2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bence hemen doktora götürme kuzum benimkinde de ara ara oluyor takip et halsizlik olursa ya da yine kusarsa bakarsın

Lcw nin İnternet sitesi baya güvenilir ordan alabilirsin, trendyolda soobe indirimi falan oluyor ordan almıştım montunu beresini falan yazın baya iyiydi fiyatları da. Sorunsuz geldi.
İnstada babycapa ve evsenbebe diye site var ordaki cogu sey cok hosuma gidiyo da guvenemiyorm iste. Bakarm oralara da sagol iyi oldu

Ya kızlar birden çığlık atmaya basladı.şu an sallamaya çalışıyorum..anlayamadim derdini korktum.

Kızlar bizim dün çok güzel geçti çok şükür hallettik kurbanı yarın evime dönüyorum içim bir buruk
Annem sağlıkocağına götür dedi bak bakalım kaç kilo olmuş 6. Aya 2 gün var çok şükür hemen hemen 8 kg olmuş hala emmr durumları sıkıntılı ama öyle böyle vereceğim gittiği yere kadar ama sağ mememi az emdiği için süt azalmış gibi geliyor hep sizce ne yapmalıyım

S Susam_tanesi gecmis olsum canim.sadece kusma kötü bir nedeni olmayabilir.belki gazıni bu yolla atmıştır.belki diştendir.takip et bakalım
BKGK bahar gecmis olsun canım.aşıdandır ateş muhtemelen..
misskokulumm miss tulumunuza bayıldım.
ben tog vs bilmiyordum.civilden aldim hep.çok da memnun kaldım.yalniz fazla kalin almistim havalar azicik iyiye gitse terletiyordu.galiba bu tulumu inceye yakın alip ustunu ortturmeye de alistirmaya calisacagim ama penye battaniye ile.maksat ustunu ortmeye alissin.

SonsuzUmut canım kurbanınız mubarek olsun

Allah kabul etsin..mimik Zara ya gelebilecek tüm belanın önünü kessin inşAllah

Evine dönme vakti geldi demek..hadi bakalım.hayırlı olsun..insAllah eşin ve cocugunla güzel yeni bir baslangıç olsun..herşey çok güzel gitsin

Bu arada dün okudum yazmayı unuttum şu danone bebe bisküvisi ikisinde de çok katkı maddesi var sen bilirisin ama bence vermemelisin
Bende oyle düşündüm zaten de verdm denedim zaten az bisy nasil desem tadimlik olatak bi kac kask seklinde dolu dolu da vermedm. Kendim yapmayi dusunuyorm danone zaten becerebilirsem

Çok yoğurt yedi mi
Ben çok yiyince hep midem ekşir ve kusarım öyle bir şey olabilir mi
Fena yemedi ama akşamdı o. Kusmadan hemen önce 100 cc mama yemişti
Bence hemen doktora götürme kuzum benimkinde de ara ara oluyor takip et halsizlik olursa ya da yine kusarsa bakarsın
Sonrasında 3 kere daha yedi öyle bişey olmadı bi kerelik bişeydi sanırım sağolasın
Aynen canım sağol takip ediyorum

Geçmiş olsun canım şimdi nasıl peki

Ya kızlar birden çığlık atmaya basladı.şu an sallamaya çalışıyorum..anlayamadim derdini korktum.
Ya ne bileyim zaten huysuz bir haftadir ama az once bir tuhaftı.sanki sancı girmis gibi simdi azicik sakinledi.dis mi nedir
Bizim kiz hep bagiriyor korkma. Benimkide az once biraz armut yedirdim meyve filesiyle acaba fazla mi geldi mamasink icmedi 30cc birakti normalde yetmiyordu mama anlamadim. Yada dismi cikartiyor anlamadim ya.

Birde saclarini cekiyor mama yerken ve uyuyacakken. Sizin cocuklar sac cekiyor mu ?
Esimle karar verdik kesicez saçlarını

Emdiği kadar ver kuzum emmezse de bu saatten sonra yemek yiyebiliyor çok şükür onlarla devam edersin

Benimki ne zamandan beri yapıyor onu ya 2. 5 dan beri hep eli saçında

Haydo da öyle ama yolacak saç yok diye kulağını geciriyo eline cekistiriyo sündürdü resmen hadi saçı kesersin kulağı napak

Kızlar benim kız sürünerek ilerlemeyi öğrendi yorgana bırakıyorum parkede buluyorum bide kucakta gel gel deyince diğer kişiye gitmeyi öğrendi ay nasıl seviniyorum bişeyler öğrendikçe
Masallah asya kuşum bizimki hala geri viteste emeklerken gel gel deyince ufuktan kayboluyor kavuşmadan ayrılıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…