Kuzucuk ya diş cikariyo ya da bi anda gaz sancısı girmiştir artık sicak tutmak gerekYa kızlar birden çığlık atmaya basladı.şu an sallamaya çalışıyorum..anlayamadim derdinikorktum.
Evet ya..zaten huzursuzdu bir haftadir aman ne cikmaz dişmişDil olabilir kuzum anlık sancı gibi
Kızlar benim kız sürünerek ilerlemeyi öğrendi yorgana bırakıyorum parkede buluyorumbide kucakta gel gel deyince diğer kişiye gitmeyi öğrendi ay nasıl seviniyorum bişeyler öğrendikçe
Masallah asya kuşumbizimki hala geri viteste emeklerken gel gel deyince ufuktan kayboluyor kavuşmadan ayrılıyoruz
Kuzucuk ya diş cikariyo ya da bi anda gaz sancısı girmiştir artık sicak tutmak gerek
Benimki ne zamandan beri yapıyor onu ya 2. 5 dan beri hep eli saçında
Haydo da öyle ama yolacak saç yok diye kulağını geciriyo eline cekistiriyo sündürdü resmenhadi saçı kesersin kulağı napak
Çekiyor kulağını daha çok bizim pek saçımız yok hatta Bir şey dikkatimi çekiyor sağ elini daha aktif kullanıyor bir şey tutarken filan sağ el sürekli mıncıklama sol elli de sallama için kullanıyor sizin de öyle mi Ya ?Bizim kiz hep bagiriyor korkma. Benimkide az once biraz armut yedirdim meyve filesiyle acaba fazla mi geldi mamasink icmedi 30cc birakti normalde yetmiyordu mama anlamadim. Yada dismi cikartiyor anlamadim ya.
Birde saclarini cekiyor mama yerken ve uyuyacakken. Sizin cocuklar sac cekiyor mu ?
Esimle karar verdik kesicez saçlarını
Benimki de desteksiz 1 dk falan durabiliyor sonra devriliyor canım normal yavaş yavaş olacak hepsiBenim kız daha desteksiz oturamıyor çünkü yerde durmuyor hala sizin boncuklar sürünmüş çok maşallahhhh
Göktuğ sol elini daha aktif kullanıyor doğduğundan beri farkediyoruz neye el uzatacaksa önce solu uzatıyor. Biz sağa veriyoruz sağ eline alışsın diyeÇekiyor kulağını daha çok bizim pek saçımız yok hatta Bir şey dikkatimi çekiyor sağ elini daha aktif kullanıyor bir şey tutarken filan sağ el sürekli mıncıklama sol elli de sallama için kullanıyor sizin de öyle mi Ya ?
Ben başta korktum bir tabiGöktuğ sol elini daha aktif kullanıyor doğduğundan beri farkediyoruz neye el uzatacaksa önce solu uzatıyor. Biz sağa veriyoruz sağ eline alışsın diye
Aynen kuzum minderi var onda duruyor sıkılıyor odaBenimki de desteksiz 1 dk falan durabiliyor sonra devriliyor canım normal yavaş yavaş olacak hepsi
ilk zamaar solu kullaniyordu cok simdi her ikisinde kullaniyorÇekiyor kulağını daha çok bizim pek saçımız yok hatta Bir şey dikkatimi çekiyor sağ elini daha aktif kullanıyor bir şey tutarken filan sağ el sürekli mıncıklama sol elli de sallama için kullanıyor sizin de öyle mi Ya ?
masallahBugün kısa kısa uyudu gündüz eşim de öğlenden beri yok yoruldum iyicekızların da dersleri ödevleri ikisi de odalarındalar. Biz de Göktuğ beyle çıldırmaca yaptık buzdolabı temizleyip pazar alışverişini yerleştirdim pırasa pişirdim salçasız, tuzsuz oğlana ayırıp kalanına salça kavuracam. Öğlen havuçlu yoğurtlu şehriyeli bir çorba yaptım içti. Yemek yerken ağlıyor ya kaşık yavaş geliyor diye daha hızlı olmalıymışım armut dilimleyip koydum ona da sinirlendi neymiş ağzına alıyor ama yutamıyormuş hemen rendeledim yedirdim çığlık kıyamet. Çorbalar zaten silikon kaşıkla yetmiyor tatlı kaşığıyla veriyorum çığlıklarından kulaklarım acıyor bugün bu arada şükür artık uyanıkken de emiyor beni başardım gibi inşallah tekrar reddetmez paşa
Tekrar kusma olmadı canım sadece sabahki teşekkürlerGeçmiş olsun canım şimdi nasıl peki
Benim ki hep çekiyor bir de uzun bizim ki bayadır bağlıyorum toka takıyorum kulaklarının yanındakiler çok çekiyorBizim kiz hep bagiriyor korkma. Benimkide az once biraz armut yedirdim meyve filesiyle acaba fazla mi geldi mamasink icmedi 30cc birakti normalde yetmiyordu mama anlamadim. Yada dismi cikartiyor anlamadim ya.
Birde saclarini cekiyor mama yerken ve uyuyacakken. Sizin cocuklar sac cekiyor mu ?
Esimle karar verdik kesicez saçlarını
Oy maşallah Asya kuzuyaKızlar benim kız sürünerek ilerlemeyi öğrendi yorgana bırakıyorum parkede buluyorumbide kucakta gel gel deyince diğer kişiye gitmeyi öğrendi ay nasıl seviniyorum bişeyler öğrendikçe
Bizimki de sağlak alkış yapmayı öğretmeye çalışıyorduk sol el sabit sağı sola vuruyorduÇekiyor kulağını daha çok bizim pek saçımız yok hatta Bir şey dikkatimi çekiyor sağ elini daha aktif kullanıyor bir şey tutarken filan sağ el sürekli mıncıklama sol elli de sallama için kullanıyor sizin de öyle mi Ya ?
Oyy maşallah nasıl özendim iştahı bizim kızın da başına inşallah. Sadece yoğurdu ve sebze çorbasını 2-3 bebek kaşığıyla yedirebildim şu ana kadar. Mama miktarımız azalmadı emmek istiyor ama beni değil biberonu istiyor özellikle uyumak istediğindeBugün kısa kısa uyudu gündüz eşim de öğlenden beri yok yoruldum iyicekızların da dersleri ödevleri ikisi de odalarındalar. Biz de Göktuğ beyle çıldırmaca yaptık buzdolabı temizleyip pazar alışverişini yerleştirdim pırasa pişirdim salçasız, tuzsuz oğlana ayırıp kalanına salça kavuracam. Öğlen havuçlu yoğurtlu şehriyeli bir çorba yaptım içti. Yemek yerken ağlıyor ya kaşık yavaş geliyor diye daha hızlı olmalıymışım armut dilimleyip koydum ona da sinirlendi neymiş ağzına alıyor ama yutamıyormuş hemen rendeledim yedirdim çığlık kıyamet. Çorbalar zaten silikon kaşıkla yetmiyor tatlı kaşığıyla veriyorum çığlıklarından kulaklarım acıyor bugün bu arada şükür artık uyanıkken de emiyor beni başardım gibi inşallah tekrar reddetmez paşa
Evet benm oglan da biri gel deyince öğrendi gitmeyi bazen de gitmek bile istemiyor. Ne gzel artk basindan ayrilamayacak vakte gelmis senin prenses. Bizimki elimle ayagina destek verirsem anca oyle yapioKızlar benim kız sürünerek ilerlemeyi öğrendi yorgana bırakıyorum parkede buluyorumbide kucakta gel gel deyince diğer kişiye gitmeyi öğrendi ay nasıl seviniyorum bişeyler öğrendikçe
Ya ne bileyim sağa da şans vereyim diye önce sağ eline uzatıyordum ben de en iyisi ortaya uzatayım hangisiyle alırsa artık kendi bilirKızlar sol kullananlar sağa yönlendirmeyin o içten gelen bişey. Beyin öyle yönlendiriyor. Eşime de aynısını yapmışlar. Günah olur sağla yesin sağla tutsun vs diye. Sonuçta sağını da solunu da iyi kullanamayan bir insan çıkmış ortaya el becerisi hiç yoktur yazısı çok kötüdür ana sınıfında öğretmeni bu çocuk gerizekalı demiş o kadarSonra 1. sınıfta sınıf birincisi olmuş siz düşünün durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?