- 16 Temmuz 2020
- 7
- 17
- 3
- 35
Tek temennimiz o...Hakketen şu hastalik herkesi gerdi. Bitsede eski hayatımıza dönsek. Özgürce park cayir bayır, maskesiz korkusuz yaşasak.
İnşallah kuzum, inşallah. Hayatım boyunca evlat özlemi çekip binbir mücadele rabbim nasip etti, evde kaldık insansız. Allahtan yerimiz müsait de kuzum bahçede geziyor sıkılmıyor. Allahım sizi de üzmesin bundan sonra. Sevgilerimi gönderiyorum.Hem de ne huzur . Çocuk babasının geldiği gün iki saat uyku çekti gündüz . Normalde yarım saat uyuyup uyanıyordu . Mama içmiyordu , çok zorlanmıştım . Babası geldi sağolsun o içirebiliyor mamasını zor da olsa .
Dışarı da çıkmasak iyice bunalımlara gireceğiz . Zaten evden çalışıyoruz . İnşallah şu süreç de biter doya doya yaşarız doğayı , sarılmayı , gezmeyi, sınıf ortamını. Öyle çok özledim ki bütün bunları .
Geç gelen çocukta daha bir farklı oluyor degilmi. Bazen olgunluğun vermiş olduğu artılar var. Bazende geç kalınmışlık hissi yetememek, 20li yaşlarında ben nasıl olurum diye, düsünmuyor değilim. En azından benim için böyle. Bazen karamsarım, bazen çok umutlu. Duygu durum bozukluğum var galiba.İnşallah kuzum, inşallah. Hayatım boyunca evlat özlemi çekip binbir mücadele rabbim nasip etti, evde kaldık insansız. Allahtan yerimiz müsait de kuzum bahçede geziyor sıkılmıyor. Allahım sizi de üzmesin bundan sonra. Sevgilerimi gönderiyorum.
Benimki de bakar da hanım kız durmuyor kiBen satıyorum babaya. Şükür güzel bakıyor. İşteyken ya da acil gitmem gereken bir yer olduğunda. Saolsun onun da evladı bakmalı da zaten. Ama avantajım şu an daha doğrusu marttan beri evde olması. İşteyken kafa dağılıyor biraz normale dönüyor insan. Evde tekrar annelik hunisi ile gezmeye devam .
Arkadaşlarla dışarı çıkmak neydiBen de satıyorum babaya . Bizimki de aynı marttan beri evdeyiz . Bugün mesela nerdeyse hep o baktı . Sabahtan dersim vardı , ders bitti duş alıp arkadaşlarla dışarı çıktım. Eve geldim yine dersim vardı. Dersim zaten 19:00 da bitti . Sonrasında Sena kuşuma duş aldırdık sonra uyudu yavrumbütün günü babayla geçirdi .
İyi ki varlar
Tabi blup bana İnternet Explorer derdi hatta bu yüzdenSen buranin geriden geleni misinbak bilmiyodm bnu
Canım benim çok teşekkür ederim zaten kısa gidiyorum işe şimdilik 2 saat falan ben bırakıyım desem eşim cesaret etmez ki durmuyor onda diye banyoya gideyim diyorum onda bile kız uyuyunca git diyor düşünGünaydın kızlar mutlu günler diliyorum hepinize
minikbebegim9640 geç kaldım ama ellerine sağlık ☺
Jadesi işe başlamışsın yavaştan hayırlı olsun. Biraz biraz babaya bırakabilirsin yarım saat 1 saar derken ikisi de alışır hem bu duruma. Benim eşim de hep evde ya huyunu suyunu çözdü bakıyor işte ben gerçi kıyıp bırakamıyorum zaten bi yere gittiğim de yok. Market, yürüyüş abimler ve annemler arasında gidip geliyoruz. Buna şükür.
@Umudum Maşşallah sena kuşuma da eşine debenimki ders sırasında bakıyor biter bitmez kucağıma atıyor dersin üzerine bir de dışarı çıkacam desem olay çıkar sanırım ben hiçbir arkadaşımla görüşmüyorum ya bu hastalık o kadar yayıldı ki hiç cesaret edemiyorum
Çocuklarını 24-28-36 yaşlarında doğuran bir ana olarak hepsinin ayrı güzelliği var boşver nasipten öteye yol yok. Ben ilk 3 ay nasıl büyüyecek bu oğlan diye hep milletin çocuğuna bakıyordum ne güzel büyütmüşler falan diyeGeç gelen çocukta daha bir farklı oluyor degilmi. Bazen olgunluğun vermiş olduğu artılar var. Bazende geç kalınmışlık hissi yetememek, 20li yaşlarında ben nasıl olurum diye, düsünmuyor değilim. En azından benim için böyle. Bazen karamsarım, bazen çok umutlu. Duygu durum bozukluğum var galiba.
İyiyim canım napalım ev, temizlik, kızların ödevleri, yemek göktuğ derken bir bakıyorum akşam olmuş. Az önce dersim vardı 2 gündür kaç kere baktım saatine 11:30 diye. Sabah da 11:50 diye düşündüm niyeyseCanım benim çok teşekkür ederim zaten kısa gidiyorum işe şimdilik 2 saat falan ben bırakıyım desem eşim cesaret etmez ki durmuyor onda diye banyoya gideyim diyorum onda bile kız uyuyunca git diyor düşünSen nasılsın göktuğ beyimiz nasıl
Hadi ya mercimek bisy yapmaz diye dusundm hani ki zaten de içmedi 2 kaşk ucuyla yedi onu bile. Yapsam nasil bi corba icer pekiİyi hos güzel yapmışsında, mercimek patates pirinç, 3 çünü neden aynı anda kullandın. Bebegin küçük sindirimi zor olmazmı. Ben patatesin girdigi yere pirinç atmıyorum. 2 si aynı anda kabız yapabilir, mercimekte gaz yapar bebegi bir kerede rahatsız edersin.
Ahahhaha o zamn iyiymis smdiki halin. Yime iße başlaynca aynı olma bariTabi blup bana İnternet Explorer derdi hatta bu yüzdenşimdi yine iyiyim önceden iş yoğunluğundan 2 3 sonra cevap veriyordum
Benim 17 saat ders. Çok zorluyor ama şükür . Okul zamanı olsa 17 saat nedense az geliyordu. Şimdi alıştık mıdır nedir evde olmaya , ya da uzaktan eğitim zorluyor sanırım . Evet her şerde bir hayır vardır . Bakalım gördüğümüz en kötü gün o olsun . Daha kötülerini görmeyelim inşallahİyiyim canım napalım ev, temizlik, kızların ödevleri, yemek göktuğ derken bir bakıyorum akşam olmuş. Az önce dersim vardı 2 gündür kaç kere baktım saatine 11:30 diye. Sabah da 11:50 diye düşündüm niyeyse. Zümrem mesaj attı öğrenciler ona ulaşmış ders başlamadı diye bir de bilmiş bilmiş 50 geçe ders zaten aceleleri neymiş diyorum baktım 10 dk sonra ders bitti 20 dk geç başlamışım aklım nerdeyse manyak ben şimdilik az dersim bakalım 6 saat var. Çok sıkıntı olmuyor çoğalırsa çok zor evden çalışmak Allah sağlık versin.
Göktuğ da sabah 6 da dikildi ayağa sıpacık kakası rahatsız etmiş sanırım yaptı da uyudu şimdi. Dişler de geliyor 2 gündür çok neşesiz gülmesi bile azcık. Parmağımı ağzına veriyorum nasıl ısırıyor hırslı hırslı inşallah kolay çıkarır ya
Hem uyutuyor hem yediriyorArkadaşlarla dışarı çıkmak neydiohhh sefan olsun iyi varlar bi uyutsa iki dakika ilgilense bile öyle iyi geliyor ki
Amin inşallahİnşallah kuzum, inşallah. Hayatım boyunca evlat özlemi çekip binbir mücadele rabbim nasip etti, evde kaldık insansız. Allahtan yerimiz müsait de kuzum bahçede geziyor sıkılmıyor. Allahım sizi de üzmesin bundan sonra. Sevgilerimi gönderiyorum.
cok haklisin iste su hastalik flan kafami iyice oynatti su sira normal oldugumu dusunmuyorum zaten. Ama bitirdim ya bir yuk kalkti sanki. Canim benim sen kotu anne kotu anne diyorsun deme artik su lafi herkes biliyor senin nasil bir anne oldugunu. Keske bende biraz rahat olabilsem bu konuda belki tecrubesizlk belki takintilik belki hastalik benimki iste hersey temiz olacak cocuk aman aglamasin aman birsey olmasin kimseye guvenememe vs vs. Nasil asicam bilmiyorum. Allah sagliklarini versinde hep dua ediyirum.Opuyorum seni kocaman.Baharcım 5 dk tuvalete bile gidemiyorum diyorsun. Niye yahu ağlasın ağlmaktan ne olacak. Bu kadar panik olma, Allah ağlatmasın ama yalandan ağlmalar var sırada. Esine ağlatma diyorsun kendin stres oluyorsun, böyle herşey tabiki gözüne batar. Sana kötü anne tavsiyesi, herseyi takma kafana, evin temizliginide herşey gelip geçici. Bırak eviniz dağınık kalsın, huzurunuz yerinde olsun. Zamanla hersey yerine oturur, ama senin huzursuzluguna çare bulunmaz. Önce kendini mutlu et, mutlu kadının evi çiçek bahçesi gibidir zaten. Ev isine bu kadar hırpalama kendini, anın tadını çıkar. Ömür istemesekte gelip geçiyor. Ama güzel geçsin
Ayy evvet ya insallah bir problem olmaz haftaya notere gidip ihtar cekicem simdi isten cikarma yasaklari var ya 2 ay surecek cikaramiyorlar benm ihtar cekmem lazim. Bakalim sonrasida Allah buyuk kizi 2 bucuk 3 yasina kadar birakmayi düşünmüyorum.
Nasıl bir çorba içer bilmiyorum. Her bebek farklı şeyleri seviyor. Ama patatesle pirinci aynı anda verme bence. Daha sindirimi tam olarak oluşmadı. Sebze çorbalarinin sindirimi daha kolay. Mesela brokoli havuç kabak olabilir.Hadi ya mercimek bisy yapmaz diye dusundm hani ki zaten de içmedi 2 kaşk ucuyla yedi onu bile. Yapsam nasil bi corba icer peki
Ahahhaha o zamn iyiymis smdiki halin. Yime iße başlaynca aynı olma bari
Öp ayol sen sana serbestTeşekkür ederim canım benim. Bu nasıl bir iltifat.Ay ağzını öpeyim diyeceğim ama, Corona var öptürmezsin. Canın sağolsun artık başka baharaben kondurayım şuraya.
Bizim doktor 1ay patates havuç kabak pirinçten püre gibi çorba vercen dedi.Nasıl bir çorba içer bilmiyorum. Her bebek farklı şeyleri seviyor. Ama patatesle pirinci aynı anda verme bence. Daha sindirimi tam olarak oluşmadı. Sebze çorbalarinin sindirimi daha kolay. Mesela brokoli havuç kabak olabilir.
Ajj bu tempoya akıl mı kalır Allah yardımcın olsun kızumİyiyim canım napalım ev, temizlik, kızların ödevleri, yemek göktuğ derken bir bakıyorum akşam olmuş. Az önce dersim vardı 2 gündür kaç kere baktım saatine 11:30 diye. Sabah da 11:50 diye düşündüm niyeyse. Zümrem mesaj attı öğrenciler ona ulaşmış ders başlamadı diye bir de bilmiş bilmiş 50 geçe ders zaten aceleleri neymiş diyorum baktım 10 dk sonra ders bitti 20 dk geç başlamışım aklım nerdeyse manyak ben şimdilik az dersim bakalım 6 saat var. Çok sıkıntı olmuyor çoğalırsa çok zor evden çalışmak Allah sağlık versin.
Göktuğ da sabah 6 da dikildi ayağa sıpacık kakası rahatsız etmiş sanırım yaptı da uyudu şimdi. Dişler de geliyor 2 gündür çok neşesiz gülmesi bile azcık. Parmağımı ağzına veriyorum nasıl ısırıyor hırslı hırslı inşallah kolay çıkarır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?