2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynen öyle yaptı canım ben verdim o çıkardı bende dilimi verdim ağzına hem dişlerini de kaşıdı

N Nehir8077 geçmiş olsun kuzum. Allahım esirgesin sizi. misskokulumm Göktuğ paşa nasıl rahat ederse, karizma falan kalmıyor. BKGK maaşallah sana. Kalppare oğlunun hastasıyım. Kıyamam ya, naif kibar çocuğum. İyilerle karşılaştırsın ranbim. Biz de çıktık biraz Hava alsın diye Ata cık pusette uyudu kıyamam.

BKGK kız nazara gelirsin Maşşallah sana bu ne güzellik
Biz de havalar bozmadan kızın kursu da bugün iptal olmuşken açık havalı çardaklı bi yere geldik bebek arabasında uyur mu benim oğlan mecbur ayakta salladım tüm karizmam yerle bir
sagol cnm. Ayy su uyku derdi olmasa ne guzel gececek gunler :)
BKGK kız nazara gelirsin Maşşallah sana bu ne güzellik
Dun dugune gidecektik hazirlandim o kadar sonra esimin ufak bir isi vardi onu halletti geldi bebek olunca bir turlu cikamadik evden ve dugun yerine gittik acik havada yapıyorlar zaten 2 saatlik birseydi. Gittik ki kimse yok gec kalmisiz o kadar sus pus bosuna gitmesn dedim foto cektim tesekkur ederim hepinzie

Bu arada meyve purelerini ne kadar veriyorsunuz ? Biz bugun seftali yedik.1 yemek kasigi kadar versem yiyecekti ama vermedm.
Çeyrek şeftali armut ve elma yapıyorum çoğunlukla canım. Hepsini yiyor. Bugün yarım elma çeyrek armut yaptım birazı kaldı. Kendi ne kadar isterse o kadar veriyorum ben ilk defa verdiklerim hariç. İlk kez verdiklerimi biraz az veriyorum nolur nolmaz diye. Muz mesela azcık verdim ertesi günü çok katı yaptı. Bir daha vermedim zaten kaka yapmama huyu vardı yeni yeni düzeldi şükür

Bize de naifliğinden öpmek düşer çok güzel duygu dediğin gibi Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tedaviyi kısa gördün ama o bile çok zor bi psikoloji o yüzden Rabbim istemeyenden alsın isteyen herkese versin inşallah

Biz de havalar bozmadan kızın kursu da bugün iptal olmuşken açık havalı çardaklı bi yere geldik bebek arabasında uyur mu benim oğlan mecbur ayakta salladım tüm karizmam yerle bir
Dışarda benimki asla uyumuyor bana da böyle mekan lazım sahilde atacam ayağıma ben

Ben hep banyoda şampuanlıyken veya saç kremi sürmüşken tararım çıkınca ve kuruyken hiç taramam. Büyüyünce çok rahat eder kremler jöleler kullanır da küçükken çok sıkıntı. Tararken ağlıyorum diye ben erkek çocuğu gibi gezerdim küçükken hep kestirirdi annem. Bu yüzden bende fobi olmuş en son 10 yaşımda kısa kestirdim bir daha da hiç kestirmedim

Geçmiş olsun canım arada bende de oluyordu bundan mıymış ki ben de kesintisiz 4 saat uyumuyorum. 3. Ay civarı biraz düzelmişti çok güzel uyuyordu ben de uyuyordum ama şimdi çok kötü gece 12 ile 6 arası 2 kere uyandı dün gece şükrettim çok iyi dinlenmişim

Bana iyi geldi bizim doktorun ek gıdaya başlatma sırası
Diğer kızlarımı çorbalardan baslatmistim yemek yemek istemezlerdi
Oğlumu farklı başlattım önce meyve tadimlarini bitirdik sonra yumurta sarısını da yedi bugün avokadoyu da yedi onlar da tatsızdı inşallah yiyen bir bebek olur da beni üzmez

Aynen ya.ben kardeslerimin en buyuguyum...ve bu duyguyu biliyorum.çocukken bir daha beni.kmimse sevmeyecek zannederdim.kardesiminn hastalanmasini bile kıskanırdım ictigi şurubu bile.sonra b3n kabullendim.oynadikca sevdim.ama sonra onlar basladi kiskanmaya.ilk ben okula gittim.ilk ben okudum..vs vs..ee onlar da yapmak istiyor ağliyordular simdi iyi ki varlar diyorum..simdi ogluma.o.hissi yasamasin diye cabaliyorum

Ya siz boyle söyledikçe gözlerim doluyor..bir hoş oluyorum..çok degerlisiniz..seviyorum sizleri

Jadem ben tedavi görmedim..ama bir düşüğüm var sen mi tedavi gördün? Bazen m yerine n yazıyoruz ya? Allah iyi yetistirecek olan herkese nasip etsin.bize nasip ettiklerini de iyi yetistirmemize yardim etsin insAllah oglum naiftir hakikaten.siz bir de muhabbet etseniz.genelde konusanin agzi açik kalir.bana bir defasında anne yanima gelir misin istirham.ediyorum dedi bu biraz da anne babanin elinde.oglumun yaninda bebekken bile kotu konusmadik hic.kelime dagarcigi boyle boyle gelisiyor.tabi r ve k sesi cikmadigi icin biraz tomit tonusuyoy
minikbebegim9640 cırmalamiştır canim

Ya elinin kenarinda byle bisy cikti ve gecmiyo sizce ne bu neden olur dokununca agrimiyor galiba sesi çıkmıyor. Yanık gbi duruyo ama oyle olsa aglardi dokunduğumda
Canım bana sanki elinin üstüne uyumuştu elbisesinin izi çıkmış gibi geldi

Tese
Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canım kız sağolasın.

Maşallah afiyet şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…