2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay ne bileyim şeker eskiden olsa yediği kadar verirdim şimdi diyorlar ya anne sütü yada mama yı 1 yaşına kadar azaltmayın ek gıdayı çok verip diye. Bugün zeytini 4 e bölüp verdim cup diye yuttu altını değiştirirken eşim diyor bu ne içinde siyah bişey var dedim o zeytin eee diyor olduğu gibi çıkmış. Ne bilsin onun bağırsağı mideciği onu işlemesini kıyamam olduğu gibi çıkarmış işte.
Balkabağı aldırdım yarın onu deniycem kısmetse.

Amin canım Allah tüm bebekleri korusun inş
İnş ya eşimle baya hakkettik meseleri büyük kavgalardan sonra inş herşey çok daha güzel olur

HerşeY öyle ya bence bende bir yaş diye aldıklarımı giydiriyorum anca anca oluyor. Üzerinde ki etkilerler yanıltıcı malesef. Benşm çok pişmanlığım var öyle doğmadan önce aldıklarım da çok yanılmışım. 1 yaş olmayacak az kaldı

Emdiği kadar ver kuzum emmezse de bu saatten sonra yemek yiyebiliyor çok şükür onlarla devam edersin
Öyle valla canım gönül isterdi ki çok güzel emsin ama il 2 ay dışında olmadı öyle böyle artık be kadar emerse canım

Yelkovanlar saniyeye dönmeli yurdumda hepsi gidecekte ne acele ediyorsak işte heveslilik benimki burnumdan getirecek biliyorum da emekleyip sağa sola çarpacak ama napam

Evet darısı diğer minnoşlara olsun kız benimkide bağırıyor ota boka önüne bişey koyuyorum gelsin diye ona bile bağırıyor benimki kucak sevmiyor alıştırmadım çünkü ben tek başımayım

Ay maşallah ya hep iştahlı olsun bebekler bizde de şehriye vardı bugün

Evet benm oglan da biri gel deyince öğrendi gitmeyi bazen de gitmek bile istemiyor. Ne gzel artk basindan ayrilamayacak vakte gelmis senin prenses. Bizimki elimle ayagina destek verirsem anca oyle yapio
Darısı size olsun ben zaten başından ayrılamıyorum ki basıyor çığlığı kimseyle oyalanmıyor da babasına veriyorum en fazla 5 dk sonra başlıyor bağırmaya ağlamaya

Ben 1-2 yaş aldım bir de 9-12 ama 9-12 olan ince 1-2 yi giyecek mecbur içinde kaybolarak

Ayy ben tek başınayım üstelik babası yüzünden benimki kucağa alıştı. Aman üşüyor ısınsın aman koyunca uyumuyor azıcık kucağımda uyusun diye diye şimdi kucakta uyuyor bırakınca uyanıyor gece yanıma sokuluyor öyle uyuyor. İyice kokumuzu aldı. Şimdi kendisi sabaha kadar uyuyor gündüz de işte bana olan oldu

Yedirirken tam oturur mu destekli yatar mo yediriyorsunuz
Anakucağı salonda eğer orda yedireceksem anakucağında arkaya hafif eğimli şekilde oturarak yiyor. Mutfakta yedireceksem mama sandalyesinde yiyor arkaya yaslanmıyor sandalyede tepsisine doğru eğiliyor ama yiyebiliyor o pozisyonda da

Ek Gıda döneminde olır canım sorun etme

Yok yeni değil.bu mamayi basladik başlayali boyle oldu canım

Yelkovanlar saniyeye dönmeli yurdumda hepsi gidecekte ne acele ediyorsak işte heveslilik benimki burnumdan getirecek biliyorum da emekleyip sağa sola çarpacak ama napam

Ay valla yaaa..ilk zamanlar büyüsünler diye bakardım.şimdi ise büyüdükçe başıma gelecekleri düşünüyorum

misskokulumm maşallah Göktuğ paşaya . Bizim kız yerken bile oyun istiyor . Sanırım çok da seçici olacak .bu zamana kadar patates , havuç , şeftali , muz , elma , yoğurt denedim . Bunlardan en çok muzu sevdi . Havuç ve patateste fena değildi . Bunları da ancak soğanla yedi . Yoğurt , şeftali ve elmayı hiç sevmedi . Bugün yoğurda pekmez katarak denedim iyi kötü yedi .kaşık maması veriyorum arada , bunu yediği gibi yese keşke diğerlerini de . Nasıl seviyor kaşık mamasını . Kaşık gelmeden ağzını açıyor . Kaşık mamasını dA ben vermek istemiyorum . Bu arada benim sütüm kesildi gibi bir şey çok stres yaptım son zamanlarda . Biberon almıyordu yavrum , babası gelince o iyice alıştırdı biberona . Bir yerde mecbur kaldık . Şu an emmeyi tamamen reddediyor , biberonu da tam aldığı söylenemez savaş vererek içiriyoruz . Sağlığı yerinde olsun karnı doysun da tek yapacak bir şey yok artık .

Kızlar benim kız da uykuya dalmakta çok zorlanıyor . Ağlayarak uyuyor hep . Bundan 10 gün öncesine kadar emerek uyuyordu , benim de kolayıma geliyordu . Ama şimdi sütüm nerdeyse kesildi ve reddediyor emmeyi zaten . Uykuya dalamıyor . Yaklaşık iki aydır da zaten gündüz uykumuz çok kötü . Hem zor dalıyor hem yarım saat uyuyup uyanıyor . Nasıl uyuttuysam o şekilde tekrar uyutmaya çalışıyorum ama olmuyor . Küçük sallanan beşikten büyük sallanmayan beşiğine geçirmeye çalışıyorum ama sallanmak istiyor hanımefendi . Küçük beşikten de artık düşebilir diye korkuyorum . Yatak odamız beşiklerle doldu . Bir de uykuya dalmadan önce çok çok fazla sıçrıyor , uykusunda da inleyerek ağlıyor . Bu durum korkutmaya başladı beni . Normal midir sizlerde de var Mı bunları yaşayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…