Haydom ya ek gıdada da yapmış yapacağını kaşık tutmak nedirHaydocum kaşığı bırakırsa iki lokma yiyecek inşyumurta sarısı denedi bugün ilk kez ve her yeri kabardı kızlar alerji yaptı sebzelerde meyvelerde sıkıntı yok simdilik ama yumurtaya uzuldum
Haydom ya ek gıdada da yapmış yapacağını kaşık tutmak nedirözlemişim ha sıpa
Hep kucakta olunca hamur köftesiBizim kızlar aynı tembellik varben yürüteçe koyuyorum günde 30-40 dk
Hastalık vs kapmadan gelirsiniz inşallah evinize geri. İncir ben de geçen verecek oldum baktım netten 1 yaşına kadar önerilmiyormuş alerji riski yüksekmiş vermedim ben de senin de aklında bulunsun çok yedirme artıkEvveet burda incir agaci varms e bizde oglusa yedirdk acayip derecede cok sevdi vermedikçe agladi resmen. Burda vakt ne gzel be kötü geciyor ama tek kötü yani hic virus var dusuncesi yok bunlarda gelen giden acayip cok bi korkmuyo da degilim hani
Benden de gelir o zamanbiz de ozledik görmeyeliiii jadem
Ne kadarlıksınızGünaydın biz blw ye başladık
Günaydın biz blw ye başladık
Bizde böyle ayaklarımız yetmiyor daha örümceğe
Masallahhhhh nisan bebelerineeeGünaydın , bu da bizden olsunKuzum başka sevecek bir şey bulamadı çünkü
Yok fzla yedirmedm sukur birsey de olmadiHastalık vs kapmadan gelirsiniz inşallah evinize geri. İncir ben de geçen verecek oldum baktım netten 1 yaşına kadar önerilmiyormuş alerji riski yüksekmiş vermedim ben de senin de aklında bulunsun çok yedirme artık
Güzellik maşallahGünaydın , bu da bizden olsunKuzum başka sevecek bir şey bulamadı çünkü
Ayakları benim hayata tutunma çabamı temsil ediyorMasallahhhhh nisan bebelerineeeJadesi o ayakları yerim kız bu çok şirin yaaa
misskokulumm blw hayatınızda başarılar küçük bey dök sac yavrum ohh anan temizlesin yeter ki ye maşallah
Umudum- bal kız ball maşallah boncuk
Bi boncuk daha yerimBuda bizden olsun
Ben daha yeni başladığım için ek gıdaya boğazıdma kalır korkusuyla az az veriyorum koz da çarpıyor elimi yarısı mideye yarısı üstüne şeklinde ilerliyor
6 ay 25 günlüğüz canım 6 hafta erken doğdu ya benimki onu hiç saymıyorumNe kadarlıksınızbecerevildi mi
Ya tospik ayaklı yerimBizde böyle ayaklarımız yetmiyor daha örümceğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?