2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canm bebeğin kakasının rengi nasıl olmalı ben 3-4 gün oldu başlayalı Her sabah biraz ekmek içi biraz peynir ılıksu pekmez karıştırıp veriyorum biraz geçsin yumurta da koyacam ve her gün bir meyve veya sebze tadımı yapacağım elmeyı denedik Armuta geçeceğiz
Kakasını. Rengi koyulaştı gibi biraz da katılaştı ben her gün 1 çay kaşığı da zeytinyağ koymayı düşünüyorum mamaya
Hiç doktora danışmadık doğru mu acep annem her şey ver diyor birde dolu dolu kaşığı koyuyor geçen keşkek verdi (tanesiz)

Jadesi gözün Aydın ben de ittire kaktıra süründürmeye çalışıyorum kızı ama bizimki dönme peşinde hala . Çok seri iki üç tur dönüyor . Yatağa bırakıp arkamı dönmeye korkuyorum . Sen şimdi at yere en azından kendisi oyalanacak kurcalayacak şeyler bulur

Mamaya koyarsan tadını değiştirebilir bir dene kuzum olmadı ek gıdaya eklersin sebze çorbasına ekliyorum ben ama en iyisi erik suyu bir tane eriği kaynatıp hoşaf gibi verebilirsin

Mamaya koyarsan tadını değiştirebilir bir dene kuzum olmadı ek gıdaya eklersin sebze çorbasına ekliyorum ben ama en iyisi erik suyu bir tane eriği kaynatıp hoşaf gibi verebilirsin
Mamaya koyuyorum içiyor canım ama erik hoşafı yapabilirim mantıklı ya

Ah yavrum ya benimki de sürekli verdiğimde kucağına alıyor ama kısa süreli olduğu için alışamadı çok şükür hatta sevmiyor kucağı pek çok uykusu gelirse geziyoruz bi kaç tur sonra yatmaya gidiyoruz Allah yardımcın olsun emekleme de yürümede geçecek kucak sevdası az kaldı sabret

İnşallah ama sanmam şu anda da zaten oynamaktan vs sıkılınca kucak istiyor

O zaman mamayı değiştirebilirsin geri iyi gelmemiş olabilir

Ya burda coco da yeşil yapiyor yazdığı icin önemsememiştim ama sonra sonra kafama takıldı..neyse doktora götüreyim bakalım ne diyecek..sence bağırsağına sıkıntı veriyor mudur? Sağlıkçi olduğun için soruyorum canım. Doktor mamadandır dedi telefonda ama kaka tahlili istedim getir bakalım dedi.

Yine de ilk3 ay hepsini döver gibime geliyor her çağın zorluğu var tabi ya

Benimkiler simdiden kavgaya basladı.huysuz kızım oğlumun elinde ne görse istiyor.zavalli ogluşum da ağlamasın diye vermek zorunda kalıyor.bazen de vermiyor, sonra kopuyor bir yaygara.oglan gidiyor baska odaya..işin yoksa sustur şekerpare
Biraz da oglandan kızı kollamaktan yoruluyorum..sevmeye calisirken zarar veriyor..mesela kızı yere bırakip bir kahve icemiyorum.ya da koltukta yatsin ben de yaninda camaşır katlayayim diyemiyorum..çünkü oğlan minciriyor ustune kapaniyor..bingildagini dürtüyor...oğlan gidince de yaygara kopariyor zilli..gelince de anlasamiyorlar
Bazen içim mutlulukla doluyor Allahım nasıl şukretsem az diyorum hep.bazen de aman Allahim bana yardım et nolur diye yalvarıyorum.kızda anlayamadıgim bir huysuzluk var.durmuyor hep kucak istiyor tam 6 ay bitti.10 gündür canımı yedi aşı da olacak simdi hepten gözüm korkuyor

Darısı size olsun ben zaten başından ayrılamıyorum ki basıyor çığlığı kimseyle oyalanmıyor da babasına veriyorum en fazla 5 dk sonra başlıyor bağırmaya ağlamaya
Ahahah o durum da benm başıma olsa kske. Anam bebe herkese gidio. Cok uzun gormezse aglio sadece. Formülün ne cabuk syle

Hanimlarr kolu için dün gittim yazmayi unuttum. Bir yere sıkışmış dedi tenleri de hassas ondan byle gorunuyo dedi korkulacak bsey yokmuş. Bilegnde ve kolunda da var dedm onlar buna bnziyo bakinca ama çizmiş dedi iyice bakınca. Tirnaklarini surekli kesmen lazm artk yaramaz kndine zarar vermesin dedi

Nasıl alıştırdınız acaba biberona bizde çok denedik olmadı bi türlü bu hafta daha zorlamadım haftaya tekrar deneyeceğim

Kizlar dun aksam cok zor gecti saat o 9 dansonra babasıyla oynadi bizim kiz sonra mama verdim 10 ceyrek gibi sallamaya basladim kudurdu durmuyor ayagimda kizmayayim kizmayayim allahim sabir ver diyorum en son kizdim elini kolunu tuttum oyle uyudu 11 i geciyordu sanirim gecede 2 de ağlamaya basladi kostum mama yapmaya sabah yine ayni sekil aglayarak uyanma. Simdi yine mizirdaniyor hep ilgi oyun istiyorda benim gucum tukeniyor su aglamasina gelemiyorum hic yarin ablama gdeyim diyorum onada korkuyorum bir yeede uykusu kacibca basliyor aglamaya dunde hava soguktu cikaramadim en azindan parka goturdugumde çocuklara bakiyor. Bizim bir komsu var torunu icin sokaktan cocuklari durduruyordu bende oylemi oldum ne

Diş gibi geldi bana bizimkinde var çığlık kıyamet haller ağlayarak uyanıyor ama normal ağlama değil çığlık atarak ağlama gün içinde hiç durmuyor falan diş bence

Yok yere bi dünya oyuncak atıyorum Pet şişe ıslak mendil gibi şeyler daha çok dikkatini çekiyor ben odadan çıkıyım bağırıyor hemen ama diş geçsin oyalanır inşallah biraz biraz bugün asla durmadı calpol verdim en sonunda ne yaptıysam hafiflemedi çünkü

Günaydın kızlar sabah bim e çıkartma yaptım küçük kızımı da alıppilsanın yürüme arkadaşını aldım, evin heryerine dağılmalık renkli toplardan yürüme arkadaşı çok iyiymiş önünde baya oyuncağı da var şimdilik onlarla oynadı biraz.
Bir de oyuncak telefon aldım ama sesi çok az çıkıyor var mı alanınız sizinki de mi öyle acaba iade edecem onu. Pijama takımları falan vardı baya kaliteliydi kumaşları ama biz oyuncak peşindeyken bitirmişlerdi tekstilin çoğunu çok heyecanlı oluyor ya bu bim günleri

Neyse ki bir şekilde besleniyor canım olsun kaşık maması da faydalı oluyor. Biberon almayınca da çok sıkıntı yaşadın biliyorsun. Yine de uyutur uyutmaz vermeyi dene memeni ve sütüm azaldı bitti diye düşünme. Ben sağım yaparken 10cc zor çıkıyordu nasıl üzülüyordum şimdi hiç sağım yapmıyorum sürekli veriyorum uykuda gündüz falan hep teklif ediyorum istemezse zorlamıyorum mamayı az verip uyutup emziriyorum. Şuan sertleşiyor artık mesela baya yutuyor. Dediğin gibi sağlıklı olsunlar da yeter Allahın izniyle büyür giderler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…