- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Oh masallah ne guzel. Biz diş konusunda geride kaldk daha bişi yokKızlaar benim oğlanın dişi çıktı bugünçıkmış yani haberimiz yok zaten huysuz ve uyumayan bir bebek olduğu için ekstra bişi yapamadı oh canıma değsin
Başım sağolsun kaybın için çok üzüldğmevet insan en az 2 3 sene çocuk yapmamalı eğer çok geç evlenmediyse gezip tozmalı ben öyle yaptım o yüzden tedaviyi hep erteledim 2 3 senede çokmuş ya tuhaf bi his elimi her vurduğumda resmen midem bulanıyor benim
Ona bakınca geçmeyen duygu yokkiMiden bulandigi zamanlar minik prensese bak..gecer
cherryyy canimmm biz senin ne kadr iyi niyetli iyi bir anne oldugunu biliyoruz kimse icin canini skma fazla girmiyorum.ama dostlarimin arkasindayim edit canli anneYa ne kadar üzüldüm ben şimdi benim hakkımda fikirlerin değişti diye. Sizene ya istediğimiz zaman yazarız burası herkese açık bi platform değil mi? Ayrıca okumanız kıt mı yahu yeni açıldı banlarımız fırsat bulmuşken arkamızdan atıp tutan kurnazlara cevap vermeye geldik. Herkese gereken cevabı verip gidicem merak etme uzatma dedik ama siz çok istiyorsunuz cevap versinlerde bizde yazalım diye bizde istediğinizi veriyoruz. Bu sefer en azından ban yerken haklı sebebimiz olur
@Susam_tanesi canım senin hatırına inan frenledim kendimi,zira söylenecek çooookk şey var.dilzarın gitmesine üzüldüm şuan,kötü birşey söylemedi doğru ne işe onu söyledi.
pardonda kızlar,özellikle banı açıldıktan sonra foruma yazanlar(sessiz kalanlara değil şuan ki lafım) sizin banınız açılalı kaç gün oldu?? Her gün girip okuyorsunuz görüyorum,madem atar gider yapasınız vardı niye kaç gündür beklediniz? Sanırım beklenilen ilgiyi göremediniz,herkesin sizi etiketleyip Hülya Koçyiğit edasıyla koştur koştur kucaklayacağını zannediyordunuz beklediğiniz olmayınca geçmiş mesajlardan sinirinizi çıkartmaya çalışıyorsunuz. Ayrıca sizin hakkınızda hiç konuşmadık diyorsunuz da,nerden bileceğiz pardon??? Kapalı kapılar ardından konuşan siz,çokluk bokluktur diyen siz,ha birde size göre Sözde asla bir grup kurulmamıştı doğruSizin için olanlar için üzülmüştüm ama bugün ki mesajları okuyunca gereksiz üzülmüşüm.size forumda kimse yazmayın demedi,istenmiyorsunuz demedi.çok yazasınız varsa gelir yazarsınız kimisi görmezden gelir kimisi cevap verir.tikka o gün geldi mesajını yazdı dileyen cevap yazdı dileyen görmezden geldi.sizde böyle yapabilirdiniz kavga çıkartmak yerine.madem forumu bu kadar seviyordunuz gitmeyeydiniz gülüm ayrı bi grup kurup,kolunuzdan zorla çeken mi vardı.gittiğiniz yerde umduğunuzu bulamadınızmı yoksa diye sorarlar adama. gereksiz uzatıp gündem olma çabası.her mesajınızın sonunda birdaha yazmayız diyip diyip tekrar yazmanızda ayrıca komik.boşuna beylik laflar etmeye gerek yok.var sizin bi derdiniz var,özellikle benimle sürekli BİR KAÇ KİŞİ,BİR KAÇ KİŞİ...he yavrum birkaç kişi o birkaç kişiden biri de benim.varsa derdiniz her türlü tartışırız tartışalım tartışmak güzeldir tabi her ne kadar foruma ayda yılda bir soru sormak için uğrayıp sizi eleştirmeye hakkım olmasa da
bi an Bihter geldi aklıma son cümleyi yazıncaneyse bulaşık yıkamaya gidiyorum.dönünce cevap vereceğim
Oy şekeeparem Allah hepinizden razı olsun. Hepinizin duasını o kadar hissettim ki. Şimdi de istemsiz gözümden akıyor benim de. Okurken yazdıklarını.Allah’ın bugününe hamdolsun. Bugün 6 aylık aşılarını oldu. Gün içinde iyiydi bol bol gezdi biraz benle, biraz babasıyla akşam beraber çıkardık çok mutluydu . Ama ateşi çıktı mevsim dönüyor sanırım üşüttük çocuğumuzu. Kustu. Burnu tıkalı . Uyuttuk yeni. Yarın çalışacağım . İnşsllah sabaha iyi uyanır. Şrkerparem hayatımın her döneminde onu öyle bekledim ki... Tedaviler . Çok zorlu hamilelik erken doğum Ata mın küvez süreci. Kendi mucizemi yaşıyorum tarifi yok içimdeki mutluluğun. Rabbim acılarını göstermesin evlatla sınamasın hiçbirimizi inşallah.Yaa hic sorma girlıyor da tukuruyor da..islak hep yakalar..onluk sevmez mendil sevmez..ben de careyi penye yelekte buldum.islandikca degistiriyorum
Ya haklısin bu virus cok zora soktu bizi de bebeklerimizi de..oglum 3.5yasinda mesela ama tabi daha nasıl davranacagini bilemiyor.gecen gun arkadas gelmisti 11 aylık kızı var yeni adimlıyor.bebim oglan boyuna zipliyor anne bebek yuruyor anne baksana minicik deyip hic rahat komadi zavalliyıyani anlıyorum büyük çocuk aramanı.ama yaşı buyüdükçe de çevrende yaşitı var mi diye aramaya baslayacaksin
Allah gönlüne göre vermiş iste kuzumburda yaşlar konuşulmuş ben 31 yasındayim.28 yasinda anne oldum.şahsen erken buluyorum o yaşı bile.simdiki aklim olsa 30 u beklerdim.ama ben 26 da evlenmisim 27 de hamile kalmisim.bi de bu aradaki 1 sene de düşüğüm var.ay hep boyle mi olur korkusu yasadim.ve hamileligim cok yipratici gecti.bunlar insani, ruhunu, evliligini yoran seyler bence. simdiki aklim olsa beklerdim.gezerdim yeni hayatima(evliliğe) adapte olurdum.cok mu efkarlandim ne..uyku da var tabi uyuyamiyor benim kiz (bu mesajı gece 4 de yazdıydim.simdi yollayabiliyorum.ve baktım degisen bisey yok hala uykum var )
Bu his kötü ama benim ağrı var arada yokluyor..galiba sistit gibi bişi oldum ve dikise vuruyor sancısı.o uyuşukluk hissi 3 seneye falan gelir gecer herhalde.oglum 2 yasindayken gecmeye baslamisti gene hamile kaldim.
Evet ya..öfkeli kedi benimkisinirle gırrlıyor..bazen brrrlıyor..seda sayanın ah gecelerrr sarkısı geliyor aklıma r sesini nasıl da bastırırdı oglum da taklidini yapmaya çalışıyor ama r sesi yok onda.guu diye bagiriyor o da.anne ben baytusum bebi de tedi diyor galiba bizim oğlana da bir dil bagı operasyonu gerekecek. @neverland85 canım siz yaptırdınız mi dil bagını kestirecektin.yanliş mı hatirliyorum
Senin oglusunla ilgili dusuncelerini yasadigin komik anlari yazdığında ben bazen degisik duygulara kapiliyorum..urperiyorum sanki. Atayı ne kadar da bekledik hepimiz şurda..hastaneden çıksın diye ne dualar ettik.kiz kardeşimden annemden kv den eşimden hususi dua istemistim sizin için.ben daha yeni lohusaydım.o kadar etkilenmistim ki surekli dua ederdim.eve geldik yazisini gorunce istemsiz aglamistim mutluluktanheey heyy ne gunler yaşamışız burda be..
O beni uyut diyorduro da var..eee uu ııı diye bagiriyor
gayette iyi biri ....Yine guldurdun cheryy.
Emziriorum diye uzulecek.degilim tabi sevincem
Siz.kimsilmilnz de uyariosunuz.
Uzulen bir sey der tamam sizin.l amac one cikmaydi
Ama sonunda herkes ne oldugunuzu gordu.
Sinirimden evet cocuguma bakacagima buraya yaziorum demistim
Beni kotu duruma dusurdunuz diye.
Ben sizin gibi sadece kendini dusunenlerden olsaydim banane der gecerdim.
Puffff degmezsiniz ki yazmaya.
Ne desek bos
Bizene sizin arkadasliginizdan ya.
Mutlularmis. Ya yonetici yazdi buraya onunla konusun
Siz olsaniz ne.olur.olmasaniz.ne.olur.ki.
Ben de seni cidden iyi.biri sanmistim ceceni de tabi
Yazik.
Anladım canım teşekkür ederim. Bir sıkıntımız kalmadı. Tat koku oksuruk onlar hiç olusmadı. Umut'a da dis jeli aldım iyi geldi. Artık hayırlısı ne diyim olduysakta elden ne gelir. Ama normal halimizden bir farkımız yok.Canim usutme flandir gibi geliyor ama bilemiyorum bellide olmuyor belki hafif gecirdinz bu hastalik degsk birsey biz test yapmasaydik grip der gecerdik mesela bende tat koku kaybi en yaygin belirtiymks bu oldu ve sirt agirsi ishal olmustu he brde gecmeyen br bas agrisi 3 gun surmustu. Negatif cikmkstim ama bende kesin gecirdim. Esimde ise ates ve kuru oksuruk oldu 2 3 gun boyunca he birde halsizlik var tabi.
Eşimde hiçbir şey olmadı.bizlerde Aynı normal halimiz gibiyiz. Varsada artık ne diyim, kimseyle görüşmüyoruz zaten, evdende hiç çıkmıyoruz. varsada başkasına bulastirmayiz diye umut ediyorum.Yani değişiyor aslında. Ama eşinde herhangi bir sıkıntı yoksa değilsinizdir. Benşm oğlan 2 gece ateşlendi. Sonrası normale yakın bi durum içindeydi. Kusma yoktu bizde hiç. Bence değilsinizdir. Öyle mevsimsel bir durumdur. İnşallah
Cık çık bitmiyorki, al bak umut diş çıkarıyor baya zorladı. Ben artık bitti sanıyordum, ağzı dolu diye, kaç yaşa kadar sürüyor bu dis anlamadim. Birde demezlermi bunlari dokecek tekrar çıkaracak. Ömür bitti yahu.Ah insallah ya ciksada rahatlasa artik.
Geçmiş olsun canım. Amin Allah onları korusun, evlat bambaşka birşey.Oy şekeeparem Allah hepinizden razı olsun. Hepinizin duasını o kadar hissettim ki. Şimdi de istemsiz gözümden akıyor benim de. Okurken yazdıklarını.Allah’ın bugününe hamdolsun. Bugün 6 aylık aşılarını oldu. Gün içinde iyiydi bol bol gezdi biraz benle, biraz babasıyla akşam beraber çıkardık çok mutluydu . Ama ateşi çıktı mevsim dönüyor sanırım üşüttük çocuğumuzu. Kustu. Burnu tıkalı . Uyuttuk yeni. Yarın çalışacağım . İnşsllah sabaha iyi uyanır. Şrkerparem hayatımın her döneminde onu öyle bekledim ki... Tedaviler . Çok zorlu hamilelik erken doğum Ata mın küvez süreci. Kendi mucizemi yaşıyorum tarifi yok içimdeki mutluluğun. Rabbim acılarını göstermesin evlatla sınamasın hiçbirimizi inşallah.
Teşekkürler cevap için peki mama yapmak için termosta sıcak su alabiliyormuyuz yanımıza termosa sıcak su koyup sırt çantasına koyacağım...bu ilk olacak uçak yolculuğumuz ve daha çok kucuguzMerhaba ilk basta bagaj teslim ederken bebek arabasi yada puset oldugunu belirtiyorsun inlae her ikisine barkod yapistiriyorlar aonra ucaga kadar gidiyorsun Ucaga giriste arabayi ve puseti birakiyorsun onlar bagaja konuluyor. Bebek senin kucaginda oluyor. Biz baya zorlandik cok agladi basinctan dolayi emzik mutlaka al yada mama vs emzir cok zordu. Ins rahat gecer.
Pardon herkes birbirine söylemesi gerekeni hatta söylenmemesi gereken bir çok şeyi söyledi ve bu geçmişte kaldı banlanan başlandı cevap hakları yok bunları dile getirmek bence boş ve burayı germek biriyle bir derdiniz varsa özelden yazın lütfen sürekli aynı muhabbetleri görmek istemiyoruzbaci sen benim cheryimin nasil bir insan oldugunu bilsen bu sekipde konusamazdin ne dedi sizde bu sekilde linc ediyorsunz banliyorsunz insan istedigi seyi yazar fikri varsada dile getirir ayni senin gibi burasi ozgur platform kadina demediginizi birakmadinz komik olan hepiniz annesiniz emziren annesiniz
Uçağa bebek icin termos mama suluk biberon vs bunlari alabiliyorsun problem olmuyor.Teşekkürler cevap için peki mama yapmak için termosta sıcak su alabiliyormuyuz yanımıza termosa sıcak su koyup sırt çantasına koyacağım...bu ilk olacak uçak yolculuğumuz ve daha çok kucuguz
Kızlar güzel bir gece geçirdik. Birşey sormak istiyorum, bizler corona olsaydık 2 günde iyi olurmuyduk, yoksa o belli olmazmı. 3 çümüzde iyiyiz, ishal kusma ilk gün dışında olmadı. Halsizlikte yok, cocuklarda oynamaya başladı, yemeklerinide yiyorlar. Özellikle ateşi çıkan umut du. bugun en dip üsten azı disi patlamış, damağı yarılmış az önce farkettim. Parmağı o köşede hep, ben disini kırdı diye eli ağzında sanıyordum.
Ay nebilim iste, corana acabaya düşürmüştü, rahatlasammiki ?
Ay iyice her yerimiz ağrısa acaba mı der oldukArkadaslar cevremde herkes diz ağrısından yakinmaya basladı yaa..
Çok ilginc degil mi? Dizlerim çoh ağriyor yakorona neyin mi olduk nedir koca ilce
Ahh kuzum naif adaşım benim,Oy şekeeparem Allah hepinizden razı olsun. Hepinizin duasını o kadar hissettim ki. Şimdi de istemsiz gözümden akıyor benim de. Okurken yazdıklarını.Allah’ın bugününe hamdolsun. Bugün 6 aylık aşılarını oldu. Gün içinde iyiydi bol bol gezdi biraz benle, biraz babasıyla akşam beraber çıkardık çok mutluydu . Ama ateşi çıktı mevsim dönüyor sanırım üşüttük çocuğumuzu. Kustu. Burnu tıkalı . Uyuttuk yeni. Yarın çalışacağım . İnşsllah sabaha iyi uyanır. Şrkerparem hayatımın her döneminde onu öyle bekledim ki... Tedaviler . Çok zorlu hamilelik erken doğum Ata mın küvez süreci. Kendi mucizemi yaşıyorum tarifi yok içimdeki mutluluğun. Rabbim acılarını göstermesin evlatla sınamasın hiçbirimizi inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?