Ben eskisinden hızlı ve güçlüyüm bence bu kadar yoğun tempo ve ben şaşırıyorum erkenden kalkıcam kahvaltı kendime hazırlamıyorum ama kıza hazırlıyorum tembel tembel oturmak yerine hep bi haraket halindeyimAllah Atayi sana ve eşine hayırlı evlat, vatana millete hayırlı vatandaş, Rabbimize de hayırlı kul eylesin insAllah
Eklem agrisi belirtisi var ya...
Acaba dedim.bir de herkeste olunca..
Aynen yaa kalkinca sorun bitiyor.ama mesele odadan çıkıp mutfaga gidebilmek..kendimi savaşa giden savasci gibi hissediyorum her sabah..hadi sekerpare yapabilirsinsaka bi yana bu bitap düsme hali beni çok üzüyor bazen ya güçlü olmak istiyorum ben eskisi gibi
Hangi marketten tavuk alıyorsun canım? Acaba etiket mi degistiriyorlar? Yerel marketlerde son kullanma tarihini uzatabiliyorlar.hile yapiyorlar yani.a101 bim sok gibi marketler son kullanma tarihi gelen ürünü hic bekletmeden atıyor diye biliyorum.insAllh gecip gitmistir
Afiyet olsun dokunmaz hiçbir şey olmaz. Ben verdiklerimi çoğu yazmıyorum buraya, bu kadın ne yapıyor böyle diye şaşırmasınlar, birde kötü örnek olmıyayım diye.Bizde bugün salatanın suyuna ekmek batırıp verdik nasıl sevdiumarım dokunmaz Sağlıklı besinde veriyorum arada öyle de veriyorum olduğu kadar benim de analığım böyle kızlar beni bırakın devam edin
Allah korusun yoktur öyle bir şey. Hiçbiri olmasa yoruluyorsun dur 2 çocuk. Kafamız rahat değil en başta, en büyük yorgunluk.Haklısın canım ben de baslasam iyi olacak birakmiştım.ben kalsiyum magnezyum d vit cinko iceren bir ilac aliyorum.ek olarak demir folik asit b12 vardi onu birakmistim.icsem iyi olacak.gittikce kotu oluyorum ya.korona falan degildir ya sanmam.ama fenayim.basim agriyor arada ama geçiyor.esimin de bas agrisi var sadece.ogluma soruyorum bir yerin agriyor mu diye yok anne diyor.gerci doktor korkusundan gercegi soylemez o şaşkınbisi olsa anlarim ama kız huzursuz birkac gundur.galiba herseyi koronaya bagliyoruz
Canım almila ilk bebeğim 28-03-2020 doğumlu 28 yaşındayım sivas
Hayırlı olsun canım, biri vardı bu grupta kaç kisininkini bilmişti. Ama kimdi hatırlıyamadım. Belki görürde yazar. Hatta doktor benimkine yüzde 70 erkek demisti, ama doktor yanıldı. Allah sağlık la kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 2701116
Mrb kızlar tahminde bulunur musunuz cinsiyet için
Aaa kim acaba keşke bı tahmin yapsaydı bende haftaya öğreneceğim cinsiyeti hem kız hem erkek deniliyor nuba göre kız ama içimden erkek geçiyor doktora 11 haftalıkken gittim oda daha çok küçük dedi hayırlısı olsun artıkHayırlı olsun canım, biri vardı bu grupta kaç kisininkini bilmişti. Ama kimdi hatırlıyamadım. Belki görürde yazar. Hatta doktor benimkine yüzde 70 erkek demisti, ama doktor yanıldı. Allah sağlık la kucağına almayı nasip etsin
Sana ne arkadaşım sen kimsin geçmişte kalmış konuşmaları gündeme getiriyorsun. Hadi anam hadi başka kapıyabaci sen benim cheryimin nasil bir insan oldugunu bilsen bu sekipde konusamazdin ne dedi sizde bu sekilde linc ediyorsunz banliyorsunz insan istedigi seyi yazar fikri varsada dile getirir ayni senin gibi burasi ozgur platform kadina demediginizi birakmadinz komik olan hepiniz annesiniz emziren annesiniz
Anlamam pek ama kız gbi geldi bna oyle. Rab sag saglm kucağına almak nasip etsn insallahEki Görüntüle 2701116
Ben eskisinden hızlı ve güçlüyüm bence bu kadar yoğun tempo ve ben şaşırıyorum erkenden kalkıcam kahvaltı kendime hazırlamıyorum ama kıza hazırlıyorum tembel tembel oturmak yerine hep bi haraket halindeyim5 dk ya bi başka şey yapıyoruz hiç durmuyor sabit bir oyuncakla falan canım çıkıyor
Yaz kuzum ya valla ben çokta şey yapmıyorum yaAfiyet olsun dokunmaz hiçbir şey olmaz. Ben verdiklerimi çoğu yazmıyorum buraya, bu kadın ne yapıyor böyle diye şaşırmasınlar, birde kötü örnek olmıyayım diye.
Bildiğimden değil içimden geçeni söylüyorum erkek gibi geldi banaEki Görüntüle 2701116
Deli dürtmezse istemiyorum ama hayırlısı tabiÖhööm daha bu 1. Bebekdaha dur sen dur 2.den sonra görüşelim
Şaka bi yana canım ben diyetten dolayı gücsüz düştüm
Canım benim diyet yapmak, vücudumuzun ihtiyacı olanı almamak degilki. Nasıl bir diyet yapiyorsunki güçten düştün. Diyet kalorisi daha düşük, ama besleyici şeyler yemek demek. Diyet yaparken hatta daha enerjik olman gerekirdi. Nasıl bir diyet yaptın, sağlığınla oynama. Demek ki diyetinde yanlış giden birşeyler var.Öhööm daha bu 1. Bebekdaha dur sen dur 2.den sonra görüşelim
Şaka bi yana canım ben diyetten dolayı gücsüz düştüm
Bnmde icimden erkek geçiyor ama nuba göre kız diyolar bsy diyemiyorumBildiğimden değil içimden geçeni söylüyorum erkek gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?