2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar aptamil prosyneo mama denedim kiz sma bitmisti ayy içemedi kuzum migdesini bulandırdı bu aptamil neden boyle ya benom yigenlerimde hep aptamil ictiler oysaki.. simdi esimi eczaneye yolluyorum sma eski ambalaj buldum 20 dk yolu var soyleniyor ama yapcak birsey yok gitsin alsin su erkeklere sinir oluyorum. Kiz migdesini bulandiriyor simariklik yapiyor diyor kucucuk bebek ne simarikligi ya bagirdim bende cocukta suratima bakakaldi. Dunde 2 dk cocuga bak dedim cocuk icerden aglamaya basladi cocuk otururken birakmis daha kcuuk bu desteksiz oturamazki bizimkide yana dogru devrilmis korkmus agliyor bagiriyor yanimda yakinimda ailemden kimsede yok sabah 7 de gidiyor aksamda isi uzuyor bugun 7 de geldi disari cikarmstim kizi kendimi bazen cok yalniz ve yorgun hissedyrum.

Geçmiş olsun K Kuf
Rabbim hemen şifa versin insallah.
Çocuk nefrologa da gittiniz mi.
Inşallah hemen acısız atlatır oglun.

Reactions: Kuf
Merhaba hanimlar
Nasılsınız..3 gün sonra 6 ayligiz.
Hâlâ bir ek guda düzeni oluşturulmadik.
Emmeye dönüyordur insallah, bilmiyorum.
Bugün az yoğurt az elma az muz yüzebildik sadece.
Acaba dedim az bi nişastadan pekmezli muhallebi mi yapsam boş kalori ama tok tutardı.
Çok da unları karıştırmak istemiyorum, kuruyemişleri de eklemek istemem. Böbrekleri daha küçük çeşitli ve fazla protein yüklemesi oluyor.
Ama böyle de boş kalori oluyor iste.

Eşim dun gece uyutur musun dedim 3 te uyumus. Kızın yanında telefon oynamış, o da oynamışmış elleyip telefonu, anlatıyor bir de.
Uf. Var ya.
Bi gee baktı zor geldi.

Bu kızın yanına koca peluş ayıyı koysam ben sanıp uyur da beni bırakır mı acaba yakama yapıştı gidemiyorum

Gunaydin kizlar :) biz asimizi olduk geldik daha kiz agizdan asiyi icirirken basladi bizimki cikana kadar agladi. Neyse ki bir snraki asi 9. Aydaymis cok sukur. Insallh ates fln cikmaz.
Canım bizimde yarın aşımız. Nasıl geçti ateşlenme oldu mu? Bir de kaç tane aşı vuruldu?

Tamam cok sagl internet uzerinde getirttin galiba ben pek guvenemiyorm da lcw da iyi bir marka belki bende getirttiririm

Canım bizimde yarın aşımız. Nasıl geçti ateşlenme oldu mu? Bir de kaç tane aşı vuruldu?
2 bacaktan 1 de agizdan damla seklinde verdiler hepatit karma asi birsey daha soyledide hatrlamiyorum. Bugun yikadim sol bacagi igne yerinde hala kizariklik var nasil vurduysa igneyi asinin mi kizarikligi anlamadim. Dun 37.1 di bugun yine 37.2 en son 36.8 olmustu artk asidan mi havadan mi uyada üşüttümü anlamadim. Ve cok uyudu yani yarim saat uyuyup kalkan bebek 1 bucuk saat flan 2 kez uyku yapti bugun asinin etkisi olabilir diye düşünüyorum

Anladım geçmiş bitmiş. İnşallah biz de sorunsuz hallederdiz. Soğuk kompleks yapsaydın keşke kıyamam.

Çok geçmiş olsun Ya

Reactions: Kuf
Aynen katılıyorum

Normal aptamil alsaydın keşke içerdi belki de bende son zamanlar conformil almıştım kabız Ya onu asla içmedi aptamilin sitesine yazdım onlarda normal aptamil ile karıştır ver demişti istersen normal 2 no al canım

Aşıdan ama ateşi yok bence eğer huzursuz ise calpol ver yine de zararı yok nasılsa
Canim normalide cok kopuruyor ve gaz yapıyordu bu arada gaz damlalari ve biogaia yi bıraktık biraz gec oldu ama son 1 haftadir vermiyorum sende durumlar nasil ? Ebrucum elimde 1 tane conformil mama var kullanmıyorum cok olmadi alali kullaniyorsan ve isstersen yollayayim cöp olmasin.

Ben bıraktım ama arkadaşım kullanıyor ihtiyacı da var aslında eğer kullanmayacaksan çok sevinirim

O zaman boşver hiç mama değiştirme sma dan devam et canım kilo alımı iyiyse çok bozmamak gerekiyor mama reddi çok oluyor belki

Grneli ayni galiba ya. Adam daha dogdu dogali 1 saat net vakit gecirmemistir ogluyla alir az oynar verir hemn ya sigara bahanesi olur ya bi yere gider kesn. Sanki oyun oynat salar zor bsey ya. Sen yazdn ben yaşamış kdar sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…