Bende veriyorum hazır yoğurtİlk bebekte bende öyleydim, hicbir seyde vermem gerekenin dışına çıkmadım. Ama ne oldu şimdi, evet yemeğini yiyor ama, abur cuburuda yiyor. Mesela hazir yogurt olmadiginda, hazir yogurt veriyorum. Yaptığım yogurdu sevmedi zaten, bunu doktorada söyledim, dedim mayalıyorum zorla veriyorum, haziri cok güzel yiyor diye. Ben veriyorum dedim. Oda bak sen bulursun doğru yolu. Seni yanlış yönlendirmek istemem ama, soyle birsey var dedi. Anneler çok titizleniyor, çocuğu 2 yaşına kadar sağlıklı büyüteceğim diye, hem kendilerine hem bebeklerini strese sokuyor lar, eğer çocuğuna hiçbir zaman hazır gıda vermeyeceğim, yaşam şekli haline getireceğim diyorsan, dışına çıkma derim dedi. Ama çocuğun büyüdükten sonra,hamburgerini de yiyecek abur cuburu da yiyecek diyorsan, ne kendini ne bebeği üzme dedi. Orta yolu bul bebeğini besle dedi. Ben de öyle yaptım. Sağlıklı şeyler de verdim olmayan şeyler de verdim. Ama umut'tan daha güzel yiyor. Meseka sen geçen gün zeytine başlayacağım dedin. Ben zeytine 5 aylıkken başladım.İlk günlerde çekirdeğini çıkartıp dörde böldüm. Şimdi sadece çekirdeğini alıyorum yeterli. Mesela bir yaştan önce yumurta beyazı yasak, alerji olma ihtimaline karşı. Benim kız da hiçbir şey yapmadı beyazı ile birlikte yiyor.kızıma verdiğim zararlı yiyecekler aklıma gelenleri söyleyeyim. Urfa, poğaça börek, Bizim yemeklerimiz. Salata suyuna ekmek banmak. Makarna pilav. Bu saydıklarım zararlı olanlar, da aklıma geldikçe yazarım ama hep de bu şekilde beslemiyorum ha bunları da veriyorum.
Genetik. Babası daha geçen ameliyat oldu. Üşümesi zor burası çok sıcak.Iyi de nasil olustu.susuzluktan desem daha 6 ayi yeni bitti. 6 aya kadar su ihtiyacı olusmazmıs ya güya..vücudu mu uretiyor? Ya da çok mu üşüdü? Hay Allah bi tuhaf oldum ya..Allahim tezde sifa versin
Teşekkür ederim amin
Kesinlikle haklısın. Ben çok takılmıyorum Allah ne verdiyse bodoslama daldım, cocuk buyutuyorum. Annem bende iken sütü çok azmış, köye ailesinin yanına gitmiş. Öyle mamaydı pirinç unuydu, nerede der. Hiç bir sey yoktu. Soframizda ne varsa verdim, yeterki doysun uyusun diye anlatıyordu. Üstelik çokta küçükmüsüm. Ama bebek belirliyor, neyi yiyip yemeyecegini, sevdigi sekilde ilerliyorum. Mesela tarhanayi sifali diyorlar, malesef ağzını sürmüyor,ne yapayım bende vermiyorum. Babasi kılıklı proteinci çıktı.Bende veriyorum hazır yoğurtya ben yenidönem annelik takıntılarım bu denli olmasına karşıyım kendi adıma desteklemeyen olabilir biz hepimiz normal yemeklerle büyüdük şükür bişeyimiz yok neye alıştırırsan öyle gidiyor benim 3 tane görümcem sağlıklı gıda takıntısı olan insanlar bütün bebekler alerjik yani çokta şeyyapmamak lazım
Çok geçmiş olsun blup Rabbim kimseyi evladıyla onun sağlığıyla sınamasın inş. Yavrucuğada tez zamanda şifasını versin daha çok küçük kıyamam ya eşim taş düşürmüştür oradan biliyorum nasıl bişey olduğunu koca adam hüngür hüngür ağlıyordu o minicik beden nasıl dayansın içim Bi hoş oldu acil şifalar ve kolaylıklar diliyorum dualarımda olucaksınızTeşekkürler, amin.
Amin canım inşallah. Keşke ondan alıp bana verse.
Teşekkür ederim. Sancısı olunca çok ağlıyor, doktor hemşire korkusu oluştu maalesef ama bugünümüze şükür ne dertler var. Su içirmeye çalışıyorum düşürsün diye.
Allah acil şifa versin.hemen düşürsün insAllahGenetik. Babası daha geçen ameliyat oldu. Üşümesi zor burası çok sıcak.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim amin
Bak aranızda ne yaşandı kendi dünyanızda neler gördünüz kim suçlu kim haklı bunları biz bilemeyiz ama gönül rahatlığı ile şunu söyleyebilirim ben kendim ve grup adına (gruptakilerinde aynı görüşte olduğuna çok eminin çünkü) biz artık huzursuz ortam istemiyoruz dedikçe temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp bir şeyleri buraya tekrar gündeme getiriyorsunuz. Ne güzel tatilini yapmışsın bebeğin artık düzelmeye başlamış konu geçmiş gitmiş kapanmış baksana rahatına. Her kavganın her gürültünün bi tarafındasın hep mağdursun. Neden burda başka kimse kavgalarda bi tarafta değil diye düşünüyor insan. Birde yetmezmiş gibi bize hesap sorma hakkı buluyorsun kendinde baharla neden konuşuyoruz yok efendim nasıl devam edebiliyoruz seni savunmuyoruz diye. Bize nee kendi içinizde yaşadıklarınızdan??? Sessiz kalıp karışmam bir şeylere ama yeter yani! Kavga çıkaracak olan kimse yazmasın buraya kendi içinizde özelde kavga edin çekmek zorunda değiliz çünküCok şükür daha iyiyiz .masallah Oglus uslanmış duzelmisken kucuk bir tatil yaptik cok iyi geldi bize gezmek eglenmek birde tatli bir yegenim oldu ilk bebek olunca bizler destek olduk kardesime
Ya birsey diyecegim buraya gelip mutluculuk bilgecilik oynayip kendini övüp sonra mutevazi ayagina yatip ah ben pek iyi anne degilim yasliyim diyip sizden aaaa olur mu öyle sey sen cok iyi annesin(çünkü kendini öyle gosterdi) denmesini beklemesine nasil düşüyorsunuz kızlar :)) ama icinin pisligini dışına vurdugunda sevgi ve bahargil hasta diye simdi bunun yaptigi terbiyesizligi konusmak olmaz demiştir kızlar dedim . Gel gör ki sanki o terbiyesizligi yapmamis gibi boyle onunla gayet normal konusmaniza da şaşırdım. Ben her kime yanlis yapilsa hep yanlisin karşısında durmusumdur. Zamaninda bir arkadas o kisiye hatta bir yazi yazmıştı . Ben onu savunmustum . Özelden bana ah sen ne iyisin seni tanimadan sana sevgi duyuyorum diye övgüler yagdirmisti . Tabi o zamanlar sinik karakterdi . Bakti o rant saglamadi . Ses getirmek icin bilge davranayim dedi . numarasini kendi yazip attigi tek bir yemek resmi attigi bir videoyu silip sonra cevap bile vermedi gördüğü halde.hic sesimi cikarmadim . Cocuklarla ugrasiyordur dedim baktim ki kk da gayet sohbet ediyor yani musait. Sildim numarasini . Gunler sonra beni engelledin mi yaziyor. Ben kendisi gibi cevapsiz birakmiyim dedim evet gördüğün halde cevap yazmadin dedim . Yalanlarla show yapacak ya geldi buraya pisligini akıttı. Ordan yalanlarla show yapamayacak ya yazmiyor:) sanane benim cocugumun resmini paylasip paylasmamamdan. Once blender yap dedi. Sonra catal dedi. Yok ağzının kenarina elinle koy dedi.kafam karisinca videosunu atarsan sen nasil hazirladin bilirim dedim. Ha hic cocugunu resmini atmamis olsa asla beklemem bile. Atinca o konuda rahat olunca soyledim. Ama deseki paylasmak istemiyorum . Bende o fikirde bir insan olarak yuzdeyuz saygi duyardim. burasi sanal. siteden cıktı mi kimse kimsenin hayatinda yok ama umarim gercek hayatta yalanlar yanlislarla gercekleri carpitip yetmiyor gibi gelip icinin pisligini diline vuran bir terbiyesizlikle karsilasmaz cevrenizde tepkisiz kaldigi yetmiyor gibi o kisiyi gayet kabul etmez umarim .
Bide diger grup konusunda da cidden ben cok saflik yaptim . Kimsenin giyabinda kötü birsey asla yazmadigim halde gelip hakkimizda kotu seyler söyleniyor diye kastettiklerinde hep kendimi savundum . Baktilar savunuyorum suclamalar basladi sanki ben silikon gogus ucunu nasil kullanacam diye acil numarami yazinca sanki konusma heveslisiyimde numarami yazdim gibi gosterdiler . Halbuki diyenler bile sustu . Umursamadi bile . Dogru yaptilar . Her neyse konusmalari görünce yazmak istedim . Herkes simdiye kadar hep yazdi. Ben hep konu tartismaya döndüğünde gördüğüm icin kendimi ifade edemeden banlandim:) gercekler manupile edildi arkadaslar lepi hakkinda olumsuz algi olusturmak icin . Ama ben her yerde dogruyum her yerde dogrunun yanindayim . Banlanirsam hoşçakalın.
Gölgelerin kadını aslı ve yeşimAhahahahhyaa ne cadiiii benim haydo da aynı ablasına satıp on dakka iş yapayim diyorum gizli gizli geçiyorum odanın kapısından
Pardon kuzum yazmışsondır ama ben aklımda tutamıyorum kim ne yazmıştı diye affetKız yokalerji dolayısıyla çoğu proteini tuketemiyorum..kalsiyum destegi aliyorum ilac olarak ama proteinin ilac formu yok gerci biraz diyet açmıştım ama simdi bisey dokunmasın diye aşi var diye yine sıkı diyet yapiyorum..alerjisinin gecmesi lazim.hassas bağırsak demek toksini dısari atamaması demek.
Bende öyle sevmediği şeyleri vermiyorum şimdilik yeni başladı elbet bişeyr katar veririm yemezse aynı değeri olan başka bişey veririm dert değil çok seçici olmasın bana yeterKesinlikle haklısın. Ben çok takılmıyorum Allah ne verdiyse bodoslama daldım, cocuk buyutuyorum. Annem bende iken sütü çok azmış, köye ailesinin yanına gitmiş. Öyle mamaydı pirinç unuydu, nerede der. Hiç bir sey yoktu. Soframizda ne varsa verdim, yeterki doysun uyusun diye anlatıyordu. Üstelik çokta küçükmüsüm. Ama bebek belirliyor, neyi yiyip yemeyecegini, sevdigi sekilde ilerliyorum. Mesela tarhanayi sifali diyorlar, malesef ağzını sürmüyor,ne yapayım bende vermiyorum. Babasi kılıklı proteinci çıktı.
Pardon kuzum yazmışsondır ama ben aklımda tutamıyorum kim ne yazmıştı diye affetb 12 im mi düşük nedir
Ya büyükler bile zor dayanıyor çok küçük dahaGenetik. Babası daha geçen ameliyat oldu. Üşümesi zor burası çok sıcak.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim amin
Yarina kaldi yine araba bozuldu esim yaptirmaya gitti bugn gelmez de yarn alitim arabayi bakitirz dedi. Zatn ebe de bugn yokms izinliymisAlıntılayıp alıntılayıp bir türlü yazamıyorumJadesi senden beter oldum geriden gelmede
Ohh adaşımızın dişi çıkmış darısı başımıza ağzını açarak geziyor bizim kızçe
Hayırlı olsun darısı diğerlerine
Oh maşallah paşaya ne güzel şeyler öğrenmiş
Bence de göster hemen ne ola ki böyle
Bak canım benim isteklerinle yaptiklarin, bir biri ile örtüşmüyor. Ben gerekli açıklamyı yaptım. Konuyu daha fazla budaklandırmak istemiyorsunuz, ve istemiyorum. Ona göre hareket edelim. Su yaptığın zaten su konuyu kapatmak degil uzatmak adına yapılan bir eylem. Benim ne demek istediğimi anlamasanda olur. Kendisinin anladığını düşünüyorum. Tek bir kelimem ile kötü anne damgası, yapıştır misim gibi davranma lütfen.Neden bu konu hic bitmiyo surekli aciliyor ve uzayip gidiyor surekli. Ben taraf da tutmam kimseyi de atmam burda benm kimseyle derdm yok lepiye ben yazdm gorunmuyorsn diyerek ama ben byle tartisma yapacaginj bilmedm oyle yapmak yerine sadece iste iyiyz vs yazip da devam etseydin keske ban yememis olurdun ama sen aciklama yapmadm diyerek yazdin ama uygun sekilde yapmadn bunu. E N Nehir8077 sende oyle dememeliydn cok yanls bir cumle kurdun sinirinden. Herkes anne burda ve kimse bebeginin huysuz olmasini istemez ve bu annesi ile ilgili brsey asla degil. Burda illaki 1 2 sefer dahi olsa bebeklerimiz hizursuzlandi ve suçu kendimze atamayz yani senin de başına geldi suçlusu sen misin.? Hayr yami bence orda haksz oldun sen. Ve eger byle konular gelince yazmaya devam etmeyin bnce kimse yazmasn o mesajm üstü kapanmali kendinize hakim olun ki can sıkılmasın tekrardan.
Burda hepimiz kötü günümüzü de paylastk birnirimizi yüzyüze görmesek bile ve gayet de hos bor ortamimiz var bozulmasn lütfen
Amin, çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa sürede acısız düşürür ve tekrarlamaz.Çok geçmiş olsun blup Rabbim kimseyi evladıyla onun sağlığıyla sınamasın inş. Yavrucuğada tez zamanda şifasını versin daha çok küçük kıyamam ya eşim taş düşürmüştür oradan biliyorum nasıl bişey olduğunu koca adam hüngür hüngür ağlıyordu o minicik beden nasıl dayansın içim Bi hoş oldu acil şifalar ve kolaylıklar diliyorum dualarımda olucaksınız
Sağ ol kuzum. Sorma aklıma geldikçe deli oluyorum ama elimden bir şey gelmiyor.Ya büyükler bile zor dayanıyor çok küçük dahaRabbim şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?