2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynn ya bende de bir temizlik ve düzen sıkıntısı var
Bende hamilelik planlıydı zaten ondan önce ve hamilelikte hiç içmedim doğumdan sonra tek yük içtiğim oluyor çok nadir ama o da içmemek en iyisi tabiki
Ayyy iyi yapmışsın koz ben pek tv seyretmem bir Müge anlıyorum severim sabahları

Yaa belki komik gelecek Kızlar ama eşim kursa gitt bu sabah i ve benim aşırı canım sıkılıyor dün geceden beri ağlıyorum

Sağolasın aklıma gelmemişti o şekilde suyu değiştirmek. Ben de ağzına sıkıyordum çoğu zaman . Biberonun da ağzını biraz daha deldim . Ama bir de suyunu değiştirerek deneyim bakalım . Gerçi bizimki anne sütünü de içmiyordu biberonla ama denemekte fayda var

Bilmiyorum ki canım hiç öyle özelliklerini kullanmıyorum forumun ben. Belki profilde favorilerim kısmı falan vardır. Önemli değil ben elimden geldiğince yardımcı olur tarif veririm
Evine yeni geldin alışma dönemi olacak muhakkak ben de malatyada otururken memeleketten her geldiğimde 1 hafta kendime gelemezdim çok zorlanırdım. Gurbetlik zor vesselam. Eşinin uzun mu sürecek kursu?

Topları aldığıma çok pişmanım şuan salonun heryeri top oldu oğlanın ilgisini pek çekmedi henüz eline alıp ağzına götürüyor sürekli başka bir numarası yok küçük kız sağolsun daha çok oynuyor saçtı döktü bakalım toplatacam. Bugün canlı derslerim var bir de büyük kızımın doğum günü var akşama bir pasta kesecez bakalım. Yarına da kadın çağırdım evi bir temizlesin hergün süpürüyırum ama silmeye vakit olmuyor mutfak ve araları silip bırakıyorum hep.
Yürüteç konusu var bir de iyi dünden beri zıplaya zıplaya ilerliyor kurbağacık gibi aynı evde herkesin işi varsa bir 5-10.dk koyuyorum zaten sıkılıyot ondan da ağlıyor ama o sürede ben baya işimi hallediyorum. Eşime de demiştim çok iyi bişey değil koyalım mı diye olsun az az koyarız bişey olmaz demişti. Kızkardeşi demiş zararlı biz hiç kullanmadık vs vs. Sabah kalkmış örümceği kaldır koymuycaz artık diyo dedim iyi ki bir çocuk büyüttü senin bu kardeşin de herşeye karışmasın ordan benim bu 3.ü diye bi çemkirdim sesi içine kaçtı adamın

Sabah kahvaltısını çeşitlendirdim bugün balkabağı haşlayıp ezdim çatalla içine 1 tatlı kaşığı kadar yulaf, peynir altı suyu koyup az daha pişirdim. Lor Peyniri ve yumurta sarısı kattım yedi baya.
Dün pırasa vermiştim ondan mı rahatsız oldu akşam çok ağladı uykuya geçemedi gece de sık uyandı sürekli emdi falan bakalım bugün kakasında belli olur.
Ceviz kırmaya eriniyorum ceviz başlıycam yavaştan kahvaltısına inşallah birine kırma işini kitleyebilirsem

Gündüzde uzun yol eziyet ya çok ağlıyorlar gece çıkmak mantıklı gece 11 saatte gık demedi gündüz 5 saati burnumdan getirdi benimki hoşgeldin evine

Bilmiyorum ki aradım bende favori kısmı yok
Evet ya çok zor gurbetlik burada dans benim ne eşimin hiç tanıdık yok 3-5 arkadaş dışında o yüzden çok daha zor geliyor
12:00 gibi gelecek kahvaltı yapar kızımızı çıkarırız dışarı
Kurban olduğum o da anlıyor üzülüyor sanki bugğn kendi kendine uyudu inş çabuk uyum sağlarız

Gündüzde uzun yol eziyet ya çok ağlıyorlar gece çıkmak mantıklı gece 11 saatte gık demedi gündüz 5 saati burnumdan getirdi benimki hoşgeldin evine
Yaa öyle tabi gece mantıklı haklısın da bizim memleket az dağlık virajlar falan korkuyorum ben geceye kalmayalım dedik ohh 11 saat iyimiş ya bende çıkarsam artık gece çıkacam

Zaten ablaları kardeşleri deyince doğru olur bir tek iyi yapmışsın
Valla bende kararsızım yürüteçte ama benim kızda bir hantal daha yeni yeni dönüyor alsam açılır belki diyorum bugün tam 6 ay olduk bir arkadşın oğlu 40 gün bizden büyük adım atıyor tutunupkalkıyor benim kız da ooo ooooo
Nice yaşları olsun prensesin hayat hep güzellikler getirsin inş

Bende seni canım o senin alemliğin

Ay evet daha 1 ayı falan var gibi dedi eşimin eniştesi 1 ay diş sancısı sonra diğer diş sancısı sonra diğeri derken ömür geçti benimki Pet şişenin arka kısmında dişlerini kaşıyor kafayıda sala sola sallayarak kıyamam ya nasıl acıyordur

Emme bittiyse artık tamamen ek gıdaya yönel elbet seveceği şeyler çıkacak dene yanık tekrar dene inşallah bu ek gıdadan yana yüzün güler

Herkesin aklını kahve sigaraya taktığıma göre tek sorumsuz anne ben kalamam ben eşim gececiyken hep izliyorum dizi koyuyorum kızı odaya ağlayınca duyuyorum zaten o yüzden kameraya da gerek yok uykusuz kalıyorum ama napak

İyiki doğmuş kızın Rabbim güzel ömür versin evlatlarımıza aman sen bakma herkes. Çok bilmiş benim eşimde ablası bişey desin hemen öyle yapmayalım böyle yapmayalım dinliyor muyum hayır herkesin anneliği kendine her çocukta kendine özel 3 tane bebeğin var hangisi hangisiyle aynı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…