2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende 4 saat falan uyudum benim hatam ama geç yatıyorum oda sabah kalkması gereken saatte kalkıyor ben 12 saat uyurdum resmen 4 5 saat uyuyup bi kahve çakıyorum sabah en sadesinden ohh dinç oluveriyorum ama kalkana kadar yatakta sürünüyorum resmen

Anladım canım ishal kusma halsizlik yada başka birşey yok. Benimde aklıma şey geliyor. Daha öncede olmustu ishal kusma, duru yokken. O zaman doktora gitmiştik kan vermistik, karaciger emzimleri yukselmisti, umutunda benimde. Tavuk zehirlenmesi demislerdi. Hastalandığımız gün esim hariç üçümüzde tavuk yedik, bilmiyorum artik. Ama iyiyiz eskisi gibi.

Allahım gözlerim doldu canimm ne büyük fedakarlıklar yapılıyor evlat için ya sen de mucizene sağlıkla kavuştun çok şükür umarım sağlıkla büyürler ve hayırlı evlat olurlar onları sevgi dolu gözlerle izleyelim her daim güzel mevlam tahtlarını bahtlarini güzel yazsin

Ay dis deyince gozume seyirmeler geliyo ahh ne cektim ben çaki de aman allahim her diş bi facia ishal ates kusma huysuzluk ne ararsanız vardı şimdi dua ediyorum haydo ablasına çekmemiş olsun diye yoksa ben bittim a dostlar

Kızlaar benim oğlanın dişi çıktı bugün çıkmış yani haberimiz yok zaten huysuz ve uyumayan bir bebek olduğu için ekstra bişi yapamadı oh canıma değsin
Ooo masallahhh hadi inci gibi dizilsin disleri yakışıklı minnoşun

Oh masallah ne guzel. Biz diş konusunda geride kaldk daha bişi yok
Bizdede henüz bisey yok canım dur bakalım benim çaki 9 aylıktı ilk dişi patladığında yuruyodu bile ama dişi yoktu baya geç çıkardı genetik galiba

Selamlar kızlar nasılsınız hepiniz, kuzucuklarınız iyisinizdir inşallah. Benim minnoş 2 gündür yüzünü örtüp cee diyince açıp gülüyor dün yapıyordu ben rastlantı mı acaba dedim bugün de yapınca emin oldum artık. Bir süredir ceee oynatıyordum işe yaramış Göktuğ nerdeymişşş diyorum yüzünü örtüyor ceeee diyince açıp gülüyor yavv

Ek gıdada sona kaldığımı hissediyorum Henüz yeme-icme kısmına geçememiş olsak da ilk dişimiz çıktı. İki üç gündür çok huzursuzdu sonunda bugün göründü dişi
Gözünüz aydın olsun inci gibi dizilsin hepsi inşallah sıra sıra
Kızlaar benim oğlanın dişi çıktı bugün çıkmış yani haberimiz yok zaten huysuz ve uyumayan bir bebek olduğu için ekstra bişi yapamadı oh canıma değsin
Hayırlı olsun canımcım sıra sıra dizilsinler inşallah. Biz de bekliyoruz bakalım.
2 şer azı çıkarttıysa sonraki azıyı 6 yaşta çıkaracak bir de 12 yaşında var son azılar sonrası 20lik diş nasipse
Size de öyle geçmiş olsun canım
Gunaydin kizlar :) biz asimizi olduk geldik daha kiz agizdan asiyi icirirken basladi bizimki cikana kadar agladi. Neyse ki bir snraki asi 9. Aydaymis cok sukur. Insallh ates fln cikmaz.
Hadi geçmiş olsun aslında 9.ayda aşı yokmuş ama kızamığı öne çekmişler bazı sağlık ocakları yapıyor bazıları yapmıyor bizimki de 9.aya gün verdi yaptıracaz el mecbur bakalım

Darısı başınıza teşekkür ederiz

Jadesi saol kuzum öğlen gittim eve biraz daha iyiydi. Tekrar işe gelirken üzerimi değişirken kendisi de gelecek sandı güldü heyecanlandı, kapıdan uğurladı babasıyla şaşırdı nereye gidiyorsun der gibi. Rabbim canlarına sağlık versin. Aslihaydo çok saol canım benim. Evlat çok bambaşka birşeymiş hamdolsun bugünleri gösteren Rabbime. Bizim dişler de patlamak üzere onun sancıları var bugünlerde. İnşallah haydom da tüm bebelerimiz de ağrısız sancısız çıkarırlar. yagmur1212 Doga Delisi inci gibi dişleri olsun maaşallah kuzulara. BKGK biz de dün yaptırdık akşama kadar iyiydi akşam çok az ateşlendi nezle de olmuş artık aşıdan mı dişten mi nezleden mi bilemedim. İnşallah Kayra’ cık sorunsuz atlatır. Aralık ayına kadar rahatız. misskokulumm oy Göktuğ’um “ceeee”ler mi yaparmış. Kıyamam hepsini gönülden seviyorum. Anneli babalı büyüsün yavrularımız sağlıkla mutlulukla şansla sevgiyle inşallah

Ay sevindim buna 4 yıl rahatım yani, 2 şer azı oldu bu patlattiklariyla. Tabi kızı unuttum aradaki boşluğu kız dolduracak.

Ay dis deyince gozume seyirmeler geliyo ahh ne cektim ben çaki de aman allahim her diş bi facia ishal ates kusma huysuzluk ne ararsanız vardı şimdi dua ediyorum haydo ablasına çekmemiş olsun diye yoksa ben bittim a dostlar
Ay inşallah çekmez diş sıkıntısı çok zor. Ya hasta oluyorlar, yada yemek istemiyor lar, hadi yemesin, bu seferde açlıktan uyuyamıyorlar. Eller ağızda oluyor sürekli, bu seferde mikrop kap boğaz şisir. Aman Allah'ım onlar dişlerini tamamlayana kadar bizler ömürlerimizi tamamlıyoruz,üzülmekte cabası

Maşallah cok tatlı oyunlarada başlamış. Evin neşeleri Allah hep güldürsün

Dün misafirlige gittk ogluş durdu orda gzelce yatti uyudu her zamnki gbi. Ordan da eşi maraşa gidecekmis benm koca da gidelm dedi cuma gnü cmartsi doneriz dedi olur dedim hem evden uzak hem kafa dagitmaya ihtiyacm vardi zaten iyi gelit bna da. Onlarn da ikizleri var 1 bucuk yasina gireceklerms cok fenalar ama bi o kdar da tatlişlar bakalm ilk defa oyle 4 5 saat surer yol diyorlar benm oglanla yolculuk nasl olacak hic oyle uzak yere gitmemistk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…