2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnşallah kuzum, inşallah. Hayatım boyunca evlat özlemi çekip binbir mücadele rabbim nasip etti, evde kaldık insansız. Allahtan yerimiz müsait de kuzum bahçede geziyor sıkılmıyor. Allahım sizi de üzmesin bundan sonra. Sevgilerimi gönderiyorum.

Geç gelen çocukta daha bir farklı oluyor degilmi. Bazen olgunluğun vermiş olduğu artılar var. Bazende geç kalınmışlık hissi yetememek, 20li yaşlarında ben nasıl olurum diye, düsünmuyor değilim. En azından benim için böyle. Bazen karamsarım, bazen çok umutlu. Duygu durum bozukluğum var galiba.

Benimki de bakar da hanım kız durmuyor ki böyle böyle kimseye gitmeyen yabani bir kız olacak diye korkuyorum

Arkadaşlarla dışarı çıkmak neydi ohhh sefan olsun iyi varlar bi uyutsa iki dakika ilgilense bile öyle iyi geliyor ki

Canım benim çok teşekkür ederim zaten kısa gidiyorum işe şimdilik 2 saat falan ben bırakıyım desem eşim cesaret etmez ki durmuyor onda diye banyoya gideyim diyorum onda bile kız uyuyunca git diyor düşün Sen nasılsın göktuğ beyimiz nasıl

Çocuklarını 24-28-36 yaşlarında doğuran bir ana olarak hepsinin ayrı güzelliği var boşver nasipten öteye yol yok. Ben ilk 3 ay nasıl büyüyecek bu oğlan diye hep milletin çocuğuna bakıyordum ne güzel büyütmüşler falan diye bir umutsuzdum ki. Şuan şükür büyüdü baya da farketti aman büyür bu da iyi ki doğurmuşum diyorum artık hepimizde var o duygu durum şeysi

İyiyim canım napalım ev, temizlik, kızların ödevleri, yemek göktuğ derken bir bakıyorum akşam olmuş. Az önce dersim vardı 2 gündür kaç kere baktım saatine 11:30 diye. Sabah da 11:50 diye düşündüm niyeyse . Zümrem mesaj attı öğrenciler ona ulaşmış ders başlamadı diyebir de bilmiş bilmiş 50 geçe ders zaten aceleleri neymiş diyorum baktım 10 dk sonra ders bitti 20 dk geç başlamışım aklım nerdeyse manyak benşimdilik az dersim bakalım 6 saat var. Çok sıkıntı olmuyor çoğalırsa çok zor evden çalışmak Allah sağlık versin.
Göktuğ da sabah 6 da dikildi ayağa sıpacık kakası rahatsız etmiş sanırım yaptı da uyudu şimdi. Dişler de geliyor 2 gündür çok neşesiz gülmesi bile azcık. Parmağımı ağzına veriyorum nasıl ısırıyor hırslı hırslı inşallah kolay çıkarır ya

Hadi ya mercimek bisy yapmaz diye dusundm hani ki zaten de içmedi 2 kaşk ucuyla yedi onu bile. Yapsam nasil bi corba icer peki
Tabi blup bana İnternet Explorer derdi hatta bu yüzden şimdi yine iyiyim önceden iş yoğunluğundan 2 3 sonra cevap veriyordum
Ahahhaha o zamn iyiymis smdiki halin. Yime iße başlaynca aynı olma bari

Benim 17 saat ders. Çok zorluyor ama şükür . Okul zamanı olsa 17 saat nedense az geliyordu. Şimdi alıştık mıdır nedir evde olmaya , ya da uzaktan eğitim zorluyor sanırım . Evet her şerde bir hayır vardır . Bakalım gördüğümüz en kötü gün o olsun . Daha kötülerini görmeyelim inşallah

Arkadaşlarla dışarı çıkmak neydi ohhh sefan olsun iyi varlar bi uyutsa iki dakika ilgilense bile öyle iyi geliyor ki
Hem uyutuyor hem yediriyor anneme bile bırakamıyordum , mamasını içiremiyordu . Eşime bırakınca sanki çocuğum yok gibi rahat geziyorum gözüm arkada kalmıyor

Kızlar N Nehir8077 kitap yazsa da okusak diyen kaç kişiyiz bayılıyorum tarzına ilham verici bir hatunsun vesselam
Teşekkür ederim canım benim. Bu nasıl bir iltifat.Ay ağzını öpeyim diyeceğim ama, Corona var öptürmezsin. Canın sağolsun artık başka bahara ben kondurayım şuraya.

cok haklisin iste su hastalik flan kafami iyice oynatti su sira normal oldugumu dusunmuyorum zaten. Ama bitirdim ya bir yuk kalkti sanki. Canim benim sen kotu anne kotu anne diyorsun deme artik su lafi herkes biliyor senin nasil bir anne oldugunu. Keske bende biraz rahat olabilsem bu konuda belki tecrubesizlk belki takintilik belki hastalik benimki iste hersey temiz olacak cocuk aman aglamasin aman birsey olmasin kimseye guvenememe vs vs. Nasil asicam bilmiyorum. Allah sagliklarini versinde hep dua ediyirum.Opuyorum seni kocaman.
BKGK gözün aydın tazminatını alabilecekmişsin rahat rahat bakarsın Karya kuzusuna inşallah
Ayy evvet ya insallah bir problem olmaz haftaya notere gidip ihtar cekicem simdi isten cikarma yasaklari var ya 2 ay surecek cikaramiyorlar benm ihtar cekmem lazim. Bakalim sonrasida Allah buyuk kizi 2 bucuk 3 yasina kadar birakmayi düşünmüyorum.
Bu arada yiğenim bizde canli ders ne zor ya kiz surekli kalkip kalip yanimiza flan geliyor kucuk birde oyun oynuyor cok zor ya internet ayri sikinti ogretmenin sesi gitti bir ara okul olsada gitselerdi keske sizinde isiniz zor Allah kolaylik versin.
Bu arada cok guzel kizlarin biri 12 digeri 8 yasinda sana destek oluyorlardir masallah ya

Hadi ya mercimek bisy yapmaz diye dusundm hani ki zaten de içmedi 2 kaşk ucuyla yedi onu bile. Yapsam nasil bi corba icer peki

Ahahhaha o zamn iyiymis smdiki halin. Yime iße başlaynca aynı olma bari
Nasıl bir çorba içer bilmiyorum. Her bebek farklı şeyleri seviyor. Ama patatesle pirinci aynı anda verme bence. Daha sindirimi tam olarak oluşmadı. Sebze çorbalarinin sindirimi daha kolay. Mesela brokoli havuç kabak olabilir.

Bizim doktor 1ay patates havuç kabak pirinçten püre gibi çorba vercen dedi.
1 ay aynı şey olur mu dedim böyle dedi.
Hicbir şey anlamıyorum şu ek gıdadan resmen beynim yandı herkes başka diyor herkes de hakli.

Baharcim kızım kaç dakkadir emiyor. Çeksem uyanıyor. Yataktayım.
Açlıktan mi emiyor, uyumak için mi ,keyif için mi.
Zaten uyumuyor gündüz hep kucak.
Dün çamaşır sepete koydum çocuklar rahat vermedi.
Napıcaz bilmiyorum.

Ajj bu tempoya akıl mı kalır Allah yardımcın olsun kızumevet diş olayı bizde de varsanırım agzına yumruk falan atıyor nasıl acıyorsa kıyamam ya ne zordur şimdi onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…