- 11 Şubat 2008
- 7.253
- 17.432
- 773
- 41
Hmm tamam sagol syle tam guvendigim bir yer olsa keske valla gitmeden oh ayagimiza gelirBKGK ben gece alt değiştirmiyorum canım gece kaka zaten yapmıyor çiş için de altını açmam hiç. Yatarken ve kalkınca değişirim. Tulum iyi oluyor rahat uyuyorum en azından aklım kalmıyor altına atletini giydirip direk tulum tamam inşallah.
minikbebegim9640 ben mağazadan aldım canım
rose2626 memleketli sayılırmışsız eşim tarafından
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Ya
Gunaydin cnm üşütmüş olabilr takip et bir daha olursa gotur doktora bence. Mama bozulmus vs olmasin onada bak. Anlarsin tuhaflik varsaKızlar sabah kızım ilk mamasını verdiğimde 100 cc yedi ve hepsini kustu. Hiç böyle olmamıştı büyük insan gibi öğürerek kustu. Neden olabilir acaba? Din akşam yoğurdu biraz geç çıkarmışım dışarı tam ılınmamıştı ondan olur mu ki midesini falan mı üşüttü acaba? Doktora götürmeden size bi danışayım dedim.
Tamam canım sağol mamayı 2-3 gün önce açmıştım bozulacağını sanmıyorum bu üşütmeden diye düşünüyorum ben deGunaydin cnm üşütmüş olabilr takip et bir daha olursa gotur doktora bence. Mama bozulmus vs olmasin onada bak. Anlarsin tuhaflik varsa
Geçmiş olsun canım iyice ılık hazırla bakalım sonraki mamasını belki üşütmüştür ben de bazen soğuğa yakın veriyorum alışsın soğuğa sıcağa diyerekten.Kızlar sabah kızım ilk mamasını verdiğimde 100 cc yedi ve hepsini kustu. Hiç böyle olmamıştı büyük insan gibi öğürerek kustu. Neden olabilir acaba? Din akşam yoğurdu biraz geç çıkarmışım dışarı tam ılınmamıştı ondan olur mu ki midesini falan mı üşüttü acaba? Doktora götürmeden size bi danışayım dedim.
Lcw nin İnternet sitesi baya güvenilir ordan alabilirsin, trendyolda soobe indirimi falan oluyor ordan almıştım montunu beresini falan yazın baya iyiydi fiyatları da. Sorunsuz geldi.Hmm tamam sagol syle tam guvendigim bir yer olsa keske valla gitmeden oh ayagimiza gelir
bizd4 dün asi olmaya gittik. kilo üst sınırdayızBenim minnoş 2 haftada yarım kilo almış kızlar 8800 çıktı dün evdeki tartıdagenelde doğru çıkıyor evde tartıp sağlık ocağına götürüyorum paralel çıkıyor sonuç. Ek gıdayı çok mu veriyorum acaba bu aylarda biraz yavaşlaması lazımdı sanki kilo durumunun. Severek yiyor sıpa günde 1 çay bardağını geçirmiyorum gerçi. Bugün blw ye yavaştan geçiş yapacaz bakalım havucu, kabağı uzun kesip önüne koyayım tam alıp halledemiyor henüz ama yavaş yavaş öğrensin artık.
Ayy bende degstricem mecburen 2 numarayi smilac deneyeyimBu arada ben SMA yı bıraktım Similac a geçtim 1 ayı geçti sanırım. Memnunum baya tadını falan yadırgamadı hiç. Değiştirmeyi düşünüyorsanız alternatif olabilir
Biraz bekle bence de öiğdesi dinlensin biraz sonra dene ara ara almila da kusuyor bakıyorum gün içinde kaç kez nasıl kusuyor. Üşüttüyse de geçer o zatenKızlar sabah kızım ilk mamasını verdiğimde 100 cc yedi ve hepsini kustu. Hiç böyle olmamıştı büyük insan gibi öğürerek kustu. Neden olabilir acaba? Din akşam yoğurdu biraz geç çıkarmışım dışarı tam ılınmamıştı ondan olur mu ki midesini falan mı üşüttü acaba? Doktora götürmeden size bi danışayım dedim.
800 gram çok değil ki ama normal bencebizd4 dün asi olmaya gittik. kilo üst sınırdayızek gıdada daha dün eline kabak haşlayıp verdim yemedi tadına baktı. bu ay da öyle geçer bizim zaten ya. gelecek ay öğün olur artık. kilodan tırsıyorum hem ama çok konuştum dr la ek gıda yok mama yok sikinti etme dediler. bakalim 6aydan sonra anca 500 gr alirmis. benim oglan zaten su an da 700-800 alıyor ama ilk anne sütü sarılığı vardiya emzirdim de emzirdim ilk ay 1800 gr aldıydı çok şükür herşey geride kalıyor. blw de sabırlı ol sonrası daha olacaktır. benim büyüğü şimdi zorluyor yapmadım yedirdim şimdi uğraş dur. onun için kucugunde blw yapacam✌
Ben de öyle yaptım canım sağolGeçmiş olsun canım iyice ılık hazırla bakalım sonraki mamasını belki üşütmüştür ben de bazen soğuğa yakın veriyorum alışsın soğuğa sıcağa diyerekten.
Sonra daha az ve sıcak verdim kusmadı ama tabi 60 cc falan verdim korkumdanBiraz bekle bence de öiğdesi dinlensin biraz sonra dene ara ara almila da kusuyor bakıyorum gün içinde kaç kez nasıl kusuyor. Üşüttüyse de geçer o zaten
Maşşallah canım anne sütüyle alınan kilonun sakıncası yok biliyorsun o yüzden endişe etme. Benim büyük kız da çok iştahlı ve kiloluydu kız persentiline değil de erkek persentiline bakıyorduk biz artık,bizd4 dün asi olmaya gittik. kilo üst sınırdayızek gıdada daha dün eline kabak haşlayıp verdim yemedi tadına baktı. bu ay da öyle geçer bizim zaten ya. gelecek ay öğün olur artık. kilodan tırsıyorum hem ama çok konuştum dr la ek gıda yok mama yok sikinti etme dediler. bakalim 6aydan sonra anca 500 gr alirmis. benim oglan zaten su an da 700-800 alıyor ama ilk anne sütü sarılığı vardiya emzirdim de emzirdim ilk ay 1800 gr aldıydı çok şükür herşey geride kalıyor. blw de sabırlı ol sonrası daha olacaktır. benim büyüğü şimdi zorluyor yapmadım yedirdim şimdi uğraş dur. onun için kucugunde blw yapacam✌
Yok minik koala yetiştiriyoruz biz bide kimseye gitmeme huyu çıktı bizimkinde ağlıyor hemen bana uzanıyorMerhaba hanimlar
Nasılsınız..3 gün sonra 6 ayligiz.
Hâlâ bir ek guda düzeni oluşturulmadik.
Emmeye dönüyordur insallah, bilmiyorum.
Bugün az yoğurt az elma az muz yüzebildik sadece.
Acaba dedim az bi nişastadan pekmezli muhallebi mi yapsam boş kalori ama tok tutardı.
Çok da unları karıştırmak istemiyorum, kuruyemişleri de eklemek istemem. Böbrekleri daha küçük çeşitli ve fazla protein yüklemesi oluyor.
Ama böyle de boş kalori oluyor iste.
Eşim dun gece uyutur musun dedim 3 te uyumus. Kızın yanında telefon oynamış, o da oynamışmış elleyip telefonu, anlatıyor bir de.
Uf. Var ya.
Bi gee baktı zor geldi.
Bu kızın yanına koca peluş ayıyı koysam ben sanıp uyur da beni bırakır mı acaba yakama yapıştı gidemiyorum☺
Pek severim Eskişehir'i liseyi orda okumuştumSanırım grubun yaşlısı benimgeç evlilik olunca 41 yaşındayım. Eskişehir den. İsmim gülşah
ya ne güzel. benim oğlan 2 yaşında olacak çatal tamam bardak tamam ama kaşık daha değil. bi de alıştı ya bekliyor yedirelim. valla küçüğe öğreteyim büyük de ondan görür de huy değiştirir diye bir umudum varMaşşallah canım anne sütüyle alınan kilonun sakıncası yok biliyorsun o yüzden endişe etme. Benim büyük kız da çok iştahlı ve kiloluydu kız persentiline değil de erkek persentiline bakıyorduk biz artık,ek gıdada ekmek kreşe gidene kadar yedirmedim hemen hemen korkuyor insan o da zor. Ben kızların ikisinde de blw yaptımışım o zamsn blw değildi adı önüne koyarım yerler kaşık tutmaya başayınca da kendileri yer yemeklerini şükür hiç sıkıntı yaşamadım o açıdan bunda da yaşamayız inşallah
Çok yoğurt yedi miKızlar sabah kızım ilk mamasını verdiğimde 100 cc yedi ve hepsini kustu. Hiç böyle olmamıştı büyük insan gibi öğürerek kustu. Neden olabilir acaba? Din akşam yoğurdu biraz geç çıkarmışım dışarı tam ılınmamıştı ondan olur mu ki midesini falan mı üşüttü acaba? Doktora götürmeden size bi danışayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?