2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay bugün hava kapalı oğluşcum uyusana güzelce yok 5 de kalktı normalde karnını doyurur geri yatardı 7 ye kadar. Uyumak istiyor bir de beşiğini salladım baktım olmadı ayağıma aldım o da olmadı. En son saat 7 di bıraktım wc ye gittim. Eşim bey uyanmış oldu nasıl zoruna gidiyor beyfendinin niye bıraktın gittin beni de uyandırdı diye eee 2 kızı büyütürken 1 yıl ayrı yattık beyfendi oturma odasında uyudu. Bunda yok öyle bir şansı ya zor geliyor. Biraz da sen salla dedim. Döndüm arkamı yattım. Yarım saatte uyudu yatağına yatırdım eşim kaçtı salonda uyumaya uyanık biliyor ki kalkar birazdan yarım saat ancak uyudu kalktı pür neşe.şimdi tekrar uyuyacak inşallah kahvaltısını yaptırırdım gözü kapalı ağlıyarak uyumaya çalışıyor.

Yerim onun yabancilamasini yaa aferin bilsin anasını kolay gelsin canim

Eki Görüntüle 2701116
Mrb kızlar tahminde bulunur musunuz cinsiyet için
Sağlıkla kavusun inşallah bence erkek canim soyle bisey duymustum kese yuvarlaksa kiz uzun damla seklindeyse erkek bilmem ne kadar dogru ona gore dedim ben de bildigimden degil ogrenince buraya da yaz olur mu sallayanlar olarak merak ederiz

Alıntılayıp alıntılayıp bir türlü yazamıyorum Jadesi senden beter oldum geriden gelmede
Ek gıdada sona kaldığımı hissediyorum Henüz yeme-icme kısmına geçememiş olsak da ilk dişimiz çıktı. İki üç gündür çok huzursuzdu sonunda bugün göründü dişi
Ohh adaşımızın dişi çıkmış darısı başımıza ağzını açarak geziyor bizim kızçe
Kızlaar benim oğlanın dişi çıktı bugün çıkmış yani haberimiz yok zaten huysuz ve uyumayan bir bebek olduğu için ekstra bişi yapamadı oh canıma değsin
Hayırlı olsun darısı diğerlerine
Oh maşallah paşaya ne güzel şeyler öğrenmiş
Bence de göster hemen ne ola ki böyle

Haftaya öğreneceğim canım

Günaydın canlar
Ayy dün gece çok korkunç rüyalar gördüm çok korktum Allah hayra çıkarsın
Bügün kızımın kurbanı var keseceğiz ve ben çok heyecanlıyım
Hayrolsun canım ruyan kurbaninizi da Allah kabul etsin ne güzel

N Nehir8077 ya yazsana neler veriyorsun ben ilk bebem gibi titizleniyorum biraz rahatlat beni de☺
İlk bebekte bende öyleydim, hicbir seyde vermem gerekenin dışına çıkmadım. Ama ne oldu şimdi, evet yemeğini yiyor ama, abur cuburuda yiyor. Mesela hazir yogurt olmadiginda, hazir yogurt veriyorum. Yaptığım yogurdu sevmedi zaten, bunu doktorada söyledim, dedim mayalıyorum zorla veriyorum, haziri cok güzel yiyor diye. Ben veriyorum dedim. Oda bak sen bulursun doğru yolu. Seni yanlış yönlendirmek istemem ama, soyle birsey var dedi. Anneler çok titizleniyor, çocuğu 2 yaşına kadar sağlıklı büyüteceğim diye, hem kendilerine hem bebeklerini strese sokuyor lar, eğer çocuğuna hiçbir zaman hazır gıda vermeyeceğim, yaşam şekli haline getireceğim diyorsan, dışına çıkma derim dedi. Ama çocuğun büyüdükten sonra,hamburgerini de yiyecek abur cuburu da yiyecek diyorsan, ne kendini ne bebeği üzme dedi. Orta yolu bul bebeğini besle dedi. Ben de öyle yaptım. Sağlıklı şeyler de verdim olmayan şeyler de verdim. Ama umut'tan daha güzel yiyor. Meseka sen geçen gün zeytine başlayacağım dedin. Ben zeytine 5 aylıkken başladım.İlk günlerde çekirdeğini çıkartıp dörde böldüm. Şimdi sadece çekirdeğini alıyorum yeterli. Mesela bir yaştan önce yumurta beyazı yasak, alerji olma ihtimaline karşı. Benim kız da hiçbir şey yapmadı beyazı ile birlikte yiyor.kızıma verdiğim zararlı yiyecekler aklıma gelenleri söyleyeyim. Urfa, poğaça börek, Bizim yemeklerimiz. Salata suyuna ekmek banmak. Makarna pilav. Bu saydıklarım zararlı olanlar, da aklıma geldikçe yazarım ama hep de bu şekilde beslemiyorum ha bunları da veriyorum.

Lepistesb ortalarda görünmüyorsun hiç.? Bebiş nasil uyku sorununu ve yemek sorununu çözdün mü.?
Cok şükür daha iyiyiz .masallah Oglus uslanmış duzelmisken kucuk bir tatil yaptik cok iyi geldi bize gezmek eglenmek birde tatli bir yegenim oldu ilk bebek olunca bizler destek olduk kardesime
Ya birsey diyecegim buraya gelip mutluculuk bilgecilik oynayip kendini övüp sonra mutevazi ayagina yatip ah ben pek iyi anne degilim yasliyim diyip sizden aaaa olur mu öyle sey sen cok iyi annesin(çünkü kendini öyle gosterdi) denmesini beklemesine nasil düşüyorsunuz kızlar :)) ama icinin pisligini dışına vurdugunda sevgi ve bahargil hasta diye simdi bunun yaptigi terbiyesizligi konusmak olmaz demiştir kızlar dedim . Gel gör ki sanki o terbiyesizligi yapmamis gibi boyle onunla gayet normal konusmaniza da şaşırdım. Ben her kime yanlis yapilsa hep yanlisin karşısında durmusumdur. Zamaninda bir arkadas o kisiye hatta bir yazi yazmıştı . Ben onu savunmustum . Özelden bana ah sen ne iyisin seni tanimadan sana sevgi duyuyorum diye övgüler yagdirmisti . Tabi o zamanlar sinik karakterdi . Bakti o rant saglamadi . Ses getirmek icin bilge davranayim dedi . numarasini kendi yazip attigi tek bir yemek resmi attigi bir videoyu silip sonra cevap bile vermedi gördüğü halde.hic sesimi cikarmadim . Cocuklarla ugrasiyordur dedim baktim ki kk da gayet sohbet ediyor yani musait. Sildim numarasini . Gunler sonra beni engelledin mi yaziyor. Ben kendisi gibi cevapsiz birakmiyim dedim evet gördüğün halde cevap yazmadin dedim . Yalanlarla show yapacak ya geldi buraya pisligini akıttı. Ordan yalanlarla show yapamayacak ya yazmiyor:) sanane benim cocugumun resmini paylasip paylasmamamdan. Once blender yap dedi. Sonra catal dedi. Yok ağzının kenarina elinle koy dedi.kafam karisinca videosunu atarsan sen nasil hazirladin bilirim dedim. Ha hic cocugunu resmini atmamis olsa asla beklemem bile. Atinca o konuda rahat olunca soyledim. Ama deseki paylasmak istemiyorum . Bende o fikirde bir insan olarak yuzdeyuz saygi duyardim. burasi sanal. siteden cıktı mi kimse kimsenin hayatinda yok ama umarim gercek hayatta yalanlar yanlislarla gercekleri carpitip yetmiyor gibi gelip icinin pisligini diline vuran bir terbiyesizlikle karsilasmaz cevrenizde tepkisiz kaldigi yetmiyor gibi o kisiyi gayet kabul etmez umarim .
Bide diger grup konusunda da cidden ben cok saflik yaptim . Kimsenin giyabinda kötü birsey asla yazmadigim halde gelip hakkimizda kotu seyler söyleniyor diye kastettiklerinde hep kendimi savundum . Baktilar savunuyorum suclamalar basladi sanki ben silikon gogus ucunu nasil kullanacam diye acil numarami yazinca sanki konusma heveslisiyimde numarami yazdim gibi gosterdiler . Halbuki diyenler bile sustu . Umursamadi bile . Dogru yaptilar . Her neyse konusmalari görünce yazmak istedim . Herkes simdiye kadar hep yazdi. Ben hep konu tartismaya döndüğünde gördüğüm icin kendimi ifade edemeden banlandim:) gercekler manupile edildi arkadaslar lepi hakkinda olumsuz algi olusturmak icin . Ama ben her yerde dogruyum her yerde dogrunun yanindayim . Banlanirsam hoşçakalın.

N Nehir8077 ya yazsana neler veriyorsun ben ilk bebem gibi titizleniyorum biraz rahatlat beni de☺
Sana örnek dun neler yedirdim soyle siraliyayim
Sabah emdi 1 saat sonra
3 çesit peynirle 1 yumurtayi tereyağı nda kirdim
Yaninda ceyrek pogaca
2 zeytin ıhlamurla 2 kasikta pekmez kahvalti bitince. 1 saat sonra emdi uyudu
Öğlen ıspanak kavurması icinde havuçta vardı.yarim kase yogurt yedi.
Ara öğünde ceyrek elma ceyrek armut ceyrek muz. Ezmeden elinde yedi.
Aksam 1 köfte bi kavonoz sebze corbasi.
Yatarken irmik kavuruyorum ceviz badem kaju ile birlikte.

Yerim onun yabancilamasini yaa aferin bilsin anasını kolay gelsin canim
Ya o kadar bilmese mi anasını dün görümcem ler geldi gitti kucağına nasıl ağlıyor bana doğru uzanıp kendini atıyor onuda öğrendi ben 1 2 saat satsam birine resmen mutfağa gidip salata yaptım beni görmesin diye gölge gibi kapıdan geçeyim sesimi duysun başlıyor geri ağlamaya

Benden beter olmak mı yapma ama emeğim var bu konuda kimse beni geçemez üşengeçliğim her yerde

Günaydın canlar
Ayy dün gece çok korkunç rüyalar gördüm çok korktum Allah hayra çıkarsın
Bügün kızımın kurbanı var keseceğiz ve ben çok heyecanlıyım
Hayır olsun gündüz niyetine kazadan beladan korusun Rabbim benimde seneye yaza memlekette niyetim var bakalım taşınma işinden elim değerse yada bağış şeklinde yaparım bakalım ayaklarına taş değmesin kuzuların

COk mutsuzsun kendini mutlu edecek şeyler bul.

İçinden geçene güven ben kız hissettim hep kızım oldu öğrenince unutmazsan bize de yaz sağlıkla kucağına al
Bnmde 1 tane kızım var kız hissederdim hep rüyalarıma bile girerdi bundada erkek hissediyorum rüyamda doktor pipisini bile gösteriyordu

COk mutsuzsun kendini mutlu edecek şeyler bul.
Iste o mutsuz kisi sensin . Bir yerde yazmizsin mutluculuk oynayip deger görmeye calisiyorsun. Herkes kadar mutluyum herkes kadar da zaman zaman mutsuz insan dogasi kadar . Hele oglumda uysallasti ya cok şükür degme keyfime her neyse muhattabim degilsin artik . Son ikili yazisma olsun zehrini icine akit artik . Tabi terbiyesizlesme yoluna gidersin sen simdi yakışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…