- 11 Şubat 2008
- 7.253
- 17.432
- 773
- 41
Ay ne bileyim şeker eskiden olsa yediği kadar verirdim şimdi diyorlar ya anne sütü yada mama yı 1 yaşına kadar azaltmayın ek gıdayı çok verip diye. Bugün zeytini 4 e bölüp verdim cup diye yuttuTekrar kusma olmadı canım sadece sabahki teşekkürler
Benim ki hep çekiyor bir de uzun bizim ki bayadır bağlıyorum toka takıyorum kulaklarının yanındakiler çok çekiyor
Oy maşallah Asya kuzuya
Bizimki de sağlak alkış yapmayı öğretmeye çalışıyorduk sol el sabit sağı sola vuruyordu
Oyy maşallah nasıl özendim iştahı bizim kızın da başına inşallah. Sadece yoğurdu ve sebze çorbasını 2-3 bebek kaşığıyla yedirebildim şu ana kadar. Mama miktarımız azalmadı emmek istiyor ama beni değil biberonu istiyor özellikle uyumak istediğinde
Amin canım Allah tüm bebekleri korusun inşSonsuzUmut canım kurbanınız mubarek olsun
Allah kabul etsin..mimik Zara ya gelebilecek tüm belanın önünü kessin inşAllah
Evine dönme vakti geldi demek..hadi bakalım.hayırlı olsun..insAllah eşin ve cocugunla güzel yeni bir baslangıç olsun..herşey çok güzel gitsin
HerşeY öyle ya bence bende bir yaş diye aldıklarımı giydiriyorum anca anca oluyor. Üzerinde ki etkilerler yanıltıcı malesef. Benşm çok pişmanlığım var öyleKızlar tulumu giydirdim ben biraz büyük olsun demiştim 9-12 almıştım tam oldu12-18 alacaktım aslında o da çok büyük gelmişti keşke orda üstüne geçiriverseydim denemek için. Neyse bu kışı geçirir inşallah ayaklarını içine soktum şimdilik giriyor içine alacak olanlar büyük alsınlar
Öyle valla canım gönül isterdi ki çok güzel emsin ama il 2 ay dışında olmadı öyle böyle artık be kadar emerse canımEmdiği kadar ver kuzum emmezse de bu saatten sonra yemek yiyebiliyor çok şükür onlarla devam edersin
Benimki de hep geri gidiyordu şimdi ilerliyor haydom da ileri gider yakındaMasallah asya kuşumbizimki hala geri viteste emeklerken gel gel deyince ufuktan kayboluyor kavuşmadan ayrılıyoruz
Yelkovanlar saniyeye dönmeli yurdumdaEvet ya..zaten huzursuzdu bir haftadir aman ne cikmaz dişmiş
Bizimki de dönmeye başladi çok şükür.. ben daha cok yelkovan gibi surundugunu goruyorum.gobek ustu
MasAllah minik prensese
Hahahha ne güldürdün be Asliufuktan kaybolmak ha
Sanırm canim oyy oyy
Bende kıl topluyorum hep sağdan soldan benden çok onunki varAyy sinirlerim bozuluyor birde agzndan sac cikariyorum surekli kesicem gitsin ya. :)
Bende uzun süre desteksiz oturtmuyorum hala devriliyor zaten ama koltuktan tutunup 5 saniye falan ayakta duruyor denedim deBenim kız daha desteksiz oturamıyor çünkü yerde durmuyor hala sizin boncuklar sürünmüş çok maşallahhhh
Evet darısı diğer minnoşlara olsunJadesi tebrik ederim o cimcimeyi darısı diğer nisan kuzularına olsun.
Benimki de ilerliyor ama çığlık kıyametbiraz gidiyor sonra başlıyor bağırmaya beni kaldırın diyor. Bakalım çalışmalar devam ediyor kucakcı oğlan. Ev kalabalık olunca iyice kucakcı oldu
Ay maşallah ya hep iştahlı olsun bebeklerBugün kısa kısa uyudu gündüz eşim de öğlenden beri yok yoruldum iyicekızların da dersleri ödevleri ikisi de odalarındalar. Biz de Göktuğ beyle çıldırmaca yaptık buzdolabı temizleyip pazar alışverişini yerleştirdim pırasa pişirdim salçasız, tuzsuz oğlana ayırıp kalanına salça kavuracam. Öğlen havuçlu yoğurtlu şehriyeli bir çorba yaptım içti. Yemek yerken ağlıyor ya kaşık yavaş geliyor diye daha hızlı olmalıymışım armut dilimleyip koydum ona da sinirlendi neymiş ağzına alıyor ama yutamıyormuş hemen rendeledim yedirdim çığlık kıyamet. Çorbalar zaten silikon kaşıkla yetmiyor tatlı kaşığıyla veriyorum çığlıklarından kulaklarım acıyor bugün bu arada şükür artık uyanıkken de emiyor beni başardım gibi inşallah tekrar reddetmez paşa
Ben mama sandalyesine başladım öncesinde de pusette yediriyordumYedirirken tam oturur mu destekli yatar mo yediriyorsunuz
Darısı size olsunEvet benm oglan da biri gel deyince öğrendi gitmeyi bazen de gitmek bile istemiyor. Ne gzel artk basindan ayrilamayacak vakte gelmis senin prenses. Bizimki elimle ayagina destek verirsem anca oyle yapio
Ek Gıda döneminde olır canım sorun etmeebru_can_ebru ebru sen bilirsin belki neocate bizim kızın kakasini yesil yapıyor.sorun mu?
Ben 1-2 yaş aldım bir de 9-12 ama 9-12 olan ince 1-2 yi giyecek mecbur içinde kaybolarakKızlar tulumu giydirdim ben biraz büyük olsun demiştim 9-12 almıştım tam oldu12-18 alacaktım aslında o da çok büyük gelmişti keşke orda üstüne geçiriverseydim denemek için. Neyse bu kışı geçirir inşallah ayaklarını içine soktum şimdilik giriyor içine alacak olanlar büyük alsınlar
Bende başlayım Ya bende pusette yediriyorum masada çok tükürüyorBen mama sandalyesine başladım öncesinde de pusette yediriyordum
Ayy ben tek başınayım üstelik babası yüzünden benimki kucağa alıştı. Aman üşüyor ısınsın aman koyunca uyumuyor azıcık kucağımda uyusun diye diye şimdi kucakta uyuyor bırakınca uyanıyor gece yanıma sokuluyor öyle uyuyor. İyice kokumuzu aldı. Şimdi kendisi sabaha kadar uyuyor gündüz de işte bana olan olduEvet darısı diğer minnoşlara olsunkız benimkide bağırıyor ota boka önüne bişey koyuyorum gelsin diye ona bile bağırıyor benimki kucak sevmiyor alıştırmadım çünkü ben tek başımayım
Anakucağı salonda eğer orda yedireceksem anakucağında arkaya hafif eğimli şekilde oturarak yiyor. Mutfakta yedireceksem mama sandalyesinde yiyor arkaya yaslanmıyor sandalyede tepsisine doğru eğiliyor ama yiyebiliyor o pozisyonda daYedirirken tam oturur mu destekli yatar mo yediriyorsunuz
Ek Gıda döneminde olır canım sorun etme
Yelkovanlar saniyeye dönmeli yurdumdahepsi gidecekte ne acele ediyorsak işte heveslilik benimki burnumdan getirecek biliyorum da emekleyip sağa sola çarpacak ama napam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?