2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aslihaydo kız temizlerim ben yeterki yesin dediğin gibi alışkınım ben yakında saçına başına da sürer yedikten sonra
Umudum- Maşşallah boncuk gözlüye ekmeği çok seviyorlar zaten bizimki de ıslatıp koparıyor yiyemeyince sinirleniyor falan
SonsuzUmut Maşşallah cimcimene büyümüş görmeyeli

Haydocum kaşığı bırakırsa iki lokma yiyecek inş yumurta sarısı denedi bugün ilk kez ve her yeri kabardı kızlar alerji yaptı sebzelerde meyvelerde sıkıntı yok simdilik ama yumurtaya uzuldum
Bizde böyle ayaklarımız yetmiyor daha örümceğe
Günaydın , bu da bizden olsun Kuzum başka sevecek bir şey bulamadı çünkü
Yola ciktim bakalm gidiyorz eve dogru. Eşi cocuklar orda kaldigi icin rahat ediyorm suan arabada. Bakalm keyfi yernde suanlk
misskokulumm

Kızlar bebeleriniz büyümüş masAllah ben de yüklemek isterdim ama malum eşim..yalniz benim kız Kadir e ne kadar benziyor ya

Aslı bir ay sonra tekrar denersin bakalım.belki baska birsey yapmıştır.yer yemez mi kabardı? Mesela kırmızi biber gibi birsey elleyip yumurtaya dokunsan bile alerii yapabilir kırmızi biber yapar sen yumurta sanarsin.kakasi nasıl?

Yumurtayı yedikten bi kaç saat sonra kabardı sekerparem kakasi normal her zamanki gibi

Hahahah keltoş bir kız mı ya ne guzel herkesn kızı oğlu saçaklı bi biz de saç yok dha

Bi güzellikte bizden gelsin Bir haftasonu daha bitti malesef yetmiyor dün temizlik yaptım Bugün de az bi dolaşAlım bari dedik yaz bitti gidiyor bi doyamadık koronadan Dolayı uzun kollu aldım oğlana. Lcw dan. Pek güzel bu çocuk reyonuda eşimde bende bakmıyoruz artık başka yere heryerde çocuk bölümündeyiz

Eklentiler

• 491DDEFF-9984-43F8-AEB4-2DC4CE099D6F.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 87
  • B03A1ED2-0514-4A7A-B151-F9EC750FC62D.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 76
Bende bi 10 güne deneyim bakalım örümcek evet zıplama payı var ama kim poposunu kaldıracak kim benimkinde hiç çaba yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…