- 11 Şubat 2008
- 7.253
- 17.432
- 773
- 41
Buraya da yazmıştım ama aklımda kaldığı kadar tekrar yazıyım canımBebe bisküvisi nasıl yapıyorsun canım tavsiye için tşkr
Sende insansın kızma kendine alışık olduğumuz dünyadan çok başka bi dünya var şuan kızdın mı sar sarmala öp kokla geçer herşey annesiJadesi aslinda biraz ayakta tutsam 10 15 dk zorlamasam benimde sinirlerim yipranmayacak ama banada uyku basmisti kizincada üzülüyorum kendime kiziyorum..
Sanal kahve önemliHahahahyaa jadem yaa..gelmiş kadar oldum
esim gitmis baya oyuncak almis yikadm koydum önüne kiz çıldırdıYazmıştım aslında geçen hafta canım buraya da bime bakın diye. A101 e de güzel şeyler geliyor perşembe de ordayım inşallahbenim küçük kız çok gözü açık bi koşuyo aralardan yürüme arkadaşının fiyatı 150 lira mı öyle bişey 89 a gelmişti bime kocaman müzikli falan güzel baya
cnm ablam bosch kullaniyor memnun. Benimkide bosch 9 kilo yikama 5 kg kurutma var bebeginkileri kurutuyorum disardan birsey gelmesin diye az atinca guzel kurutuyor fakat biraz fazla.olunca nemli birakiyor.Kızlar çamaşır kurutma makinası kullanan var mi? Ne marka onerirsiniz? Bir de çamasıri yipratir diyorlar.nemli bırakır diyen de var.elektrik faturasima artisi ne? Çok yakiyor mu?hemen almayacagim ama arastirmaya basladim..yetisemiyorum camasirlara
Canim bende havucu gorunce kan sanmistim cok korkmuştumRica ederim canım. Benim kızım mama kullanmıyor, demir takviyesi kullanıyor. Demirden dolayı koyu yeşil yapıyor.ama yediği içtiğinden dolayı da yeşil yaptığı oluyor. Mesela geçen hafta Demir takviyesini vermedim, yeşil kaka yaptı daha öncesinde de Yeşilkaka çok yapardı. Bu arada alerjisi yok. Ek gıdaya başlama mışsın, şunu da söyleyeyim sana,ama her çocuk da olacak diye bir şey yok. Benim kızımın kakasından kırmızıya yakın bir şeyler vardı, ek gıdadan sonra olmuştu. Kakalı bezi kontrole gittiğimde doktora götürdüm. Kanlı kaka dedikleri bu mu diye. Doktor kızına havuç mu verdin diye sordu, ben de evet dedim bunlar havuç kalıntıları dedi.bazı anneler havuçla kanı birbirine karıştırıyor dedi. Eğer senin de başına öyle bir şey gelirse, biraz daha dikkatle incele. Ben doktora öyle söyledikten sonra bezi biraz fazla inceledim gerçekten de, havucu sindirememisti.
Şükür geldk ikizler iner inmez uyandi benm oglan daha uyuyor oyle bakalmOyy oyyy 3 küçükle zor uzun yolculuk kazasız belasız gidin gezin inşallah
Haydi gecmis olsun :)Kızlar ya 7,5 saat yol geldik iki kez uyudu 45 ve 50 dk olmak üzere yolun sonunda artık çok huysuzluk yaptı ama çok şükür çok yaramazlık yapmadı pusetinde etrafı inceledi 10 gibi eve vardık poposunu yıkayacakyçtım sular banyoya akmıyor bende mutfaktan su getirip azcık yıkadım evim bana bile yabancı geliyor biraz ağladı şimdi uyuttum
Haklısın canım ya o ara biraz yoğundum bulamadım tarifi baktım amaBuraya da yazmıştım ama aklımda kaldığı kadar tekrar yazıyım canım
Yoğurt,az zeytinyağı ve tereyağı, keçiboynuzu tozu, kurü üzüm, kuru kayısı ve hurma yı öğütüp koydum, bir de bebek için un karışımı almıştım karışık unlar var içinde onunla yoğurdum şekil verip pişirdim. Sert olmuş yalnız baya zor yumuşuyor bir dahakine azcık da karbonat atıyım diyorum bakalım
Saol canım ya sen temizlik olayını bitirdin artık bir haftaya anca ben bitiririm
Ayyy anlıyorum seni çocukla çok zor ya bizde bugün zorlandık epey ama uysaldı kızım yine bizde de çok eşya vardı her yer doldu hiç rahat hareket edemedim bağı büyük olmasına rağmen ön koltuk bagaj ayaklarımın altı falan hep doluydu eşim de hızlı hızlı sürüyordu bir yandan ona yavaş bir yandan kıza piş piş canım çıktı tek tesellim kızım çok yorulmadan geldikEvet kizlar 4 de yola ciktk hâlâ gidiyorz. O ldar zorlu bir yol oldu ki anlatamam.
İkizler durmuyor mu hiç oyle yapmazlarmiş.
Benim oğlan kaka yapmadı mı uyumadı ağladı mı. En son fitil verdk yapti yine agliyo smdi mama yapti babasi da iciriyorm oyle. Bakalm smdiye 2 sefer uyumasi gerekiyordu uyumadi gece perisanlk bekliyor benibu yol sandigimdan daha beter geçiyo
Çayla ve bir sigara kaçamağıyla kahvene eşlik ediyorumSanal kahve önemliherkese benden kahve
benim ki kurutmali ama hep kullandigim birşey değil mersinin sıcağında 1 saatte kuruyacak şeyi makine 3 saatte kurutuyor kiristiriyor çok fazla. lg benimki. bosch iyi diye duydum yalnız direk kurutma makinesi olan. araştır bakalım canim bulursun illa.Kızlar çamaşır kurutma makinası kullanan var mi? Ne marka onerirsiniz? Bir de çamasıri yipratir diyorlar.nemli bırakır diyen de var.elektrik faturasima artisi ne? Çok yakiyor mu?hemen almayacagim ama arastirmaya basladim..yetisemiyorum camasirlara
weewell marka 7 küçük kavanozu var bebekler icin diye geçiyor. ben küçük borcamda 1lt sütü yapıyorum. bazen küçük kahvaltiliklara da yapıyorum. en pratiği kavanozu. hem taze kalıyor hem kirilmadigi içinsulanmiyor. sizin ki de hayırlı olsun canim.Markası ne memnun musun diye soracaktım ama bim e gelmiş bugün kv alıverdi. İçine ger türlü kavanoz konulabiliyor mu?
Kullanmıyorum ama alıcam artık pes etmek üzereyim çamaşırı yıkıyorum makinadan saatler sonra çıkarıp asabiliyorum zaman yetmiyor hiç bişeye. Memnun olanlar marka da söylerse sevinirim almayı düşünüyorum ben de
Bilmiyorm normalde gzel oğlumun bu huyu ama kv lb yüzünden istemiyorm zaten. Bakalm ileride nasl olur
Ayy insallah başımız ağrıdı valla. Tam hepsu uyudu derken ikizlerdn biri geri kalkti malesef. Perisanlk yine diz boyu
İnsallh bi de hasta olmazlar zaten perisan geciyo yol bu kdarla kalsın. Kafa beyin kalmadi
Rica ederim canım. Benim kızım mama kullanmıyor, demir takviyesi kullanıyor. Demirden dolayı koyu yeşil yapıyor.ama yediği içtiğinden dolayı da yeşil yaptığı oluyor. Mesela geçen hafta Demir takviyesini vermedim, yeşil kaka yaptı daha öncesinde de Yeşilkaka çok yapardı. Bu arada alerjisi yok. Ek gıdaya başlama mışsın, şunu da söyleyeyim sana,ama her çocuk da olacak diye bir şey yok. Benim kızımın kakasından kırmızıya yakın bir şeyler vardı, ek gıdadan sonra olmuştu. Kakalı bezi kontrole gittiğimde doktora götürdüm. Kanlı kaka dedikleri bu mu diye. Doktor kızına havuç mu verdin diye sordu, ben de evet dedim bunlar havuç kalıntıları dedi.bazı anneler havuçla kanı birbirine karıştırıyor dedi. Eğer senin de başına öyle bir şey gelirse, biraz daha dikkatle incele. Ben doktora öyle söyledikten sonra bezi biraz fazla inceledim gerçekten de, havucu sindirememisti.
Ben kullanıyorum memnun musun diye soruyorsan mecburiyetten evet memnunum.
Çamaşır asılacak yerim yok.dolap kuruluğunda kuruttuğun zaman evet çamaşırları yıpratıyor. Mesela benim bornozların ve havlularımın,ne yunu kaldı ne yumuşaklığı. Kazakları falan atmıyorum zaten. Ama bunu dolap kuruluğu yapıyor. Genelde dolap kuruluğunu kullanmıyorlar. Ama o zaman da çamaşırları direkt katlayıp dolabı koyamıyorsun. Biraz havalanması gerekiyor. 1,2 öyle kullanıyordum yatağın üstüne atıyordum, o zaman da oğlum bütün çamaşırları evin içine taşıyor.arçelik. elektrik faturasında çok bir şey fark etmedi. Yani pek anlayamadım hemen hemen aynı geliyor. Fark edilecek derecede artış olmadı ben de. Günde 2 defa kullanıyorum
Markası ne memnun musun diye soracaktım ama bim e gelmiş bugün kv alıverdi. İçine ger türlü kavanoz konulabiliyor mu?
Kullanmıyorum ama alıcam artık pes etmek üzereyim çamaşırı yıkıyorum makinadan saatler sonra çıkarıp asabiliyorum zaman yetmiyor hiç bişeye. Memnun olanlar marka da söylerse sevinirim almayı düşünüyorum ben de
Kızlar ya 7,5 saat yol geldik iki kez uyudu 45 ve 50 dk olmak üzere yolun sonunda artık çok huysuzluk yaptı ama çok şükür çok yaramazlık yapmadı pusetinde etrafı inceledi 10 gibi eve vardık poposunu yıkayacakyçtım sular banyoya akmıyor bende mutfaktan su getirip azcık yıkadım evim bana bile yabancı geliyor biraz ağladı şimdi uyuttum
Sanal kahve önemliherkese benden kahve
esim gitmis baya oyuncak almis yikadm koydum önüne kiz çıldırdıplastik kaplar alms cok ise yarar birde pijama takimi ve yelek almis cok guzeller yarin bende baska bimlere bakacam
cnm ablam bosch kullaniyor memnun. Benimkide bosch 9 kilo yikama 5 kg kurutma var bebeginkileri kurutuyorum disardan birsey gelmesin diye az atinca guzel kurutuyor fakat biraz fazla.olunca nemli birakiyor.
Canim bende havucu gorunce kan sanmistim cok korkmuştum
Kalppare Bu arada benim kiz 2 ayliktan beri yesil sari karisik yapiyor doktorlar normal diyorlar.
benim ki kurutmali ama hep kullandigim birşey değil mersinin sıcağında 1 saatte kuruyacak şeyi makine 3 saatte kurutuyor kiristiriyor çok fazla. lg benimki. bosch iyi diye duydum yalnız direk kurutma makinesi olan. araştır bakalım canim bulursun illa.
Şu an beslensin yeter modundayım. Uykuda alıyor bazen ama çok kısa, o da süt yok diye sanırım. Tükenmişlik yaşıyorum süt sağmak bile içimden gelmiyor . Bir kere sağdım moralim bozuldu . Bir de kilo alımı azdı diye mamaya sardım tamamen . Ek gıdada çok tembellik yapıyorum . Üç gün kuralı yapmadım . Öyle rast gele ilerliyorum . Öğün veremiyorum . Günde bir şey versem öpüp başıma koyuyorum . Bugün yumurta sarısı ve yoğurt verdim yine pekmezli , ikisini de yemedi . Bir de yüz ifadesini görseniz . Senin tarifler güzel valla .Neyse ki bir şekilde besleniyor canım olsun kaşık maması da faydalı oluyor. Biberon almayınca da çok sıkıntı yaşadın biliyorsun. Yine de uyutur uyutmaz vermeyi dene memeni ve sütüm azaldı bitti diye düşünme. Ben sağım yaparken 10cc zor çıkıyordu nasıl üzülüyordum şimdi hiç sağım yapmıyorum sürekli veriyorum uykuda gündüz falan hep teklif ediyorum istemezse zorlamıyorum mamayı az verip uyutup emziriyorum. Şuan sertleşiyor artık mesela baya yutuyor. Dediğin gibi sağlıklı olsunlar da yeter Allahın izniyle büyür giderler
Çıksa da rahatlasak diyeceğim ama daha başındayızDiş gibi geldi bana bizimkinde var çığlık kıyamet haller ağlayarak uyanıyor ama normal ağlama değil çığlık atarak ağlama gün içinde hiç durmuyor falan diş bence
Zorla ağzına verİyoruz çoğu zaman . Ama dikkatini bir şeye yoğunlaştırınca daha kolay alıyor . Elini tutuyorum, öpüyorum filan .o oraya bakarken arada çekiyor . Saçını okşayarak , öperek bir şekilde vermeye çalışıyoruz . Ama almayınca da almıyor bazen . Kafası bir sağa bir sola , ne elleri duruyor ne ayakları . Nasıl itiyor biberonu . Çok zorlanıyorum ama napalım. Yoksa aç kalacak. Emme olayımız da bitti .Nasıl alıştırdınız acaba biberona bizde çok denedik olmadı bi türlü bu hafta daha zorlamadım haftaya tekrar deneyeceğim
Arkadaşımın bebeğide biberonu tutmuyor, emmeside yoktu. Ağzına sıka sıka zorla mama iciriyordu. Mamayı beğenmediği ni düşündü, hep mama değişti. Ama sonuç aynı. Kilo alımı da azdı.Onun doktoru mamanin suyunu değiştir demiş. Şimdi biberon tutmayan çocuk, maşallah diyeyim içiyor.Zorla ağzına verİyoruz çoğu zaman . Ama dikkatini bir şeye yoğunlaştırınca daha kolay alıyor . Elini tutuyorum, öpüyorum filan .o oraya bakarken arada çekiyor . Saçını okşayarak , öperek bir şekilde vermeye çalışıyoruz . Ama almayınca da almıyor bazen . Kafası bir sağa bir sola , ne elleri duruyor ne ayakları . Nasıl itiyor biberonu . Çok zorlanıyorum ama napalım. Yoksa aç kalacak. Emme olayımız da bitti .
Ay evet cnm temizlik olayi ayri takinti zaten bende bak yine kirleniyor tabi daha rahatim genel tmizlugi yaptigim icin. Dunde heryeri supurdum sildim rahtladim terapi gibi valla.Saol canım ya sen temizlik olayını bitirdin artık bir haftaya anca ben bitiririm
Dondurucuya köz ve yeşil fasulye yapmıştık annemle sadece onları yerleştirdim ya bir ton işim var
Bende hamilelikten once arada 1 tane yakiyordum kahveyle ama sonra hic almadim agzima emzirmiyorumda aslinda ama bebege dokunuyorum flan ya makyaj bile yapmiyorum. Canim cekti bakÇayla ve bir sigara kaçamağıyla kahvene eşlik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?