Masallah göktuğ beye :) bizimki de ortu flan bulursa ya agzina sokuyor yada yuzune cekiyor sesimi duydugubda heyecanlaniyor flan . Artik anakucagindada durmuyor zipliyor anakucaginda duaecek diye korkuyorum vallahi. Ben yurutec alim benimkinr en iyisi dolansin dursunSelamlar kızlarnasılsınız hepiniz, kuzucuklarınız iyisinizdir inşallah. Benim minnoş 2 gündür yüzünü örtüp cee diyince açıp gülüyor dün yapıyordu ben rastlantı mı acaba dedim bugün de yapınca emin oldum artık. Bir süredir ceee oynatıyordum işe yaramış Göktuğ nerdeymişşş diyorum yüzünü örtüyor ceeee diyince açıp gülüyor yavv
Iyi gecer umarim. Artik buyuduler sıkıntı olmazDün misafirlige gittk ogluş durdu orda gzelce yatti uyudu her zamnki gbi. Ordan da eşi maraşa gidecekmis benm koca da gidelm dedi cuma gnü cmartsi doneriz dedi olur dedim hem evden uzak hem kafa dagitmaya ihtiyacm vardi zaten iyi gelit bna da. Onlarn da ikizleri var 1 bucuk yasina gireceklerms cok fenalar ama bi o kdar da tatlişlarbakalm ilk defa oyle 4 5 saat surer yol diyorlar benm oglanla yolculuk nasl olacak hic oyle uzak yere gitmemistk
Umarim arabayi seviyor zaten ama saatlerce araba da nolur bilrmemIyi gecer umarim. Artik buyuduler sıkıntı olmaz
Bizde Cuma dönüyoruz 7 saat falan sürer yol çok mola vermezsek bende merak ediyorum tecerubelerş yazDün misafirlige gittk ogluş durdu orda gzelce yatti uyudu her zamnki gbi. Ordan da eşi maraşa gidecekmis benm koca da gidelm dedi cuma gnü cmartsi doneriz dedi olur dedim hem evden uzak hem kafa dagitmaya ihtiyacm vardi zaten iyi gelit bna da. Onlarn da ikizleri var 1 bucuk yasina gireceklerms cok fenalar ama bi o kdar da tatlişlarbakalm ilk defa oyle 4 5 saat surer yol diyorlar benm oglanla yolculuk nasl olacak hic oyle uzak yere gitmemistk
Yazarm canm insallah keske zamanim olsaydi da fzla kalsaydm gezmek icin bolca vaktm olsaydi da yapacak bisi yok artk nasp bu bile iyi gelir bna. Bna 4 5 saat dediler artk hızlı mi giderek hesap ettiler bilmiyorm. Cocuklarla mecbur kalip mola verirmiyz bilemiyorm 3 cocuk bi arada ayni araba da duracak sonuçtaBizde Cuma dönüyoruz 7 saat falan sürer yol çok mola vermezsek bende merak ediyorum tecerubelerş yaz
Okurken dizim agridipsikolojik korona bizimki heyatim
Oy şekeeparem Allah hepinizden razı olsun. Hepinizin duasını o kadar hissettim ki. Şimdi de istemsiz gözümden akıyor benim de. Okurken yazdıklarını.Allah’ın bugününe hamdolsun. Bugün 6 aylık aşılarını oldu. Gün içinde iyiydi bol bol gezdi biraz benle, biraz babasıyla akşam beraber çıkardık çok mutluydu . Ama ateşi çıktı mevsim dönüyor sanırım üşüttük çocuğumuzu. Kustu. Burnu tıkalı . Uyuttuk yeni. Yarın çalışacağım . İnşsllah sabaha iyi uyanır. Şrkerparem hayatımın her döneminde onu öyle bekledim ki... Tedaviler . Çok zorlu hamilelik erken doğum Ata mın küvez süreci. Kendi mucizemi yaşıyorum tarifi yok içimdeki mutluluğun. Rabbim acılarını göstermesin evlatla sınamasın hiçbirimizi inşallah.
Ay iyice her yerimiz ağrısa acaba mı der oldukdeğilsindir inşallah tek diz ağrın mı var
Bende 4 saat falan uyudumbenim hatam ama geç yatıyorum oda sabah kalkması gereken saatte kalkıyor ben 12 saat uyurdum resmen 4 5 saat uyuyup bi kahve çakıyorum sabah en sadesinden ohh dinç oluveriyorum ama kalkana kadar yatakta sürünüyorum resmen
Hangi marketten tavuk alıyorsun canım? Acaba etiket mi degistiriyorlar? Yerel marketlerde son kullanma tarihini uzatabiliyorlar.hile yapiyorlar yani.a101 bim sok gibi marketler son kullanma tarihi gelen ürünü hic bekletmeden atıyor diye biliyorum.insAllh gecip gitmistirAnladım canım ishal kusma halsizlik yada başka birşey yok. Benimde aklıma şey geliyor. Daha öncede olmustu ishal kusma, duru yokken. O zaman doktora gitmiştik kan vermistik, karaciger emzimleri yukselmisti, umutunda benimde. Tavuk zehirlenmesi demislerdi. Hastalandığımız gün esim hariç üçümüzde tavuk yedik, bilmiyorum artik. Ama iyiyiz eskisi gibi.
Eğlenceli geçeceği kesin !Yazarm canm insallah keske zamanim olsaydi da fzla kalsaydm gezmek icin bolca vaktm olsaydi da yapacak bisi yok artk nasp bu bile iyi gelir bna. Bna 4 5 saat dediler artk hızlı mi giderek hesap ettiler bilmiyorm. Cocuklarla mecbur kalip mola verirmiyz bilemiyorm 3 cocuk bi arada ayni araba da duracak sonuçta
İkizler kız mı erkek mi kızlarsa koz bebekler çok fena belli olmaz orası bizim cadı kızdan biliyorumBenm oglumu yemeselerdi bari
Hahah yok erkek bebisler ikisi de bir de benm ogluş olacak araba da 5 erkek 2 kiz kalacagiz arkamiz saglamİkizler kız mı erkek mi kızlarsa koz bebekler çok fena belli olmaz orası bizim cadı kızdan biliyorum
Kasaptan aliyorum. Daha önce zehirlendigimiz dede kasaptan almıştık. Ama bizden 1 ay sonra o kasap muhurlendi. Kasabın etinden bir den fazla kisi zehirlenince, şikayet edildi. Denetlediler ve haklı çıktılar. Simdiki kasabada güveniyorum aslında ama bellide olmaz.Allah Atayi sana ve eşine hayırlı evlat, vatana millete hayırlı vatandaş, Rabbimize de hayırlı kul eylesin insAllah
Eklem agrisi belirtisi var ya...
Acaba dedim.bir de herkeste olunca..
Aynen yaa kalkinca sorun bitiyor.ama mesele odadan çıkıp mutfaga gidebilmek..kendimi savaşa giden savasci gibi hissediyorum her sabah..hadi sekerpare yapabilirsinsaka bi yana bu bitap düsme hali beni çok üzüyor bazen ya güçlü olmak istiyorum ben eskisi gibi
Hangi marketten tavuk alıyorsun canım? Acaba etiket mi degistiriyorlar? Yerel marketlerde son kullanma tarihini uzatabiliyorlar.hile yapiyorlar yani.a101 bim sok gibi marketler son kullanma tarihi gelen ürünü hic bekletmeden atıyor diye biliyorum.insAllh gecip gitmistir
B 12 düşüktür belki. Dogum yapan çoğu kadının düşüyormuş, emzirenlerin biraz daha fazla. Oda halsizlik unutkanlik, yorgunluk, uykuya doymama, eklemlerde ağrı, böyle şeyler yapıyor mus. Ben hala bırakmadım B Complex kullaniyorum.Yok kııız ben bir haftadir evden çıkmadım.valla balkona bile çıkamadim.kız çok zorladi.ama nasıl dizlerim agrimaya basladi derken bugun dirsek ve omuzlarım da agriyor.dun birkac kisiye soyledim meger bütün konu komşu diz agrısından muzdarip..ama cok ilginçyaşlısı genci herkes.agriyan yeri bile ayni tarif ediyorlar kendimi ihtiyar gibi hissettim dizim agridigi icin degil ama hani yasli teyzeler birbirini görür ahh ahh benim de suram agriyor hayir benim en cok benim oram agriyor derler ya komsu soruyor nasilsin ay sorma dizlerim agriyor..aa senin de mi butun sokak diz agrisi cekiyoruz ordan baska komsu aaa senin de mi
Canim vücudunun başka yerinde var mı peki yedigi bisey dokunuyo olabilirYa ben demistim ya kolundaki kirmizi izi sol koldaydi smdi sag elin civarında da ufaktan ayni sey cikti. Bugn carsiya indim goturcektm saglk ocagina kapaliydi ogle arasina girmişti. Snra da eve kaynım sevgilisini tanistirmaya getirince yarn götürürüz diye vakt kaybetmedk eve döndük. Aklim takiliyor goturmek istiyorm o yzden de fikri olan var mi 3 gun oldu geçmedi leke ve bugn diger elinde de cikti
Suanlik yok ikincisi cikti ve farkli günlerde.Canim vücudunun başka yerinde var mı peki yedigi bisey dokunuyo olabilir
B 12 düşüktür belki. Dogum yapan çoğu kadının düşüyormuş, emzirenlerin biraz daha fazla. Oda halsizlik unutkanlik, yorgunluk, uykuya doymama, eklemlerde ağrı, böyle şeyler yapıyor mus. Ben hala bırakmadım B Complex kullaniyorum.Eki Görüntüle 2701060
Kasaptan aliyorum. Daha önce zehirlendigimiz dede kasaptan almıştık. Ama bizden 1 ay sonra o kasap muhurlendi. Kasabın etinden bir den fazla kisi zehirlenince, şikayet edildi. Denetlediler ve haklı çıktılar. Simdiki kasabada güveniyorum aslında ama bellide olmaz.
Çalışıyorum ara ara bugün gitmedim eşim gündüz çalışıyorken gitmiyorum beni o bırakıyor çünkü geceye dönünce tekrar devam gitmeye
Ay yerim bunları bizimki de var 3 4 oyunu hep güldüğü öyleSelamlar kızlarnasılsınız hepiniz, kuzucuklarınız iyisinizdir inşallah. Benim minnoş 2 gündür yüzünü örtüp cee diyince açıp gülüyor dün yapıyordu ben rastlantı mı acaba dedim bugün de yapınca emin oldum artık. Bir süredir ceee oynatıyordum işe yaramış Göktuğ nerdeymişşş diyorum yüzünü örtüyor ceeee diyince açıp gülüyor yavv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?