Bende 4 saat falan uyudumNormalde sabah olduugnda iyi kötü kac saat uyudugumu hatırlardim.ortalama 5 veya 6 saat uyurdum toplam o da yani.ama bu sabah ben bilmiyorum.ki bu gece uyudum mu?
Bir ara yalvariyordum Allahi ım ne olur artık sussun diye uykudan uyandiķ gercekten mikirdiyordu..Allahım sersem gibiyim..bugun nasil gececek
Gunaydin
Anladım canım ishal kusma halsizlik yada başka birşey yok. Benimde aklıma şey geliyor. Daha öncede olmustu ishal kusma, duru yokken. O zaman doktora gitmiştik kan vermistik, karaciger emzimleri yukselmisti, umutunda benimde. Tavuk zehirlenmesi demislerdi. Hastalandığımız gün esim hariç üçümüzde tavuk yedik, bilmiyorum artik. Ama iyiyiz eskisi gibi.Canim kuzenimin babaannesi su an covid pozitif.bir gun kolu kalkmazken bir gun kalkip geziyormuş.doktor covid birgun iyi birgun kotu yapar insani demis.bunu bilgi olsun diye yaziyorum..ama siz bana kalirsa bagirsak enfeksiyonu gecirdiniz.bazen oluyor.istanbuldaydin sanki. ben de ist dan arkadasimla konustum dun.onun da oglu ishal olmus.salgin da olabilir.her yil olur.yuregini ferah tutgecti gitti insAllah..gecen haftalarca biz de yasadık bir benzerini..
Allahım gözlerim doldu canimm ne büyük fedakarlıklar yapılıyor evlat için ya sen de mucizene sağlıkla kavuştun çok şükür umarım sağlıkla büyürler ve hayırlı evlat olurlar onları sevgi dolu gözlerle izleyelim her daimOy şekeeparem Allah hepinizden razı olsun. Hepinizin duasını o kadar hissettim ki. Şimdi de istemsiz gözümden akıyor benim de. Okurken yazdıklarını.Allah’ın bugününe hamdolsun. Bugün 6 aylık aşılarını oldu. Gün içinde iyiydi bol bol gezdi biraz benle, biraz babasıyla akşam beraber çıkardık çok mutluydu . Ama ateşi çıktı mevsim dönüyor sanırım üşüttük çocuğumuzu. Kustu. Burnu tıkalı . Uyuttuk yeni. Yarın çalışacağım . İnşsllah sabaha iyi uyanır. Şrkerparem hayatımın her döneminde onu öyle bekledim ki... Tedaviler . Çok zorlu hamilelik erken doğum Ata mın küvez süreci. Kendi mucizemi yaşıyorum tarifi yok içimdeki mutluluğun. Rabbim acılarını göstermesin evlatla sınamasın hiçbirimizi inşallah.
Çıkmaz umarım ateşi 3 ay rahatsın hadiiGunaydin kizlar :) biz asimizi olduk geldik daha kiz agizdan asiyi icirirken basladi bizimki cikana kadar agladi. Neyse ki bir snraki asi 9. Aydaymis cok sukur. Insallh ates fln cikmaz.
Okurken dizim agridiArkadaslar cevremde herkes diz ağrısından yakinmaya basladı yaa..
Çok ilginc degil mi? Dizlerim çoh ağriyor yakorona neyin mi olduk nedir koca ilce
Ay dis deyince gozume seyirmeler geliyo ahh ne cektim ben çaki de aman allahim her diş bi facia ishal ates kusma huysuzluk ne ararsanız vardı şimdi dua ediyorum haydo ablasına çekmemiş olsun diye yoksa ben bittim a dostlarCık çık bitmiyorki, al bak umut diş çıkarıyor baya zorladı. Ben artık bitti sanıyordum, ağzı dolu diye, kaç yaşa kadar sürüyor bu dis anlamadim. Birde demezlermi bunlari dokecek tekrar çıkaracak. Ömür bitti yahu.
Ooo masallahhh hadi inci gibi dizilsin disleri yakışıklı minnoşunKızlaar benim oğlanın dişi çıktı bugünçıkmış yani haberimiz yok zaten huysuz ve uyumayan bir bebek olduğu için ekstra bişi yapamadı oh canıma değsin
Bizdede henüz bisey yok canım dur bakalım benim çaki 9 aylıktı ilk dişi patladığında yuruyodu bile ama dişi yoktu baya geç çıkardı genetik galibaOh masallah ne guzel. Biz diş konusunda geride kaldk daha bişi yok
Gözünüz aydın olsun inci gibi dizilsin hepsi inşallah sıra sıraEk gıdada sona kaldığımı hissediyorumHenüz yeme-icme kısmına geçememiş olsak da ilk dişimiz çıktı. İki üç gündür çok huzursuzdu sonunda bugün göründü dişi
Kızlaar benim oğlanın dişi çıktı bugünçıkmış yani haberimiz yok zaten huysuz ve uyumayan bir bebek olduğu için ekstra bişi yapamadı oh canıma değsin
2 şer azı çıkarttıysa sonraki azıyı 6 yaşta çıkaracak bir de 12 yaşında var son azılarCık çık bitmiyorki, al bak umut diş çıkarıyor baya zorladı. Ben artık bitti sanıyordum, ağzı dolu diye, kaç yaşa kadar sürüyor bu dis anlamadim. Birde demezlermi bunlari dokecek tekrar çıkaracak. Ömür bitti yahu.
Hadi geçmiş olsunGunaydin kizlar :) biz asimizi olduk geldik daha kiz agizdan asiyi icirirken basladi bizimki cikana kadar agladi. Neyse ki bir snraki asi 9. Aydaymis cok sukur. Insallh ates fln cikmaz.
Teşekkür ederizOoo masallahhh hadi inci gibi dizilsin disleri yakışıklı minnoşun
Darısı başınıza teşekkür ederizGözünüz aydın olsun inci gibi dizilsin hepsi inşallah sıra sıra
Hayırlı olsun canımcım sıra sıra dizilsinler inşallah. Biz de bekliyoruz bakalım.
2 şer azı çıkarttıysa sonraki azıyı 6 yaşta çıkaracak bir de 12 yaşında var son azılarsonrası 20lik diş nasipse
Size de öyle geçmiş olsun canım
Hadi geçmiş olsunaslında 9.ayda aşı yokmuş ama kızamığı öne çekmişler bazı sağlık ocakları yapıyor bazıları yapmıyor bizimki de 9.aya gün verdi yaptıracaz el mecbur bakalım
Ay sevindim buna 4 yıl rahatım yani, 2 şer azı oldu bu patlattiklariyla. Tabi kızı unuttum aradaki boşluğu kız dolduracak.Gözünüz aydın olsun inci gibi dizilsin hepsi inşallah sıra sıra
Hayırlı olsun canımcım sıra sıra dizilsinler inşallah. Biz de bekliyoruz bakalım.
2 şer azı çıkarttıysa sonraki azıyı 6 yaşta çıkaracak bir de 12 yaşında var son azılarsonrası 20lik diş nasipse
Size de öyle geçmiş olsun canım
Hadi geçmiş olsun ☺ aslında 9.ayda aşı yokmuş ama kızamığı öne çekmişler bazı sağlık ocakları yapıyor bazıları yapmıyor bizimki de 9.aya gün verdi yaptıracaz el mecbur bakalım
Ay inşallah çekmez diş sıkıntısı çok zor. Ya hasta oluyorlar, yada yemek istemiyor lar, hadi yemesin, bu seferde açlıktan uyuyamıyorlar. Eller ağızda oluyor sürekli, bu seferde mikrop kap boğaz şisir. Aman Allah'ım onlar dişlerini tamamlayana kadar bizler ömürlerimizi tamamlıyoruz,üzülmekte cabasıAy dis deyince gozume seyirmeler geliyo ahh ne cektim ben çaki de aman allahim her diş bi facia ishal ates kusma huysuzluk ne ararsanız vardı şimdi dua ediyorum haydo ablasına çekmemiş olsun diye yoksa ben bittim a dostlar
Maşallah cok tatlı oyunlarada başlamış. Evin neşeleri Allah hep güldürsünSelamlar kızlarnasılsınız hepiniz, kuzucuklarınız iyisinizdir inşallah. Benim minnoş 2 gündür yüzünü örtüp cee diyince açıp gülüyor dün yapıyordu ben rastlantı mı acaba dedim bugün de yapınca emin oldum artık. Bir süredir ceee oynatıyordum işe yaramış Göktuğ nerdeymişşş diyorum yüzünü örtüyor ceeee diyince açıp gülüyor yavv
Oyle gec olmasi mi iyi erken çıkması mi iyi acaba bilemedmBizdede henüz bisey yok canım dur bakalım benim çaki 9 aylıktı ilk dişi patladığında yuruyodu bile ama dişi yoktu baya geç çıkardı genetik galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?