- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Aynn ya bende de bir temizlik ve düzen sıkıntısı varAy evet cnm temizlik olayi ayri takinti zaten bende bak yine kirleniyor tabi daha rahatim genel tmizlugi yaptigim icin. Dunde heryeri supurdum sildim rahtladim terapi gibi valla.
Bende hamilelikten once arada 1 tane yakiyordum kahveyle ama sonra hic almadim agzima emzirmiyorumda aslinda ama bebege dokunuyorum flan ya makyaj bile yapmiyorum. Canim cekti bak
Bu arada dun ilk defa gece dizi seyrettim cok az kiz uyurken kamerayo taktim izledom valla
Sağolasın aklıma gelmemişti o şekilde suyu değiştirmek. Ben de ağzına sıkıyordum çoğu zaman . Biberonun da ağzını biraz daha deldim . Ama bir de suyunu değiştirerek deneyim bakalım . Gerçi bizimki anne sütünü de içmiyordu biberonla ama denemekte fayda varArkadaşımın bebeğide biberonu tutmuyor, emmeside yoktu. Ağzına sıka sıka zorla mama iciriyordu. Mamayı beğenmediği ni düşündü, hep mama değişti. Ama sonuç aynı. Kilo alımı da azdı.Onun doktoru mamanin suyunu değiştir demiş. Şimdi biberon tutmayan çocuk, maşallah diyeyim içiyor.
Mesela bir yaptığında mamanın içine 2 tane cici bebe koyuyor.
Birdahakine elma, kayısı, ıhlamur, baska meyvalar bunların suyu ile yapiyor. O zaman iciyormus.öyle öyle alışmış biberona, biberonun ucunuda kesmiş, deliği baya büyük. Aç kalmasındansa denenir aslında. Tabi sen bilirsin canım, ben gördüğümü soyliyeyim dedim.
Bilmiyorum ki canım hiç öyle özelliklerini kullanmıyorum forumun benHaklısın canım ya o ara biraz yoğundum bulamadım tarifi baktım ama
Saol yine de netten de bakarım bende yapayım ya yapınca danışırım yine
Formda mesajları favorilere ekle var ama ben oraya ekledikten sonra bulamadım tekrar bakmayı öyle bir özellik var mı kayedip tekrar bakma biliyor musun
Gündüzde uzun yol eziyet ya çok ağlıyorlar gece çıkmak mantıklı gece 11 saatte gık demedi gündüz 5 saati burnumdan getirdi benimkiKızlar ya 7,5 saat yol geldik iki kez uyudu 45 ve 50 dk olmak üzere yolun sonunda artık çok huysuzluk yaptı ama çok şükür çok yaramazlık yapmadı pusetinde etrafı inceledi 10 gibi eve vardık poposunu yıkayacakyçtım sular banyoya akmıyor bende mutfaktan su getirip azcık yıkadım evim bana bile yabancı geliyor biraz ağladı şimdi uyuttum
Gel gel yakarız bi sigara yaÇayla ve bir sigara kaçamağıyla kahvene eşlik ediyorum
Bilmiyorum ki aradım bende favori kısmı yokBilmiyorum ki canım hiç öyle özelliklerini kullanmıyorum forumun ben. Belki profilde favorilerim kısmı falan vardır. Önemli değil ben elimden geldiğince yardımcı olur tarif veririm
Evine yeni geldin alışma dönemi olacak muhakkak ben de malatyada otururken memeleketten her geldiğimde 1 hafta kendime gelemezdim çok zorlanırdım. Gurbetlik zor vesselam. Eşinin uzun mu sürecek kursu?
Yaa öyle tabi gece mantıklı haklısın da bizim memleket az dağlık virajlar falan korkuyorum ben geceye kalmayalım dedik ohh 11 saat iyimiş ya bende çıkarsam artık gece çıkacamGündüzde uzun yol eziyet ya çok ağlıyorlar gece çıkmak mantıklı gece 11 saatte gık demedi gündüz 5 saati burnumdan getirdi benimkihoşgeldin evine
Zaten ablaları kardeşleri deyince doğru olur bir tek iyi yapmışsınTopları aldığıma çok pişmanım şuan salonun heryeri top olduoğlanın ilgisini pek çekmedi henüz eline alıp ağzına götürüyor sürekli başka bir numarası yok küçük kız sağolsun daha çok oynuyor saçtı döktü bakalım toplatacam. Bugün canlı derslerim var bir de büyük kızımın doğum günü var akşama bir pasta kesecez bakalım. Yarına da kadın çağırdım evi bir temizlesin hergün süpürüyırum ama silmeye vakit olmuyor mutfak ve araları silip bırakıyorum hep.
Yürüteç konusu var bir de iyi dünden beri zıplaya zıplaya ilerliyor kurbağacık gibi aynıevde herkesin işi varsa bir 5-10.dk koyuyorum zaten sıkılıyot ondan da ağlıyor ama o sürede ben baya işimi hallediyorum. Eşime de demiştim çok iyi bişey değil koyalım mı diye olsun az az koyarız bişey olmaz demişti. Kızkardeşi demiş zararlı biz hiç kullanmadık vs vs. Sabah kalkmış örümceği kaldır koymuycaz artık diyo dedim iyi ki bir çocuk büyüttü senin bu kardeşin de herşeye karışmasın ordan benim bu 3.ü diye bi çemkirdim sesi içine kaçtı adamın
Bende seni canımIyi bir tatil olsun insAllah canim
Canim oğlumdan da çoook iyi biliyorum..ne yazık ki tecrübeliyim..oglum da kızim da alerjik iste.aman olsun..Allah baska dert vermesin.
Ya ben de dusunmeye basladim.disarda kurumuyormecburiyetten aliyor herkes zaten ben de kışin nemli kalani petege koyuyorum ama oglan yere düşürüyor.olmuyor
Ayy evet yaa..sıkıntımı özet gecmissin resmen kuzu....
Allah yardimcin olsun..evine gectin ya.yaparsin zamanla
Yaa jade ne alem kadınsin..seviyorum seni
Sağol canım..ben de bosuna korkmusum desenizecok ses yapiyor mu kurutma?
Ya burasi cok nemli kişin çook zorlanıyorumbakalim insAllah alıriz ses olayi nasil peki?
Ay evet daha 1 ayı falan var gibi dedi eşimin eniştesiÇıksa da rahatlasak diyeceğim ama daha başındayızbenim kızın da elinden alamıyorum ıslak mendili . Daha çok dikkatlerini çekiylr . Ben de pet şişelere fasülye , Mercimek filan koyup veriyorum eline . Onlar da dikkatini çekiyor .
Emme bittiyse artık tamamen ek gıdaya yönel elbet seveceği şeyler çıkacakZorla ağzına verİyoruz çoğu zaman . Ama dikkatini bir şeye yoğunlaştırınca daha kolay alıyor . Elini tutuyorum, öpüyorum filan .o oraya bakarken arada çekiyor . Saçını okşayarak , öperek bir şekilde vermeye çalışıyoruz . Ama almayınca da almıyor bazen . Kafası bir sağa bir sola , ne elleri duruyor ne ayakları . Nasıl itiyor biberonu . Çok zorlanıyorum ama napalım. Yoksa aç kalacak. Emme olayımız da bitti .
Herkesin aklını kahve sigaraya taktığıma göre tek sorumsuz anne ben kalamamAy evet cnm temizlik olayi ayri takinti zaten bende bak yine kirleniyor tabi daha rahatim genel tmizlugi yaptigim icin. Dunde heryeri supurdum sildim rahtladim terapi gibi valla.
Bende hamilelikten once arada 1 tane yakiyordum kahveyle ama sonra hic almadim agzima emzirmiyorumda aslinda ama bebege dokunuyorum flan ya makyaj bile yapmiyorum. Canim cekti bak
Bu arada dun ilk defa gece dizi seyrettim cok az kiz uyurken kamerayo taktim izledom valla
Oyuncaklara ilgisi pek yok neyi vermemeye çalışsam gözü ondaJadesi bnm kizda.oyle hisirtili seylere ilgi duyuyor arada buzdolabi poseti veriyorum eline. He su bim e gelen oyuncaklarda renkli renkli baya ilgisini cekiyor
Canım sıkıldığı için mi ağlıyorsun kız eve yeni geldin dur insan görmeyen biz gariplere acıYaa belki komik gelecek Kızlar ama eşim kursa gitt bu sabah i ve benim aşırı canım sıkılıyor dün geceden beri ağlıyorum
İyiki doğmuş kızınTopları aldığıma çok pişmanım şuan salonun heryeri top olduoğlanın ilgisini pek çekmedi henüz eline alıp ağzına götürüyor sürekli başka bir numarası yok küçük kız sağolsun daha çok oynuyor saçtı döktü bakalım toplatacam. Bugün canlı derslerim var bir de büyük kızımın doğum günü var akşama bir pasta kesecez bakalım. Yarına da kadın çağırdım evi bir temizlesin hergün süpürüyırum ama silmeye vakit olmuyor mutfak ve araları silip bırakıyorum hep.
Yürüteç konusu var bir de iyi dünden beri zıplaya zıplaya ilerliyor kurbağacık gibi aynıevde herkesin işi varsa bir 5-10.dk koyuyorum zaten sıkılıyot ondan da ağlıyor ama o sürede ben baya işimi hallediyorum. Eşime de demiştim çok iyi bişey değil koyalım mı diye olsun az az koyarız bişey olmaz demişti. Kızkardeşi demiş zararlı biz hiç kullanmadık vs vs. Sabah kalkmış örümceği kaldır koymuycaz artık diyo dedim iyi ki bir çocuk büyüttü senin bu kardeşin de herşeye karışmasın ordan benim bu 3.ü diye bi çemkirdim sesi içine kaçtı adamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?