2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Masallah göktuğ beye :) bizimki de ortu flan bulursa ya agzina sokuyor yada yuzune cekiyor sesimi duydugubda heyecanlaniyor flan . Artik anakucagindada durmuyor zipliyor anakucaginda duaecek diye korkuyorum vallahi. Ben yurutec alim benimkinr en iyisi dolansin dursun

Iyi gecer umarim. Artik buyuduler sıkıntı olmaz

Bizde Cuma dönüyoruz 7 saat falan sürer yol çok mola vermezsek bende merak ediyorum tecerubelerş yaz

Bizde Cuma dönüyoruz 7 saat falan sürer yol çok mola vermezsek bende merak ediyorum tecerubelerş yaz
Yazarm canm insallah keske zamanim olsaydi da fzla kalsaydm gezmek icin bolca vaktm olsaydi da yapacak bisi yok artk nasp bu bile iyi gelir bna. Bna 4 5 saat dediler artk hızlı mi giderek hesap ettiler bilmiyorm. Cocuklarla mecbur kalip mola verirmiyz bilemiyorm 3 cocuk bi arada ayni araba da duracak sonuçta

Okurken dizim agridi psikolojik korona bizimki heyatim

Yok kııız ben bir haftadir evden çıkmadım.valla balkona bile çıkamadim.kız çok zorladi.ama nasıl dizlerim agrimaya basladi derken bugun dirsek ve omuzlarım da agriyor.dun birkac kisiye soyledim meger bütün konu komşu diz agrısından muzdarip..ama cok ilginç yaşlısı genci herkes.agriyan yeri bile ayni tarif ediyorlar kendimi ihtiyar gibi hissettim dizim agridigi icin degil ama hani yasli teyzeler birbirini görür ahh ahh benim de suram agriyor hayir benim en cok benim oram agriyor derler ya komsu soruyor nasilsin ay sorma dizlerim agriyor..aa senin de mi butun sokak diz agrisi cekiyoruz ordan baska komsu aaa senin de mi

Allah Atayi sana ve eşine hayırlı evlat, vatana millete hayırlı vatandaş, Rabbimize de hayırlı kul eylesin insAllah

Ay iyice her yerimiz ağrısa acaba mı der olduk değilsindir inşallah tek diz ağrın mı var

Eklem agrisi belirtisi var ya...
Acaba dedim.bir de herkeste olunca..

Aynen yaa kalkinca sorun bitiyor.ama mesele odadan çıkıp mutfaga gidebilmek..kendimi savaşa giden savasci gibi hissediyorum her sabah..hadi sekerpare yapabilirsin saka bi yana bu bitap düsme hali beni çok üzüyor bazen ya güçlü olmak istiyorum ben eskisi gibi

Hangi marketten tavuk alıyorsun canım? Acaba etiket mi degistiriyorlar? Yerel marketlerde son kullanma tarihini uzatabiliyorlar.hile yapiyorlar yani.a101 bim sok gibi marketler son kullanma tarihi gelen ürünü hic bekletmeden atıyor diye biliyorum.insAllh gecip gitmistir

Eğlenceli geçeceği kesin !

İkizler kız mı erkek mi kızlarsa koz bebekler çok fena belli olmaz orası bizim cadı kızdan biliyorum
Hahah yok erkek bebisler ikisi de bir de benm ogluş olacak araba da 5 erkek 2 kiz kalacagiz arkamiz saglam valla kizlar cadi derler de bunlar da bi ayri fena ama varya

Ya ben demistim ya kolundaki kirmizi izi sol koldaydi smdi sag elin civarında da ufaktan ayni sey cikti. Bugn carsiya indim goturcektm saglk ocagina kapaliydi ogle arasina girmişti. Snra da eve kaynım sevgilisini tanistirmaya getirince yarn götürürüz diye vakt kaybetmedk eve döndük. Aklim takiliyor goturmek istiyorm o yzden de fikri olan var mi 3 gun oldu geçmedi leke ve bugn diger elinde de cikti

Kasaptan aliyorum. Daha önce zehirlendigimiz dede kasaptan almıştık. Ama bizden 1 ay sonra o kasap muhurlendi. Kasabın etinden bir den fazla kisi zehirlenince, şikayet edildi. Denetlediler ve haklı çıktılar. Simdiki kasabada güveniyorum aslında ama bellide olmaz.

B 12 düşüktür belki. Dogum yapan çoğu kadının düşüyormuş, emzirenlerin biraz daha fazla. Oda halsizlik unutkanlik, yorgunluk, uykuya doymama, eklemlerde ağrı, böyle şeyler yapıyor mus. Ben hala bırakmadım B Complex kullaniyorum.

Canim vücudunun başka yerinde var mı peki yedigi bisey dokunuyo olabilir

Haklısın canım ben de baslasam iyi olacak birakmiştım.ben kalsiyum magnezyum d vit cinko iceren bir ilac aliyorum.ek olarak demir folik asit b12 vardi onu birakmistim.icsem iyi olacak.gittikce kotu oluyorum ya.korona falan degildir ya sanmam.ama fenayim.basim agriyor arada ama geçiyor.esimin de bas agrisi var sadece.ogluma soruyorum bir yerin agriyor mu diye yok anne diyor.gerci doktor korkusundan gercegi soylemez o şaşkın bisi olsa anlarim ama kız huzursuz birkac gundur.galiba herseyi koronaya bagliyoruz

Canim ben her zaman a101 bim veya şoktan aliyorum.erkek kardesim markette müdürlük yapmisti.tarihi gecen tavugu atıyorlar.soguk zincirleri de saglamdir bu marketlerin.ama tabi şubeden subeye degisebilir.

Jadesi jademm çalışıyor musun nasıl gidiyo asyacik uslu muu
Çalışıyorum ara ara bugün gitmedim eşim gündüz çalışıyorken gitmiyorum beni o bırakıyor çünkü geceye dönünce tekrar devam gitmeye valla Asya ile ne kadar olursa artık gidip geliyorum zorluyor milleti yabancılıyor kimseyi istemiyor benden başka kucakta bebek çalışıyorum 2 2.5 saat geliyorum geri

Ay yerim bunları bizimki de var 3 4 oyunu hep güldüğü öyle bide şarkımız var be zaman söylesem gözümün içine bakıp öyle gülüyorki ölüyorum onu bile seçiyor biliyor o şarkıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…