2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Dil olabilir kuzum anlık sancı gibi
Evet ya..zaten huzursuzdu bir haftadir aman ne cikmaz dişmiş
Kızlar benim kız sürünerek ilerlemeyi öğrendi yorgana bırakıyorum parkede buluyorum bide kucakta gel gel deyince diğer kişiye gitmeyi öğrendi ay nasıl seviniyorum bişeyler öğrendikçe

Bizimki de dönmeye başladi çok şükür.. ben daha cok yelkovan gibi surundugunu goruyorum.gobek ustu
MasAllah minik prensese

Masallah asya kuşum bizimki hala geri viteste emeklerken gel gel deyince ufuktan kayboluyor kavuşmadan ayrılıyoruz

Hahahha ne güldürdün be Asli ufuktan kaybolmak ha

Kuzucuk ya diş cikariyo ya da bi anda gaz sancısı girmiştir artık sicak tutmak gerek

Sanırm canim oyy oyy

Bizimki de bazen enseyi kaşıyor terden mi acaba diyorum ama yeni yikandiginda da kasiyabiliyor.ordaki bir tutam saçi cekiyor.keltoş kızım

Çekiyor kulağını daha çok bizim pek saçımız yok hatta Bir şey dikkatimi çekiyor sağ elini daha aktif kullanıyor bir şey tutarken filan sağ el sürekli mıncıklama sol elli de sallama için kullanıyor sizin de öyle mi Ya ?

Jadesi tebrik ederim o cimcimeyi darısı diğer nisan kuzularına olsun.
Benimki de ilerliyor ama çığlık kıyamet biraz gidiyor sonra başlıyor bağırmaya beni kaldırın diyor. Bakalım çalışmalar devam ediyor kucakcı oğlan. Ev kalabalık olunca iyice kucakcı oldu

Göktuğ sol elini daha aktif kullanıyor doğduğundan beri farkediyoruz neye el uzatacaksa önce solu uzatıyor. Biz sağa veriyoruz sağ eline alışsın diye

Bugün kısa kısa uyudu gündüz eşim de öğlenden beri yok yoruldum iyice kızların da dersleri ödevleri ikisi de odalarındalar. Biz de Göktuğ beyle çıldırmaca yaptık buzdolabı temizleyip pazar alışverişini yerleştirdim pırasa pişirdim salçasız, tuzsuz oğlana ayırıp kalanına salça kavuracam. Öğlen havuçlu yoğurtlu şehriyeli bir çorba yaptım içti. Yemek yerken ağlıyor ya kaşık yavaş geliyor diye daha hızlı olmalıymışımarmut dilimleyip koydum ona da sinirlendi neymiş ağzına alıyor ama yutamıyormuş hemen rendeledim yedirdim çığlık kıyamet. Çorbalar zaten silikon kaşıkla yetmiyor tatlı kaşığıyla veriyorum çığlıklarından kulaklarım acıyor bugün bu arada şükür artık uyanıkken de emiyor beni başardım gibi inşallah tekrar reddetmez paşa

ilk zamaar solu kullaniyordu cok simdi her ikisinde kullaniyor
masallah

Geçmiş olsun canım şimdi nasıl peki
Tekrar kusma olmadı canım sadece sabahki teşekkürler
Benim ki hep çekiyor bir de uzun bizim ki bayadır bağlıyorum toka takıyorum kulaklarının yanındakiler çok çekiyor
Kızlar benim kız sürünerek ilerlemeyi öğrendi yorgana bırakıyorum parkede buluyorum bide kucakta gel gel deyince diğer kişiye gitmeyi öğrendi ay nasıl seviniyorum bişeyler öğrendikçe
Oy maşallah Asya kuzuya
Bizimki de sağlak alkış yapmayı öğretmeye çalışıyorduk sol el sabit sağı sola vuruyordu
Oyy maşallah nasıl özendim iştahı bizim kızın da başına inşallah. Sadece yoğurdu ve sebze çorbasını 2-3 bebek kaşığıyla yedirebildim şu ana kadar. Mama miktarımız azalmadı emmek istiyor ama beni değil biberonu istiyor özellikle uyumak istediğinde

Evet benm oglan da biri gel deyince öğrendi gitmeyi bazen de gitmek bile istemiyor. Ne gzel artk basindan ayrilamayacak vakte gelmis senin prenses. Bizimki elimle ayagina destek verirsem anca oyle yapio

Kızlar sol kullananlar sağa yönlendirmeyin o içten gelen bişey. Beyin öyle yönlendiriyor. Eşime de aynısını yapmışlar. Günah olur sağla yesin sağla tutsun vs diye. Sonuçta sağını da solunu da iyi kullanamayan bir insan çıkmış ortaya el becerisi hiç yoktur yazısı çok kötüdür ana sınıfında öğretmeni bu çocuk gerizekalı demiş o kadar Sonra 1. sınıfta sınıf birincisi olmuş siz düşünün durumu

Ya ne bileyim sağa da şans vereyim diye önce sağ eline uzatıyordum ben de en iyisi ortaya uzatayım hangisiyle alırsa artık kendi bilir

Kızlar tulumu giydirdim ben biraz büyük olsun demiştim 9-12 almıştım tam oldu 12-18 alacaktım aslında o da çok büyük gelmişti keşke orda üstüne geçiriverseydim denemek için. Neyse bu kışı geçirir inşallah ayaklarını içine soktum şimdilik giriyor içine alacak olanlar büyük alsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…