2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya benim kiz bugun cok huysuz tabi etrafindaki kalabalik gitti bagirip kizip aglayip duruyor zor bela uyuttum kalksr birazdan esimde bugun ise gitti az once geldi oturup agliyacagim sinirden bu cocuk ne zaman buyuyecek aglamasina dayanamiyorum
Büyüse de başka sorunları oluyor cnm seni çok iyi anlıyorum insan bazen çok bunalıyor dün gece benim oğlan nerdeyse saat başı kalktı bunaldim uykusuz kaldım söylendim ama çare yok ki mecbur katlanacağız çok şükür ki allah bize annelik duygusunu tattırdı

misskokulumm un dediği gibi ben de hep posalı verdim cam rendede rendeleyerek ben verdim oğlum çıkardı yine verdim öyle öyle yuttu arada su da verdim

Geçmiş olsun..
Bizim de oğlanın başına küçük ablası suluk düşürmüştü canı çok yanmış ki oglani susturamamıştık boncuk boncuk yaş dökerek ağlamıştı

Yaa yerim ne tatlı bir o kadar da zor bakımı. Benim kızların saçı düz o yüzden bilemiycem ama kurumasını beklemeden spreyleyip hemen açman lazım
Sarı olsa tam caki maşallah ya benim saçlarım dalgalı kuzum uçtan başlıyorum taramaya öyle denedin mi
Teşekkürler kizlar ben de genelde banyoda tarıyorum da işte kaciyo tarak görünce. Büyüdükçe düzleşir derken kızın bonus olması şoku

Ya elinin kenarinda byle bisy cikti ve gecmiyo sizce ne bu neden olur dokununca agrimiyor galiba sesi çıkmıyor. Yanık gbi duruyo ama oyle olsa aglardi dokunduğumda
Bişeyin izi çıkmış gibi canım geçti mi peki takip edemedim tam yazılanları

Ya benim kiz bugun cok huysuz tabi etrafindaki kalabalik gitti bagirip kizip aglayip duruyor zor bela uyuttum kalksr birazdan esimde bugun ise gitti az once geldi oturup agliyacagim sinirden bu cocuk ne zaman buyuyecek aglamasina dayanamiyorum

Ben de ayni durumdayım..bir de sürekli gırrrr gırrrr diye ses çikarmaya başladı..artık ne ise o gırrr bir anlasam..kediler mırlıyor bizim ki gırlıyor
Sizler de bu gırlama var mı ya anlamı ne? Ne istiyor olabilir? Gırr gırr gırr diyor..yani göğsünden gelmiyor..kelime olarak söylüyor ve sinirlendiğinde yapıyor

Evet Allah her isteyene versin.Allaha bin sukur sagliklari yerinde olsunda gerisi onemli degil

Ya girr nedir valla alemler bizimkide tukuruyor bildigin puskurtuyor heryere bu ara unuttu gibi az yapiyor ama bagirma basladi yine birde ilgi cekmeye calisiyor sikilinca oksurur gibi kızıyor bagiriyor ama nasil bagirma snrasindada aglama tabi ufak yigenim bizdeydi ablamla ahh ne guzel oynuyorlardi zaman cok guzel gecmisti her zamanda gelemezler ki aramizda 2 saat var disardanda kimseyi istemem kimse ne oldugu belli degil birde baskasinin cocuguna birseyde diyemem ablamin kizina git elini yika soyle yap byle yap flan diyordum. Simdi baskasi gelse komsu vs yapamam ayip olur. Zaten etrafimdada oyle 8 9 yaslarinda cocuk yok olan 3 4 yasinda o da ufak.

Evet canım 2 sene korunmadık olmadı 2 ay tedavi ile oldu in şükür zamanlı geldi diye umuyorum ben de bu yaşımı hesapladım hep kafamda 30 olsun demiştim öyle oldu ya ama yerim bide öyle mi konuşuyor bayılcamistirham etmek nedir ya

Gebelde uykuya geçerken yapıyor benimki salladığımda hasta inlemesi gibi bi ses bilmiyorum niye ama,

ne güzelsin çok teşekkür ederim. ekran fotoğrafı aldım arada tekrar okurum diye. evet ilk önce tüm negatiflige rağmen pozitif olan yumuşak olan ben olayım sonra gerisi de gelecektir umarım. ben kendimi mutlu edeyim ki cocuklarim da mutlu olsun

çok geçmiş olsun. nazar mi diye geçti ilk aklımdan sonra da korona geldi tez zamanda atlatırsınız inşallah canim. çok geçmiş olsun

Ooo kıyamam ya kuzuma geçmiş olsun allah beterinden korusun

31 yaşındayım çaki kizim 4 buçuk yasında haydo malum nisan doğumlu urfadayiz bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…