine dersim vardı. Dersim zaten 19:00 da bitti . Sonrasında Sena kuşuma duş aldırdık sonra uyudu yavrumbütün günü babayla geçirdi .
İyi ki varlar
Bizimki de normalde öyleydi ama son yaşadıklarımızdan sonra kıymet bilir oldu . Bir olgunluk çöktü adama . Zamanın kıymetini çok çok iyi anladık . Tartışmalar sıfırlandı. Bu eşlere bir kodes lazım belki akılları başlarına gelirGünaydın kızlar mutlu günler diliyorum hepinize
minikbebegim9640 geç kaldım ama ellerine sağlık
Jadesi işe başlamışsın yavaştan hayırlı olsun. Biraz biraz babaya bırakabilirsin yarım saat 1 saar derken ikisi de alışır hem bu duruma. Benim eşim de hep evde ya huyunu suyunu çözdü bakıyor işte ben gerçi kıyıp bırakamıyorum zaten bi yere gittiğim de yok. Market, yürüyüş abimler ve annemler arasında gidip geliyoruz. Buna şükür.
Umudum Maşşallah sena kuşuma da eşine de benimki ders sırasında bakıyor biter bitmez kucağıma atıyor dersin üzerine bir de dışarı çıkacam desem olay çıkar sanırım ben hiçbir arkadaşımla görüşmüyorum ya bu hastalık o kadar yayıldı ki hiç cesaret edemiyorum
İyi hos güzel yapmışsında, mercimek patates pirinç, 3 çünü neden aynı anda kullandın. Bebegin küçük sindirimi zor olmazmı. Ben patatesin girdigi yere pirinç atmıyorum. 2 si aynı anda kabız yapabilir, mercimekte gaz yapar bebegi bir kerede rahatsız edersin.Saglasn hep beraber yemek ne nasip olsn insallh..
Ahh bu arada oğluşa corba yaptm demistm içine mercimek sogan patates ve pirinc attm hic sevmedi resmen kusacakti bulandı. Niye oyle kötü oldu anlamadm icine katip karistirmadm da bisy
Hem de ne huzur . Çocuk babasının geldiği gün iki saat uyku çekti gündüz . Normalde yarım saat uyuyup uyanıyordu . Mama içmiyordu , çok zorlanmıştım . Babası geldi sağolsun o içirebiliyor mamasını zor da olsa .Kesinlikle kuzum. Sana da dışarı çıkmak iyi gelmiştir. İnsan bir resetliyor kendini. İyiki varlar kesinlikle Sena kuşum babasıyla daha da huzurludur. Allahım ayırmasın
Sevindim mutlu olmanıza insallah hep böyle devam eder. Birazda sizlerin elinde,birbirinize ne kadar sevecen ve anlayışlı yaklasırsanız öyle gider. Huzur mutluluk yuvanizdan eksik olmasın.Bizimki de normalde öyleydi ama son yaşadıklarımızdan sonra kıymet bilir oldu . Bir olgunluk çöktü adama . Zamanın kıymetini çok çok iyi anladık . Tartışmalar sıfırlandı. Bu eşlere bir kodes lazım belki akılları başlarına gelirşaka bir yana Allah korusun . İnsan anı yaşarken kıymetini bilemiyor ama biz tadını çıkarmaya çalışıyoruz şimdilerde . Umarım unutmayız, tekrar eski yaşantımıza alışmayız.
Normalde biz de bir yere çıkmıyoruz ama kızlar arada parka çağırıyorlar açık havada görüşüyoruz . Yaşadıklarımız çok ağırdı bunları da yapmasak çok zorlanırdım .
Yaşarken elimizde olduğunu anlayamıyoruz . Bir de karşındaki ne kadar sevecen yaklaşırsa sen de o kadar pozitif olabiliyorsun . Amin inşallah hepimizin yuvası huzurla dolsunSevindim mutlu olmanıza insallah hep böyle devam eder. Birazda sizlerin elinde,birbirinize ne kadar sevecen ve anlayışlı yaklasırsanız öyle gider. Huzur mutluluk yuvanizdan eksik olmasın.
Baharcım 5 dk tuvalete bile gidemiyorum diyorsun. Niye yahu ağlasın ağlmaktan ne olacak. Bu kadar panik olma, Allah ağlatmasın ama yalandan ağlmalar var sırada. Esine ağlatma diyorsun kendin stres oluyorsun, böyle herşey tabiki gözüne batar. Sana kötü anne tavsiyesi, herseyi takma kafana, evin temizliginide herşey gelip geçici. Bırak eviniz dağınık kalsın, huzurunuz yerinde olsun. Zamanla hersey yerine oturur, ama senin huzursuzluguna çare bulunmaz. Önce kendini mutlu et, mutlu kadının evi çiçek bahçesi gibidir zaten. Ev isine bu kadar hırpalama kendini, anın tadını çıkar. Ömür istemesekte gelip geçiyor. Ama güzel geçsinbu konuda temkinliymis gibi davraniyor cok titiz mesela ama hep gozden kacirdigi birsey var karsiisndaki sevdigi br insan ise yada onemli bir is ise o sira panik yapiyor ve tum tedbirler ucup gidiyor. Saglik olsunda islerimi bitirdim cok sukur bundan sonra duzelir hersey bende uzerine cok gidiyorum. Bende de biraz var yani susmuyorum flan bazen :)
yok cnm oyle yazdigima bakma ben evdede surekli soyleniyorum ama bir yere gittigim yok. Temizlik flanda bitti ya halledicez ins baya gerdi bizi bu ortam dedigin gibi :) öpüyorum yakisikli Ata cigimi..
Yaa ne guzel ya ben 5 dk tuvalete gdemiyorum. Dun esime biraktim cocuk agliyor bagiriyor aglatma diyorum oyalayamadi bir turlu sanirim bizim kiz biraz cins
Haklısın sana katılıyorum. Karsıdaki sen ol ozaman, sen sevecen yaklaş etrafın pozitif insan dolar. Sen kendi mutlulugundan ödün verme. Mutlu insanı herkes sever, herkes onla vakit gecirmek ister. Zamanlada değerli insan olur.Yaşarken elimizde olduğunu anlayamıyoruz . Bir de karşındaki ne kadar sevecen yaklaşırsa sen de o kadar pozitif olabiliyorsun . Amin inşallah hepimizin yuvası huzurla dolsun
Umarım mutluluğunuz daim olsun canım. İşte insanın başına bişey gelmeyince bilemiyor yaşantısının kıymetini keşke yaşamadan bilsek. Her şer görünende bir hayır vardır diye boşuna dememişler.Bizimki de normalde öyleydi ama son yaşadıklarımızdan sonra kıymet bilir oldu . Bir olgunluk çöktü adama . Zamanın kıymetini çok çok iyi anladık . Tartışmalar sıfırlandı. Bu eşlere bir kodes lazım belki akılları başlarına gelirşaka bir yana Allah korusun . İnsan anı yaşarken kıymetini bilemiyor ama biz tadını çıkarmaya çalışıyoruz şimdilerde . Umarım unutmayız, tekrar eski yaşantımıza alışmayız.
Normalde biz de bir yere çıkmıyoruz ama kızlar arada parka çağırıyorlar açık havada görüşüyoruz . Yaşadıklarımız çok ağırdı bunları da yapmasak çok zorlanırdım .
Hakketen şu hastalik herkesi gerdi. Bitsede eski hayatımıza dönsek. Özgürce park cayir bayır, maskesiz korkusuz yaşasak.Umarım mutluluğunuz daim olsun canım. İşte insanın başına bişey gelmeyince bilemiyor yaşantısının kıymetini keşke yaşamadan bilsek. Her şer görünende bir hayır vardır diye boşuna dememişler.
Herşeyin kıymetini ne iyi anladık şu hastalık dönemindeben de özledim arkadaşlarla oturup sohbet, muhabbet etmeyi iyi yapmışsınız havalar bozulmadan çıkmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?