Hadi ya dikkat etmek lazım o zaman son aylardaBana doktorum öyle demişti canım,son aylarda içtiğimiz fazla su vücutta tutuluyormuş,tuz da ödem yapıyormuş.ama ben geçen hamileliğimde tansiyon problemi falan olmasın diye hiç tuz tüketmiyodum.pimpirikliydim biraz.5 sene sonunda gelen nazlı bi bebekti kızım0 tuz olmasına rağmen bir sürü ödemim vardı sanırım Sudan dı bilemiyorum
Yok tam tersi derler kız anneyi büyütüyor resmen. Genelde erkeklerde kalça büyümüyormuş mesela. Ben kızımda 17 kg aldımMaşallah size diyorum.acaba Kiz bebek taşıyanlar gerçekten az kg mu alıyorlar.benim etrafımda da kız bebegi olanlar hamilelikte az kg aldilar
keşke teklif etseymiş ama yardım edeniniz var diye düşünüyordur. belki eşi ben çocuğa bakmam vs diyordur. siz yine de içinizi karartmayin.Buranın konusu değil belki ama içimi dökmek istedim.
Kimsem yokmuş demek istemiyorum çünkü çok şükür nankörlük etmiş olurum. Eşim ve ailesi çok destek oluyor taşınırken.
Tabi insan kendi ailesinden birilerini istiyor yanında ailem uzakta oturduğu için gelemiyor bi ablam var yaşadığım yerde 2 çocuğu var büyük kızı okula gidiyor birde küçük 3 yaşında oğlu var. Kendi işi olduğunda enişteme bırakır çocukları işini görür çarşıda vs.
Benim taşınacağımı biliyor hamileyim çok dert ettiğimi biliyor bir kere bile arayıp bişeye ihtiyacın varmı geleyim mi bi işin ucundan tutarım demedi. Sadece çocukla benim sana daha çok zararım olur dedi bi sefer.
Benim amacım gelip yardım etmesi değil hiçbirşey yapmasın ama teklif etsin en azından birşey lazım mı dediğinde evet diyicem diye ödü kopuyor.
Kaç hafta kıpırdamadan yattım bir tas çorbaya muhtaç olduğum günler oldu kapımı çalmadı.
İnsanlar niye böyle bencil, benimde onların zor günlerinde takmayıp kendi işimemi bakmam gerekiyor. Kardeşten ötesi varmı? İnanın üzülmüyorum bile ama sadece sorguluyorum
İşte bunları bana söyleyebilir arayıp bak yardım eden kişiler var etrafında eniştende çocuklara bakmaya nazlanıyor sorun çıkıyo aramızda o yüzden gelemiyorum diye. Amin herkes iyi olsun.keşke teklif etseymiş ama yardım edeniniz var diye düşünüyordur. belki eşi ben çocuğa bakmam vs diyordur. siz yine de içinizi karartmayin.
benim de eş tarafi hiç umursamaz. en zor zamanlarımızda eşim kaç kere çağırdı da gelmediler. iş yapmak için de değil. amaaan işte Allah canlarını sağ etsin. ne denir ki.
Ben de ilk hamileliğimde ilk 6 ayda 5 kilo almıştım. Her aya bir kilo bile düşmüyordu ama doktorum çok aldın son aylar ne yapacaksın diyordu. Gerçekten son aylar dörder dörder aldım 20 kilo ile tamamlamıştım hamileliği. Şimdi aynısı olur diye ödüm kopuyor. Yuvarlanarak giderim artık hastaneye.Bencede ödem olmuştur son aylarda sonrada birden 15 kilo gitmiş zaten.
Dördüncü aya giriyorum ben kilo almadım hatta verdim seviniyordum az alıcam herhalde diye ama hiç belli olmuyor demek ki
Maşallah benimde ilk oğlum 3,900dogdu Evet erkekte fazla kalça büyümüyor arkadan bakınca dümdüz oluyorsun.onden bakınca koca bir balkon varYok tam tersi derler kız anneyi büyütüyor resmen. Genelde erkeklerde kalça büyümüyormuş mesela. Ben kızımda 17 kg aldım ☺ Gerçi kendisi de 4 kg geldi ama olsun
SevindimCanım zayıf olsam hiç sıkıntı etmem ama kilolu hamile kaldığım için dikkat etmek zorundayım
Almamışım çok şükür sabah normal kilomda çıktım
İnşallah cinsiyet farklılığı vardır tabi en sağlıklı şekilde doğsunlarbende iki oglumda aferdersiniz deli dana gibi yiyordum. Herşeyi canım istiyordu.hatta seçtiğim yemedigim yemekleri bile yedim o derece.ama şimdi bu çok farklı hiçbişey istemiyor canım. İstese bile bişeyler 2dk sonra geri gidiyor isteğim.cok değişik oldum bunda anlam veremediğim şekilde.
Merhaba! Kızlar bana cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz rica etsem... burda 11 haftalıkteşekkürlerEki Görüntüle 2539393
Buranın konusu değil belki ama içimi dökmek istedim.
Kimsem yokmuş demek istemiyorum çünkü çok şükür nankörlük etmiş olurum. Eşim ve ailesi çok destek oluyor taşınırken.
Tabi insan kendi ailesinden birilerini istiyor yanında ailem uzakta oturduğu için gelemiyor bi ablam var yaşadığım yerde 2 çocuğu var büyük kızı okula gidiyor birde küçük 3 yaşında oğlu var. Kendi işi olduğunda enişteme bırakır çocukları işini görür çarşıda vs.
Benim taşınacağımı biliyor hamileyim çok dert ettiğimi biliyor bir kere bile arayıp bişeye ihtiyacın varmı geleyim mi bi işin ucundan tutarım demedi. Sadece çocukla benim sana daha çok zararım olur dedi bi sefer.
Benim amacım gelip yardım etmesi değil hiçbirşey yapmasın ama teklif etsin en azından birşey lazım mı dediğinde evet diyicem diye ödü kopuyor.
Kaç hafta kıpırdamadan yattım bir tas çorbaya muhtaç olduğum günler oldu kapımı çalmadı.
İnsanlar niye böyle bencil, benimde onların zor günlerinde takmayıp kendi işimemi bakmam gerekiyor. Kardeşten ötesi varmı? İnanın üzülmüyorum bile ama sadece sorguluyorum
Söylenmiyor ki ne denir böyle durumda içten içe uzaklaşıyorum .☹anliyorum seni ama üzulme bunlar da bizim miniklerimiz.
sen de sana yapilana kirildigini soyle.
hos bende benzerini yasiyorum ve soyleyemiyorum
Buranın konusu değil belki ama içimi dökmek istedim.
Söylenmiyor ki ne denir böyle durumda içten içe uzaklaşıyorum .☹
Kardeşin ile mi ilgili seninde sorunun
Tesekkür ederim canım bende araştırayımTekli 84, 2li 151tl.. 3lü de vardı ama fiyatını unuttum.
Çok geçmiş olsun yani pıhtılaşma sorununuz mu varmış tam anlamadımBu arada kızlar benim biraz moralim bozuk. Sabah bakteri çıktı ilaç başlıcaz. Akşam beni ara demişti doktorum aradım. Inr değerim çok yüksekmiş. Ecopirin alıyorum romatizma hastayım birde plaguanil alıyorum. Normalde ecopirin tek başınabu kadar yükseltmez dedi. Eğer bir kanaman olursa kesinlikle durmaz dedi. İlişki kesinlikle yasak yarın hemen dahiliyeye git. Sonra hemetoloji dedi. Kızlar dua edin bebişime bir şey olmasın.
Bu arada pıhtılaşma sorunu olanlardan yorum alabilir miyim. Kan sulandırıcı kullananlardan böyle bir şey duyan yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?