- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Amin kuzum inş Allah kesmek isteyen niyetle adak adayan herkese nasip etsinHayır olsun gündüz niyetinekazadan beladan korusun Rabbim benimde seneye yaza memlekette niyetim var bakalım taşınma işinden elim değerse yada bağış şeklinde yaparım bakalım ayaklarına taş değmesin kuzuların
Kendi yalanına kendinde inaniyorsun ya. Tebrikler alkışlıyorum seni. Bana ne senin uysal ulaşan oğlundan.bebeği öyle yapan zaten sensin anne anne olacak ya zaten bebeğe düzgün bakabilirsin. Nasil yetiştirirsen bebek öyle olur. Bebek annenin mutsuzluğuna o sekil.Bebek annenin mutluluğunu alir.Iste o mutsuz kisi sensin . Bir yerde yazmizsin mutluculuk oynayip deger görmeye calisiyorsun. Herkes kadar mutluyum herkes kadar da zaman zaman mutsuz insan dogasi kadar . Hele oglumda uysallasti ya cok şükür degme keyfimeher neyse muhattabim degilsin artik . Son ikili yazisma olsun zehrini icine akit artik . Tabi terbiyesizlesme yoluna gidersin sen simdi yakışır.
AhahahahhYa o kadar bilmese mi anasınıdün görümcem ler geldi gitti kucağına nasıl ağlıyor bana doğru uzanıp kendini atıyor onuda öğrendi ben 1 2 saat satsam birine resmen mutfağa gidip salata yaptım beni görmesin diye gölge gibi kapıdan geçeyim sesimi duysun başlıyor geri ağlamaya
Bahar seni taktir ettiğim birkaç nokta vardı fakat bu tarz konuşmaları yanlış buluyorum öyle bir şey yok senin de çocuğun huysuzlandoğı zamanlar var bu da senin suçun mı bence bir anne olarak kimse kimseye bu tarz konuşmamalı sen anlattın lepi de anlatsın herkes kendini burada ifade etti bence herkes haddini bilip konuşmalı herkes anne herkesin doğrusu da olabilir yanlışı da bence saygı çerçevesini aşmamak lazım kimse kimseye sen böyle Annesin çoluğun o yüzden böyle dememeli Allah korusun başına gelirKendi yalanına kendinde inaniyorsun ya. Tebrikler alkışlıyorum seni. Bana ne senin uysal ulaşan oğlundan.bebeği öyle yapan zaten sensin anne anne olacak ya zaten bebeğe düzgün bakabilirsin. Nasil yetiştirirsen bebek öyle olur. Bebek annenin mutsuzluğuna o sekil.Bebek annenin mutluluğunu alir.
Ayyy yerim ya sorma bziim de dış kapıyı görmeyiversin dışarı için ağlıyor anlatamam katılarak birde benim kızda tanıyor kucağımda gel dediklerinde bana dönüyorAhahahahhyaa ne cadiiii benim haydo da aynı ablasına satıp on dakka iş yapayim diyorum gizli gizli geçiyorum odanın kapısından
Canım sanal sonuçta kimin arasında ne konuşmalar geçtiğini biz göremiyoruz doğru mu yanlış mı onu kastettimayyy yine gergin konuşmalar. canı sıkılan buraya mi sarıyor
hem ne demek sanal. siz burda anlattığınız dertlerinizi aldığınız desteği kimden aldınız lütfen ya küçültmeyin burayı
yeter lütfen yeter kimin ne derdi varsa özelden halletsin
kimse de taraf tutmak zorunda değil ben d3gilim b3n misal. bu kimseyi de ilgilendirmez.
ricamdır olumsuz mesajlara kimse cevap yazmasın. yok sayın görmeyin huzur bozulmasin
Haklısın Ama bilmediğin bir şey var. Ben uzatmadan, beni eleştiren bir insana üstü kapalı eleştiri mi yaptım. Kendisinin anladığını düşünüyorum.Onun çocuğunun huysuzlaşmasından, ben nasıl bir keyif alabilirim de, bana hava atarmış gibi bundan bahsediyor. Bana ne ister mutlu olsun ister mutsuz olsun.belki dümdüz konuştum, yanlış ifade ettim ama ben hala aynı şey savunuyorum. Bir bebeği neye alıştırırsan, ona alışır Ama iyi ama kötü. Kötü bir şey de ısrarcı olup, çocuğun böyle diye yakınmaları doğru bulmuyorum.Bahar seni taktir ettiğim birkaç nokta vardı fakat bu tarz konuşmaları yanlış buluyorum öyle bir şey yok senin de çocuğun huysuzlandoğı zamanlar var bu da senin suçun mı bence bir anne olarak kimse kimseye bu tarz konuşmamalı sen anlattın lepi de anlatsın herkes kendini burada ifade etti bence herkes haddini bilip konuşmalı herkes anne herkesin doğrusu da olabilir yanlışı da bence saygı çerçevesini aşmamak lazım kimse kimseye sen böyle Annesin çoluğun o yüzden böyle dememeli Allah korusun başına gelir
Bende dahil bir çok kişi her şeye rağmen herkese aynı sıcak davranmaya devam ettik bu tercih bizim(lepicim) bence sende öyle bak olaya sonuçta sanal bir ortam kim doğru kim yanlış bilemeyiz o yüzden konuşanları yadırgamamalısın
Haklısın İnan senin gibi düşünüyorum. Konu sahibi bizzat ben olmama rağmen.ayyy yine gergin konuşmalar. canı sıkılan buraya mi sarıyor
hem ne demek sanal. siz burda anlattığınız dertlerinizi aldığınız desteği kimden aldınız lütfen ya küçültmeyin burayı
yeter lütfen yeter kimin ne derdi varsa özelden halletsin
kimse de taraf tutmak zorunda değil ben d3gilim b3n misal. bu kimseyi de ilgilendirmez.
ricamdır olumsuz mesajlara kimse cevap yazmasın. yok sayın görmeyin huzur bozulmasin
Bana grup mu kursak derken de bir şeylerin aciliyeti vardı herhalde. Umrumda değilsin ama Bahar sonuna kadar haklı. Kendini melek göstermeye uğraşma. Kimsenin umrunda olmayınca zoruna gitti yazıyorsun tabii. Burada çok gerçek ve güzel insanlar vardı, hâlâ bazısı öyle benim için. Diğerleri zaten canım. Ama sen kimse için öyle olmadın çünkü herkesi dibe çekmeye çalıştın. Tek zor bebek seninki mi sanıyorsun? Beş gün hastanede yattık hareketli bi bebeği yatakta tuttum beş gün. Her yeri delik deşik oldu. Hemşire doktor görünce gulen çocuk ağlıyor artık. Ufacık bedeninde böbrek taşı var. Uykularimiz berbat. Oku da bunları sevin bak seninki ne güzel uysallasmis. Derdin bebe yarıştırmak herhalde.Cok şükür daha iyiyiz .masallah Oglus uslanmış duzelmisken kucuk bir tatil yaptik cok iyi geldi bize gezmek eglenmek birde tatli bir yegenim oldu ilk bebek olunca bizler destek olduk kardesime
Ya birsey diyecegim buraya gelip mutluculuk bilgecilik oynayip kendini övüp sonra mutevazi ayagina yatip ah ben pek iyi anne degilim yasliyim diyip sizden aaaa olur mu öyle sey sen cok iyi annesin(çünkü kendini öyle gosterdi) denmesini beklemesine nasil düşüyorsunuz kızlar :)) ama icinin pisligini dışına vurdugunda sevgi ve bahargil hasta diye simdi bunun yaptigi terbiyesizligi konusmak olmaz demiştir kızlar dedim . Gel gör ki sanki o terbiyesizligi yapmamis gibi boyle onunla gayet normal konusmaniza da şaşırdım. Ben her kime yanlis yapilsa hep yanlisin karşısında durmusumdur. Zamaninda bir arkadas o kisiye hatta bir yazi yazmıştı . Ben onu savunmustum . Özelden bana ah sen ne iyisin seni tanimadan sana sevgi duyuyorum diye övgüler yagdirmisti . Tabi o zamanlar sinik karakterdi . Bakti o rant saglamadi . Ses getirmek icin bilge davranayim dedi . numarasini kendi yazip attigi tek bir yemek resmi attigi bir videoyu silip sonra cevap bile vermedi gördüğü halde.hic sesimi cikarmadim . Cocuklarla ugrasiyordur dedim baktim ki kk da gayet sohbet ediyor yani musait. Sildim numarasini . Gunler sonra beni engelledin mi yaziyor. Ben kendisi gibi cevapsiz birakmiyim dedim evet gördüğün halde cevap yazmadin dedim . Yalanlarla show yapacak ya geldi buraya pisligini akıttı. Ordan yalanlarla show yapamayacak ya yazmiyor:) sanane benim cocugumun resmini paylasip paylasmamamdan. Once blender yap dedi. Sonra catal dedi. Yok ağzının kenarina elinle koy dedi.kafam karisinca videosunu atarsan sen nasil hazirladin bilirim dedim. Ha hic cocugunu resmini atmamis olsa asla beklemem bile. Atinca o konuda rahat olunca soyledim. Ama deseki paylasmak istemiyorum . Bende o fikirde bir insan olarak yuzdeyuz saygi duyardim. burasi sanal. siteden cıktı mi kimse kimsenin hayatinda yok ama umarim gercek hayatta yalanlar yanlislarla gercekleri carpitip yetmiyor gibi gelip icinin pisligini diline vuran bir terbiyesizlikle karsilasmaz cevrenizde tepkisiz kaldigi yetmiyor gibi o kisiyi gayet kabul etmez umarim .
Bide diger grup konusunda da cidden ben cok saflik yaptim . Kimsenin giyabinda kötü birsey asla yazmadigim halde gelip hakkimizda kotu seyler söyleniyor diye kastettiklerinde hep kendimi savundum . Baktilar savunuyorum suclamalar basladi sanki ben silikon gogus ucunu nasil kullanacam diye acil numarami yazinca sanki konusma heveslisiyimde numarami yazdim gibi gosterdiler . Halbuki diyenler bile sustu . Umursamadi bile . Dogru yaptilar . Her neyse konusmalari görünce yazmak istedim . Herkes simdiye kadar hep yazdi. Ben hep konu tartismaya döndüğünde gördüğüm icin kendimi ifade edemeden banlandim:) gercekler manupile edildi arkadaslar lepi hakkinda olumsuz algi olusturmak icin . Ama ben her yerde dogruyum her yerde dogrunun yanindayim . Banlanirsam hoşçakalın.
Geçmiş olsun allah şifa versinBana grup mu kursak derken de bir şeylerin aciliyeti vardı herhalde. Umrumda değilsin ama Bahar sonuna kadar haklı. Kendini melek göstermeye uğraşma. Kimsenin umrunda olmayınca zoruna gitti yazıyorsun tabii. Burada çok gerçek ve güzel insanlar vardı, hâlâ bazısı öyle benim için. Diğerleri zaten canım. Ama sen kimse için öyle olmadın çünkü herkesi dibe çekmeye çalıştın. Tek zor bebek seninki mi sanıyorsun? Beş gün hastanede yattık hareketli bi bebeği yatakta tuttum beş gün. Her yeri delik deşik oldu. Hemşire doktor görünce gulen çocuk ağlıyor artık. Ufacık bedeninde böbrek taşı var. Uykularimiz berbat. Oku da bunları sevin bak seninki ne güzel uysallasmis. Derdin bebe yarıştırmak herhalde.
Deli dürtmezse istemiyorum ama hayırlısı tabine diyeti diyete mi başladın veriyor muyuz kiloları ben çakılı kaldım yerimde götüm ne spor ne diyet yiyor
Canım benim diyet yapmak, vücudumuzun ihtiyacı olanı almamak degilki. Nasıl bir diyet yapiyorsunki güçten düştün. Diyet kalorisi daha düşük, ama besleyici şeyler yemek demek. Diyet yaparken hatta daha enerjik olman gerekirdi. Nasıl bir diyet yaptın, sağlığınla oynama. Demek ki diyetinde yanlış giden birşeyler var.
CanımsınKalppare nin kız alerjik olduğundan bi sürü yiyeceği yiyemiyor zayıflama diyeti değil keşke öyle olsa.
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir. Allah önce bebekleri korusun.Bana grup mu kursak derken de bir şeylerin aciliyeti vardı herhalde. Umrumda değilsin ama Bahar sonuna kadar haklı. Kendini melek göstermeye uğraşma. Kimsenin umrunda olmayınca zoruna gitti yazıyorsun tabii. Burada çok gerçek ve güzel insanlar vardı, hâlâ bazısı öyle benim için. Diğerleri zaten canım. Ama sen kimse için öyle olmadın çünkü herkesi dibe çekmeye çalıştın. Tek zor bebek seninki mi sanıyorsun? Beş gün hastanede yattık hareketli bi bebeği yatakta tuttum beş gün. Her yeri delik deşik oldu. Hemşire doktor görünce gulen çocuk ağlıyor artık. Ufacık bedeninde böbrek taşı var. Uykularimiz berbat. Oku da bunları sevin bak seninki ne güzel uysallasmis. Derdin bebe yarıştırmak herhalde.
Kusurumu bakma ben o kısmı kaçırmısim. Allah yardım etsin tamamen yanlış anlamışımAlerjik diyeti bu..kızım için..oglumda da yapmıştım.saglimi bozuyor evet ama ona iyi geliyor..kilo da verdirmiyor..aksine aliyorumproteinlerden ve bazi sebze meyveden uzak...
Teşekkürler, amin.Geçmiş olsun allah şifa versin
Amin canım inşallah. Keşke ondan alıp bana verse.Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir. Allah önce bebekleri korusun.
Teşekkür ederim. Sancısı olunca çok ağlıyor, doktor hemşire korkusu oluştu maalesef ama bugünümüze şükür ne dertler var. Su içirmeye çalışıyorum düşürsün diye.
Teşekkürler, amin.
Amin canım inşallah. Keşke ondan alıp bana verse.
Teşekkür ederim. Sancısı olunca çok ağlıyor, doktor hemşire korkusu oluştu maalesef ama bugünümüze şükür ne dertler var. Su içirmeye çalışıyorum düşürsün diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?