2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar benim kizin atesi var gibi dunde biraz boyleydi sanki ama 37.1 çıkıyor asidan mi acaba bugunde 2. Gun cok moralim bozuk ya bugunde uyudu baya

Kizlar benim kizin atesi var gibi dunde biraz boyleydi sanki ama 37.1 çıkıyor asidan mi acaba bugunde 2. Gun cok moralim bozuk ya bugunde uyudu baya
geçmiş olsun canim. ılık bir duş aldır, takip et bi bakalım. geçer insallah. aşıdan da olabilir, mevsim geçişinde olabiliyor bazen.

yorucu bir çarşambadan daha merhabaaa.

nasılsınız bakalım, minnoslar nasıl?

benim minnoş iyi işte, kucaktaysa, oynuyorsa karni toksa sırtı pekse mutlu

geçende kendimize karni yarık yaparken, az bir kiymayla ona da köfte yaptım, az sarimsak az sogan rendeledim, galeta unu, azicik yumurta sarisi. sebze puresiyle yedi, bayağı sevdi.

bunun dışında kırmızı biberi de kattık pürelerine. bakalım insallah dokunmaz. bugün ilk oldu. soğan sarmisak, patates havuç kabak pırasa pirinç yumurta irmik avokado cepte. elma, muz, armut, kırmızı erik de cepte. yoğurt da tabiki. anneannesi geliyor tarhana getirecek onu da deneriz. şimdilik böyle. pırasa dışında kış sebzelerine geçmedik. bu arada 6.5 ayi geçti bizim ki. 7 ye doğru gidiyor.

emekleme henüz yok. dizlerinin üstüne kalkıp popoyu dikiyor ama henüz ellerini de atıp ilerleyemiyor. popo ağır geliyorsa demek.

gece uykuları fena. tüm gece emmek istiyor nerdeyse. dersler ev bebek, büyüklerin dersleri derken bayağı parça parçayım. öyleee işte. hayat devam ediyor. sağlık olsun inşallah.

K Kuf çok geçmiş olsun yazık kıyamam yavrum hemencecik pıt diye düşürür inşallah. Sana kolaylıklar diliyorum Rabbim sağlık sıhhat versin evlatlarımıza korktuğumuza uğratmasın

37.1 normal değil mi canım. Benim oğlanın alından 37 civarı çıkıyor hep 37.5 dan sonrası ateş sayılıyor diye biliyorum. Moralini neden hemen bozuyorsun? Dur bakalım bunlar daha hasta olacak, öksürecek enfeksiyonları bitmeyecek hele ki kreşe başladıkları yıl. Üzme kendini bu ayki aşı çok yormuyor bebişleri Allah beterinden sakınsın.
Ooohh afiyet olsun inşallah paşaya löp löp et olsun boy olsun hemen hemen aynı şeyleri bizimki de yedi. Emekleme işi dediğin gibi popo hırsla kalkıyor ayaklarıyla itiyor ama eller altta kalıyor henüz onu beceremiyor bakalım daha erken zaten. Kolaylıklar diliyorum

Dün gece oğlanı emzirirken örtüsü üstünden kaymış farketmemişim sabah biraz öksürdü tün yeleklerini çıkardım hemen giydirdim.babamız acil uyku tulumu alıyoruz dedi öğlen uykusundan sonra koşa koşa lcw ye gittik uzuuunn zamandan sonra ilk kez avm ye gitmiş oldum ben de baya normale dönmüş en son gittiğimde tüm mağazalar kapalıydı tek e bebek açıktı. Göktuğ da sevdi ışıklar müzikler keyfi yerindeydi valla gözlerini aça aça izledi etrafı. Arada kısa kısa gideriz belki ufak alışverişler için artık. Güzel bir tulum aldım %100 pamuk artık kış gelebilir yıkadım kurusun yarın başlarız giydirmeye 9-12 ay aldım bu kışı rahat geçirir gibi inşaAllah

Moralini bozacak bir şey yok. 38 altına Ateş olduğu düşünülmez. Bebeğin sıcaklamış tır, veya aşıdan anca o kadar olmuştur. Bugün 2. gün yapsaydı ilk günün akşamına kadar yapardı.37 ye Ateş var denilemez gayet normal.

v
güle güle kullansın mışıl mışıl uyusun minnak.

yaa bizim ki hep açık. ustunde battaniye varsa cabuk uyaniyor. bacaklarini indire kaldira atiyor. aldigin tulumun varsa linki vs ya da fotosu atar mısın bana? internetten bakıyorum ama güvenemiyorum.

Bu canım tog 2,8. Diğeri ince geldi baya kışın çok sıcak olmuyor evimiz merkezi sistem ama kalorimetre var herkes kısık kullanıyor özellikle küçük çocuğu olmayanlar

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-07-21-15-09-812_com.android.chrome.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 54
İçi yünlü mü nasil bi resm atar misn bende alacagm da dha bulamadm ben çıkmadı dediler dha snra cikar dediler. Kışlık dha alacaklarm var geçen aldm ama yine de eksikleri var bitmiyor

Bu canım tog 2,8. Diğeri ince geldi baya kışın çok sıcak olmuyor evimiz merkezi sistem ama kalorimetre var herkes kısık kullanıyor özellikle küçük çocuğu olmayanlar
sağolasın. tog olayından hiç anlamıyorum ben.
serin olacak bu ev bence. alt katımız da boş.

İçi yünlü mü nasil bi resm atar misn bende alacagm da dha bulamadm ben çıkmadı dediler dha snra cikar dediler. Kışlık dha alacaklarm var geçen aldm ama yine de eksikleri var bitmiyor
İç astarı da pamuk canım bu şekilde. İhtiyaç hiç bitmez ki o kadar çabuk büyüyorlar şu dönemde hele. Arkadaşım getirdi baya oğlunun kıyafetlerini yepyeni onlar epey ihtiyaç gördü. 1-2 alıyorum beğendiğim bişey varsa özel günlerde giydirmelik. Ben de küçülenleri ablamın kızına yolluyorum biriktirip kargoluyorum. İyi oluyor böyle sirkülasyon.

Eklentiler

• IMG_20201007_215728.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 48
Günaydın canlar
Ayy dün gece çok korkunç rüyalar gördüm çok korktum Allah hayra çıkarsın
Bügün kızımın kurbanı var keseceğiz ve ben çok heyecanlıyım
allah kabu etsin cnm
oh masallah. Beni kiz yerde yüzüyor popo kaldirma surtunme flan yok tembel.

Ayy ne bileyim ya cok korktum bana oo sicak geldi dokundugumda gece benimkide ustunu aciyor ama benim ev cok sicak dun örtmemişim altinda kalin pijama ustundede uzun kollu ile yatryrum. Biraz usuttumu diyede korktum.
misskokulumm tulum zor olmuyor mu ya gece altibi dgstrmek istersek flan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…