2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Anlıyorum..idareyle anlaşmak bazen zor oluyor..insAllah çözülür problemin canım

Jadesi bnm kizda.oyle hisirtili seylere ilgi duyuyor arada buzdolabi poseti veriyorum eline. He su bim e gelen oyuncaklarda renkli renkli baya ilgisini cekiyor

Buzdolabı posetini koparip bogulabilir bogazina yapisabilir.tehlikeli.verme canim hic alismasin.

Ya ben yeni okuyorum nasıl bir ilişkileri var
Çocuklarda seker nörolojik problemleri tetikliyormus.otizmli olan bir cocugun iyilesmesine ket vuruyor yani.

Merhaba canım hamile kaldın mı ne durumdasın bende 13 aylık evliyim her ay negatif görmekten yoruldum

Dikkat et kendine . Benim de ara ara dikiş yerinin üstü şişiyor . 6. Ayında emar Çekelim demişti doktor ama emara şu dönemde girmeye çekiniyorum virüsten dolayı

Ya oyle dayanilmaz bir aci degil cok şükür ama ben de korkuyorum.annemin ameliyat sonrasi dikis acildi ya.korku kaldi bende.ama benim dikisin ustu dikisle alakali degil ama icerde dikisler ne hizada duruyor bilemem ki sanki asagi dogru uzayan bir damar gibi kas gibi bişi oluyir bazen de

Merhaba bayanlar uzun zaman oldu giremiyordum buraya, zor bir hamilelik sonrasi dönem gecirdim malesef, şukur hersey daha yeni yeni yoluna giriyor, kolik ve sut alerjisi zor huysuz bir bebek ve ustune saglik sorunlarim dikislerimin iltahaplanmasi, gogsumun mastit olmasi, belimin lohusayken kitlenip fitik cikmasi ustune aşiri eklem agrisi,ishal gunlerce serum ve korona virusten şuphelenip testler yapilmasi ve en son sag elimde bas parmagimda tendonlarda reaksiyon olusmasi derken şukur 6.ayimizi doldurduk bebegimle, sizdede durumlar nasil hersey yolundadir umarim benim bebek kolik olunca elde sallanmaya alisti baktik basedemiyorum kolik bebek hamagi aldik simdi ona alisti normal besiginde yatmiyor sallanmiyor ayakta sallanmiyor memede uyumuyor napicam sasirdim varmi bir tavsiyeniz?

Hosgeldin Fulya
Neler atlatmışsın..üzüldüm
Gecmis olsun..şimdi daha iyisinizdir umarım

Sormaya bende kız da alılamadık hala
Avm hala beni korkutuyor anneler iyş gelir bebeğe

Mama hazırlarken çığlık atmasını engelleyecek bir yol bulan var mi?

Fulyacim cok gecmis olsun. Valla bizimkide hamakta sallaniyordu simdj ayaga gecti 2 gündür sallanmaktan ne zaman kurtulqcagz bilmiyorum.

CocoChanelmademoiselle nasılsın canım? Hersey yolundadır umarım..

K Kuf blup nasıl oldu oğlun? InsAllah daha iyidir
Düşmüştür taş.
Bende CocoChanelmademoiselle cok merak ediyorum. Naptin canim nasilsiniz?

coco en son görüştüğümde ispartaya taşınıyordu kızı için öyle karae almıştı. eşiyle bu sene ayrı olacaktilar. melisa iyi olsun yeter ki cok güçlü hissettim. Allah yardimcisi olsun
kanguru denedin mi hiç? kökün kalp atışın sakinleştirir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…