2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben eskisinden hızlı ve güçlüyüm bence bu kadar yoğun tempo ve ben şaşırıyorum erkenden kalkıcam kahvaltı kendime hazırlamıyorum ama kıza hazırlıyorum tembel tembel oturmak yerine hep bi haraket halindeyim 5 dk ya bi başka şey yapıyoruz hiç durmuyor sabit bir oyuncakla falan canım çıkıyor

Bende ek gıdaya meyvelerle başladım 2 gündür elma veriyorum birde sabah kahvaltısı açık çaya biraz ekmek içi ve peynir veriyorum çok seviyor gibi ara ara surat yapsada

Afiyet olsun dokunmaz hiçbir şey olmaz. Ben verdiklerimi çoğu yazmıyorum buraya, bu kadın ne yapıyor böyle diye şaşırmasınlar, birde kötü örnek olmıyayım diye.

Mrb kızlar tahminde bulunur musunuz cinsiyet için

Eklentiler

• IMG_20200930_115026.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 31
Allah korusun yoktur öyle bir şey. Hiçbiri olmasa yoruluyorsun dur 2 çocuk. Kafamız rahat değil en başta, en büyük yorgunluk.

Eki Görüntüle 2701116
Mrb kızlar tahminde bulunur musunuz cinsiyet için
Hayırlı olsun canım, biri vardı bu grupta kaç kisininkini bilmişti. Ama kimdi hatırlıyamadım. Belki görürde yazar. Hatta doktor benimkine yüzde 70 erkek demisti, ama doktor yanıldı. Allah sağlık la kucağına almayı nasip etsin

Aaa kim acaba keşke bı tahmin yapsaydı bende haftaya öğreneceğim cinsiyeti hem kız hem erkek deniliyor nuba göre kız ama içimden erkek geçiyor doktora 11 haftalıkken gittim oda daha çok küçük dedi hayırlısı olsun artık

Sana ne arkadaşım sen kimsin geçmişte kalmış konuşmaları gündeme getiriyorsun. Hadi anam hadi başka kapıya

Öhööm daha bu 1. Bebek daha dur sen dur 2.den sonra görüşelim

Şaka bi yana canım ben diyetten dolayı gücsüz düştüm

Afiyet olsun dokunmaz hiçbir şey olmaz. Ben verdiklerimi çoğu yazmıyorum buraya, bu kadın ne yapıyor böyle diye şaşırmasınlar, birde kötü örnek olmıyayım diye.
Yaz kuzum ya valla ben çokta şey yapmıyorum ya hep rahattım bunda ekgıda da öyle olmayı planlıyorum büyütürkende öyle olmak istiyorum bence çok üstüne titremek bazen ters tepiyor o yüzden sen yaz ya benim gibi sorumsuz tayfa takılırız sana

Öhööm daha bu 1. Bebek daha dur sen dur 2.den sonra görüşelim

Şaka bi yana canım ben diyetten dolayı gücsüz düştüm
Canım benim diyet yapmak, vücudumuzun ihtiyacı olanı almamak degilki. Nasıl bir diyet yapiyorsunki güçten düştün. Diyet kalorisi daha düşük, ama besleyici şeyler yemek demek. Diyet yaparken hatta daha enerjik olman gerekirdi. Nasıl bir diyet yaptın, sağlığınla oynama. Demek ki diyetinde yanlış giden birşeyler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…