Yok gaza getirmiş gibi olmuyorsun doğru tüm söylediklerin bende farkındayımİnsan üzülüyor kırılıyo bazen. Özellikle ailen uzaktaysa her şey daha bir yorucu oluyor en azından benim için öyle. Ama gelmesini aramasını beklerdim bende sonuçtaa o senin ablan yabancın değil. Böyle yangına körükle gitmişim gibi algılama lütfen sadece bende olsam böyle hissederdim demek istedim. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Dualarım seninle bilgim yok yazdıklarınla ilgili ama hepimizin bebeği Allah a emanet o istemedikçe hiçbirşey olmaz için ferah olsunBu arada kızlar benim biraz moralim bozuk. Sabah bakteri çıktı ilaç başlıcaz. Akşam beni ara demişti doktorum aradım. Inr değerim çok yüksekmiş. Ecopirin alıyorum romatizma hastayım birde plaguanil alıyorum. Normalde ecopirin tek başınabu kadar yükseltmez dedi. Eğer bir kanaman olursa kesinlikle durmaz dedi. İlişki kesinlikle yasak yarın hemen dahiliyeye git. Sonra hemetoloji dedi. Kızlar dua edin bebişime bir şey olmasın.
Bu arada pıhtılaşma sorunu olanlardan yorum alabilir miyim. Kan sulandırıcı kullananlardan böyle bir şey duyan yaşayan var mı ?
13. haftada değilim ama çok yaklaştım bu aralar biraz azaldı sanki bulantım ve yanmalarım.Sizinde geçecek elbet az daha sabır güzel yönlerine odaklanalım. Bebeğim olsun diye dua eden bizim çektiklerimize dünden razı birçok kadın var çok şanslıyız13. Haftadaki arkadaşlar, ne olur azıcık teselli verin. Halen kusuyorum, kusmaktan boğazım yara olmuş gibi yutkunamıyorum. Midem hep şiş, reflüm hat safhada. Ne yesem dokunuyor. Moralim sıfır. Şu an 12. haftadayım ve umudum kalmadı, sanki hiç geçmeyecek. Bir hafta sonra geçecek deseniz belki bir umut doğacak bana. Çok yoruldum
Kimimizin imtahanı bu yönde malesef benimde aile ilişkilerim çok farklı. Hem çok yakın hem çok uzağız birbirimize. Bazen düşünüyorum bizim gibi bir aile daha yoktur herhaldeherkes benim sorunum
Sizin gibiydim aynı su bile içemiyordum bu hafta kesildi13. Haftadaki arkadaşlar, ne olur azıcık teselli verin. Halen kusuyorum, kusmaktan boğazım yara olmuş gibi yutkunamıyorum. Midem hep şiş, reflüm hat safhada. Ne yesem dokunuyor. Moralim sıfır. Şu an 12. haftadayım ve umudum kalmadı, sanki hiç geçmeyecek. Bir hafta sonra geçecek deseniz belki bir umut doğacak bana. Çok yoruldum
Sadece sizin kadar ince düşünemiyodur belki. Bazı insanlar düz düşünürler. Hamiöelikte daha da hassas okuyo ya insan siz de o dönemdesiniz. Bemde de oluyo hala. Eminim o sizi düşünüyodr ama bunu bazı insanlar o kadar da önemli görmezler. Sanırım ablanız da öyle biri. Zamanla bu düşünveniz değişecek kendnizi üzmeyinBuranın konusu değil belki ama içimi dökmek istedim.
Kimsem yokmuş demek istemiyorum çünkü çok şükür nankörlük etmiş olurum. Eşim ve ailesi çok destek oluyor taşınırken.
Tabi insan kendi ailesinden birilerini istiyor yanında ailem uzakta oturduğu için gelemiyor bi ablam var yaşadığım yerde 2 çocuğu var büyük kızı okula gidiyor birde küçük 3 yaşında oğlu var. Kendi işi olduğunda enişteme bırakır çocukları işini görür çarşıda vs.
Benim taşınacağımı biliyor hamileyim çok dert ettiğimi biliyor bir kere bile arayıp bişeye ihtiyacın varmı geleyim mi bi işin ucundan tutarım demedi. Sadece çocukla benim sana daha çok zararım olur dedi bi sefer.
Benim amacım gelip yardım etmesi değil hiçbirşey yapmasın ama teklif etsin en azından birşey lazım mı dediğinde evet diyicem diye ödü kopuyor.
Kaç hafta kıpırdamadan yattım bir tas çorbaya muhtaç olduğum günler oldu kapımı çalmadı.
İnsanlar niye böyle bencil, benimde onların zor günlerinde takmayıp kendi işimemi bakmam gerekiyor. Kardeşten ötesi varmı? İnanın üzülmüyorum bile ama sadece sorguluyorum
Sağol cnm... doktor kız olabilir dedi ama daha çok erken dedi değişebilir felan... bir kızım olduğu için ikinciyi gönlümden erkek geçiyor ama hayırlısıCanım normalde cinsiyet tahmini yapmamaya karar vermiştim de buna bi yapan barigördüğüm şey nub çizgisi mi emin değilim ama kafa yapısını erkeğe benzettim ben.doktor bir tahminde bulundu mu
Geçmiş olsun.. Şifalar diliyorum.. Böyle bir şey yaşamadım.. Yaşayan da olmadı etrafımda..Dualarımız sizinle olacak.. Allahın izniyle atlatacaksınız..Bu arada kızlar benim biraz moralim bozuk. Sabah bakteri çıktı ilaç başlıcaz. Akşam beni ara demişti doktorum aradım. Inr değerim çok yüksekmiş. Ecopirin alıyorum romatizma hastayım birde plaguanil alıyorum. Normalde ecopirin tek başınabu kadar yükseltmez dedi. Eğer bir kanaman olursa kesinlikle durmaz dedi. İlişki kesinlikle yasak yarın hemen dahiliyeye git. Sonra hemetoloji dedi. Kızlar dua edin bebişime bir şey olmasın.
Bu arada pıhtılaşma sorunu olanlardan yorum alabilir miyim. Kan sulandırıcı kullananlardan böyle bir şey duyan yaşayan var mı ?
Allah yardımcın olsun canım çok zor , gurbetlik gerçekten çok zor..İşin kötüsü Eve gelmiyo burdakiler eşimin çalışma saatleri belli değl diye. Ben de mecburen bakıcıma bırakıyrum. Alt kat komşum. Ama oyuncağına kamera koymayı düşünyrum.
Dualarım seninle bilgim yok yazdıklarınla ilgili ama hepimizin bebeği Allah a emanet o istemedikçe hiçbirşey olmaz için ferah olsun ❤
Geçmiş olsun.. Şifalar diliyorum.. Böyle bir şey yaşamadım.. Yaşayan da olmadı etrafımda..Dualarımız sizinle olacak.. Allahın izniyle atlatacaksınız..❤
Öylemi dersinizSadece sizin kadar ince düşünemiyodur belki. Bazı insanlar düz düşünürler. Hamiöelikte daha da hassas okuyo ya insan siz de o dönemdesiniz. Bemde de oluyo hala. Eminim o sizi düşünüyodr ama bunu bazı insanlar o kadar da önemli görmezler. Sanırım ablanız da öyle biri. Zamanla bu düşünveniz değişecek kendnizi üzmeyinben anneme nası nasssııııı kkrılyrum ama geçevk blyrum sizinki de böyle bşy.
Yaaa tüm mide şikayetleriniz geçti mi? İnanın az önce oturdum ağladım artık, çünkü oturmak yatmak bile işkence. Sanki boğazımda hep bir yanma, hep bir huzursuzluk. Dört gözle gelecek haftayı bekliyorumSizin gibiydim aynı su bile içemiyordum bu hafta kesilditemizlik bile yaptım bugün haftalardır yatıyordum
çok geçmiş olsun. benim de hiç bir bilgim yok. Allah korktugunuzdan emin kılsın.Bu arada kızlar benim biraz moralim bozuk. Sabah bakteri çıktı ilaç başlıcaz. Akşam beni ara demişti doktorum aradım. Inr değerim çok yüksekmiş. Ecopirin alıyorum romatizma hastayım birde plaguanil alıyorum. Normalde ecopirin tek başınabu kadar yükseltmez dedi. Eğer bir kanaman olursa kesinlikle durmaz dedi. İlişki kesinlikle yasak yarın hemen dahiliyeye git. Sonra hemetoloji dedi. Kızlar dua edin bebişime bir şey olmasın.
Evet geçti çok şükür hatta korktum bebeğe bir şey mi oldu diye dün doktora gittim iyiydiYaaa tüm mide şikayetleriniz geçti mi? İnanın az önce oturdum ağladım artık, çünkü oturmak yatmak bile işkence. Sanki boğazımda hep bir yanma, hep bir huzursuzluk. Dört gözle gelecek haftayı bekliyorum
Sonrası hemen çıkarım da öncesi cikmiyordum. Deneyeyim teşekkür ederim.İlişki öncesi ve hemen sonrası idrara çık eğer yapmıyorsan, önlemenin bir yolu bu da.. Bir de ben ilişki sonrası sebamedle yıkıyordum.
Bu kez ilaç vermedi. Sanırım lökosit önceki aya göre düşük olduğu için vermedi. Yalnız ben bu ay güzel su içtim. Belki düşmesinde faydası olmuştur. Ayrıca alüminyumsuz su içiyorum artık.Hangi ilacı kullanıyorsun enfeksiyon için? Bugün doktorum banada bakteri var dedi ilaç verdi. Birde idrar kültürü yaptırıcaz dedi.
Maşallah miniğee çok tatlı ya. Sadece sezgisel olarak erkek gibi geldi banada
Ben hiç kilo almadım özel bir çabam yok almamak için ama almasam daha iyi olacak kilolu hamile kaldım 64 ile iki kızımda da 74 ile doğuma girdim tesadüf mü bünye mı bimiyorum bunda da 10 kilo alsan ne güzel olur..Ben iki kızımda da 0 kilo alarak doğuma girdim o kadar çok kustum ki zayıfladım bu dada şimdiden 2 kılo aldım herşey canım istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?