2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok gaza getirmiş gibi olmuyorsun doğru tüm söylediklerin bende farkındayım Amin Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin huzurunu bozmasın

13. Haftadaki arkadaşlar, ne olur azıcık teselli verin. Halen kusuyorum, kusmaktan boğazım yara olmuş gibi yutkunamıyorum. Midem hep şiş, reflüm hat safhada. Ne yesem dokunuyor. Moralim sıfır. Şu an 12. haftadayım ve umudum kalmadı, sanki hiç geçmeyecek. Bir hafta sonra geçecek deseniz belki bir umut doğacak bana. Çok yoruldum

Dualarım seninle bilgim yok yazdıklarınla ilgili ama hepimizin bebeği Allah a emanet o istemedikçe hiçbirşey olmaz için ferah olsun

13. haftada değilim ama çok yaklaştım bu aralar biraz azaldı sanki bulantım ve yanmalarım.Sizinde geçecek elbet az daha sabır güzel yönlerine odaklanalım. Bebeğim olsun diye dua eden bizim çektiklerimize dünden razı birçok kadın var çok şanslıyız

Sizin gibiydim aynı su bile içemiyordum bu hafta kesildi temizlik bile yaptım bugün haftalardır yatıyordum

Sadece sizin kadar ince düşünemiyodur belki. Bazı insanlar düz düşünürler. Hamiöelikte daha da hassas okuyo ya insan siz de o dönemdesiniz. Bemde de oluyo hala. Eminim o sizi düşünüyodr ama bunu bazı insanlar o kadar da önemli görmezler. Sanırım ablanız da öyle biri. Zamanla bu düşünveniz değişecek kendnizi üzmeyinben anneme nası nasssııııı kkrılyrum ama geçevk blyrum sizinki de böyle bşy.

Canım normalde cinsiyet tahmini yapmamaya karar vermiştim de buna bi yapan bari gördüğüm şey nub çizgisi mi emin değilim ama kafa yapısını erkeğe benzettim ben.doktor bir tahminde bulundu mu
Sağol cnm... doktor kız olabilir dedi ama daha çok erken dedi değişebilir felan... bir kızım olduğu için ikinciyi gönlümden erkek geçiyor ama hayırlısı

Geçmiş olsun.. Şifalar diliyorum.. Böyle bir şey yaşamadım.. Yaşayan da olmadı etrafımda..Dualarımız sizinle olacak.. Allahın izniyle atlatacaksınız..

İşin kötüsü Eve gelmiyo burdakiler eşimin çalışma saatleri belli değl diye. Ben de mecburen bakıcıma bırakıyrum. Alt kat komşum. Ama oyuncağına kamera koymayı düşünyrum.
Allah yardımcın olsun canım çok zor , gurbetlik gerçekten çok zor..

Dualarım seninle bilgim yok yazdıklarınla ilgili ama hepimizin bebeği Allah a emanet o istemedikçe hiçbirşey olmaz için ferah olsun ❤
Geçmiş olsun.. Şifalar diliyorum.. Böyle bir şey yaşamadım.. Yaşayan da olmadı etrafımda..Dualarımız sizinle olacak.. Allahın izniyle atlatacaksınız..

Sağolun kızlar Allah razı olsun

Öylemi dersiniz
Öyle olmasa bile böyle düşünmek bana daha iyi hissettirecek eminim

Sizin gibiydim aynı su bile içemiyordum bu hafta kesildi temizlik bile yaptım bugün haftalardır yatıyordum
Yaaa tüm mide şikayetleriniz geçti mi? İnanın az önce oturdum ağladım artık, çünkü oturmak yatmak bile işkence. Sanki boğazımda hep bir yanma, hep bir huzursuzluk. Dört gözle gelecek haftayı bekliyorum

çok geçmiş olsun. benim de hiç bir bilgim yok. Allah korktugunuzdan emin kılsın.
iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Evet geçti çok şükür hatta korktum bebeğe bir şey mi oldu diye dün doktora gittim iyiydi benim baş ağrısı ve mide bulantısı kombo yapmıştı günlerce yemek yapamadım haftalardır temizlik yapamadım sadece yattım ama bu hafta çok iyiyim çok şükür. İştahım bile açıldı

Bu kez ilaç vermedi. Sanırım lökosit önceki aya göre düşük olduğu için vermedi. Yalnız ben bu ay güzel su içtim. Belki düşmesinde faydası olmuştur. Ayrıca alüminyumsuz su içiyorum artık.

mesajların hepsini okuyamadım gün içinde çok fazla yoğundum. telefondan da oldum yaa ben instagramsız yapamam
buarada doktora gidip minnoşları görenler olmuş sanırım maşaallah diyelim. hastalara da geçmiş olsun. ailevi sorunları olanlara da rabbim sıkıntılarını gidersin inşaallah.

Ben iki kızımda da 0 kilo alarak doğuma girdim o kadar çok kustum ki zayıfladım bu dada şimdiden 2 kılo aldım herşey canım istiyor.
Ben hiç kilo almadım özel bir çabam yok almamak için ama almasam daha iyi olacak kilolu hamile kaldım 64 ile iki kızımda da 74 ile doğuma girdim tesadüf mü bünye mı bimiyorum bunda da 10 kilo alsan ne güzel olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…