Ahh o hisss...o hisss..Diş sıkıntısı bizde de var çok çığlık atıyor sesi de bir ince kulağım deliniyor sankibaya sertleşmiş etleri
Günaydın kızlar sabah bim e çıkartma yaptım küçük kızımı da alıppilsanın yürüme arkadaşını aldım, evin heryerine dağılmalık renkli toplardan yürüme arkadaşı çok iyiymiş önünde baya oyuncağı da var şimdilik onlarla oynadı biraz.
Bir de oyuncak telefon aldım ama sesi çok az çıkıyor var mı alanınız sizinki de mi öyle acabaiade edecem onu. Pijama takımları falan vardı baya kaliteliydi kumaşları ama biz oyuncak peşindeyken bitirmişlerdi tekstilin çoğunu çok heyecanlı oluyor ya bu bim günleri
13 yaşına girecek yarın ablasısen de haklısın vallahi zor tahmin edebiliyorum. Ben kayınvalidelerde 10 gün kaldım sabah alıp götürüyordu sevmeye durmuyor kızım senin gibi yapıyorum ama gülmüyor hiç bize diyordu nasıl hoşuma gidiyordu
Sana düşkün olması da zor inan. Al benim iki yabani de, kimsede durmuyor. Kayınvalideye gittiğim zaman. Tuvalete giriyorum, annem gitti diyerek ağlayarak,Umut tuvaletin kapısını kırıyor çıkayım diye, kız uyanıksa o zaten yırtıyor. Ben de tam tersini istiyorum, biraz başkalarına da gitseler, Bir saat olsun onlarla dursa, ben çok rahat ederdim. Yiyecek konusuna gelince, çok da zararına bir şey yapmıyorlar sa, Bırak versinler. İki gün sonra sen yesin diye, ağzının içine bakarsın ufak ufak alışsın tatlara.
Valla sizleri bilemem de ben aglasn benden başkasina isterdim. Ha hoş degl ama bu durumdan eminim dha iyi yaniHangisi iyi bilemedim böyle de birine gidince çok ağlıyor ortası olsun bence
Valla sizleri bilemem de ben aglasn benden başkasina isterdim. Ha hoş degl ama bu durumdan eminim dha iyi yani
Hahahahahahahah ben annelerde kalıyorım bugün eve gideceğim işte bakalımMamayi az verince renk açılıyor.ben de aşıyı bekliyorum hala tam ek gıdaya gecmek icin.ek gida sıkıntı verirse diye korkuyorum.hadi dedim aşı gecsin oyle öğün başliyim.
Sen nasılsın? Dinlenebildin nmi biraz canım.gecen gun kv cagirdi gittim.kadin Allah sabir versin sana dedi 2 gündur sesi yokaramıyor bile kafasini dinliyor galiba
Evet kizlar 4 de yola ciktk hâlâ gidiyorz. O ldar zorlu bir yol oldu ki anlatamam.
İkizler durmuyor mu hiç oyle yapmazlarmiş.
Benim oğlan kaka yapmadı mı uyumadı ağladı mı. En son fitil verdk yapti yine agliyo smdi mama yapti babasi da iciriyorm oyle. Bakalm smdiye 2 sefer uyumasi gerekiyordu uyumadi gece perisanlk bekliyor benibu yol sandigimdan daha beter geçiyo
Kolay gelsin canım biz bir kv gittik geldik hasta oldu 10 gün çektik hasta olmasın da uykusu düzelirEvet kizlar 4 de yola ciktk hâlâ gidiyorz. O ldar zorlu bir yol oldu ki anlatamam.
Benim oğlan kaka yapmadı mı uyumadı ağladı mı. En son fitil verdk yapti yine agliyo smdi mama yapti babasi da iciriyorm oyle. Bakalm smdiye 2 sefer uyumasi gerekiyordu uyumadi gece perisanlk bekliyor benibu yol sandigimdan daha beter geçiyo
Hahahahahahahah ben annelerde kalıyorım bugün eve gideceğim işte bakalımbizim kız dün 4 de uyudu işte saat başı da emmeye kalkıyor filan çok dinlendiriyor beni bende ek Gıda konusunda çok tembelim sorma
ben kullanıyorum canimKızlar yoğurt makinası alıcam kullanan var mı?
Bilmiyorm normalde gzel oğlumun bu huyu ama kv lb yüzünden istemiyorm zaten. Bakalm ileride nasl olurCanım söyle düşün senin oglan sosyal bir kisilik olacak belki de.zamanla gecer bu durum.sana düşkünlüğü artar.yabanciyi da ayirir.
Ayy insallah başımız ağrıdı valla. Tam hepsu uyudu derken ikizlerdn biri geri kalkti malesef. Perisanlk yine diz boyuCanim valla zor..dogrudur hic oyle yapmadıkları da..yol cocuklari yoruyor..bir yere varamama hissi psikolojik yoruyor.araba tutabiliyor..Allah yardımcınız olsun.insAllah gittiginize deger de çok guzel vakit gecirirsiniz
İnsallh bi de hasta olmazlar zaten perisan geciyo yol bu kdarla kalsın. Kafa beyin kalmadiKolay gelsin canım biz bir kv gittik geldik hasta oldu 10 gün çektik hasta olmasın da uykusu düzelir
Rica ederim canım. Benim kızım mama kullanmıyor, demir takviyesi kullanıyor. Demirden dolayı koyu yeşil yapıyor.ama yediği içtiğinden dolayı da yeşil yaptığı oluyor. Mesela geçen hafta Demir takviyesini vermedim, yeşil kaka yaptı daha öncesinde de Yeşilkaka çok yapardı. Bu arada alerjisi yok. Ek gıdaya başlama mışsın, şunu da söyleyeyim sana,ama her çocuk da olacak diye bir şey yok. Benim kızımın kakasından kırmızıya yakın bir şeyler vardı, ek gıdadan sonra olmuştu. Kakalı bezi kontrole gittiğimde doktora götürdüm. Kanlı kaka dedikleri bu mu diye. Doktor kızına havuç mu verdin diye sordu, ben de evet dedim bunlar havuç kalıntıları dedi.bazı anneler havuçla kanı birbirine karıştırıyor dedi. Eğer senin de başına öyle bir şey gelirse, biraz daha dikkatle incele. Ben doktora öyle söyledikten sonra bezi biraz fazla inceledim gerçekten de, havucu sindirememisti.Sagol canim..tesekkur ederim bu bilgi icin..bir nebze olsun icimi ferahlattin demir takviyesi baslamadik daha.kakayi siyah yapiyor ve ben alerjiden dolayi kakayı sürekli inceliyorum.kan olsa göremem o zaman.
Ben kullanıyorum memnun musun diye soruyorsan mecburiyetten evet memnunum.Kızlar çamaşır kurutma makinası kullanan var mi? Ne marka onerirsiniz? Bir de çamasıri yipratir diyorlar.nemli bırakır diyen de var.elektrik faturasima artisi ne? Çok yakiyor mu?hemen almayacagim ama arastirmaya basladim..yetisemiyorum camasirlara
Güle güle kullansın, ben de aldım telefondan. Baş ağrıtacak derecede çıkıyor sesi. Belki sana bozuk denk gelmiştirGünaydın kızlar sabah bim e çıkartma yaptım küçük kızımı da alıppilsanın yürüme arkadaşını aldım, evin heryerine dağılmalık renkli toplardan yürüme arkadaşı çok iyiymiş önünde baya oyuncağı da var şimdilik onlarla oynadı biraz.
Bir de oyuncak telefon aldım ama sesi çok az çıkıyor var mı alanınız sizinki de mi öyle acabaiade edecem onu. Pijama takımları falan vardı baya kaliteliydi kumaşları ama biz oyuncak peşindeyken bitirmişlerdi tekstilin çoğunu çok heyecanlı oluyor ya bu bim günleri
Allah Allah pillerini de değiştirdim ses tuşuna da bastım kapattım yok kulağa dayamak gerekiyor duymak için götürdüm iade ettim ben de genel bir sorun değilse gideyim de başka şubeden alıyım o zaman içimde kalmasınGüle güle kullansın, ben de aldım telefondan. Baş ağrıtacak derecede çıkıyor sesi. Belki sana bozuk denk gelmiştir
Oyy oyyy 3 küçükle zor uzun yolculuk kazasız belasız gidin gezin inşallahEvet kizlar 4 de yola ciktk hâlâ gidiyorz. O ldar zorlu bir yol oldu ki anlatamam.
Bebe bisküvisi nasıl yapıyorsun canım tavsiye için tşkrYediklerine göre kakasının rengi kıvamı değişir canım yeşil olması normal. Bizimki ıspanak semizotu yiyince kıvamı daha yumuşak yapıyor yoksa katı oluyor 2.aydan beri öyleyiz hiç sırtına bacağına taşan kakası olmadı o yüzden. Zeytinyağını yemeklerine kahvaltısına da damlatabilirsin. Bir de ekmek kabızlık yapabilir.ben bebe bisküvisi yaptım dondurucudan 1 tane çıkarıp kaynatıp eziyorum. Bir gün bununla diğer gün yulaf ezmesi aldım onu bir taşım kaynatıp yumuşatıyorum onunla hazırlıyorum kahvaltısını. Yulaf çok faydalı bağırsaklarını da çalıştırıyor hem
Markası ne memnun musun diye soracaktım ama bim e gelmiş bugün kv alıverdi. İçine ger türlü kavanoz konulabiliyor mu?ben kullanıyorum canim
Kullanmıyorum ama alıcam artık pes etmek üzereyim çamaşırı yıkıyorum makinadan saatler sonra çıkarıp asabiliyorum zaman yetmiyor hiç bişeye. Memnun olanlar marka da söylerse sevinirim almayı düşünüyorum ben deKızlar çamaşır kurutma makinası kullanan var mi? Ne marka onerirsiniz? Bir de çamasıri yipratir diyorlar.nemli bırakır diyen de var.elektrik faturasima artisi ne? Çok yakiyor mu?hemen almayacagim ama arastirmaya basladim..yetisemiyorum camasirlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?