Valla benimki hiç durmuyor 10 dklık mesafede bile kucağıma almak zorunda kalıyorumYaa öyle tabi gece mantıklı haklısın da bizim memleket az dağlık virajlar falan korkuyorum ben geceye kalmayalım dedik ohh 11 saat iyimiş ya bende çıkarsam artık gece çıkacam
Sagol
İnşallah ya sorunsuz gecer hep aslinda arabayi sevseler ya ne guzel olur. Bakalm giderken napacagm benAyyy anlıyorum seni çocukla çok zor ya bizde bugün zorlandık epey ama uysaldı kızım yine bizde de çok eşya vardı her yer doldu hiç rahat hareket edemedim bağı büyük olmasına rağmen ön koltuk bagaj ayaklarımın altı falan hep doluydu eşim de hızlı hızlı sürüyordu bir yandan ona yavaş bir yandan kıza piş piş canım çıktı tek tesellim kızım çok yorulmadan geldik
Ama alışsalar böyle yolculuğa ne güzel olur ben çok severim gezmeyi inş kızlm da öyle olur d
Cok konuşuyoruz acava onunla mı ilgili yoksa çocukla mı alakalı bilmiyorum.hareketli bir çocuk zaten dönmeyi vs 2.5 ayda yapıyodu.benimkide ilk sanki içinden söyler gibi dudaklarını kıpırdatıyodu sonra basladı2. Ci zok zor ya :) opuyorum senin kuzulari
sagol cnm bakayim bende o zaman.
Alya hayirli olsun gule gule oturmak nasip olsun. Ya ciddimisin nasil ya benimki nefesiyle konusmaya calisiyor arada birde bagiriyor o kadar
Ayy inşallah ama ek gıdadan yana da yüzüm gülmeyecek gibi.Emme bittiyse artık tamamen ek gıdaya yönel elbet seveceği şeyler çıkacakdene yanık tekrar dene inşallah bu ek gıdadan yana yüzün güler
Ailemİ özlüyorum ya çok zor geldi ayrılık bu sefer banaCanım sıkıldığı için mi ağlıyorsun kız eve yeni geldin dur insan görmeyen biz gariplere acı
Öğretmen arkadaşlar , uzaktan eğitim sürecinde süt izni diye bir şey yok mu yahu . Kullanımı nasıl olacak ? İdareye sinir oluyorum .Dilekçe vereceğim ama saçma mı olur . Sene başında güzel bir şekilde konuştum ama hiç fayda etmedi . Bir kaç kişi var yıllardır programlarını mükemmel bir şekilde yaptıkları . Yine ders programı değişti sabah bir program atmışlar darma dağınık , günü kapatacak şekilde hep . 17 saat dersi 5 güne ancak bu kadar kötü dağıtabilir . Ama o kişilerin programına bakıyorum 17 saati haftada iki günü de boşaltıp peş peşe vererek çok güzel Koymuş . Sabah sabah fesatlık mı yapıyorum . Bakmayım başkalarına diyorum ama nasıl görmeyim. Çocuğuma hep babası bakmak zorunda kalıyor bu şekilde de .
Ya ben yeni okuyorum nasıl bir ilişkileri varEvime geldim dün.bugun sabah 9 dan beri hic oturmadan evi toparladim balkonlar berbatti yikadim.camasirlar dag olmuşvelhasıl yoruldum ama evimi özlemişim gene de
Sorun şu ki oglum sabahtan beri agliyor.ama ananem gene gelin dedi.hadi geri gidelim diyor
@cebren otizm ve seker ilişkisini bilmiyordum
Sen yazdıktan sonra arastirdim.ben okuloncesi mezunuyum.2010 yilinda 1 yil tecrubem var sadece ozel egitim adina.yeni mezun oldugum zamanlarda calismistim.bana genelde otizmli cocuk verilmezdi zaten toydum ve okuloncesi ogretmeniydim.otizmli ogrencileri her zaman alan ogretmenleri alırdı derse.ben daha cok hafif zihinsel engel down sendromu veya kucuk kas becerilerinin gelismesi icin bedensel engellileri alirdim.o zaman goreve basladigimda tecrubeli arkadasla minik bonibon tarzi cakil cikolatalar ile odullendirme yapmamizi tavsiye ettiler.biz de 3 arkadas yeni mezunduk..yaptik..simdi nasil da kizdim kendime..okudugumdan beri beynimde simsekler çakıyorya okulda boyle bir ayrtinti duymadim.stajda duymadim..onlar tecrubeli diye dinledim..gerci her derste en fazla 3 tane cakil minik cikolata veriyorduk o da cok zorlu bir ogrenciyse.cok üzüldüm ya..bilmiyorum..yazmak istedim..
Anam bunun yastıgı ile tam melek olmus sen ne güzel poz vermişsinBende var memnunum
Kızlar gözünüz aydın rabbim hep huzurla saglıkla güzel haberlerini versinKızlar hepinize çok teşekkür ederimm❤❤❤Jadesi daha iyi canım şükür zorluğu bitti ama canımıza okudu asyamı bilmez miyiiimmm kuzum benim atom karincam ❤❤ @nzh99 canım size de hayırlı olsun damatliklarini görmek de nasio olsun insallah bi de inlemesi normal canım çok ağlayınca da hıçkırır gibi iç çekerek uyuyorlar bi süre hadi atlattık inşallah sağlıkla büyüsün tüm kuzular
Daha önce konuştum hocam yahu . Defalarca aynı şeyi dillendirmek de artık yordu . Sene başında yapılan programda isteğimi ilettim . Herkese boş gün veriliyordu . Bana senin özel isteğin var diye boş gün vermedi . Diyorum ki benimki özel istek değil tamamen yasal hakkım . Ama anlatamadım ya da işlerine gelmedi. Hala herkesin bir isteğini yaptık seninkini de yaptık diyebiliyor . Süt izni ne zamandan beri özel istek oldu bilemiyorum . Neyse dedim nasılsa okul açılmaz diye üstelemedim . İlla önlerine dilekçe vermek gerekiyor. Ama gel gelelim şu an uzaktan eğitim olduğu için akşam 20:20 ye kadar ders koyabiliyor . Günün bir buçuk saatini hakkımı kullanayım desem yine adam istediğini yapabilir . Bir sabaha bir de akşama koyar ders , süt iznini arada kullan der . Bu şekilde gerçekten tüm gün kapanıyor . Bir de bunun hazırlığı var . Yüz yüze olsa en azından hazırlık Kısmı bu kadar uzamıyor . Bakalım hayırlısı ben biraz araştırayım bu durumu .Konuşup kendini izah edebilirsin.küçük bebegi olanlara yardımci olurlar genelde. Sut izni olayini bilemiyorum ama en azindan proram daha derlenip toplanabilir.
cnm kalabalıktan ciktin ya ondandir alisrsin ama cocuk icin insan üzülüyor bn hala alışamadım bugun avm ye gdicem valla yeter artik aksamda anneme gecicem orada kaliriz. Cocuga degisiklik olur.Yaa belki komik gelecek Kızlar ama eşim kursa gitt bu sabah i ve benim aşırı canım sıkılıyor dün geceden beri ağlıyorum
canim bende cocuga baska su kullanıyorum bizim içtiğimiz var kaynak suyu esim gidip aliyordu dagdan cikiyor ama kaynatip vermeme ragmen sanki cocuk her ictiginde kusuyor yada benim takintiligimdan mi bilmiyorum esim oyle diyor ama..Sağolasın aklıma gelmemişti o şekilde suyu değiştirmek. Ben de ağzına sıkıyordum çoğu zaman . Biberonun da ağzını biraz daha deldim . Ama bir de suyunu değiştirerek deneyim bakalım . Gerçi bizimki anne sütünü de içmiyordu biberonla ama denemekte fayda var
Iyi yapmissin. Valla annem de gecen kizdi bana ben cocuklarimda hepsinde kullandim hic bir zarari yok. Tek siz mi cocuk dogurdunuz flan diye baya saydirdiTopları aldığıma çok pişmanım şuan salonun heryeri top olduoğlanın ilgisini pek çekmedi henüz eline alıp ağzına götürüyor sürekli başka bir numarası yok küçük kız sağolsun daha çok oynuyor saçtı döktü bakalım toplatacam. Bugün canlı derslerim var bir de büyük kızımın doğum günü var akşama bir pasta kesecez bakalım. Yarına da kadın çağırdım evi bir temizlesin hergün süpürüyırum ama silmeye vakit olmuyor mutfak ve araları silip bırakıyorum hep.
Yürüteç konusu var bir de iyi dünden beri zıplaya zıplaya ilerliyor kurbağacık gibi aynıevde herkesin işi varsa bir 5-10.dk koyuyorum zaten sıkılıyot ondan da ağlıyor ama o sürede ben baya işimi hallediyorum. Eşime de demiştim çok iyi bişey değil koyalım mı diye olsun az az koyarız bişey olmaz demişti. Kızkardeşi demiş zararlı biz hiç kullanmadık vs vs. Sabah kalkmış örümceği kaldır koymuycaz artık diyo dedim iyi ki bir çocuk büyüttü senin bu kardeşin de herşeye karışmasın ordan benim bu 3.ü diye bi çemkirdim sesi içine kaçtı adamın
Cadiiii cadiiiiOyuncaklara ilgisi pek yok neyi vermemeye çalışsam gözü onda
ya benimkide sonrada mama demeye basladi ama 2 gun sonra kesti simdi ara ara kinusuyor ama degsk seyler :)Cok konuşuyoruz acava onunla mı ilgili yoksa çocukla mı alakalı bilmiyorum.hareketli bir çocuk zaten dönmeyi vs 2.5 ayda yapıyodu.benimkide ilk sanki içinden söyler gibi dudaklarını kıpırdatıyodu sonra basladı
Deme öyle deme evrene pozitif enerjini sal gitsinAyy inşallah ama ek gıdadan yana da yüzüm gülmeyecek gibi.
Bende çok özlüyorum uzaktayım ama alışkınım da değişik yaniAilemİ özlüyorum ya çok zor geldi ayrılık bu sefer bana
Haklısın canım siz garipleri unutmamalıyım
Bende yok umarım değilsindir,Sezaryenlı gardaşlarsezeryan dikisinin 3 parmak üstünde bir yere ani sanci girdi.ayaktayken elime kalem arkasi kadar bir incelikle yumru olmuş kas.yatinca hissedilmiyor.zaten o bolge boydan boya dokununca acıyor.var mi basıma gelen? Fıtık degildir di mi?
Bende yok umarım değilsindir,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?