2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bebe bisküvisi nasıl yapıyorsun canım tavsiye için tşkr
Buraya da yazmıştım ama aklımda kaldığı kadar tekrar yazıyım canım
Yoğurt,az zeytinyağı ve tereyağı, keçiboynuzu tozu, kurü üzüm, kuru kayısı ve hurma yı öğütüp koydum, bir de bebek için un karışımı almıştım karışık unlar var içinde onunla yoğurdum şekil verip pişirdim. Sert olmuş yalnız baya zor yumuşuyor bir dahakine azcık da karbonat atıyım diyorum bakalım

Jadesi aslinda biraz ayakta tutsam 10 15 dk zorlamasam benimde sinirlerim yipranmayacak ama banada uyku basmisti kizincada üzülüyorum kendime kiziyorum..
Sende insansın kızma kendine alışık olduğumuz dünyadan çok başka bi dünya var şuan kızdın mı sar sarmala öp kokla geçer herşey annesi

esim gitmis baya oyuncak almis yikadm koydum önüne kiz çıldırdı plastik kaplar alms cok ise yarar birde pijama takimi ve yelek almis cok guzeller yarin bende baska bimlere bakacam
cnm ablam bosch kullaniyor memnun. Benimkide bosch 9 kilo yikama 5 kg kurutma var bebeginkileri kurutuyorum disardan birsey gelmesin diye az atinca guzel kurutuyor fakat biraz fazla.olunca nemli birakiyor.
Canim bende havucu gorunce kan sanmistim cok korkmuştum
Kalppare Bu arada benim kiz 2 ayliktan beri yesil sari karisik yapiyor doktorlar normal diyorlar.

Haydi gecmis olsun :)
minikbebegim9640 sizede gecmis olsun

Haklısın canım ya o ara biraz yoğundum bulamadım tarifi baktım ama
Saol yine de netten de bakarım bende yapayım ya yapınca danışırım yine
Formda mesajları favorilere ekle var ama ben oraya ekledikten sonra bulamadım tekrar bakmayı öyle bir özellik var mı kayedip tekrar bakma biliyor musun

Ayyy anlıyorum seni çocukla çok zor ya bizde bugün zorlandık epey ama uysaldı kızım yine bizde de çok eşya vardı her yer doldu hiç rahat hareket edemedim bağı büyük olmasına rağmen ön koltuk bagaj ayaklarımın altı falan hep doluydu eşim de hızlı hızlı sürüyordu bir yandan ona yavaş bir yandan kıza piş piş canım çıktı tek tesellim kızım çok yorulmadan geldik
Ama alışsalar böyle yolculuğa ne güzel olur ben çok severim gezmeyi inş kızlm da öyle olur d

benim ki kurutmali ama hep kullandigim birşey değil mersinin sıcağında 1 saatte kuruyacak şeyi makine 3 saatte kurutuyor kiristiriyor çok fazla. lg benimki. bosch iyi diye duydum yalnız direk kurutma makinesi olan. araştır bakalım canim bulursun illa.

weewell marka 7 küçük kavanozu var bebekler icin diye geçiyor. ben küçük borcamda 1lt sütü yapıyorum. bazen küçük kahvaltiliklara da yapıyorum. en pratiği kavanozu. hem taze kalıyor hem kirilmadigi içinsulanmiyor. sizin ki de hayırlı olsun canim.

Iyi bir tatil olsun insAllah canim

Canim oğlumdan da çoook iyi biliyorum..ne yazık ki tecrübeliyim..oglum da kızim da alerjik iste.aman olsun..Allah baska dert vermesin.

Ya ben de dusunmeye basladim.disarda kurumuyor mecburiyetten aliyor herkes zaten ben de kışin nemli kalani petege koyuyorum ama oglan yere düşürüyor.olmuyor

Ayy evet yaa..sıkıntımı özet gecmissin resmen kuzu....

Allah yardimcin olsun..evine gectin ya.yaparsin zamanla

Sanal kahve önemli herkese benden kahve

Yaa jade ne alem kadınsin..seviyorum seni

Sağol canım..ben de bosuna korkmusum desenize cok ses yapiyor mu kurutma?

Ya burasi cok nemli kişin çook zorlanıyorum bakalim insAllah alıriz ses olayi nasil peki?

Şu an beslensin yeter modundayım. Uykuda alıyor bazen ama çok kısa, o da süt yok diye sanırım. Tükenmişlik yaşıyorum süt sağmak bile içimden gelmiyor . Bir kere sağdım moralim bozuldu . Bir de kilo alımı azdı diye mamaya sardım tamamen . Ek gıdada çok tembellik yapıyorum . Üç gün kuralı yapmadım . Öyle rast gele ilerliyorum . Öğün veremiyorum . Günde bir şey versem öpüp başıma koyuyorum . Bugün yumurta sarısı ve yoğurt verdim yine pekmezli , ikisini de yemedi . Bir de yüz ifadesini görseniz . Senin tarifler güzel valla .
sabah ben de bir bim yaptım Kadınlar reyonlara yapışıp kalıyor pijama takımları filan kalmadı tabi bana . Mama sandalyesi , titreşimli oyuncak, gece lambası , silikon mama önlüğü aldım ben de . Bakayım da telefon da alayım bari kalmışsa

Diş gibi geldi bana bizimkinde var çığlık kıyamet haller ağlayarak uyanıyor ama normal ağlama değil çığlık atarak ağlama gün içinde hiç durmuyor falan diş bence
Çıksa da rahatlasak diyeceğim ama daha başındayız benim kızın da elinden alamıyorum ıslak mendili . Daha çok dikkatlerini çekiylr . Ben de pet şişelere fasülye , Mercimek filan koyup veriyorum eline . Onlar da dikkatini çekiyor .

Nasıl alıştırdınız acaba biberona bizde çok denedik olmadı bi türlü bu hafta daha zorlamadım haftaya tekrar deneyeceğim
Zorla ağzına verİyoruz çoğu zaman . Ama dikkatini bir şeye yoğunlaştırınca daha kolay alıyor . Elini tutuyorum, öpüyorum filan .o oraya bakarken arada çekiyor . Saçını okşayarak , öperek bir şekilde vermeye çalışıyoruz . Ama almayınca da almıyor bazen . Kafası bir sağa bir sola , ne elleri duruyor ne ayakları . Nasıl itiyor biberonu . Çok zorlanıyorum ama napalım. Yoksa aç kalacak. Emme olayımız da bitti .

Arkadaşımın bebeğide biberonu tutmuyor, emmeside yoktu. Ağzına sıka sıka zorla mama iciriyordu. Mamayı beğenmediği ni düşündü, hep mama değişti. Ama sonuç aynı. Kilo alımı da azdı.Onun doktoru mamanin suyunu değiştir demiş. Şimdi biberon tutmayan çocuk, maşallah diyeyim içiyor.
Mesela bir yaptığında mamanın içine 2 tane cici bebe koyuyor.
Birdahakine elma, kayısı, ıhlamur, baska meyvalar bunların suyu ile yapiyor. O zaman iciyormus.öyle öyle alışmış biberona, biberonun ucunuda kesmiş, deliği baya büyük. Aç kalmasındansa denenir aslında. Tabi sen bilirsin canım, ben gördüğümü soyliyeyim dedim.

Saol canım ya sen temizlik olayını bitirdin artık bir haftaya anca ben bitiririm
Dondurucuya köz ve yeşil fasulye yapmıştık annemle sadece onları yerleştirdim ya bir ton işim var
Ay evet cnm temizlik olayi ayri takinti zaten bende bak yine kirleniyor tabi daha rahatim genel tmizlugi yaptigim icin. Dunde heryeri supurdum sildim rahtladim terapi gibi valla.
Çayla ve bir sigara kaçamağıyla kahvene eşlik ediyorum
Bende hamilelikten once arada 1 tane yakiyordum kahveyle ama sonra hic almadim agzima emzirmiyorumda aslinda ama bebege dokunuyorum flan ya makyaj bile yapmiyorum. Canim cekti bak

Bu arada dun ilk defa gece dizi seyrettim cok az kiz uyurken kamerayo taktim izledom valla

Jadesi bnm kizda.oyle hisirtili seylere ilgi duyuyor arada buzdolabi poseti veriyorum eline. He su bim e gelen oyuncaklarda renkli renkli baya ilgisini cekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…