Sağol canımrahatlardım ben olsamyine de takipte kal bakalım inşallah birşey çıkmaz canim
Bnve o ateş dişten olmuş demek ki rahatla braz belirtiler de bitti diyorsn insallh da bseycik olmaz bebeklerimiz yavrularımız sorunsuz zaman geçirirler sağlıkla büyürler insallahKızlar güzel bir gece geçirdik. Birşey sormak istiyorum, bizler corona olsaydık 2 günde iyi olurmuyduk, yoksa o belli olmazmı. 3 çümüzde iyiyiz, ishal kusma ilk gün dışında olmadı. Halsizlikte yok, cocuklarda oynamaya başladı, yemeklerinide yiyorlar. Özellikle ateşi çıkan umut du. bugun en dip üsten azı disi patlamış, damağı yarılmış az önce farkettim. Parmağı o köşede hep, ben disini kırdı diye eli ağzında sanıyordum.
Ay nebilim iste, corana acabaya düşürmüştü, rahatlasammiki ?
Sağol canım benim. Amin inşallahBnve o ateş dişten olmuş demek ki rahatla braz belirtiler de bitti diyorsn insallh da bseycik olmaz bebeklerimiz yavrularımız sorunsuz zaman geçirirler sağlıkla büyürler insallah
Yani değişiyor aslında. Ama eşinde herhangi bir sıkıntı yoksa değilsinizdir. Benşm oğlan 2 gece ateşlendi. Sonrası normale yakın bi durum içindeydi. Kusma yoktu bizde hiç. Bence değilsinizdir. Öyle mevsimsel bir durumdur. İnşallahKızlar güzel bir gece geçirdik. Birşey sormak istiyorum, bizler corona olsaydık 2 günde iyi olurmuyduk, yoksa o belli olmazmı. 3 çümüzde iyiyiz, ishal kusma ilk gün dışında olmadı. Halsizlikte yok, cocuklarda oynamaya başladı, yemeklerinide yiyorlar. Özellikle ateşi çıkan umut du. bugun en dip üsten azı disi patlamış, damağı yarılmış az önce farkettim. Parmağı o köşede hep, ben disini kırdı diye eli ağzında sanıyordum.
Cnm kabak için çok erken değil mi??
Bizim doktorumuz
Elma
Şeftali
Yoğurt
Armut
Muz
Avokado bu meyveleri üçer gün dene sonra yumurta sarısı ardından patates havuç çorbasına geçersin dedi
Bana da mantıklı geldi ilk tatlılarla başlandigi için oğlumun çok hoşuna gitti
biz şimdi yarın avokadoyu tatmaya başlayacağız 3 gün sonra da çorbalara geçeceğim kabak çorbası sonraaaa
Ayrıca bu yazdığım mmeyveleri cam rendede rendeledim posalı bir şekilde verdim
Bizim meyve tadimlarimiz bitti zaten avokadoyu da tattırdım yedi bir sıkıntı olmadı yarından itibaren çorbalara başlayacağım hayırlısı artık inşallah yiyen bir çocuk olur ablaları gibi beni üzmezBen de bu konuyu çok araştırdım hem bizim doktorumuz hem de kaynaklar önce sebzenin tattırılması yönünde bilgi veriyor, sebebi de önce meyveyi tatlı olarak aldığında daha sonra sebzeyi reddedebilir ilk tanıştığı katı gıdanın tatlı olmaması önemli deniyor. Sebzeyi de sevmez ve yediremezsek sonrası için sıkıntı. Biz ilk yoğurtla başladık, kabak ve havuçla devam ettik, şimdi patates ardından tatlı patates, brokoli vs. devam edeceğiz.
biz de başlamadık. diş de yok henüz ama huzursuzluğu bizimle. yakındır diye düşünüyorum. cumartesi 6aylik olacak. baslayacaz bakalim insallah istahli olur abisi gibi olmazEk gıdada sona kaldığımı hissediyorumHenüz yeme-icme kısmına geçememiş olsak da ilk dişimiz çıktı. İki üç gündür çok huzursuzdu sonunda bugün göründü dişi
biz de başlamadık. diş de yok henüz ama huzursuzluğu bizimle. yakındır diye düşünüyorum. cumartesi 6aylik olacak. baslayacaz bakalim insallah istahli olur abisi gibi olmaz
Ben ek gıdaya bugün başladım canım ooo maşallah güçlü dişleri olsun inşEk gıdada sona kaldığımı hissediyorumHenüz yeme-icme kısmına geçememiş olsak da ilk dişimiz çıktı. İki üç gündür çok huzursuzdu sonunda bugün göründü dişi
Başım sağolsun kaybın için çok üzüldğmYaa hic sorma girlıyor da tukuruyor da..islak hep yakalar..onluk sevmez mendil sevmez..ben de careyi penye yelekte buldum.islandikca degistiriyorum
Ya haklısin bu virus cok zora soktu bizi de bebeklerimizi de..oglum 3.5yasinda mesela ama tabi daha nasıl davranacagini bilemiyor.gecen gun arkadas gelmisti 11 aylık kızı var yeni adimlıyor.bebim oglan boyuna zipliyor anne bebek yuruyor anne baksana minicik deyip hic rahat komadi zavalliyıyani anlıyorum büyük çocuk aramanı.ama yaşı buyüdükçe de çevrende yaşitı var mi diye aramaya baslayacaksin
Allah gönlüne göre vermiş iste kuzumburda yaşlar konuşulmuş ben 31 yasındayim.28 yasinda anne oldum.şahsen erken buluyorum o yaşı bile.simdiki aklim olsa 30 u beklerdim.ama ben 26 da evlenmisim 27 de hamile kalmisim.bi de bu aradaki 1 sene de düşüğüm var.ay hep boyle mi olur korkusu yasadim.ve hamileligim cok yipratici gecti.bunlar insani, ruhunu, evliligini yoran seyler bence. simdiki aklim olsa beklerdim.gezerdim yeni hayatima(evliliğe) adapte olurdum.cok mu efkarlandim ne..uyku da var tabi uyuyamiyor benim kiz (bu mesajı gece 4 de yazdıydim.simdi yollayabiliyorum.ve baktım degisen bisey yok hala uykum var )
Bu his kötü ama benim ağrı var arada yokluyor..galiba sistit gibi bişi oldum ve dikise vuruyor sancısı.o uyuşukluk hissi 3 seneye falan gelir gecer herhalde.oglum 2 yasindayken gecmeye baslamisti gene hamile kaldim.
Evet ya..öfkeli kedi benimkisinirle gırrlıyor..bazen brrrlıyor..seda sayanın ah gecelerrr sarkısı geliyor aklıma r sesini nasıl da bastırırdı oglum da taklidini yapmaya çalışıyor ama r sesi yok onda.guu diye bagiriyor o da.anne ben baytusum bebi de tedi diyor galiba bizim oğlana da bir dil bagı operasyonu gerekecek. @neverland85 canım siz yaptırdınız mi dil bagını kestirecektin.yanliş mı hatirliyorum
Senin oglusunla ilgili dusuncelerini yasadigin komik anlari yazdığında ben bazen degisik duygulara kapiliyorum..urperiyorum sanki. Atayı ne kadar da bekledik hepimiz şurda..hastaneden çıksın diye ne dualar ettik.kiz kardeşimden annemden kv den eşimden hususi dua istemistim sizin için.ben daha yeni lohusaydım.o kadar etkilenmistim ki surekli dua ederdim.eve geldik yazisini gorunce istemsiz aglamistim mutluluktanheey heyy ne gunler yaşamışız burda be..
O beni uyut diyorduro da var..eee uu ııı diye bagiriyor
Oh iyi iyi br bizim kizin cikamadi yaaKızlaar benim oğlanın dişi çıktı bugünçıkmış yani haberimiz yok zaten huysuz ve uyumayan bir bebek olduğu için ekstra bişi yapamadı oh canıma değsin
Birden çıkıverir görürsün annesi. Sabah yoktu akşam çıkmıştı çok ilginçOh iyi iyi br bizim kizin cikamadi yaahuysuz kiz bagirip cagiriyor
Canim usutme flandir gibi geliyor ama bilemiyorum bellide olmuyor belki hafif gecirdinz bu hastalik degsk birsey biz test yapmasaydik grip der gecerdik mesela bende tat koku kaybi en yaygin belirtiymks bu oldu ve sirt agirsi ishal olmustu he brde gecmeyen br bas agrisi 3 gun surmustu. Negatif cikmkstim ama bende kesin gecirdim. Esimde ise ates ve kuru oksuruk oldu 2 3 gun boyunca he birde halsizlik var tabi.Kızlar güzel bir gece geçirdik. Birşey sormak istiyorum, bizler corona olsaydık 2 günde iyi olurmuyduk, yoksa o belli olmazmı. 3 çümüzde iyiyiz, ishal kusma ilk gün dışında olmadı. Halsizlikte yok, cocuklarda oynamaya başladı, yemeklerinide yiyorlar. Özellikle ateşi çıkan umut du. bugun en dip üsten azı disi patlamış, damağı yarılmış az önce farkettim. Parmağı o köşede hep, ben disini kırdı diye eli ağzında sanıyordum.
Merhaba ilk basta bagaj teslim ederken bebek arabasi yada puset oldugunu belirtiyorsun inlae her ikisine barkod yapistiriyorlar aonra ucaga kadar gidiyorsun Ucaga giriste arabayi ve puseti birakiyorsun onlar bagaja konuluyor. Bebek senin kucaginda oluyor. Biz baya zorlandik cok agladi basinctan dolayi emzik mutlaka al yada mama vs emzir cok zordu. Ins rahat gecer.Merhabalar bebeklerle uçak yolculuğu yapmış arkadaşlar puset i uçakta yanımıza alabiliyormuyuz ve sırt cantasini
Ah insallah ya ciksada rahatlasa artik.Birden çıkıverir görürsün annesi. Sabah yoktu akşam çıkmıştı çok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?