Sanırım grubun yaşlısı benim
Canım benim bebişin doğum tarihi 25.03 nasıl öyle bir saçma tarih yazmışım anlayamadımSanırım grubun yaşlısı benimgeç evlilik olunca 41 yaşındayım. Eskişehir den. İsmim gülşah
Canım bizimde yarın aşımız. Nasıl geçti ateşlenme oldu mu? Bir de kaç tane aşı vuruldu?Gunaydin kizlar :) biz asimizi olduk geldik daha kiz agizdan asiyi icirirken basladi bizimki cikana kadar agladi. Neyse ki bir snraki asi 9. Aydaymis cok sukur. Insallh ates fln cikmaz.
Tamam cok sagl internet uzerinde getirttin galiba ben pek guvenemiyorm da lcw da iyi bir marka belki bende getirttiririmİç astarı da pamuk canım bu şekilde. İhtiyaç hiç bitmez ki o kadar çabuk büyüyorlar şu dönemde hele. Arkadaşım getirdi baya oğlunun kıyafetlerini yepyeni onlar epey ihtiyaç gördü. 1-2 alıyorum beğendiğim bişey varsa özel günlerde giydirmelik. Ben de küçülenleri ablamın kızına yolluyorum biriktirip kargoluyorum. İyi oluyor böyle sirkülasyon.
2 bacaktan 1 de agizdan damla seklinde verdiler hepatit karma asi birsey daha soyledide hatrlamiyorum. Bugun yikadim sol bacagi igne yerinde hala kizariklik var nasil vurduysa igneyi asinin mi kizarikligi anlamadim. Dun 37.1 di bugun yine 37.2 en son 36.8 olmustu artk asidan mi havadan mi uyada üşüttümü anlamadim. Ve cok uyudu yani yarim saat uyuyup kalkan bebek 1 bucuk saat flan 2 kez uyku yapti bugun asinin etkisi olabilir diye düşünüyorumCanım bizimde yarın aşımız. Nasıl geçti ateşlenme oldu mu? Bir de kaç tane aşı vuruldu?
Anladım geçmiş bitmiş. İnşallah biz de sorunsuz hallederdiz. Soğuk kompleks yapsaydın keşke kıyamam.2 bacaktan 1 de agizdan damla seklinde verdiler hepatit karma asi birsey daha soyledide hatrlamiyorum. Bugun yikadim sol bacagi igne yerinde hala kizariklik var nasil vurduysa igneyi asinin mi kizarikligi anlamadim. Dun 37.1 di bugun yine 37.2 en son 36.8 olmustu artk asidan mi havadan mi uyada üşüttümü anlamadim. Ve cok uyudu yani yarim saat uyuyup kalkan bebek 1 bucuk saat flan 2 kez uyku yapti bugun asinin etkisi olabilir diye düşünüyorum
Allah kabul etsin kuzumGünaydın canlar
Ayy dün gece çok korkunç rüyalar gördüm çok korktum Allah hayra çıkarsın
Bügün kızımın kurbanı var keseceğiz ve ben çok heyecanlıyım
Çok geçmiş olsun YaBana grup mu kursak derken de bir şeylerin aciliyeti vardı herhalde. Umrumda değilsin ama Bahar sonuna kadar haklı. Kendini melek göstermeye uğraşma. Kimsenin umrunda olmayınca zoruna gitti yazıyorsun tabii. Burada çok gerçek ve güzel insanlar vardı, hâlâ bazısı öyle benim için. Diğerleri zaten canım. Ama sen kimse için öyle olmadın çünkü herkesi dibe çekmeye çalıştın. Tek zor bebek seninki mi sanıyorsun? Beş gün hastanede yattık hareketli bi bebeği yatakta tuttum beş gün. Her yeri delik deşik oldu. Hemşire doktor görünce gulen çocuk ağlıyor artık. Ufacık bedeninde böbrek taşı var. Uykularimiz berbat. Oku da bunları sevin bak seninki ne güzel uysallasmis. Derdin bebe yarıştırmak herhalde.
Aynen katılıyorumBak aranızda ne yaşandı kendi dünyanızda neler gördünüz kim suçlu kim haklı bunları biz bilemeyiz ama gönül rahatlığı ile şunu söyleyebilirim ben kendim ve grup adına (gruptakilerinde aynı görüşte olduğuna çok eminin çünkü) biz artık huzursuz ortam istemiyoruz dedikçe temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp bir şeyleri buraya tekrar gündeme getiriyorsunuz. Ne güzel tatilini yapmışsın bebeğin artık düzelmeye başlamış konu geçmiş gitmiş kapanmış baksana rahatına. Her kavganın her gürültünün bi tarafındasın hep mağdursun. Neden burda başka kimse kavgalarda bi tarafta değil diye düşünüyor insan. Birde yetmezmiş gibi bize hesap sorma hakkı buluyorsun kendinde baharla neden konuşuyoruz yok efendim nasıl devam edebiliyoruz seni savunmuyoruz diye. Bize nee kendi içinizde yaşadıklarınızdan??? Sessiz kalıp karışmam bir şeylere ama yeter yani! Kavga çıkaracak olan kimse yazmasın buraya kendi içinizde özelde kavga edin çekmek zorunda değiliz çünkü
Aşıdan ama ateşi yok benceKizlar benim kizin atesi var gibi dunde biraz boyleydi sanki ama 37.1 çıkıyor asidan mi acaba bugunde 2. Gun cok moralim bozuk ya bugunde uyudu baya
Normal aptamil alsaydın keşke içerdi belki de bende son zamanlar conformil almıştım kabız Ya onu asla içmedi aptamilin sitesine yazdım onlarda normal aptamil ile karıştır ver demişti istersen normal 2 no al canımKizlar aptamil prosyneo mama denedim kiz sma bitmisti ayy içemedi kuzum migdesini bulandırdı bu aptamil neden boyle ya benom yigenlerimde hep aptamil ictiler oysaki.. simdi esimi eczaneye yolluyorum sma eski ambalaj buldum 20 dk yolu var soyleniyor ama yapcak birsey yok gitsin alsin su erkeklere sinir oluyorum. Kiz migdesini bulandiriyor simariklik yapiyor diyor kucucuk bebek ne simarikligi ya bagirdim bende cocukta suratima bakakaldi. Dunde 2 dk cocuga bak dedim cocuk icerden aglamaya basladi cocuk otururken birakmis daha kcuuk bu desteksiz oturamazki bizimkide yana dogru devrilmis korkmus agliyor bagiriyor yanimda yakinimda ailemden kimsede yok sabah 7 de gidiyor aksamda isi uzuyor bugun 7 de geldi disari cikarmstim kizi kendimi bazen cok yalniz ve yorgun hissedyrum.
Aşıdan ama ateşi yok benceeğer huzursuz ise calpol ver yine de zararı yok nasılsa
Canim normalide cok kopuruyor ve gaz yapıyordu bu arada gaz damlalari ve biogaia yi bıraktık biraz gec oldu ama son 1 haftadir vermiyorum sende durumlar nasil ? Ebrucum elimde 1 tane conformil mama var kullanmıyorum cok olmadi alali kullaniyorsan ve isstersen yollayayim cöp olmasin.Normal aptamil alsaydın keşke içerdi belki de bende son zamanlar conformil almıştım kabız Ya onu asla içmedi aptamilin sitesine yazdım onlarda normal aptamil ile karıştır ver demişti istersen normal 2 no al canım
Ben bıraktım ama arkadaşım kullanıyor ihtiyacı da var aslında eğer kullanmayacaksan çok sevinirimCanim normalide cok kopuruyor ve gaz yapıyordu bu arada gaz damlalari ve biogaia yi bıraktık biraz gec oldu ama son 1 haftadir vermiyorum sende durumlar nasil ? Ebrucum elimde 1 tane conformil mama var kullanmıyorum cok olmadi alali kullaniyorsan ve isstersen yollayayim cöp olmasin.
O zaman boşver hiç mama değiştirme sma dan devam et canım kilo alımı iyiyse çok bozmamak gerekiyor mama reddi çok oluyor belkiCanim normalide cok kopuruyor ve gaz yapıyordu bu arada gaz damlalari ve biogaia yi bıraktık biraz gec oldu ama son 1 haftadir vermiyorum sende durumlar nasil ? Ebrucum elimde 1 tane conformil mama var kullanmıyorum cok olmadi alali kullaniyorsan ve isstersen yollayayim cöp olmasin.
Grneli ayni galiba ya. Adam daha dogdu dogali 1 saat net vakit gecirmemistir ogluyla alir az oynar verir hemn ya sigara bahanesi olur ya bi yere gider kesn. Sanki oyun oynat salar zor bsey ya. Sen yazdn ben yaşamış kdar sinirlendimKizlar aptamil prosyneo mama denedim kiz sma bitmisti ayy içemedi kuzum migdesini bulandırdı bu aptamil neden boyle ya benom yigenlerimde hep aptamil ictiler oysaki.. simdi esimi eczaneye yolluyorum sma eski ambalaj buldum 20 dk yolu var soyleniyor ama yapcak birsey yok gitsin alsin su erkeklere sinir oluyorum. Kiz migdesini bulandiriyor simariklik yapiyor diyor kucucuk bebek ne simarikligi ya bagirdim bende cocukta suratima bakakaldi. Dunde 2 dk cocuga bak dedim cocuk icerden aglamaya basladi cocuk otururken birakmis daha kcuuk bu desteksiz oturamazki bizimkide yana dogru devrilmis korkmus agliyor bagiriyor yanimda yakinimda ailemden kimsede yok sabah 7 de gidiyor aksamda isi uzuyor bugun 7 de geldi disari cikarmstim kizi kendimi bazen cok yalniz ve yorgun hissedyrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?