2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Tabloya yeni bilgiler ekledim Helin
İsteyenleri yazabilirim

Geçenlerde 30 oldum 1 tane sıpam var yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Canımsın teşekkür ederim. Corona olsa kötüye doğru giderdik,veya giderlerdi diye düşünüyorum. Yada öyle düşünmek istiyorum. Allah herkesi önce masumları ve muhtaçları korusun, sonrada bizlerde sebepleniriz inşallah

Yaş 25 bir cadı kızım var antepteyiz şimdilik

N Nehir8077 geçmiş olsun diş meselesi de kötü olmuş inşallah yemesi etkilenmez
Sağol canım. Evet maalesef, şükürler olsunki, ön dişini kırmadı. Ağzını açıp bakmadan görünmüyor, birde kalıcı bir diş değil bu beni mutlu ediyor. Diş kökten kırılmadı ucu kırıldı. Yemesine engel olmadı. Ne olur olmaz biraz bekliyelim şuan daha iyi, tam anlamı ile iyleşsin ben onu bir dişciye getirir gösteririm. Birşey yapacağını sanmıyorum ama, getirmek benim boynumun borcu.

Hâlâ duruyor ya gecmedi çizmek de degl ama eminim buna
Ya canım benim niye üzülüyorsun bu kadar. Birseyin izi çıkmış, belkide kendi tırnağını taktı, yada bilezikli bir kadın sevdi. Sıyırma gibi duruyor. Alerji öyle tek bir yerde öyle o şekil durmaz. Bebek tenleri biraz hassas, geçer bir iki güne merak etme.

Eeee mühendis olunca Excel i kullanmak ne ki grupta sana ihtiyaç var
Ay sorma özlemişim sanırım bahane arıyorum
Evet bişey yapamayabilir ama bir göster ön diş olmaması ve tamamen kırılmaması büyük şans benim görümcemin küçükken öyle olmuş ön iki üst dişi kalorifere çarpıp kırılmış ve bütün yemesini kilosunu etkilemiş hemen o aklıma geldi geçmişler olsun
Bende yazayim bari eklemek istersen
Duru 29.02.2020
Umut 05. 09.2018
Ben 26. 08. 1980
Ekledim

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim canım. Bilmiyorum bianda oldu dökülüyoruz.ortalıkta durmayan çocuklar bu halde.Eki Görüntüle 2700107

Ben maşallah hem geçmiş olsun hem de nazar değmesin baharcim ya.
Nasıl bir geçe olmuş öyle
Şimdi nasıl oldunuz.
Canavarlar böyle halsiz olunca keşke canavarlık yaparken hic kizmaşaydım keske yine durmasalar dedin mi sen de ben umuta hep öyle olurdum.
Allahtan çenesi flan yarılmamış rabbim korumus yine de umutu.
Neler yaptınız, nasil oldunuz.

Sağol canım benim. İyiyiz Allah'a şükür. Yemeklerini yediler, 2 şer kere aferin verdim. Şimdi uyuyorlar. Akşam biraz biraz canlandılar. Dogruyu söyliyeceğim inanmayacaksın. Canavar olduklarında ben onlara hiç kızmadım. Onları yaramaz yapan yaramazlıkları öğreten kişi, bizzat benim zaten. Curcuna hayatı seviyorum, sesli evi seviyorum. Özellikle benim yanımda benimle yaramazlar.

Ya korkuyorum o gün kusmayan cocugum kustu duran cocugum ayni gün sabaha kdar durmadı ve kolunda böyle brsey cikiyo bu olaylardan snra. Baska yerinde yok ama cizilseydi byle nasl anlatsam kabariklik vs olurdu hani dokununca da illa agrir ve elini cekerdi bastirdm hafiften oraya tepki vermiyo byle deriyi gerginlestirince de gidiyo. Ben i gun bsy verdiler korkusu yasiyorm ona canm sıkılıyor. Ne anliyolarsa yedirmekten flan ya bnde onun kızına yapiyim aynisini desem vicdan var yapamam da ben zarar veremem bile bile onlar gbi gamsız degilim

Yaa hic sorma girlıyor da tukuruyor da..islak hep yakalar..onluk sevmez mendil sevmez..ben de careyi penye yelekte buldum.islandikca degistiriyorum
Ya haklısin bu virus cok zora soktu bizi de bebeklerimizi de..oglum 3.5yasinda mesela ama tabi daha nasıl davranacagini bilemiyor.gecen gun arkadas gelmisti 11 aylık kızı var yeni adimlıyor.bebim oglan boyuna zipliyor anne bebek yuruyor anne baksana minicik deyip hic rahat komadi zavalliyı yani anlıyorum büyük çocuk aramanı.ama yaşı buyüdükçe de çevrende yaşitı var mi diye aramaya baslayacaksin

Allah gönlüne göre vermiş iste kuzum burda yaşlar konuşulmuş ben 31 yasındayim.28 yasinda anne oldum.şahsen erken buluyorum o yaşı bile.simdiki aklim olsa 30 u beklerdim.ama ben 26 da evlenmisim 27 de hamile kalmisim.bi de bu aradaki 1 sene de düşüğüm var.ay hep boyle mi olur korkusu yasadim.ve hamileligim cok yipratici gecti.bunlar insani, ruhunu, evliligini yoran seyler bence. simdiki aklim olsa beklerdim.gezerdim yeni hayatima(evliliğe) adapte olurdum.cok mu efkarlandim ne..uyku da var tabi uyuyamiyor benim kiz (bu mesajı gece 4 de yazdıydim.simdi yollayabiliyorum.ve baktım degisen bisey yok hala uykum var)

Acıyor benimde bazen düz yattığımda hep uyuşuk kalkıyorum geçmeyecek mi o his diye merak ediyorum hatta elimi atınca alt karnım hep uyuşuk içim bi tuhaf oluyor

Bu his kötü ama benim ağrı var arada yokluyor..galiba sistit gibi bişi oldum ve dikise vuruyor sancısı.o uyuşukluk hissi 3 seneye falan gelir gecer herhalde.oglum 2 yasindayken gecmeye baslamisti gene hamile kaldim.

Kalppare benimki de öyle tuhaf sesler çıkarıyor. Kedi eniği gibi. Eniğim diye seviyorum o sesi duyunca. Demek bu aralar bunu yapıyorlar. Her hareketini şaşkınlıkla izliyorum

Evet ya..öfkeli kedi benimki sinirle gırrlıyor..bazen brrrlıyor..seda sayanın ah gecelerrr sarkısı geliyor aklıma r sesini nasıl da bastırırdı oglum da taklidini yapmaya çalışıyor ama r sesi yok onda.guu diye bagiriyor o da.anne ben baytusum bebi de tedi diyor galiba bizim oğlana da bir dil bagı operasyonu gerekecek. N neverland85 canım siz yaptırdınız mi dil bagını kestirecektin.yanliş mı hatirliyorum
Senin oglusunla ilgili dusuncelerini yasadigin komik anlari yazdığında ben bazen degisik duygulara kapiliyorum..urperiyorum sanki. Atayı ne kadar da bekledik hepimiz şurda..hastaneden çıksın diye ne dualar ettik.kiz kardeşimden annemden kv den eşimden hususi dua istemistim sizin için.ben daha yeni lohusaydım.o kadar etkilenmistim ki surekli dua ederdim.eve geldik yazisini gorunce istemsiz aglamistim mutluluktan heey heyy ne gunler yaşamışız burda be..

Gebelde uykuya geçerken yapıyor benimki salladığımda hasta inlemesi gibi bi ses bilmiyorum niye ama,
O beni uyut diyordur o da var..eee uu ııı diye bagiriyor

Kızlar güzel bir gece geçirdik. Birşey sormak istiyorum, bizler corona olsaydık 2 günde iyi olurmuyduk, yoksa o belli olmazmı. 3 çümüzde iyiyiz, ishal kusma ilk gün dışında olmadı. Halsizlikte yok, cocuklarda oynamaya başladı, yemeklerinide yiyorlar. Özellikle ateşi çıkan umut du. bugun en dip üsten azı disi patlamış, damağı yarılmış az önce farkettim. Parmağı o köşede hep, ben disini kırdı diye eli ağzında sanıyordum.
Ay nebilim iste, corana acabaya düşürmüştü, rahatlasammiki ?

rahatlardım ben olsam yine de takipte kal bakalım inşallah birşey çıkmaz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…