- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Elimle bakiyorm da bsey yok gbi ama bilemedm deDişi de ağrıyor olabilir. Diş döneminde saat başı kalkıp ağlardı benim kızlar hele o köpek dişleri çıkana kadar ne çektik.
Günaydın canım senin oğlan çok içli annesi çok dikkat etmen lazım sürekli. Kızın ne yerse o da yiycek belli ki. İnşallah alerjisi yavaştan geçer de diyeeti açarsın ikisi de güzelce yer.
Benimkine ıspanak, semizotu yedirince çok rahat kakasını yapıyor sabahtan. Sebze ne faydalı şey. Haftaya da pırasa deneyim bakalım. Kışın sebze çeşidi daha bol Allahtan
Ayyy bilemiyorm artk acayip uykum var gözlerm ağrıyor uykusuzluktanAtak haftası olabilir canım bizimki de bi ara cozuttuuyku reddi oluyor baya
Size de gecms olsn umarm hemen geçer iyilesirsinz nane limon ihlamur yap icin bolcaGünaydın bizde çok kötü bir gece geçirdik. Hiç uyumadık, sabaha kadar ikiside ağladı huysuzlaştı. Duru umut ve ben üşüttük galiba, 3 müzde hasta olduk. Kusma ishal ve ateş var esim hariç hepimizde. Dökülüyoruz gecenin bir yarısı umut birde dişini kırdı. Ne olduk böyle.
Gecmis olsun yaAz önce ben kanepede oturuyorum oğluşla eşim yerde oturuyorlar eşim bi yandan kızlara oyun oynatıyor tam onlara döndü oğlan devrildi alnı suluğu vardı ona değdi ama nasıl ağlıyor gözyaşları sel oldu akıyor aldım yüzünü yıkadım falan dikkatini dağıtmaya çalışıyorum eşim geldi gel oğlum noldu falan diye almaya çalıştı gitmiyor koluma yapışıyor eşimi gördükçe ağlıyordedim sen git bir unutsun. Eşim bozuldu gitti. Şakaktaki damara denk gelmiş damar hafif kabarmış morarmış öyle böyle susturduk eşimle de barıştırdık ikisini şükür. İlk morarmalı vukuatımız da gerçekleşmiş oldu
Size de gecmis olsun yaGünaydın bizde çok kötü bir gece geçirdik. Hiç uyumadık, sabaha kadar ikiside ağladı huysuzlaştı. Duru umut ve ben üşüttük galiba, 3 müzde hasta olduk. Kusma ishal ve ateş var esim hariç hepimizde. Dökülüyoruz gecenin bir yarısı umut birde dişini kırdı. Ne olduk böyle.
Teşekkür ederim canım. Bilmiyorum bianda oldu dökülüyoruz.ortalıkta durmayan çocuklar bu halde.Kız nazara mı geldiniz nedir bi oku kendinizigeçmişler olsun canım
Oyyy kuzular Maşşallah size Rabbim esirgesinTeşekkür ederim canım. Bilmiyorum bianda oldu dökülüyoruz.ortalıkta durmayan çocuklar bu halde.Eki Görüntüle 2700107
İşte doktordan doktora da çok fark var. Çoğu doktor önce sebzeler sonra meyveler diyor bebek tatlıya alışmasın, sonra hep tatlı şeyler ister diye sebzeden başlatıyor. Seninki de tam tersini söylemiş. Ben sebzeyle başladım önce blenderla çektim 2 hafta kadar sonra ezerek verdim. Meyveyi hiç çekmedim rendeledim hep. Yavaştan kahvaltısını pankek, mücver tarzı yaptırmaya geçecem bakalımCnm kabak için çok erken değil mi??
Bizim doktorumuz
Elma
Şeftali
Yoğurt
Armut
Muz
Avokado bu meyveleri üçer gün dene sonra yumurta sarısı ardından patates havuç çorbasına geçersin dedi
Bana da mantıklı geldi ilk tatlılarla başlandigi için oğlumun çok hoşuna gitti
biz şimdi yarın avokadoyu tatmaya başlayacağız 3 gün sonra da çorbalara geçeceğim kabak çorbası sonraaaa
Ayrıca bu yazdığım mmeyveleri cam rendede rendeledim posalı bir şekilde verdim
Günaydın bizde çok kötü bir gece geçirdik. Hiç uyumadık, sabaha kadar ikiside ağladı huysuzlaştı. Duru umut ve ben üşüttük galiba, 3 müzde hasta olduk. Kusma ishal ve ateş var esim hariç hepimizde. Dökülüyoruz gecenin bir yarısı umut birde dişini kırdı. Ne olduk böyle.
InsAllah ya..kiz da sofrada yogurt peynir gordu mu eger ona yakinsa nasil atliyor anlatamam...Allah insana ihtiyaci olani canini cektirirmis derler. Belki ihtiyaci var bilemiyorum.ama ası bi gecsin ben bir peynir denemesi yapacagim insAllahDişi de ağrıyor olabilir. Diş döneminde saat başı kalkıp ağlardı benim kızlar hele o köpek dişleri çıkana kadar ne çektik.
Günaydın canım senin oğlan çok içli annesi çok dikkat etmen lazım sürekli. Kızın ne yerse o da yiycek belli ki. İnşallah alerjisi yavaştan geçer de diyeeti açarsın ikisi de güzelce yer.
Benimkine ıspanak, semizotu yedirince çok rahat kakasını yapıyor sabahtan. Sebze ne faydalı şey. Haftaya da pırasa deneyim bakalım. Kışın sebze çeşidi daha bol Allahtan
Gece benimki de normalde 1 kere kalkardı emmeye dün 3 kere kalktı dişlerde var huysuzluk normal yaAyyy bilemiyorm artk acayip uykum var gözlerm ağrıyor uykusuzluktan
Ahh kıyamam ya nasıl halleri yokTeşekkür ederim canım. Bilmiyorum bianda oldu dökülüyoruz.ortalıkta durmayan çocuklar bu halde.Eki Görüntüle 2700107
Bilemedm ki ya elimle bakinca da yok ama agzinda bisey anlam veremedm artkGece benimki de normalde 1 kere kalkardı emmeye dün 3 kere kalktı dişlerde var huysuzluk normal ya
Oyy masallah bunlara ya. Senin oglan baya büyüdü he :)Teşekkür ederim canım. Bilmiyorum bianda oldu dökülüyoruz.ortalıkta durmayan çocuklar bu halde.Eki Görüntüle 2700107
Ay şekerparem senin bu oğlan beni öldürecek yayerim tepkileri hassaslığı öyle hoşki pekte naif kıskançlık çok zor ya kardeşler arasında kendi içinde neler düşünüyor neler yaşıyor kim bilir. Hadi bakalım tekrar ek gıda dönemine başla sende koca adama sa
Oyy çok geçmiş olsun nazar oldu kuzulara oku bol bolSağol canim insallah değildir. Umut cok huysuzlandı hastalar diye odalarindaydim. Yerinde bi durmadı, kendini oradan oraya atıp duruyordu. Yapma oğlum dedikçe dahada agrasifleşti. Kızı kucağıma aldım, çıldırdı bıraktım dememe kalmadı kendini attı. Camın kenarındaki mermere ağzını vurdu. Dudagi patladı disi kırıldı.
Kardeşler arası çok zor ikisinin gönlünü yapmak en ufak şeylerden bile ne anlam çıkartıyorlarAy şekerparem senin bu oğlan beni öldürecek yayerim tepkileri hassaslığı öyle hoşki pekte naif kıskançlık çok zor ya kardeşler arasında kendi içinde neler düşünüyor neler yaşıyor kim bilir. Hadi bakalım tekrar ek gıda dönemine başla sende koca adama sa
Kabulleniyorlar sevgileri de çok ama arada anlamlandıramadıkları bişey var büyük kızım çok seviyor kardeşini ama bir o kadar da kıskanıyor Allah kolaylık versin zor işOyy yavrularım..resmi görünce içim cız etti yagecmis olsun hepinize ❤
InsAllah ya..kiz da sofrada yogurt peynir gordu mu eger ona yakinsa nasil atliyor anlatamam...Allah insana ihtiyaci olani canini cektirirmis derler. Belki ihtiyaci var bilemiyorum.ama ası bi gecsin ben bir peynir denemesi yapacagim insAllahoglum cok icli bir cocuk gercekten..gozlerin alti kirmizi buluyorum bazen.soruyorum soylemiyor ama agliyor belli sessi Sessiz..o uzulmesin diye elimden geleni yapıyorum ama hassas bir cocuk.kabullenecek zamanla daha da..basladi bile kabullenmeye
Oyy masallah bunlara ya. Senin oglan baya büyüdü he :)
Jadesi sagol tatlim sıkıntıdan fotograflara sardim instagrama koymuyorum fazla esim kiziyor bende buraya koyayim dedim burayi görmüyor bakmiyorda
Bugün bahçe elması vardı abim vermiş bahçede gezdirmeye çıkarmıştı öyle olunca hemen cam rendeden geçirdim verdim ama yutamıyor kaşıkla sularını verdim onu içti ama bakalım ne olucak böyle bugün tam 5.5 aylık oldu 6 ay dolunca fark edecek mi bakalımİşte doktordan doktora da çok fark var. Çoğu doktor önce sebzeler sonra meyveler diyor bebek tatlıya alışmasın, sonra hep tatlı şeyler ister diye sebzeden başlatıyor. Seninki de tam tersini söylemiş. Ben sebzeyle başladım önce blenderla çektim 2 hafta kadar sonra ezerek verdim. Meyveyi hiç çekmedim rendeledim hep. Yavaştan kahvaltısını pankek, mücver tarzı yaptırmaya geçecem bakalım
Ben 5, 5 aylıkken başladım vermeye canım meyveyi ilk verdiğimde çıkardı diliyle itti şaşırdı. Ben ittikçe geri verdim öğürdü falan yuttu sonra cesaretlendi. Sen çıkardıkça ver geri öyle öyle öğrenecek suyunu sade verme ilk aşamada alışamaz.Bugün bahçe elması vardı abim vermiş bahçede gezdirmeye çıkarmıştı öyle olunca hemen cam rendeden geçirdim verdim ama yutamıyor kaşıkla sularını verdim onu içti ama bakalım ne olucak böyle bugün tam 5.5 aylık oldu 6 ay dolunca fark edecek mi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?