2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Cesaret edemedim ya..şimdi dedim bol çekismeli engelli kosu parkuru gibidir bim pisti dermanım yok ki
Aldiklarıni gule gule kullanin canim çok sonra pisman oldum gideydim keske.erindim ya

Hangisi iyi bilemedim böyle de birine gidince çok ağlıyor ortası olsun bence
Valla sizleri bilemem de ben aglasn benden başkasina isterdim. Ha hoş degl ama bu durumdan eminim dha iyi yani

Evet kizlar 4 de yola ciktk hâlâ gidiyorz. O ldar zorlu bir yol oldu ki anlatamam.

İkizler durmuyor mu hiç oyle yapmazlarmiş.
Benim oğlan kaka yapmadı mı uyumadı ağladı mı. En son fitil verdk yapti yine agliyo smdi mama yapti babasi da iciriyorm oyle. Bakalm smdiye 2 sefer uyumasi gerekiyordu uyumadi gece perisanlk bekliyor beni bu yol sandigimdan daha beter geçiyo

Hahahahahahahah ben annelerde kalıyorım bugün eve gideceğim işte bakalım bizim kız dün 4 de uyudu işte saat başı da emmeye kalkıyor filan çok dinlendiriyor beni bende ek Gıda konusunda çok tembelim sorma

Canim valla zor..dogrudur hic oyle yapmadıkları da..yol cocuklari yoruyor..bir yere varamama hissi psikolojik yoruyor.araba tutabiliyor..Allah yardımcınız olsun.insAllah gittiginize deger de çok guzel vakit gecirirsiniz

Kolay gelsin canım biz bir kv gittik geldik hasta oldu 10 gün çektik hasta olmasın da uykusu düzelir

Hahahahahahahah ben annelerde kalıyorım bugün eve gideceğim işte bakalım bizim kız dün 4 de uyudu işte saat başı da emmeye kalkıyor filan çok dinlendiriyor beni bende ek Gıda konusunda çok tembelim sorma

Ya cocuk alerjik olunca mehter takımı gibi ağır adımlarla ilerliyoruz sen de ben de uyku sıkıntısı birkaç aya düzelir diye umuyorum ama..

Kızlar çamaşır kurutma makinası kullanan var mi? Ne marka onerirsiniz? Bir de çamasıri yipratir diyorlar.nemli bırakır diyen de var.elektrik faturasima artisi ne? Çok yakiyor mu?hemen almayacagim ama arastirmaya basladim..yetisemiyorum camasirlara

Canım söyle düşün senin oglan sosyal bir kisilik olacak belki de.zamanla gecer bu durum.sana düşkünlüğü artar.yabanciyi da ayirir.
Bilmiyorm normalde gzel oğlumun bu huyu ama kv lb yüzünden istemiyorm zaten. Bakalm ileride nasl olur
Canim valla zor..dogrudur hic oyle yapmadıkları da..yol cocuklari yoruyor..bir yere varamama hissi psikolojik yoruyor.araba tutabiliyor..Allah yardımcınız olsun.insAllah gittiginize deger de çok guzel vakit gecirirsiniz
Ayy insallah başımız ağrıdı valla. Tam hepsu uyudu derken ikizlerdn biri geri kalkti malesef. Perisanlk yine diz boyu
Kolay gelsin canım biz bir kv gittik geldik hasta oldu 10 gün çektik hasta olmasın da uykusu düzelir
İnsallh bi de hasta olmazlar zaten perisan geciyo yol bu kdarla kalsın. Kafa beyin kalmadi

Sagol canim..tesekkur ederim bu bilgi icin..bir nebze olsun icimi ferahlattin demir takviyesi baslamadik daha.kakayi siyah yapiyor ve ben alerjiden dolayi kakayı sürekli inceliyorum.kan olsa göremem o zaman.
Rica ederim canım. Benim kızım mama kullanmıyor, demir takviyesi kullanıyor. Demirden dolayı koyu yeşil yapıyor.ama yediği içtiğinden dolayı da yeşil yaptığı oluyor. Mesela geçen hafta Demir takviyesini vermedim, yeşil kaka yaptı daha öncesinde de Yeşilkaka çok yapardı. Bu arada alerjisi yok. Ek gıdaya başlama mışsın, şunu da söyleyeyim sana,ama her çocuk da olacak diye bir şey yok. Benim kızımın kakasından kırmızıya yakın bir şeyler vardı, ek gıdadan sonra olmuştu. Kakalı bezi kontrole gittiğimde doktora götürdüm. Kanlı kaka dedikleri bu mu diye. Doktor kızına havuç mu verdin diye sordu, ben de evet dedim bunlar havuç kalıntıları dedi.bazı anneler havuçla kanı birbirine karıştırıyor dedi. Eğer senin de başına öyle bir şey gelirse, biraz daha dikkatle incele. Ben doktora öyle söyledikten sonra bezi biraz fazla inceledim gerçekten de, havucu sindirememisti.

Ben kullanıyorum memnun musun diye soruyorsan mecburiyetten evet memnunum.
Çamaşır asılacak yerim yok.dolap kuruluğunda kuruttuğun zaman evet çamaşırları yıpratıyor. Mesela benim bornozların ve havlularımın,ne yunu kaldı ne yumuşaklığı. Kazakları falan atmıyorum zaten. Ama bunu dolap kuruluğu yapıyor. Genelde dolap kuruluğunu kullanmıyorlar. Ama o zaman da çamaşırları direkt katlayıp dolabı koyamıyorsun. Biraz havalanması gerekiyor. 1,2 öyle kullanıyordum yatağın üstüne atıyordum, o zaman da oğlum bütün çamaşırları evin içine taşıyor.arçelik. elektrik faturasında çok bir şey fark etmedi. Yani pek anlayamadım hemen hemen aynı geliyor. Fark edilecek derecede artış olmadı ben de. Günde 2 defa kullanıyorum

Güle güle kullansın, ben de aldım telefondan. Baş ağrıtacak derecede çıkıyor sesi. Belki sana bozuk denk gelmiştir

Güle güle kullansın, ben de aldım telefondan. Baş ağrıtacak derecede çıkıyor sesi. Belki sana bozuk denk gelmiştir
Allah Allah pillerini de değiştirdim ses tuşuna da bastım kapattım yok kulağa dayamak gerekiyor duymak için götürdüm iade ettim ben de genel bir sorun değilse gideyim de başka şubeden alıyım o zaman içimde kalmasın iyi günlerde kullansın kuzucuklar

Oyy oyyy 3 küçükle zor uzun yolculuk kazasız belasız gidin gezin inşallah

Bebe bisküvisi nasıl yapıyorsun canım tavsiye için tşkr

ben kullanıyorum canim
Markası ne memnun musun diye soracaktım ama bim e gelmiş bugün kv alıverdi. İçine ger türlü kavanoz konulabiliyor mu?
Kullanmıyorum ama alıcam artık pes etmek üzereyim çamaşırı yıkıyorum makinadan saatler sonra çıkarıp asabiliyorum zaman yetmiyor hiç bişeye. Memnun olanlar marka da söylerse sevinirim almayı düşünüyorum ben de

Kızlar ya 7,5 saat yol geldik iki kez uyudu 45 ve 50 dk olmak üzere yolun sonunda artık çok huysuzluk yaptı ama çok şükür çok yaramazlık yapmadı pusetinde etrafı inceledi 10 gibi eve vardık poposunu yıkayacakyçtım sular banyoya akmıyor bende mutfaktan su getirip azcık yıkadım evim bana bile yabancı geliyor biraz ağladı şimdi uyuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…