- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Alla alla merak etme canım ya önemli bir şey değildir inş geçer benceAma saatlerdir gecmedi 4 saat olacak gordugumden beri geçmezmiydi oyle olsa.
Kalppare çizmeye benzetemedm ben de bakiyim dha lac saat surecek gecmeyecek
Bakalm daha duruyor insallh gecerAlla alla merak etme canım ya önemli bir şey değildir inş geçer bence
Büyüse de başka sorunları oluyor cnm seni çok iyi anlıyorum insan bazen çok bunalıyor dün gece benim oğlan nerdeyse saat başı kalktı bunaldim uykusuz kaldım söylendim ama çare yok ki mecbur katlanacağız çok şükür ki allah bize annelik duygusunu tattırdıYa benim kiz bugun cok huysuz tabi etrafindaki kalabalik gitti bagirip kizip aglayip duruyor zor bela uyuttum kalksr birazdan esimde bugun ise gitti az once geldi oturup agliyacagim sinirdenbu cocuk ne zaman buyuyecek aglamasina dayanamiyorum
Bugün bahçe elması vardı abim vermiş bahçede gezdirmeye çıkarmıştı öyle olunca hemen cam rendeden geçirdim verdim ama yutamıyor kaşıkla sularını verdim onu içti ama bakalım ne olucak böyle bugün tam 5.5 aylık oldu 6 ay dolunca fark edecek mi bakalım
Geçmiş olsun..Az önce ben kanepede oturuyorum oğluşla eşim yerde oturuyorlar eşim bi yandan kızlara oyun oynatıyor tam onlara döndü oğlan devrildi alnı suluğu vardı ona değdi ama nasıl ağlıyor gözyaşları sel oldu akıyor aldım yüzünü yıkadım falan dikkatini dağıtmaya çalışıyorum eşim geldi gel oğlum noldu falan diye almaya çalıştı gitmiyor koluma yapışıyor eşimi gördükçe ağlıyordedim sen git bir unutsun. Eşim bozuldu gitti. Şakaktaki damara denk gelmiş damar hafif kabarmış morarmış öyle böyle susturduk eşimle de barıştırdık ikisini şükür. İlk morarmalı vukuatımız da gerçekleşmiş oldu
Yaa yerim ne tatlı bir o kadar da zor bakımı. Benim kızların saçı düz o yüzden bilemiycem ama kurumasını beklemeden spreyleyip hemen açman lazım
Sarı olsa tam cakimaşallah ya benim saçlarım dalgalı kuzum uçtan başlıyorum taramaya öyle denedin mi
@ebru_can_ebru geçmiş olsun canım. Vertigo çok zordur. Bir dönem bende de olmuştu. Yer ayaklarının altından kayıyormuş gibi . Biran önce iyileşirsin inşallah. Uykusuzluk da tetiklemiştir. Almila ya mutlu huzurlu uykular olsun inşallah.Aslihaydo hoşgeldin canım. Kış temizliğiniz hazır oldu ne güzel. Sağlıkla huzurla oturun. Bu arada kıvırcık saça bayılırım benimki düz ve çok ince telli. Ben de hep kremle açarım. Çaki çok tatlı maaşallah@misskokulumm Göktuğ paşama geçmiş olsun. 1 anlık kaşla göz arası düşebiliyorlar. Allahım korusun. N Nehir8077 zaman zaman senin kaygılarını ben de yaşıyorum. Bize rabbim sağlıklı ömür versin de ayaklarının üzerinde durup kimseye muhtaç olmadan yaşadığını görebilelim diye. @Sonsuzsukurler biz de Çarşamba günü 6 aylık olacağız. Artık kendisi belirliyor gibi günlük menüsünü. Sevmezse belli ediyor. Sevince şapır şupur yiyor. Yoğurdu çok sevdi iki güne bir mayalıyorum. Çorba muhallebi yiyor yavaştan. Et vermedim daha ama 6 dolsun çorbalara kıyma koyacağım. Sabahları kAhvaltı yapıyor labne yumurta sarısı pekmez . Bugün ıhlamur içti. Maaşallah diyeyim. Buzluğa erik atmıştım geceden indiriyorum sabah kabuğunu soyup çekirdeğini çıkarıp erik suyu veriyorum seviyor.
Teşekkürler kizlarBen hep banyoda şampuanlıyken veya saç kremi sürmüşken tararım çıkınca ve kuruyken hiç taramam. Büyüyünce çok rahat eder kremler jöleler kullanır da küçükken çok sıkıntı. Tararken ağlıyorum diye ben erkek çocuğu gibi gezerdim küçükken hep kestirirdi annem. Bu yüzden bende fobi olmuş en son 10 yaşımda kısa kestirdim bir daha da hiç kestirmedim
Bişeyin izi çıkmış gibi canım geçti mi peki takip edemedim tam yazılanlarıYa elinin kenarinda byle bisy cikti ve gecmiyo sizce ne bu neden olur dokununca agrimiyor galiba sesi çıkmıyor. Yanık gbi duruyo ama oyle olsa aglardi dokunduğumda
Ya benim kiz bugun cok huysuz tabi etrafindaki kalabalik gitti bagirip kizip aglayip duruyor zor bela uyuttum kalksr birazdan esimde bugun ise gitti az once geldi oturup agliyacagim sinirdenbu cocuk ne zaman buyuyecek aglamasina dayanamiyorum
Evet Allah her isteyene versin.Allaha bin sukur sagliklari yerinde olsunda gerisi onemli degilBüyüse de başka sorunları oluyor cnm seni çok iyi anlıyorum insan bazen çok bunalıyor dün gece benim oğlan nerdeyse saat başı kalktı bunaldim uykusuz kaldım söylendim ama çare yok ki mecbur katlanacağız çok şükür ki allah bize annelik duygusunu tattırdı
Ya girr nedir valla alemlerBen de ayni durumdayım..bir de sürekli gırrrr gırrrr diye ses çikarmaya başladı..artık ne ise o gırrr bir anlasam..kediler mırlıyor bizim ki gırlıyor
Sizler de bu gırlama var mı ya anlamı ne? Ne istiyor olabilir? Gırr gırr gırr diyor..yani göğsünden gelmiyor..kelime olarak söylüyor ve sinirlendiğinde yapıyor
Hâlâ duruyor ya gecmedi çizmek de degl ama eminim bunaBişeyin izi çıkmış gibi canım geçti mi peki takip edemedim tam yazılanları
Evet canım 2 sene korunmadık olmadı 2 ay tedavi ile oldu in şükür zamanlı geldi diye umuyorumAynen ya.ben kardeslerimin en buyuguyum...ve bu duyguyu biliyorum.çocukken bir daha beni.kmimse sevmeyecek zannederdim.kardesiminn hastalanmasini bile kıskanırdımictigi şurubu bile.sonra b3n kabullendim.oynadikca sevdim.ama sonra onlar basladi kiskanmaya.ilk ben okula gittim.ilk ben okudum..vs vs..ee onlar da yapmak istiyor ağliyordular simdi iyi ki varlar diyorum..simdi ogluma.o.hissi yasamasin diye cabaliyorum
Ya siz boyle söyledikçe gözlerim doluyor..bir hoş oluyorum..çok degerlisiniz..seviyorum sizleri
Jadem ben tedavi görmedim..ama bir düşüğüm varsen mi tedavi gördün? Bazen m yerine n yazıyoruz ya? Allah iyi yetistirecek olan herkese nasip etsin.bize nasip ettiklerini de iyi yetistirmemize yardim etsin insAllah oglum naiftir hakikaten.siz bir de muhabbet etseniz.genelde konusanin agzi açik kalir.bana bir defasında anne yanima gelir misin istirham.ediyorum dedi bu biraz da anne babanin elinde.oglumun yaninda bebekken bile kotu konusmadik hic.kelime dagarcigi boyle boyle gelisiyor.tabi r ve k sesi cikmadigi icin biraz tomit tonusuyoy
minikbebegim9640 cırmalamiştır canim
Acıyor benimde bazen düz yattığımda hep uyuşuk kalkıyorum geçmeyecek mi o his diye merak ediyorum hatta elimi atınca alt karnım hep uyuşuk içim bi tuhaf oluyorYa annrmlerden geldigimden beri dikiş yerim cok acıyornormal mi ya arada oluyor mu sizinde..
Gebelde uykuya geçerken yapıyor benimki salladığımda hasta inlemesi gibi bi ses bilmiyorum niye ama,Ben de ayni durumdayım..bir de sürekli gırrrr gırrrr diye ses çikarmaya başladı..artık ne ise o gırrr bir anlasam..kediler mırlıyor bizim ki gırlıyor
Sizler de bu gırlama var mı ya anlamı ne? Ne istiyor olabilir? Gırr gırr gırr diyor..yani göğsünden gelmiyor..kelime olarak söylüyor ve sinirlendiğinde yapıyor
ne güzelsin çok teşekkür ederim. ekran fotoğrafı aldım arada tekrar okurum diye. evet ilk önce tüm negatiflige rağmen pozitif olan yumuşak olan ben olayım sonra gerisi de gelecektir umarım. ben kendimi mutlu edeyim ki cocuklarim da mutlu olsunHelinnnnn pollyanna olma icine atma Hepimiz insanız. Hayatta herşey var, seninde hoşuna gitmeyen, kafana yatmayan, hatta sinirlerini bozan sorunlar olacak. sadece bunları daha yumuşak göğüsle. Seni kızdıran veya üzen şeyler birikmeden. seni yaralamadan,Sorun en ufakken çözmeye çalış, Tatlı dil her kapıyı açar.
Her sorunda çözülecek diye bir şeyde yok, bırak bazen dağınık kalsın. Mükemmellik bekleme. Senin bir gülüşün çok şeyi değiştirir. Stres huzursuzluk, ağlamak mutsuzluk getirir. Ama senin bir gülüşün kaç kişinin hayatını değiştirir. neşe huzur mutluluk getirir. Hastalıkların da ana sebebi stres üzüntü. Sen gül gülerek bak etrafınaki, senin bir gülüşün sağlıklı çocuklar, eş ve dostlara sebep olacak. Bizler huzura sahip olalım sağlıklı olalım. İnsanların beklentisi neki hayatta, geneline baktığında huzur. Herşeyi arkamızda bırakıp gideceğiz çünkü. Bari tadını çıkaralım zamanımızın. Bizlere verilen zaman o kadar kıymetliki telafisi yok. Kendini çok sev, sen çok değerlisin
Günaydın bizde çok kötü bir gece geçirdik. Hiç uyumadık, sabaha kadar ikiside ağladı huysuzlaştı. Duru umut ve ben üşüttük galiba, 3 müzde hasta olduk. Kusma ishal ve ateş var esim hariç hepimizde. Dökülüyoruz gecenin bir yarısı umut birde dişini kırdı. Ne olduk böyle.
çok geçmiş olsun. nazar mi diye geçti ilk aklımdan sonra da korona geldiSağol canim insallah değildir. Umut cok huysuzlandı hastalar diye odalarindaydim. Yerinde bi durmadı, kendini oradan oraya atıp duruyordu. Yapma oğlum dedikçe dahada agrasifleşti. Kızı kucağıma aldım, çıldırdı bıraktım dememe kalmadı kendini attı. Camın kenarındaki mermere ağzını vurdu. Dudagi patladı disi kırıldı.
Ooo kıyamam ya kuzuma geçmiş olsun allah beterinden korusunSağol canim insallah değildir. Umut cok huysuzlandı hastalar diye odalarindaydim. Yerinde bi durmadı, kendini oradan oraya atıp duruyordu. Yapma oğlum dedikçe dahada agrasifleşti. Kızı kucağıma aldım, çıldırdı bıraktım dememe kalmadı kendini attı. Camın kenarındaki mermere ağzını vurdu. Dudagi patladı disi kırıldı.
31 yaşındayım çaki kizim 4 buçuk yasında haydo malum nisan doğumlukızlar bi ara yaş konusu geçti de merak ettim . kaç yaşındasınız ve 1den fazla çocuğu olanlar diğer çocuklar kaç yaşında?
ben baslim 33 yaşındayım mersinde yaşıyorum 2 çocuk büyüğüm 10gune 2 yasa girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?