Çok teşekkürler canım valla doğru diyorsun. Bir de kendi hiçbişeye karıştırmaz hemen savunmaya geçer ben de yorum yapmam daha 2 yaşında bebesi ordan iş öğretiyor banaİyiki doğmuş kızınRabbim güzel ömür versin evlatlarımıza aman sen bakma herkes. Çok bilmiş benim eşimde ablası bişey desin hemen öyle yapmayalım böyle yapmayalım dinliyor muyum hayır herkesin anneliği kendine her çocukta kendine özel 3 tane bebeğin var hangisi hangisiyle aynı yani
Hoşgeldin canım çok geçmiş olsun ne zor şeyler yaşamışsınız neyse ki olmuş bitmiş inşallah. Bebeğine de uyku eğitimi verebilirsin salla dur yöntemi, belki işe yarar instagram kullanıyorsan baldan anneyi takibe al onun yöntemleri güzel zamanla düzene girer inşallah sabırlı ve istikrarlı olabilirsenMerhaba bayanlar uzun zaman oldu giremiyordum buraya, zor bir hamilelik sonrasi dönem gecirdim malesef, şukur hersey daha yeni yeni yoluna giriyor, kolik ve sut alerjisi zor huysuz bir bebek ve ustune saglik sorunlarim dikislerimin iltahaplanmasi, gogsumun mastit olmasi, belimin lohusayken kitlenip fitik cikmasi ustune aşiri eklem agrisi,ishal gunlerce serum ve korona virusten şuphelenip testler yapilmasi ve en son sag elimde bas parmagimda tendonlarda reaksiyon olusmasi derken şukur 6.ayimizi doldurduk bebegimle, sizdede durumlar nasil hersey yolundadir umarimbenim bebek kolik olunca elde sallanmaya alisti baktik basedemiyorum kolik bebek hamagi aldik simdi ona alisti normal besiginde yatmiyor sallanmiyor ayakta sallanmiyor memede uyumuyor napicam sasirdim varmi bir tavsiyeniz?
Teşekkürler canımZaten ablaları kardeşleri deyince doğru olur bir tek iyi yapmışsın
Valla bende kararsızım yürüteçte ama benim kızda bir hantal daha yeni yeni dönüyor alsam açılır belki diyorum bugün tam 6 ay olduk bir arkadşın oğlu 40 gün bizden büyük adım atıyor tutunupkalkıyor benim kız da ooo ooooo
Nice yaşları olsun prensesin hayat hep güzellikler getirsin inş❤
Valla canım gerçekten zor iş şu canlı ders meselesi iyice zıvanadan çıktı. İdare de anlayışsızmış Allah kolaylık versin en çok çocuk küçükken iyi idareci lazım oluyor insana. Uzaktan eğitimde süt izni vs konusu yok maalesef. Ama bence az kaldı açılacak tüm kademeler yavaştan. Benim 6 saat haftada derslerimin olduğu gün baya stresli oluyor evde.Öğretmen arkadaşlar , uzaktan eğitim sürecinde süt izni diye bir şey yok mu yahu . Kullanımı nasıl olacak ? İdareye sinir oluyorum .Dilekçe vereceğim ama saçma mı olur . Sene başında güzel bir şekilde konuştum ama hiç fayda etmedi . Bir kaç kişi var yıllardır programlarını mükemmel bir şekilde yaptıkları . Yine ders programı değişti sabah bir program atmışlar darma dağınık , günü kapatacak şekilde hep . 17 saat dersi 5 güne ancak bu kadar kötü dağıtabilir . Ama o kişilerin programına bakıyorum 17 saati haftada iki günü de boşaltıp peş peşe vererek çok güzel Koymuş . Sabah sabah fesatlık mı yapıyorum . Bakmayım başkalarına diyorum ama nasıl görmeyim. Çocuğuma hep babası bakmak zorunda kalıyor bu şekilde de .
Arabasız zor canım bu devirde bir de sonradan başlayınca da çok zor oluyor bebek de anne dw iyice alışıyor. Süt iznin bitene kadar bir bak bakalım alışırsınız belki. Benim kızım bakıcıdab bana gelmek istemezdi. Hatta ben eve gelince bikaç kere kapıyı kapattı yüzüme ayşe teyzeyle oyun oynuyoz biz sen sonra gel diyeBenim kız tam enerji patlamasıben 3 aylıkken işe basladım hiç rapor kullanmadım.işim aynı ve yarım günde bitirebileceğimi düşünüyor amirler minnoşa annem bakıyor ama nasıl özlüyor genede yanaklarımı vakumluyor köpek gibi çırpınıyo sürekli sonra uyumuycakmış biberon tamamen istemiyor.çok şükür ek besin işi iyi gidiyor emiyor bu ay ac kalıyo diye üzülürken kiloda almış.ev alındı 2 yıl ücretsiz mi alsam diyorum bazen süt iznim bitince vicdan azabı cekiyorum onun için çalışıyorum aslında ne bileyim araba almaktan vaz mı gecsek
insallh iyi olur..coco en son görüştüğümde ispartaya taşınıyordu kızı için öyle karae almıştı. eşiyle bu sene ayrı olacaktilar. melisa iyi olsun yeter ki cok güçlü hissettim. Allah yardimcisi olsun
kanguru denedin mi hiç? kökün kalp atışın sakinleştirir belki
Agzindan elinden sac topluyorduk birde cok terliyordu. Kesti babasi agladim valla:)BKGK kızz naptın o güzelim saçları iyi olmuş ama çekemez artık aklı erene kadar da uzar gider zaten sıhhatler olsun
Teşekkür ederiz canımmAnam bunun yastıgı ile tam melek olmus sen ne güzel poz vermişsin
Kiz zalım olan babasi o keselim keselim en son tamam dedimZalım kadın
Kıyamam ya neyse yine uzarKiz zalım olan babasi o keselim keselim en son tamam dedimyavrum aynada tanıyamadi kendisini
Bizim kızlar aynı tembellik varZaten ablaları kardeşleri deyince doğru olur bir tek iyi yapmışsın
Valla bende kararsızım yürüteçte ama benim kızda bir hantal daha yeni yeni dönüyor alsam açılır belki diyorum bugün tam 6 ay olduk bir arkadşın oğlu 40 gün bizden büyük adım atıyor tutunupkalkıyor benim kız da ooo ooooo
Nice yaşları olsun prensesin hayat hep güzellikler getirsin inş❤
O çığlıklar hep varMama hazırlarken çığlık atmasını engelleyecek bir yol bulan var mi?
Ne kadarlıkken denediniz. Ben daha vermedim 16 sında dolduracağız 6 ayıHaydocum kaşığı bırakırsa iki lokma yiyecek inşyumurta sarısı denedi bugün ilk kez ve her yeri kabardı kızlar alerji yaptı sebzelerde meyvelerde sıkıntı yok simdilik ama yumurtaya uzuldum
12 sinde 6.ay canimNe kadarlıkken denediniz. Ben daha vermedim 16 sında dolduracağız 6 ayı
coco en son görüştüğümde ispartaya taşınıyordu kızı için öyle karae almıştı. eşiyle bu sene ayrı olacaktilar. melisa iyi olsun yeter ki cok güçlü hissettim. Allah yardimcisi olsun
kanguru denedin mi hiç? kökün kalp atışın sakinleştirir belki
Bizim de aynı hiç sorma yaaO çığlıklar hep varNeşeliyken yıkıyor bizim ki ortalığı birde uykudan uyanınca. Komşular gece uyanıyorlardır kesin çığlıklarımıza
Ahahah ha haketti ama yaniÇok teşekkürler canım valla doğru diyorsun. Bir de kendi hiçbişeye karıştırmaz hemen savunmaya geçer ben de yorum yapmam daha 2 yaşında bebesi ordan iş öğretiyor bana
Eşim üzüm veriyim mi biraz suyunu emsin dedi öğleden sonra bilmem kardeşine sor dedimters ters bakıyor. Bundan sonra ne sorarsa çocukla ilgili kardeşine sor diycem ne gıcığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?