2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Daha ne kavgalar gelecek oyuncaklar için hep ellerinde ki kıymetli oluyor eşimin yeğeni geldi geçen 4 yaşında asyanın elindeki oyuncak için ağladı resmen seninkiler sürekli dipdibe bide Allah yardımcın olsun kuzum ben uyuttum şimdi kahve içiyorum hadi gel beraber içelim onlarda yesin birbirini hatta benim kızı da alsınlar aralarına içerde tufan varken bizde muhabbet ederiz

Ahahah o durum da benm başıma olsa kske. Anam bebe herkese gidio. Cok uzun gormezse aglio sadece. Formülün ne cabuk syle
Esas sen formülünü söyle benimki çok basit çocuk hep beni gördü başka kimseyi görmedi düzenli olarak dolayısıyla ben olmayınca yalnız kaldı sanıyor sanırım yabancılıyor

Esas sen formülünü söyle benimki çok basit çocuk hep beni gördü başka kimseyi görmedi düzenli olarak dolayısıyla ben olmayınca yalnız kaldı sanıyor sanırım yabancılıyor
İşte bnm olay da tam tersi. Kucak kucak gezio herkeste ellernden gelse bna dahi vermezler o derece ondan da herkese gidiyor oyle millet görsün diye gezdiriyorz

Kalppare bazı mamalar kakayı yeşil yapabiliyor. Mesela sma sarı yapıyor. Ek gıda mama, birde demir takviyesi. Kakanin rengini ve kıvamını değiştiriyor. Yeşil kaka sağlıksız kaka degilki. Bagarsak sorunu olan çocuk beyaz veya surekli ishal olarak çıkar. Veya kanlı kaka.

Yediklerine göre kakasının rengi kıvamı değişir canım yeşil olması normal. Bizimki ıspanak semizotu yiyince kıvamı daha yumuşak yapıyor yoksa katı oluyor 2.aydan beri öyleyiz hiç sırtına bacağına taşan kakası olmadı o yüzden. Zeytinyağını yemeklerine kahvaltısına da damlatabilirsin. Bir de ekmek kabızlık yapabilir.ben bebe bisküvisi yaptım dondurucudan 1 tane çıkarıp kaynatıp eziyorum. Bir gün bununla diğer gün yulaf ezmesi aldım onu bir taşım kaynatıp yumuşatıyorum onunla hazırlıyorum kahvaltısını. Yulaf çok faydalı bağırsaklarını da çalıştırıyor hem

İşte bnm olay da tam tersi. Kucak kucak gezio herkeste ellernden gelse bna dahi vermezler o derece ondan da herkese gidiyor oyle millet görsün diye gezdiriyorz
Benimki de öyle arkamdan ağlamıyor şükür kalabalıkta büyüyen bebekle yalnız büyüyen farklı oluyor haliyle. Annemi haftada 1 görüyor onu yabancılıyor ağlıyor ama abimleri daha sık görüyor onlara hemen yılışıyor atılıyor gitmek için. Çok düşkün olması da sıkıntı büyük kızıma geçen yıl telefon aldık da rahatladım yoksa asla yanımdan ayrılmazdı heryerde peşimde

Benim hanım kıza ninni açıyordum ayakta sallarken kendini atıyordu sağa sola sonra baktım benim söylediğim şarkıları açınca sakinleşiyor şimdi onları açıyorum bende söylüyorum mayışıyor en azından sonra uyuyor mesela sen benim şarkılarımsın diye bi şarkı var ya o dene istersen belki işe yarar çünkü biz kızınca ya da tepki gösterince hiç uyumuyor lar yumuşak gitmeye çalış

Kac yasinda kizin büyük olan.? Aman valla ben bu evde bana düşsün isterm ne bulirlarsa agzina veriyolar ediyolar flan sinir oluyorm. Ben asagida oluyorm yulari cikariyolar gotursek yda goturelim diye bsy demeden al git hesabi yapiyolar. Ağlasaydi yapamazlardi hicbirini

13 yaşına girecek yarın ablası sen de haklısın vallahi zor tahmin edebiliyorum. Ben kayınvalidelerde 10 gün kaldım sabah alıp götürüyordu sevmeye durmuyor kızım senin gibi yapıyorum ama gülmüyor hiç bize diyordu nasıl hoşuma gidiyordu

Sana düşkün olması da zor inan. Al benim iki yabani de, kimsede durmuyor. Kayınvalideye gittiğim zaman. Tuvalete giriyorum, annem gitti diyerek ağlayarak,Umut tuvaletin kapısını kırıyor çıkayım diye, kız uyanıksa o zaten yırtıyor. Ben de tam tersini istiyorum, biraz başkalarına da gitseler, Bir saat olsun onlarla dursa, ben çok rahat ederdim. Yiyecek konusuna gelince, çok da zararına bir şey yapmıyorlar sa, Bırak versinler. İki gün sonra sen yesin diye, ağzının içine bakarsın ufak ufak alışsın tatlara.

ay maşallah kocaman olmuş kızın, inşallah bizler de o günleri görürüz.

Hahahah yaa jadem yaa..gelmiş kadar oldum

Sagol canim..tesekkur ederim bu bilgi icin..bir nebze olsun icimi ferahlattin demir takviyesi baslamadik daha.kakayi siyah yapiyor ve ben alerjiden dolayi kakayı sürekli inceliyorum.kan olsa göremem o zaman.

Sanmıyorum kuzum enfeksiyon olmadığı sürece oluyor ara ara mamayı bırakınca düzeliyorsa ondandır . Ama ek gıda döneminde de oluyor tabi ki sorabilirsin çiçeğim

Sanmıyorum kuzum enfeksiyon olmadığı sürece oluyor ara ara mamayı bırakınca düzeliyorsa ondandır . Ama ek gıda döneminde de oluyor tabi ki sorabilirsin çiçeğim

Mamayi az verince renk açılıyor.ben de aşıyı bekliyorum hala tam ek gıdaya gecmek icin.ek gida sıkıntı verirse diye korkuyorum.hadi dedim aşı gecsin oyle öğün başliyim.
Sen nasılsın? Dinlenebildin nmi biraz canım.gecen gun kv cagirdi gittim.kadin Allah sabir versin sana dedi 2 gündur sesi yok aramıyor bile kafasini dinliyor galiba

misskokulumm cnm ya ne guzel seyler gelmis ben esimi yolladim ama birsey kalmams diyor bakalim artik ne bulursa
Yazmıştım aslında geçen hafta canım buraya da bime bakın diye. A101 e de güzel şeyler geliyor perşembe de ordayım inşallah benim küçük kız çok gözü açık bi koşuyo aralardan yürüme arkadaşının fiyatı 150 lira mı öyle bişey 89 a gelmişti bime kocaman müzikli falan güzel baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…