2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
F Fulyaa82 hoş geldin . Nasıl oldu dikiş yerin ? Benimki de iltihaplanmıştı çok zor geçti . Kırkım çıkana kadar doktora gidip gelmiştim . Sonrasında da şişlikler hala devam ediyor seninki nasıl oldu ? Geçmiş olsun bu arada , bütün bunların üstüne bebeğinin de zor bir bebek olması üstüne tuzu biberi olmuş .

Çok teşekkürler canım valla doğru diyorsun. Bir de kendi hiçbişeye karıştırmaz hemen savunmaya geçer ben de yorum yapmam daha 2 yaşında bebesi ordan iş öğretiyor bana
Eşim üzüm veriyim mi biraz suyunu emsin dedi öğleden sonra bilmem kardeşine sor dedim ters ters bakıyor. Bundan sonra ne sorarsa çocukla ilgili kardeşine sor diycem ne gıcığım

Hoşgeldin canım çok geçmiş olsun ne zor şeyler yaşamışsınız neyse ki olmuş bitmiş inşallah. Bebeğine de uyku eğitimi verebilirsin salla dur yöntemi, belki işe yarar instagram kullanıyorsan baldan anneyi takibe al onun yöntemleri güzel zamanla düzene girer inşallah sabırlı ve istikrarlı olabilirsen

Teşekkürler canım benim oğlanın 7 ayı bitecek az kaldı mart anneleri ellerinden tutup yürütüyormuş benimki kalkıyor hemen dizler bükülüyor zıplamaya başlıyor öyle tutup kalkıyım falan mümkün değil yani her bebek bir olmaz şuan çok erken kızlarım da bu aylarda yapamıyordu öyle şeyler. Desteksiz oturma işini çözsek yeter bize şimdilik yerde durmuyor çığlık atıyor basbas bağırıyor kucak istemese koymam yürütece gerek yok ama dediğim gibi 10 dk bile hayat kurtarıyor bugün dersim vardı hem öğlen hem akşam. Eşim kızı da alıp alışverişe gitti. Büyük kızm da kurstaydı yemek yapılacak oğlan durmuyor kucaktan inmiycem diyor. Koydum örümceğine 10 dk da doğradım malzemeyi attım fırına oldu bitti
Valla canım gerçekten zor iş şu canlı ders meselesi iyice zıvanadan çıktı. İdare de anlayışsızmış Allah kolaylık versin en çok çocuk küçükken iyi idareci lazım oluyor insana. Uzaktan eğitimde süt izni vs konusu yok maalesef. Ama bence az kaldı açılacak tüm kademeler yavaştan. Benim 6 saat haftada derslerimin olduğu gün baya stresli oluyor evde.
Arabasız zor canım bu devirde bir de sonradan başlayınca da çok zor oluyor bebek de anne dw iyice alışıyor. Süt iznin bitene kadar bir bak bakalım alışırsınız belki. Benim kızım bakıcıdab bana gelmek istemezdi. Hatta ben eve gelince bikaç kere kapıyı kapattı yüzüme ayşe teyzeyle oyun oynuyoz biz sen sonra gel diye sonra da üzülüp geri açmıştı kapıyı zilli

insallh iyi olur..
BKGK kızz naptın o güzelim saçları iyi olmuş ama çekemez artık aklı erene kadar da uzar gider zaten sıhhatler olsun
Agzindan elinden sac topluyorduk birde cok terliyordu. Kesti babasi agladim valla:)

Bizim kızlar aynı tembellik var ben yürüteçe koyuyorum günde 30-40 dk

Haydocum kaşığı bırakırsa iki lokma yiyecek inş yumurta sarısı denedi bugün ilk kez ve her yeri kabardı kızlar alerji yaptı sebzelerde meyvelerde sıkıntı yok simdilik ama yumurtaya uzuldum

Eklentiler

• 20201007_195639.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 53
Haydocum kaşığı bırakırsa iki lokma yiyecek inş yumurta sarısı denedi bugün ilk kez ve her yeri kabardı kızlar alerji yaptı sebzelerde meyvelerde sıkıntı yok simdilik ama yumurtaya uzuldum
Ne kadarlıkken denediniz. Ben daha vermedim 16 sında dolduracağız 6 ayı

Evveet burda incir agaci varms e bizde oglusa yedirdk acayip derecede cok sevdi vermedikçe agladi resmen. Burda vakt ne gzel be kötü geciyor ama tek kötü yani hic virus var dusuncesi yok bunlarda gelen giden acayip cok bi korkmuyo da degilim hani

Ailesi mi Isparta da ki? hakkinda hayırlısı olsun coconun da evlatlari ve esinin de CocoChanelmademoiselle

Ahahah ha haketti ama yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…