2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Elimle bakiyorm da bsey yok gbi ama bilemedm de

Size de gecms olsn umarm hemen geçer iyilesirsinz nane limon ihlamur yap icin bolca

Gecmis olsun ya

Size de gecmis olsun ya

İşte doktordan doktora da çok fark var. Çoğu doktor önce sebzeler sonra meyveler diyor bebek tatlıya alışmasın, sonra hep tatlı şeyler ister diye sebzeden başlatıyor. Seninki de tam tersini söylemiş. Ben sebzeyle başladım önce blenderla çektim 2 hafta kadar sonra ezerek verdim. Meyveyi hiç çekmedim rendeledim hep. Yavaştan kahvaltısını pankek, mücver tarzı yaptırmaya geçecem bakalım

Oyy yavrularım..resmi görünce içim cız etti ya gecmis olsun hepinize ❤

InsAllah ya..kiz da sofrada yogurt peynir gordu mu eger ona yakinsa nasil atliyor anlatamam...Allah insana ihtiyaci olani canini cektirirmis derler. Belki ihtiyaci var bilemiyorum.ama ası bi gecsin ben bir peynir denemesi yapacagim insAllah oglum cok icli bir cocuk gercekten..gozlerin alti kirmizi buluyorum bazen.soruyorum soylemiyor ama agliyor belli sessi Sessiz..o uzulmesin diye elimden geleni yapıyorum ama hassas bir cocuk.kabullenecek zamanla daha da..basladi bile kabullenmeye

Teşekkür ederim canım. Bilmiyorum bianda oldu dökülüyoruz.ortalıkta durmayan çocuklar bu halde.Eki Görüntüle 2700107
Ahh kıyamam ya nasıl halleri yok biz dayanamıyoruz hastalığa bebekler napsın sen oku da kendinizi bol bol vitamin de alın kuzum benim ya geçmişler olsun

Teşekkür ederim canım. Bilmiyorum bianda oldu dökülüyoruz.ortalıkta durmayan çocuklar bu halde.Eki Görüntüle 2700107
Oyy masallah bunlara ya. Senin oglan baya büyüdü he :)
Jadesi sagol tatlim sıkıntıdan fotograflara sardim instagrama koymuyorum fazla esim kiziyor bende buraya koyayim dedim burayi görmüyor bakmiyorda

Hic sorma jadem delikanlılığıni hayal edemiyorum bazen bu sabah yumurtasını marul yapraklarina sararak yemek istedi.benden ispanak istedi.ben de bak bu ıspanağın kardesi marul dedim.tamam dedi ve marulla yumurta yedi cigkofte yer gibi evlat çok tatlı bir nimet ❤ Allah her isteyene nasip etsin

Biz de havalar bozmadan kızın kursu da bugün iptal olmuşken açık havalı çardaklı bi yere geldik bebek arabasında uyur mu benim oğlan mecbur ayakta salladım tüm karizmam yerle bir

Eklentiler

• IMG_20201004_141607.webp
    77,2 KB · Görüntüleme: 56
Oyy çok geçmiş olsun nazar oldu kuzulara oku bol bol
Kardeşler arası çok zor ikisinin gönlünü yapmak en ufak şeylerden bile ne anlam çıkartıyorlar
Kabulleniyorlar sevgileri de çok ama arada anlamlandıramadıkları bişey var büyük kızım çok seviyor kardeşini ama bir o kadar da kıskanıyor Allah kolaylık versin zor iş
Oyy masallah bunlara ya. Senin oglan baya büyüdü he :)
Jadesi sagol tatlim sıkıntıdan fotograflara sardim instagrama koymuyorum fazla esim kiziyor bende buraya koyayim dedim burayi görmüyor bakmiyorda
Maşallah canım gözümüz gönlümüz şenlendi

Bugün bahçe elması vardı abim vermiş bahçede gezdirmeye çıkarmıştı öyle olunca hemen cam rendeden geçirdim verdim ama yutamıyor kaşıkla sularını verdim onu içti ama bakalım ne olucak böyle bugün tam 5.5 aylık oldu 6 ay dolunca fark edecek mi bakalım

Ben 5, 5 aylıkken başladım vermeye canım meyveyi ilk verdiğimde çıkardı diliyle itti şaşırdı. Ben ittikçe geri verdim öğürdü falan yuttu sonra cesaretlendi. Sen çıkardıkça ver geri öyle öyle öğrenecek suyunu sade verme ilk aşamada alışamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…