2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Amin kuzum inş Allah kesmek isteyen niyetle adak adayan herkese nasip etsin

Kendi yalanına kendinde inaniyorsun ya. Tebrikler alkışlıyorum seni. Bana ne senin uysal ulaşan oğlundan.bebeği öyle yapan zaten sensin anne anne olacak ya zaten bebeğe düzgün bakabilirsin. Nasil yetiştirirsen bebek öyle olur. Bebek annenin mutsuzluğuna o sekil.Bebek annenin mutluluğunu alir.

Ahahahahh yaa ne cadiiii benim haydo da aynı ablasına satıp on dakka iş yapayim diyorum gizli gizli geçiyorum odanın kapısından

Bahar seni taktir ettiğim birkaç nokta vardı fakat bu tarz konuşmaları yanlış buluyorum öyle bir şey yok senin de çocuğun huysuzlandoğı zamanlar var bu da senin suçun mı bence bir anne olarak kimse kimseye bu tarz konuşmamalı sen anlattın lepi de anlatsın herkes kendini burada ifade etti bence herkes haddini bilip konuşmalı herkes anne herkesin doğrusu da olabilir yanlışı da bence saygı çerçevesini aşmamak lazım kimse kimseye sen böyle Annesin çoluğun o yüzden böyle dememeli Allah korusun başına gelir

Bende dahil bir çok kişi her şeye rağmen herkese aynı sıcak davranmaya devam ettik bu tercih bizim(lepicim) bence sende öyle bak olaya sonuçta sanal bir ortam kim doğru kim yanlış bilemeyiz o yüzden konuşanları yadırgamamalısın

Ahahahahh yaa ne cadiiii benim haydo da aynı ablasına satıp on dakka iş yapayim diyorum gizli gizli geçiyorum odanın kapısından
Ayyy yerim ya sorma bziim de dış kapıyı görmeyiversin dışarı için ağlıyor anlatamam katılarak birde benim kızda tanıyor kucağımda gel dediklerinde bana dönüyor

ayyy yine gergin konuşmalar. canı sıkılan buraya mi sarıyor
hem ne demek sanal. siz burda anlattığınız dertlerinizi aldığınız desteği kimden aldınız lütfen ya küçültmeyin burayı
yeter lütfen yeter kimin ne derdi varsa özelden halletsin
kimse de taraf tutmak zorunda değil ben d3gilim b3n misal. bu kimseyi de ilgilendirmez.
ricamdır olumsuz mesajlara kimse cevap yazmasın. yok sayın görmeyin huzur bozulmasin

Canım sanal sonuçta kimin arasında ne konuşmalar geçtiğini biz göremiyoruz doğru mu yanlış mı onu kastettim

Haklısın Ama bilmediğin bir şey var. Ben uzatmadan, beni eleştiren bir insana üstü kapalı eleştiri mi yaptım. Kendisinin anladığını düşünüyorum.Onun çocuğunun huysuzlaşmasından, ben nasıl bir keyif alabilirim de, bana hava atarmış gibi bundan bahsediyor. Bana ne ister mutlu olsun ister mutsuz olsun.belki dümdüz konuştum, yanlış ifade ettim ama ben hala aynı şey savunuyorum. Bir bebeği neye alıştırırsan, ona alışır Ama iyi ama kötü. Kötü bir şey de ısrarcı olup, çocuğun böyle diye yakınmaları doğru bulmuyorum.

Haklısın İnan senin gibi düşünüyorum. Konu sahibi bizzat ben olmama rağmen.

Bana grup mu kursak derken de bir şeylerin aciliyeti vardı herhalde. Umrumda değilsin ama Bahar sonuna kadar haklı. Kendini melek göstermeye uğraşma. Kimsenin umrunda olmayınca zoruna gitti yazıyorsun tabii. Burada çok gerçek ve güzel insanlar vardı, hâlâ bazısı öyle benim için. Diğerleri zaten canım. Ama sen kimse için öyle olmadın çünkü herkesi dibe çekmeye çalıştın. Tek zor bebek seninki mi sanıyorsun? Beş gün hastanede yattık hareketli bi bebeği yatakta tuttum beş gün. Her yeri delik deşik oldu. Hemşire doktor görünce gulen çocuk ağlıyor artık. Ufacık bedeninde böbrek taşı var. Uykularimiz berbat. Oku da bunları sevin bak seninki ne güzel uysallasmis. Derdin bebe yarıştırmak herhalde.

Geçmiş olsun allah şifa versin

Deli dürtmezse istemiyorum ama hayırlısı tabi ne diyeti diyete mi başladın veriyor muyuz kiloları ben çakılı kaldım yerimde götüm ne spor ne diyet yiyor

Kız yok alerji dolayısıyla çoğu proteini tuketemiyorum..kalsiyum destegi aliyorum ilac olarak ama proteinin ilac formu yok gerci biraz diyet açmıştım ama simdi bisey dokunmasın diye aşi var diye yine sıkı diyet yapiyorum..alerjisinin gecmesi lazim.hassas bağırsak demek toksini dısari atamaması demek.

Alerjik diyeti bu..kızım için..oglumda da yapmıştım.saglimi bozuyor evet ama ona iyi geliyor..kilo da verdirmiyor..aksine aliyorum proteinlerden ve bazi sebze meyveden uzak...

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir. Allah önce bebekleri korusun.

Reactions: Kuf
Geçmiş olsun allah şifa versin
Teşekkürler, amin.
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir. Allah önce bebekleri korusun.
Amin canım inşallah. Keşke ondan alıp bana verse.
K Kuf blup... gecmis olsun simdi nasilsiniz..kiyamam yaa..çook üzüldüm
Teşekkür ederim. Sancısı olunca çok ağlıyor, doktor hemşire korkusu oluştu maalesef ama bugünümüze şükür ne dertler var. Su içirmeye çalışıyorum düşürsün diye.

Iyi de nasil olustu.susuzluktan desem daha 6 ayi yeni bitti. 6 aya kadar su ihtiyacı olusmazmıs ya güya..vücudu mu uretiyor? Ya da çok mu üşüdü? Hay Allah bi tuhaf oldum ya..Allahim tezde sifa versin

Arkadaslar grubun huzuru bozulmasin lutfen daha önce birşeyler yasamissiniz birbirinize alınmışsınız küsmüşsünüz tartismissiniz kotu laf etmissiniz ( en cok rahatsiz oldugum buydu ) lutfen kapansin herkes yazsin konusalim destek olalim dertleselim ama sen soylesin senin bebginde boyle vs hos degil gercekten benim bebgimde huysuz mesela belki benden kaynaklida olabilir cok stres yaptigim zamanlar oluyor bazen bakiyorum cocugun gercekten sıkıntısı var anliyorum kotu niyet yok olmazda eminim sibirden kizginliktan yaziyorsunuz ama daha oncede sinirden yazilan hos olmayan seyler vardi. Kapatalim gitsin ne gerek var. Birde araya zaman girip boyle gelip yazmalarda hos degil. Bence boyle yazilan seyler olursa cevapta verilmesin kapatilip gitsin konular bosuna huzursuz olmayalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…