Anlıyorum..idareyle anlaşmak bazen zor oluyor..insAllah çözülür problemin canımDaha önce konuştum hocam yahu . Defalarca aynı şeyi dillendirmek de artık yordu . Sene başında yapılan programda isteğimi ilettim . Herkese boş gün veriliyordu . Bana senin özel isteğin var diye boş gün vermedi . Diyorum ki benimki özel istek değil tamamen yasal hakkım . Ama anlatamadım ya da işlerine gelmedi. Hala herkesin bir isteğini yaptık seninkini de yaptık diyebiliyor . Süt izni ne zamandan beri özel istek oldu bilemiyorum . Neyse dedim nasılsa okul açılmaz diye üstelemedim . İlla önlerine dilekçe vermek gerekiyor. Ama gel gelelim şu an uzaktan eğitim olduğu için akşam 20:20 ye kadar ders koyabiliyor . Günün bir buçuk saatini hakkımı kullanayım desem yine adam istediğini yapabilir . Bir sabaha bir de akşama koyar ders , süt iznini arada kullan der . Bu şekilde gerçekten tüm gün kapanıyor . Bir de bunun hazırlığı var . Yüz yüze olsa en azından hazırlık Kısmı bu kadar uzamıyor . Bakalım hayırlısı ben biraz araştırayım bu durumu .
Jadesi bnm kizda.oyle hisirtili seylere ilgi duyuyor arada buzdolabi poseti veriyorum eline. He su bim e gelen oyuncaklarda renkli renkli baya ilgisini cekiyor
Çocuklarda seker nörolojik problemleri tetikliyormus.otizmli olan bir cocugun iyilesmesine ket vuruyor yani.Ya ben yeni okuyorum nasıl bir ilişkileri var
Yaninda oluyorum genelde ama dogru diyorsun.Buzdolabı posetini koparip bogulabilir bogazina yapisabilir.tehlikeli.verme canim hic alismasin.
Çocuklarda seker nörolojik problemleri tetikliyormus.otizmli olan bir cocugun iyilesmesine ket vuruyor yani.
Seni tanıyorum zaten asla yalniz birakmazsin biliyorum amaYaninda oluyorum genelde ama dogru diyorsun.
Merhaba canım hamile kaldın mı ne durumdasın bende 13 aylık evliyim her ay negatif görmekten yoruldumHayırlı sabahlar hanımlar RABBİM hayırlısıyla isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bizde çok istiyoruz 1.5 sene oldu her ay bir umutla bekleyip sonra hayal kırıklığı tabiki her işte bir hayır vardır bunu bilincinde olmama rağmen artık canımı çok acıtıyor herşeyin hayırlısı olsun inşallah Nasipte kısmete varsa olur
Dikkat et kendine . Benim de ara ara dikiş yerinin üstü şişiyor . 6. Ayında emar Çekelim demişti doktor ama emara şu dönemde girmeye çekiniyorum virüsten dolayıYa insAllah..korkuyorum.karnım aciyor simdi yattim valla..
Rabbim nasip etsin sana da inşallahMerhaba canım hamile kaldın mı ne durumdasın bende 13 aylık evliyim her ay negatif görmekten yoruldum
Dikkat et kendine . Benim de ara ara dikiş yerinin üstü şişiyor . 6. Ayında emar Çekelim demişti doktor ama emara şu dönemde girmeye çekiniyorum virüsten dolayı
Çok mutlu oldum Allah razı olsunRabbim nasip etsin sana da inşallahyakında görürsün çift çizgiyi
Merhaba bayanlar uzun zaman oldu giremiyordum buraya, zor bir hamilelik sonrasi dönem gecirdim malesef, şukur hersey daha yeni yeni yoluna giriyor, kolik ve sut alerjisi zor huysuz bir bebek ve ustune saglik sorunlarim dikislerimin iltahaplanmasi, gogsumun mastit olmasi, belimin lohusayken kitlenip fitik cikmasi ustune aşiri eklem agrisi,ishal gunlerce serum ve korona virusten şuphelenip testler yapilmasi ve en son sag elimde bas parmagimda tendonlarda reaksiyon olusmasi derken şukur 6.ayimizi doldurduk bebegimle, sizdede durumlar nasil hersey yolundadir umarimbenim bebek kolik olunca elde sallanmaya alisti baktik basedemiyorum kolik bebek hamagi aldik simdi ona alisti normal besiginde yatmiyor sallanmiyor ayakta sallanmiyor memede uyumuyor napicam sasirdim varmi bir tavsiyeniz?
Daha iyiyiz cok şukur, sen nasilsin?Hosgeldin Fulya
Neler atlatmışsın..üzüldüm
Gecmis olsun..şimdi daha iyisinizdir umarım
Sormaya bende kız da alılamadık halacnm kalabalıktan ciktin ya ondandir alisrsin ama cocuk icin insan üzülüyor bn hala alışamadım bugun avm ye gdicem valla yeter artik aksamda anneme gecicem orada kaliriz. Cocuga degisiklik olur.
canim bende cocuga baska su kullanıyorum bizim içtiğimiz var kaynak suyu esim gidip aliyordu dagdan cikiyor ama kaynatip vermeme ragmen sanki cocuk her ictiginde kusuyor yada benim takintiligimdan mi bilmiyorum esim oyle diyor ama..
Iyi yapmissin. Valla annem de gecen kizdi bana ben cocuklarimda hepsinde kullandim hic bir zarari yok. Tek siz mi cocuk dogurdunuz flan diye baya saydirdihem 5 10 dk dan hic birsey olmaz bnce
Cadiiii cadiiii
ya benimkide sonrada mama demeye basladi ama 2 gun sonra kesti simdi ara ara kinusuyor ama degsk seyler :)
Daha iyiyiz cok şukur, sen nasilsin?
Fulyacim cok gecmis olsun. Valla bizimkide hamakta sallaniyordu simdj ayaga gecti 2 gündür sallanmaktan ne zaman kurtulqcagz bilmiyorum.Merhaba bayanlar uzun zaman oldu giremiyordum buraya, zor bir hamilelik sonrasi dönem gecirdim malesef, şukur hersey daha yeni yeni yoluna giriyor, kolik ve sut alerjisi zor huysuz bir bebek ve ustune saglik sorunlarim dikislerimin iltahaplanmasi, gogsumun mastit olmasi, belimin lohusayken kitlenip fitik cikmasi ustune aşiri eklem agrisi,ishal gunlerce serum ve korona virusten şuphelenip testler yapilmasi ve en son sag elimde bas parmagimda tendonlarda reaksiyon olusmasi derken şukur 6.ayimizi doldurduk bebegimle, sizdede durumlar nasil hersey yolundadir umarimbenim bebek kolik olunca elde sallanmaya alisti baktik basedemiyorum kolik bebek hamagi aldik simdi ona alisti normal besiginde yatmiyor sallanmiyor ayakta sallanmiyor memede uyumuyor napicam sasirdim varmi bir tavsiyeniz?
CocoChanelmademoiselle nasılsın canım? Hersey yolundadır umarım..
K Kuf blup nasıl oldu oğlun? InsAllah daha iyidir
Düşmüştür taş.
BendeCocoChanelmademoiselle cok merak ediyorum. Naptin canim nasilsiniz?
kanguru denedin mi hiç? kökün kalp atışın sakinleştirir belkiMerhaba bayanlar uzun zaman oldu giremiyordum buraya, zor bir hamilelik sonrasi dönem gecirdim malesef, şukur hersey daha yeni yeni yoluna giriyor, kolik ve sut alerjisi zor huysuz bir bebek ve ustune saglik sorunlarim dikislerimin iltahaplanmasi, gogsumun mastit olmasi, belimin lohusayken kitlenip fitik cikmasi ustune aşiri eklem agrisi,ishal gunlerce serum ve korona virusten şuphelenip testler yapilmasi ve en son sag elimde bas parmagimda tendonlarda reaksiyon olusmasi derken şukur 6.ayimizi doldurduk bebegimle, sizdede durumlar nasil hersey yolundadir umarimbenim bebek kolik olunca elde sallanmaya alisti baktik basedemiyorum kolik bebek hamagi aldik simdi ona alisti normal besiginde yatmiyor sallanmiyor ayakta sallanmiyor memede uyumuyor napicam sasirdim varmi bir tavsiyeniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?