Aynen öyle yaptı canım ben verdim o çıkardı bende dilimi verdim ağzına hem dişlerini de kaşıdıBen 5, 5 aylıkken başladım vermeye canım meyveyi ilk verdiğimde çıkardı diliyle itti şaşırdı. Ben ittikçe geri verdim öğürdü falan yuttu sonra cesaretlendi. Sen çıkardıkça ver geri öyle öyle öğrenecek suyunu sade verme ilk aşamada alışamaz.
sagol cnm. Ayy su uyku derdi olmasa ne guzel gececek gunler :)Biz de havalar bozmadan kızın kursu da bugün iptal olmuşken açık havalı çardaklı bi yere geldik bebek arabasında uyur mu benim oğlan mecbur ayakta salladımtüm karizmam yerle bir
N Nehir8077 geçmiş olsun kuzum. Allahım esirgesin sizi.misskokulumm Göktuğ paşa nasıl rahat ederse, karizma falan kalmıyor. BKGK maaşallah sana. Kalppare oğlunun hastasıyım. Kıyamam ya, naif kibar çocuğum. İyilerle karşılaştırsın ranbim. Biz de çıktık biraz Hava alsın diye Ata cık pusette uyudu kıyamam.
Dun dugune gidecektik hazirlandim o kadar sonra esimin ufak bir isi vardi onu halletti geldi bebek olunca bir turlu cikamadik evden ve dugun yerine gittik acik havada yapıyorlar zaten 2 saatlik birseydi. Gittik ki kimse yokOyy çok geçmiş olsun nazar oldu kuzulara oku bol bol
Kardeşler arası çok zor ikisinin gönlünü yapmak en ufak şeylerden bile ne anlam çıkartıyorlar
Kabulleniyorlar sevgileri de çok ama arada anlamlandıramadıkları bişey var büyük kızım çok seviyor kardeşini ama bir o kadar da kıskanıyor Allah kolaylık versin zor iş
Maşallah canım gözümüz gönlümüz şenlendi
Çeyrek şeftali armut ve elma yapıyorum çoğunlukla canım. Hepsini yiyor. Bugün yarım elma çeyrek armut yaptım birazı kaldı. Kendi ne kadar isterse o kadar veriyorum ben ilk defa verdiklerim hariç. İlk kez verdiklerimi biraz az veriyorum nolur nolmaz diye. Muz mesela azcık verdim ertesi günü çok katı yaptı. Bir daha vermedim zaten kaka yapmama huyu vardı yeni yeni düzeldi şükürBu arada meyve purelerini ne kadar veriyorsunuz ? Biz bugun seftali yedik.1 yemek kasigi kadar versem yiyecekti ama vermedm.
Ehhh fıstık gibi karısı var kıskanıyorOyy masallah bunlara ya. Senin oglan baya büyüdü he :)
Jadesi sagol tatlim sıkıntıdan fotograflara sardim instagrama koymuyorum fazla esim kiziyor bende buraya koyayim dedim burayi görmüyor bakmiyorda
Bize de naifliğinden öpmek düşerHic sorma jademdelikanlılığıni hayal edemiyorum bazen bu sabah yumurtasını marul yapraklarina sararak yemek istedi.benden ispanak istedi.ben de bak bu ıspanağın kardesi marul dedim.tamam dedi ve marulla yumurta yedi cigkofte yer gibi evlat çok tatlı bir nimet ❤ Allah her isteyene nasip etsin
Ver ya 1 yemek kaşından nolacakBu arada meyve purelerini ne kadar veriyorsunuz ? Biz bugun seftali yedik.1 yemek kasigi kadar versem yiyecekti ama vermedm.
Dışarda benimki asla uyumuyor bana da böyle mekan lazımBiz de havalar bozmadan kızın kursu da bugün iptal olmuşken açık havalı çardaklı bi yere geldik bebek arabasında uyur mu benim oğlan mecbur ayakta salladımtüm karizmam yerle bir
Ben hep banyoda şampuanlıyken veya saç kremi sürmüşken tararım çıkınca ve kuruyken hiç taramam. Büyüyünce çok rahat eder kremler jöleler kullanır da küçükken çok sıkıntı. Tararken ağlıyorum diye ben erkek çocuğu gibi gezerdim küçükken hep kestirirdi annem. Bu yüzden bende fobi olmuş en son 10 yaşımda kısa kestirdim bir daha da hiç kestirmedimYa aranizda kıvırcik saçlı olan varsa yazabilir mi benim çaki kızım sülalenin tek kıvırcığı olduğu için herkes tecrübesizne yağlar denedim ama yine de uçlardan birbirine giriyo argan kolay tarama yağları falan kullandım da işte olmuyo yavrum her banyoda sac kremleriyle tarayıp zorla açılıyo artık tarak fobisi oldu yaa bi gorseniz kivirciklik bile degil bildiginiz bonus yani aşırı tatlı ama cok zor
Geçmiş olsun canım arada bende de oluyordu bundan mıymış kiMerhaba Kızlar nasılsınızeskisi gibi giremiyorum malesef uykusuzluğa bağlı vertigo oldum . Annemlerde kalıyorum genelde sürekli bir baş dönmesi yemeğimi bile yapamaz oldum. Doğumdan beri kesintisiz 4 saat uyuyamadım bile vücut tepti şimdide Hala uyku düzeni bozuk almilanın para biriktirip eğitim mi versem diyorum sürekli meme ağzında uyuyor
Bana iyi geldi bizim doktorun ek gıdaya başlatma sırasıİşte doktordan doktora da çok fark var. Çoğu doktor önce sebzeler sonra meyveler diyor bebek tatlıya alışmasın, sonra hep tatlı şeyler ister diye sebzeden başlatıyor. Seninki de tam tersini söylemiş. Ben sebzeyle başladım önce blenderla çektim 2 hafta kadar sonra ezerek verdim. Meyveyi hiç çekmedim rendeledim hep. Yavaştan kahvaltısını pankek, mücver tarzı yaptırmaya geçecem bakalım
Oyy çok geçmiş olsun nazar oldu kuzulara oku bol bol
Kardeşler arası çok zor ikisinin gönlünü yapmak en ufak şeylerden bile ne anlam çıkartıyorlar
Kabulleniyorlar sevgileri de çok ama arada anlamlandıramadıkları bişey var büyük kızım çok seviyor kardeşini ama bir o kadar da kıskanıyor Allah kolaylık versin zor iş
N Nehir8077 geçmiş olsun kuzum. Allahım esirgesin sizi.misskokulumm Göktuğ paşa nasıl rahat ederse, karizma falan kalmıyor. BKGK maaşallah sana. Kalppare oğlunun hastasıyım. Kıyamam ya, naif kibar çocuğum. İyilerle karşılaştırsın ranbim. Biz de çıktık biraz Hava alsın diye Ata cık pusette uyudu kıyamam.
Bize de naifliğinden öpmek düşerçok güzel duygu dediğin gibi Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tedaviyi kısa gördün ama o bile çok zor bi psikoloji o yüzden Rabbim istemeyenden alsın isteyen herkese versin inşallah
Canım bana sanki elinin üstüne uyumuştu elbisesinin izi çıkmış gibi geldiYa elinin kenarinda byle bisy cikti ve gecmiyo sizce ne bu neden olur dokununca agrimiyor galiba sesi çıkmıyor. Yanık gbi duruyo ama oyle olsa aglardi dokunduğumda
Ama saatlerdir gecmedi 4 saat olacak gordugumden beri geçmezmiydi oyle olsa.Canım bana sanki elinin üstüne uyumuştu elbisesinin izi çıkmış gibi geldi
Teşekkür ederim canımN Nehir8077 geçmiş olsun kuzum. Allahım esirgesin sizi.misskokulumm Göktuğ paşa nasıl rahat ederse, karizma falan kalmıyor. BKGK maaşallah sana. Kalppare oğlunun hastasıyım. Kıyamam ya, naif kibar çocuğum. İyilerle karşılaştırsın ranbim. Biz de çıktık biraz Hava alsın diye Ata cık pusette uyudu kıyamam.
Teşekkür ederim canım kız sağolasın.Oyy çok geçmiş olsun nazar oldu kuzulara oku bol bol
Maşallah afiyet şifa olsunÇeyrek şeftali armut ve elma yapıyorum çoğunlukla canım. Hepsini yiyor. Bugün yarım elma çeyrek armut yaptım birazı kaldı. Kendi ne kadar isterse o kadar veriyorum ben ilk defa verdiklerim hariç. İlk kez verdiklerimi biraz az veriyorum nolur nolmaz diye. Muz mesela azcık verdim ertesi günü çok katı yaptı. Bir daha vermedim zaten kaka yapmama huyu vardı yeni yeni düzeldi şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?