Bence hemen doktora götürme kuzum benimkinde de ara ara oluyor takip et halsizlik olursa ya da yine kusarsa bakarsınKızlar sabah kızım ilk mamasını verdiğimde 100 cc yedi ve hepsini kustu. Hiç böyle olmamıştı büyük insan gibi öğürerek kustu. Neden olabilir acaba? Din akşam yoğurdu biraz geç çıkarmışım dışarı tam ılınmamıştı ondan olur mu ki midesini falan mı üşüttü acaba? Doktora götürmeden size bi danışayım dedim.
İnstada babycapa ve evsenbebe diye site var ordaki cogu sey cok hosuma gidiyo da guvenemiyorm iste. Bakarm oralara da sagol iyi olduLcw nin İnternet sitesi baya güvenilir ordan alabilirsin, trendyolda soobe indirimi falan oluyor ordan almıştım montunu beresini falan yazın baya iyiydi fiyatları da. Sorunsuz geldi.
Bu arada dün okudum yazmayı unuttum şu danone bebe bisküvisi ikisinde de çok katkı maddesi var sen bilirisin ama bence vermemelisinİnstada babycapa ve evsenbebe diye site var ordaki cogu sey cok hosuma gidiyo da guvenemiyorm iste. Bakarm oralara da sagol iyi oldu
Bu arada dün okudum yazmayı unuttum şu danone bebe bisküvisi ikisinde de çok katkı maddesi var sen bilirisin ama bence vermemelisin
Oluyor bizde de bazen korkmaYa kızlar birden çığlık atmaya basladı.şu an sallamaya çalışıyorum..anlayamadim derdinikorktum.
Oluyor bizde de bazen korkma
Bende oyle düşündüm zaten de verdm denedim zaten az bisy nasil desem tadimlik olatak bi kac kask seklinde dolu dolu da vermedm. Kendim yapmayi dusunuyorm danone zaten becerebilirsemBu arada dün okudum yazmayı unuttum şu danone bebe bisküvisi ikisinde de çok katkı maddesi var sen bilirisin ama bence vermemelisin
Fena yemedi ama akşamdı o. Kusmadan hemen önce 100 cc mama yemiştiÇok yoğurt yedi mi
Ben çok yiyince hep midem ekşir ve kusarım öyle bir şey olabilir mi
Sonrasında 3 kere daha yedi öyle bişey olmadı bi kerelik bişeydi sanırım sağolasınBence hemen doktora götürme kuzum benimkinde de ara ara oluyor takip et halsizlik olursa ya da yine kusarsa bakarsın
Aynen canım sağol takip ediyorumS Susam_tanesi gecmis olsum canim.sadece kusma kötü bir nedeni olmayabilir.belki gazıni bu yolla atmıştır.belki diştendir.takip et bakalım
BKGK bahar gecmis olsun canım.aşıdandır ateş muhtemelen..
misskokulumm miss tulumunuza bayıldım.
ben tog vs bilmiyordum.civilden aldim hep.çok da memnun kaldım.yalniz fazla kalin almistim havalar azicik iyiye gitse terletiyordu.galiba bu tulumu inceye yakın alip ustunu ortturmeye de alistirmaya calisacagim ama penye battaniye ile.maksat ustunu ortmeye alissin.
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl pekiKızlar sabah kızım ilk mamasını verdiğimde 100 cc yedi ve hepsini kustu. Hiç böyle olmamıştı büyük insan gibi öğürerek kustu. Neden olabilir acaba? Din akşam yoğurdu biraz geç çıkarmışım dışarı tam ılınmamıştı ondan olur mu ki midesini falan mı üşüttü acaba? Doktora götürmeden size bi danışayım dedim.
Ya kızlar birden çığlık atmaya basladı.şu an sallamaya çalışıyorum..anlayamadim derdinikorktum.
Bizim kiz hep bagiriyor korkma. Benimkide az once biraz armut yedirdim meyve filesiyle acaba fazla mi geldi mamasink icmedi 30cc birakti normalde yetmiyordu mama anlamadim. Yada dismi cikartiyor anlamadim ya.Ya ne bileyim zaten huysuz bir haftadir ama az once bir tuhaftı.sanki sancı girmis gibisimdi azicik sakinledi.dis mi nedir
Emdiği kadar ver kuzum emmezse de bu saatten sonra yemek yiyebiliyor çok şükür onlarla devam edersinKızlar bizim dün çok güzel geçti çok şükür hallettik kurbanı yarın evime dönüyorum içim bir buruk
Annem sağlıkocağına götür dedi bak bakalım kaç kilo olmuş 6. Aya 2 gün var çok şükür hemen hemen 8 kg olmuş hala emmr durumları sıkıntılı ama öyle böyle vereceğim gittiği yere kadar ama sağ mememi az emdiği için süt azalmış gibi geliyor hep sizce ne yapmalıyım
Dil olabilir kuzum anlık sancı gibiYa ne bileyim zaten huysuz bir haftadir ama az once bir tuhaftı.sanki sancı girmis gibisimdi azicik sakinledi.dis mi nedir
Benimki ne zamandan beri yapıyor onu ya 2. 5 dan beri hep eli saçındaBizim kiz hep bagiriyor korkma. Benimkide az once biraz armut yedirdim meyve filesiyle acaba fazla mi geldi mamasink icmedi 30cc birakti normalde yetmiyordu mama anlamadim. Yada dismi cikartiyor anlamadim ya.
Birde saclarini cekiyor mama yerken ve uyuyacakken. Sizin cocuklar sac cekiyor mu ?
Esimle karar verdik kesicez saçlarını
Haydo da öyle ama yolacak saç yok diye kulağını geciriyo eline cekistiriyo sündürdü resmenBizim kiz hep bagiriyor korkma. Benimkide az once biraz armut yedirdim meyve filesiyle acaba fazla mi geldi mamasink icmedi 30cc birakti normalde yetmiyordu mama anlamadim. Yada dismi cikartiyor anlamadim ya.
Birde saclarini cekiyor mama yerken ve uyuyacakken. Sizin cocuklar sac cekiyor mu ?
Esimle karar verdik kesicez saçlarını
Masallah asya kuşumKızlar benim kız sürünerek ilerlemeyi öğrendi yorgana bırakıyorum parkede buluyorumbide kucakta gel gel deyince diğer kişiye gitmeyi öğrendi ay nasıl seviniyorum bişeyler öğrendikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?