- 11 Şubat 2008
- 7.253
- 17.432
- 773
- 41
Masallah kuzuyaBuda bizden olsun
Ben daha yeni başladığım için ek gıdaya boğazıdma kalır korkusuyla az az veriyorum koz da çarpıyor elimi yarısı mideye yarısı üstüne şeklinde ilerliyor
Haydocum kaşığı bırakırsa iki lokma yiyecek inşyumurta sarısı denedi bugün ilk kez ve her yeri kabardı kızlar alerji yaptı sebzelerde meyvelerde sıkıntı yok simdilik ama yumurtaya uzuldum
Bizde böyle ayaklarımız yetmiyor daha örümceğe
Günaydın , bu da bizden olsunKuzum başka sevecek bir şey bulamadı çünkü
Yola ciktim bakalm gidiyorz eve dogru. Eşi cocuklar orda kaldigi icin rahat ediyorm suan arabada. Bakalm keyfi yernde suanlk
Yumurtayı yedikten bi kaç saat sonra kabardı sekerparem kakasi normal her zamanki gibimisskokulumm
Kızlar bebeleriniz büyümüş masAllahben de yüklemek isterdim ama malum eşim..yalniz benim kız Kadir e ne kadar benziyor ya
Aslı bir ay sonra tekrar denersin bakalım.belki baska birsey yapmıştır.yer yemez mi kabardı? Mesela kırmızi biber gibi birsey elleyip yumurtaya dokunsan bile alerii yapabilir kırmızi biber yapar sen yumurta sanarsin.kakasi nasıl?
Hahahah keltoş bir kız mı yamisskokulumm
Kızlar bebeleriniz büyümüş masAllahben de yüklemek isterdim ama malum eşim..yalniz benim kız Kadir e ne kadar benziyor ya
Aslı bir ay sonra tekrar denersin bakalım.belki baska birsey yapmıştır.yer yemez mi kabardı? Mesela kırmızi biber gibi birsey elleyip yumurtaya dokunsan bile alerii yapabilir kırmızi biber yapar sen yumurta sanarsin.kakasi nasıl?
Kuzum şimdilik zıplıyor seviyor da sürünmeden yürürse şaşırmamHep kucakta olunca hamur köftesiTembel kaldı
Ohh bayağı koyuyormuşsun hareket ediyor mu sabit kalıyor mu nasıl yürüteçte
Maşallah bu güzelliğeGünaydın , bu da bizden olsunKuzum başka sevecek bir şey bulamadı çünkü
Nisan bebeleri de bi başka güzel gerçektenKızlaaar foto etkinliği yapmışınız demiyonuz hiç bizsiz olur mu
15 -20 gün ara ver tekrar dene annesi sadece yüzde kabarma ise ciddi bir alerji değildirYumurtayı yedikten bi kaç saat sonra kabardı sekerparem kakasi normal her zamanki gibi
Benimki mart sonu bebesi ama iyi çıktıNisan bebeleri de bi başka güzel gerçekten2. Yi de nisan ayına denk getirmeye çalışacağım anlaşıldı
Bende bi 10 güne deneyim bakalım6 ay 25 günlüğüz canım 6 hafta erken doğdu ya benimki onu hiç saymıyorumnapıyım o beni ilgilendirmiyor ben büyüttüğüm zamana bakarım eline alıyor odaklanıp dudaklarını büzerek bazen ağzına denk getiremiyor çoğu zaman da elini ağzına koyuyor parmağını çiğniyor saftirik ama öyle öyle alışacak hem de ince kasları gelişecek almayı, kavramayı tutmayı pekiştirecek inşallah. Çok hırslanıyor ama yerken
Ya tospik ayaklı yerimbizim örümceğin aynısıymış ya kız. Benimki zıplama payı var ya onunla zıplaya hoplaya ilerliyor 2-3 gündür
Bebekle yolculuk zor inşallah sorunsuz gitmişsindirYola ciktim bakalm gidiyorz eve dogru. Eşi cocuklar orda kaldigi icin rahat ediyorm suan arabada. Bakalm keyfi yernde suanlk
Gülüşünden öperim çocukKızlaaar foto etkinliği yapmışınız demiyonuz hiç bizsiz olur mu
Gelirken sorunsuz geldk arkada da tek ben olunca rahattim da tabi. Oglumun da keyfi yerinde olunca mis gbi geldk eve şükürBebekle yolculuk zor inşallah sorunsuz gitmişsindirpaşaya maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?