2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Haydocum kaşığı bırakırsa iki lokma yiyecek inş yumurta sarısı denedi bugün ilk kez ve her yeri kabardı kızlar alerji yaptı sebzelerde meyvelerde sıkıntı yok simdilik ama yumurtaya uzuldum
Haydom ya ek gıdada da yapmış yapacağını kaşık tutmak nedir özlemişim ha sıpa

Soğan verdim eline miss gibi soğan kokuyor oğlanım lorlu yumurta sarılı omlet yaptım bir de. Karnı çok aç değildi bu sabah da böyle olsun dedim. Omletin yarısını yedi tabi kendi beceremiyor soğanı güzel yedi bir diğerlerini ben verdim elimde ezerek

Kadın gelecekti temizliğe. Dün akşam aradı hastalanmış yatıyormuş kaldı tüm işler yine bana. Eşim süpürsün ben de siliyim artık kızlara da kapıları sildirip toz aldırayım tabi oğlancık durursa

Hastalık vs kapmadan gelirsiniz inşallah evinize geri. İncir ben de geçen verecek oldum baktım netten 1 yaşına kadar önerilmiyormuş alerji riski yüksekmiş vermedim ben de senin de aklında bulunsun çok yedirme artık

Günaydın biz blw ye başladık
Bizde böyle ayaklarımız yetmiyor daha örümceğe
Günaydın , bu da bizden olsun Kuzum başka sevecek bir şey bulamadı çünkü
Masallahhhhh nisan bebelerineee Jadesi o ayakları yerim kız bu çok şirin yaaa
misskokulumm blw hayatınızda başarılar küçük bey dök sac yavrum ohh anan temizlesin yeter ki ye maşallah
Umudum- bal kız ball maşallah boncuk

Buradan gercekten virus kapmadan gidersek insallah rahatlicam ya hic maske denen bisy bilmiyorlar gelen giden acayip derecede var biz eşimle cocugu alip gidiyorz uzaklasiyorz hemen de yine de onlarla ayni ortam da durmak bilr sinir etti beni. Hic dusunce yok sanki burda virus yokmus gbi hareketler... Bi de dün adam geldi iste ikizlerden biri uyuyodu biri de karni doyacakti alamadi diye ver bari bos gitmeyim deyip eşimdeydi oglumu aldi sevdi flam esime baktm direk adam da elindeki tesbihi uzatiyodu tam agzina alacalti esim adamn kucağından aldi hemen elini yüzünü yikadm bemde iyice. Demiyolar yabancı bunlar yapmaym diye. Tekrar gelmek isteyecegim bi yer kesinlikle degil ama cok iyi insanlar sadece mecbur kalsam iyilikleri yüzünden yok demem ama eşime de dedm övdüğn gbi bi yer degl. Temizlik zaten sıfır. Beyaz corapla gitmistm siyah corapla dönecegm eve o kdar yani bi bulaşk konusunda temizler ozonsuz yikanmiyo bende yikadm baktm temiz rahat yiyorm o yzden

Buda bizden olsun
Ben daha yeni başladığım için ek gıdaya boğazıdma kalır korkusuyla az az veriyorum koz da çarpıyor elimi yarısı mideye yarısı üstüne şeklinde ilerliyor

Eklentiler

• 175B7BF4-BDFF-4C21-9EA1-3FB14AEE5315.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 99
Ayakları benim hayata tutunma çabamı temsil ediyor sağol kuzummm

Ne kadarlıksınız becerevildi mi
6 ay 25 günlüğüz canım 6 hafta erken doğdu ya benimki onu hiç saymıyorum napıyım o beni ilgilendirmiyor ben büyüttüğüm zamana bakarım eline alıyor odaklanıp dudaklarını büzerek bazen ağzına denk getiremiyor çoğu zaman da elini ağzına koyuyor parmağını çiğniyor saftirik ama öyle öyle alışacak hem de ince kasları gelişecek almayı, kavramayı tutmayı pekiştirecek inşallah. Çok hırslanıyor ama yerken
Bizde böyle ayaklarımız yetmiyor daha örümceğe
Ya tospik ayaklı yerim bizim örümceğin aynısıymış ya kız. Benimki zıplama payı var ya onunla zıplaya hoplaya ilerliyor 2-3 gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…