- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Tabloya yeni bilgiler ekledim Helinkızlar bi ara yaş konusu geçti de merak ettim . kaç yaşındasınız ve 1den fazla çocuğu olanlar diğer çocuklar kaç yaşında?
ben baslim 33 yaşındayım mersinde yaşıyorum 2 çocuk büyüğüm 10gune 2 yasa girecek
sen süpersin ya teşekkürler
Geçenlerde 30 oldumkızlar bi ara yaş konusu geçti de merak ettim . kaç yaşındasınız ve 1den fazla çocuğu olanlar diğer çocuklar kaç yaşında?
ben baslim 33 yaşındayım mersinde yaşıyorum 2 çocuk büyüğüm 10gune 2 yasa girecek
Canımsın teşekkür ederim. Corona olsa kötüye doğru giderdik,veya giderlerdi diye düşünüyorum. Yada öyle düşünmek istiyorum. Allah herkesi önce masumları ve muhtaçları korusun, sonrada bizlerde sebepleniriz inşallahne güzelsin çok teşekkür ederim. ekran fotoğrafı aldım arada tekrar okurum diye. evet ilk önce tüm negatiflige rağmen pozitif olan yumuşak olan ben olayım sonra gerisi de gelecektir umarım. ben kendimi mutlu edeyim ki cocuklarim da mutlu olsun✌
çok geçmiş olsun. nazar mi diye geçti ilk aklımdan sonra da korona gelditez zamanda atlatırsınız inşallah canim. çok geçmiş olsun
Yaş 25 bir cadı kızım var antepteyiz şimdilikkızlar bi ara yaş konusu geçti de merak ettim . kaç yaşındasınız ve 1den fazla çocuğu olanlar diğer çocuklar kaç yaşında?
Eeee mühendis olunca Excel i kullanmak ne ki grupta sana ihtiyaç var
Sağol canım. Evet maalesef, şükürler olsunki, ön dişini kırmadı. Ağzını açıp bakmadan görünmüyor, birde kalıcı bir diş değil bu beni mutlu ediyor. Diş kökten kırılmadı ucu kırıldı. Yemesine engel olmadı. Ne olur olmaz biraz bekliyelim şuan daha iyi, tam anlamı ile iyleşsin ben onu bir dişciye getirir gösteririm. Birşey yapacağını sanmıyorum ama, getirmek benim boynumun borcu.
Sağol canım benimOoo kıyamam ya kuzuma geçmiş olsun allah beterinden korusun
Bende yazayim bari eklemek istersen
Ya canım benim niye üzülüyorsun bu kadar. Birseyin izi çıkmış, belkide kendi tırnağını taktı, yada bilezikli bir kadın sevdi. Sıyırma gibi duruyor. Alerji öyle tek bir yerde öyle o şekil durmaz. Bebek tenleri biraz hassas, geçer bir iki güne merak etme.Hâlâ duruyor ya gecmedi çizmek de degl ama eminim buna
Ay sorma özlemişim sanırım bahane arıyorumEeee mühendis olunca Excel i kullanmak ne ki grupta sana ihtiyaç var
Evet bişey yapamayabilir ama bir göster ön diş olmaması ve tamamen kırılmaması büyük şans benim görümcemin küçükken öyle olmuş ön iki üst dişi kalorifere çarpıp kırılmış ve bütün yemesini kilosunu etkilemiş hemen o aklıma geldi geçmişler olsunSağol canım. Evet maalesef, şükürler olsunki, ön dişini kırmadı. Ağzını açıp bakmadan görünmüyor, birde kalıcı bir diş değil bu beni mutlu ediyor. Diş kökten kırılmadı ucu kırıldı. Yemesine engel olmadı. Ne olur olmaz biraz bekliyelim şuan daha iyi, tam anlamı ile iyleşsin ben onu bir dişciye getirir gösteririm. Birşey yapacağını sanmıyorum ama, getirmek benim boynumun borcu.
EkledimBende yazayim bari eklemek istersen
Duru 29.02.2020
Umut 05. 09.2018
Ben 26. 08. 1980
Teşekkür ederimAy sorma özlemişim sanırım bahane arıyorum
Evet bişey yapamayabilir ama bir göster ön diş olmaması ve tamamen kırılmaması büyük şans benim görümcemin küçükken öyle olmuş ön iki üst dişi kalorifere çarpıp kırılmış ve bütün yemesini kilosunu etkilemiş hemen o aklıma geldi geçmişler olsun
Ekledim
Eki Görüntüle 2700368
Teşekkür ederim canım. Bilmiyorum bianda oldu dökülüyoruz.ortalıkta durmayan çocuklar bu halde.Eki Görüntüle 2700107
Sağol canım benim. İyiyiz Allah'a şükür. Yemeklerini yediler, 2 şer kere aferin verdim. Şimdi uyuyorlar. Akşam biraz biraz canlandılar. Dogruyu söyliyeceğim inanmayacaksın. Canavar olduklarında ben onlara hiç kızmadım. Onları yaramaz yapan yaramazlıkları öğreten kişi, bizzat benim zaten. Curcuna hayatı seviyorum, sesli evi seviyorum. Özellikle benim yanımda benimle yaramazlar.Ben maşallah hem geçmiş olsun hem de nazar değmesin baharcim ya.
Nasıl bir geçe olmuş öyle
Şimdi nasıl oldunuz.
Canavarlar böyle halsiz olunca keşke canavarlık yaparken hic kizmaşaydım keske yine durmasalar dedin mi sen de ben umuta hep öyle olurdum.
Allahtan çenesi flan yarılmamış rabbim korumus yine de umutu.
Neler yaptınız, nasil oldunuz.
Ya korkuyorum o gün kusmayan cocugum kustu duran cocugum ayni gün sabaha kdar durmadı ve kolunda böyle brsey cikiyo bu olaylardan snra. Baska yerinde yok ama cizilseydi byle nasl anlatsam kabariklik vs olurdu hani dokununca da illa agrir ve elini cekerdi bastirdm hafiften oraya tepki vermiyo byle deriyi gerginlestirince de gidiyo. Ben i gun bsy verdiler korkusu yasiyorm ona canm sıkılıyor. Ne anliyolarsa yedirmekten flan ya bnde onun kızına yapiyim aynisini desem vicdan var yapamam da ben zarar veremem bile bile onlar gbi gamsız degilimYa canım benim niye üzülüyorsun bu kadar. Birseyin izi çıkmış, belkide kendi tırnağını taktı, yada bilezikli bir kadın sevdi. Sıyırma gibi duruyor. Alerji öyle tek bir yerde öyle o şekil durmaz. Bebek tenleri biraz hassas, geçer bir iki güne merak etme.
Ben de 23 yasindayim. Galiba buranin en küçüğü benm
Evet Allah her isteyene versin.Allaha bin sukur sagliklari yerinde olsunda gerisi onemli degil
Ya girr nedir valla alemlerbizimkide tukuruyor bildigin puskurtuyor heryere bu ara unuttu gibi az yapiyor ama bagirma basladi yine birde ilgi cekmeye calisiyor sikilinca oksurur gibi kızıyor bagiriyor ama nasil bagirma snrasindada aglama tabi ufak yigenim bizdeydi ablamla ahh ne guzel oynuyorlardi zaman cok guzel gecmisti her zamanda gelemezler ki aramizda 2 saat var disardanda kimseyi istemem kimse ne oldugu belli degil birde baskasinin cocuguna birseyde diyemem ablamin kizina git elini yika soyle yap byle yap flan diyordum. Simdi baskasi gelse komsu vs yapamam ayip olur. Zaten etrafimdada oyle 8 9 yaslarinda cocuk yok olan 3 4 yasinda o da ufak.
Evet canım 2 sene korunmadık olmadı 2 ay tedavi ile oldu in şükür zamanlı geldi diye umuyorumben de bu yaşımı hesapladım hep kafamda 30 olsun demiştim öyle oldu ya ama yerim bide öyle mi konuşuyor bayılcam istirham etmek nedir ya
Acıyor benimde bazen düz yattığımda hep uyuşuk kalkıyorum geçmeyecek mi o his diye merak ediyorum hatta elimi atınca alt karnım hep uyuşuk içim bi tuhaf oluyor
Kalppare benimki de öyle tuhaf sesler çıkarıyor. Kedi eniği gibi. Eniğim diye seviyorum o sesi duyunca. Demek bu aralar bunu yapıyorlar. Her hareketini şaşkınlıkla izliyorum
O beni uyut diyordurGebelde uykuya geçerken yapıyor benimki salladığımda hasta inlemesi gibi bi ses bilmiyorum niye ama,
rahatlardım ben olsamKızlar güzel bir gece geçirdik. Birşey sormak istiyorum, bizler corona olsaydık 2 günde iyi olurmuyduk, yoksa o belli olmazmı. 3 çümüzde iyiyiz, ishal kusma ilk gün dışında olmadı. Halsizlikte yok, cocuklarda oynamaya başladı, yemeklerinide yiyorlar. Özellikle ateşi çıkan umut du. bugun en dip üsten azı disi patlamış, damağı yarılmış az önce farkettim. Parmağı o köşede hep, ben disini kırdı diye eli ağzında sanıyordum.
Ay nebilim iste, corana acabaya düşürmüştü, rahatlasammiki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?