2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Miden bulandigi zamanlar minik prensese bak..gecer

cherryyy canimmm biz senin ne kadr iyi niyetli iyi bir anne oldugunu biliyoruz kimse icin canini skma fazla girmiyorum.ama dostlarimin arkasindayim edit canli anne

baci sen benim cheryimin nasil bir insan oldugunu bilsen bu sekipde konusamazdin ne dedi sizde bu sekilde linc ediyorsunz banliyorsunz insan istedigi seyi yazar fikri varsada dile getirir ayni senin gibi burasi ozgur platform kadina demediginizi birakmadinz komik olan hepiniz annesiniz emziren annesiniz

Oy şekeeparem Allah hepinizden razı olsun. Hepinizin duasını o kadar hissettim ki. Şimdi de istemsiz gözümden akıyor benim de. Okurken yazdıklarını.Allah’ın bugününe hamdolsun. Bugün 6 aylık aşılarını oldu. Gün içinde iyiydi bol bol gezdi biraz benle, biraz babasıyla akşam beraber çıkardık çok mutluydu . Ama ateşi çıktı mevsim dönüyor sanırım üşüttük çocuğumuzu. Kustu. Burnu tıkalı . Uyuttuk yeni. Yarın çalışacağım . İnşsllah sabaha iyi uyanır. Şrkerparem hayatımın her döneminde onu öyle bekledim ki... Tedaviler . Çok zorlu hamilelik erken doğum Ata mın küvez süreci. Kendi mucizemi yaşıyorum tarifi yok içimdeki mutluluğun. Rabbim acılarını göstermesin evlatla sınamasın hiçbirimizi inşallah.

gayette iyi biri ....

Anladım canım teşekkür ederim. Bir sıkıntımız kalmadı. Tat koku oksuruk onlar hiç olusmadı. Umut'a da dis jeli aldım iyi geldi. Artık hayırlısı ne diyim olduysakta elden ne gelir. Ama normal halimizden bir farkımız yok.

Eşimde hiçbir şey olmadı.bizlerde Aynı normal halimiz gibiyiz. Varsada artık ne diyim, kimseyle görüşmüyoruz zaten, evdende hiç çıkmıyoruz. varsada başkasına bulastirmayiz diye umut ediyorum.

Ah insallah ya ciksada rahatlasa artik.
Cık çık bitmiyorki, al bak umut diş çıkarıyor baya zorladı. Ben artık bitti sanıyordum, ağzı dolu diye, kaç yaşa kadar sürüyor bu dis anlamadim. Birde demezlermi bunlari dokecek tekrar çıkaracak. Ömür bitti yahu.

Geçmiş olsun canım. Amin Allah onları korusun, evlat bambaşka birşey.

Teşekkürler cevap için peki mama yapmak için termosta sıcak su alabiliyormuyuz yanımıza termosa sıcak su koyup sırt çantasına koyacağım...bu ilk olacak uçak yolculuğumuz ve daha çok kucuguz

Pardon herkes birbirine söylemesi gerekeni hatta söylenmemesi gereken bir çok şeyi söyledi ve bu geçmişte kaldı banlanan başlandı cevap hakları yok bunları dile getirmek bence boş ve burayı germek biriyle bir derdiniz varsa özelden yazın lütfen sürekli aynı muhabbetleri görmek istemiyoruz

Teşekkürler cevap için peki mama yapmak için termosta sıcak su alabiliyormuyuz yanımıza termosa sıcak su koyup sırt çantasına koyacağım...bu ilk olacak uçak yolculuğumuz ve daha çok kucuguz
Uçağa bebek icin termos mama suluk biberon vs bunlari alabiliyorsun problem olmuyor.

Canim kuzenimin babaannesi su an covid pozitif.bir gun kolu kalkmazken bir gun kalkip geziyormuş.doktor covid birgun iyi birgun kotu yapar insani demis.bunu bilgi olsun diye yaziyorum..ama siz bana kalirsa bagirsak enfeksiyonu gecirdiniz.bazen oluyor.istanbuldaydin sanki. ben de ist dan arkadasimla konustum dun.onun da oglu ishal olmus.salgin da olabilir.her yil olur.yuregini ferah tut gecti gitti insAllah..gecen haftalarca biz de yasadık bir benzerini..

Normalde sabah olduugnda iyi kötü kac saat uyudugumu hatırlardim.ortalama 5 veya 6 saat uyurdum toplam o da yani.ama bu sabah ben bilmiyorum.ki bu gece uyudum mu?
Bir ara yalvariyordum Allahi ım ne olur artık sussun diye uykudan uyandiķ gercekten mikirdiyordu..Allahım sersem gibiyim..bugun nasil gececek
Gunaydin

Ahh kuzum naif adaşım benim, geçmiş olsun öncelikle inşallah burnuna bi anda çözüm bulursunuz artık. Tedavi süreci zor hele tüp bebeğe varıyorsa çok şükür emeklerinin sonucunu almışsın Rabbim acılarını göstermesin bu saatten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…