2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhabalar bebeklerle uçak yolculuğu yapmış arkadaşlar puset i uçakta yanımıza alabiliyormuyuz ve sırt cantasini

Bnve o ateş dişten olmuş demek ki rahatla braz belirtiler de bitti diyorsn insallh da bseycik olmaz bebeklerimiz yavrularımız sorunsuz zaman geçirirler sağlıkla büyürler insallah

Yani değişiyor aslında. Ama eşinde herhangi bir sıkıntı yoksa değilsinizdir. Benşm oğlan 2 gece ateşlendi. Sonrası normale yakın bi durum içindeydi. Kusma yoktu bizde hiç. Bence değilsinizdir. Öyle mevsimsel bir durumdur. İnşallah

Ben de bu konuyu çok araştırdım hem bizim doktorumuz hem de kaynaklar önce sebzenin tattırılması yönünde bilgi veriyor, sebebi de önce meyveyi tatlı olarak aldığında daha sonra sebzeyi reddedebilir ilk tanıştığı katı gıdanın tatlı olmaması önemli deniyor. Sebzeyi de sevmez ve yediremezsek sonrası için sıkıntı. Biz ilk yoğurtla başladık, kabak ve havuçla devam ettik, şimdi patates ardından tatlı patates, brokoli vs. devam edeceğiz.

Bizim meyve tadimlarimiz bitti zaten avokadoyu da tattırdım yedi bir sıkıntı olmadı yarından itibaren çorbalara başlayacağım hayırlısı artık inşallah yiyen bir çocuk olur ablaları gibi beni üzmez

Ek gıdada sona kaldığımı hissediyorum Henüz yeme-icme kısmına geçememiş olsak da ilk dişimiz çıktı. İki üç gündür çok huzursuzdu sonunda bugün göründü dişi
biz de başlamadık. diş de yok henüz ama huzursuzluğu bizimle. yakındır diye düşünüyorum. cumartesi 6aylik olacak. baslayacaz bakalim insallah istahli olur abisi gibi olmaz

biz de başlamadık. diş de yok henüz ama huzursuzluğu bizimle. yakındır diye düşünüyorum. cumartesi 6aylik olacak. baslayacaz bakalim insallah istahli olur abisi gibi olmaz

İnşallah iştahlı olsunlar, yemek secmesinler. Bizim bir 15 günümüz daha var 6. ayın dolmasına.

Ek gıdada sona kaldığımı hissediyorum Henüz yeme-icme kısmına geçememiş olsak da ilk dişimiz çıktı. İki üç gündür çok huzursuzdu sonunda bugün göründü dişi
Ben ek gıdaya bugün başladım canım ooo maşallah güçlü dişleri olsun inş

Başım sağolsun kaybın için çok üzüldğm evet insan en az 2 3 sene çocuk yapmamalı eğer çok geç evlenmediyse gezip tozmalı ben öyle yaptım o yüzden tedaviyi hep erteledim 2 3 senede çokmuş ya tuhaf bi his elimi her vurduğumda resmen midem bulanıyor benim

Canim usutme flandir gibi geliyor ama bilemiyorum bellide olmuyor belki hafif gecirdinz bu hastalik degsk birsey biz test yapmasaydik grip der gecerdik mesela bende tat koku kaybi en yaygin belirtiymks bu oldu ve sirt agirsi ishal olmustu he brde gecmeyen br bas agrisi 3 gun surmustu. Negatif cikmkstim ama bende kesin gecirdim. Esimde ise ates ve kuru oksuruk oldu 2 3 gun boyunca he birde halsizlik var tabi.

Merhabalar bebeklerle uçak yolculuğu yapmış arkadaşlar puset i uçakta yanımıza alabiliyormuyuz ve sırt cantasini
Merhaba ilk basta bagaj teslim ederken bebek arabasi yada puset oldugunu belirtiyorsun inlae her ikisine barkod yapistiriyorlar aonra ucaga kadar gidiyorsun Ucaga giriste arabayi ve puseti birakiyorsun onlar bagaja konuluyor. Bebek senin kucaginda oluyor. Biz baya zorlandik cok agladi basinctan dolayi emzik mutlaka al yada mama vs emzir cok zordu. Ins rahat gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…