2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Eve geldk şükür 1 saat oldu. Yola cikmadan esime dedm bez almisti o da sen tut kilot bez al orda da gece yatırdım sırtına kdar çiş çıktı ertesi sbah da bi baktm beli flan hep iz olmuş ama nasl kötü nyse dedik alacak yer yok köyde geri gelir gelmez direk indik aldk.

Baby turco kullanan varsa kilot bez mi olacak hep haberinz var mı ya sevmistm o bezi iyiydi hic normali yok kucuklerde normal var sadece. Smdi de molfix aldk bi de 4+ kaşık mamasi aldm denemek amacli karisk meyveli cok sevdi fzla yedirmedm yine de geri kalanı ben yedim benm de oranin havasndan mı neyse dudagmin kenarlari hep yara oldu sabahtan beri aciyo açamiyorm ağzımı resmen bi de başm fena agridi yol cok yordu bi duşa girip uyuyacağm hemen

Yumurtayı yedikten bi kaç saat sonra kabardı sekerparem kakasi normal her zamanki gibi

Sen yine bu.konuyu doktorunla konuş.yumurta ağır alerjenlerden çünkü.ama yumurta alerjisi olsaydı belli ederdi diye düşünüyorum.sen anne sütü vermiyor musun? Sen yediginde sütten ona gecmesi gerekirdi.Kakasi balgam gibi olursa alerji demektir. Coco nun kızı ve lepinin oğlunda vardı.yumurta tene degdiginde bile kabartırmış.coco kızına yumurtayı 1 metre öteden tutuldugunda kabardığını söylemişti mesela.doktora sormadan tekrar deneme istersen.bu sefer nasıl bir tepki verecegini bilemezsin.doktor iyi bir yönlendirme yapacaktir.

Kızlaaar foto etkinliği yapmışınız demiyonuz hiç bizsiz olur mu
Ayyyy maşallah kuzularıma bizde varıııızzz etkinlikte ama yapmadan etiketleyin ya göremediğim olmasın Eki Görüntüle 2703258

Oyy gözlerim bayram etti..Allah gülen yüzünüzü daim etsin..yüzünüz hep gülsün mart ve nisan bebeleri

Kendimize alışveriş yapmayalı yıl olacak varsa yoksa bebeler artık yerim ballış ya

40 gün bir bebek için çok uzun yaa 40 günde neler neler yapar seninki de hemen Çocuğu hantal çıkarma bence
Ben de izliyorum yaa nolmuş ki

Canım aşıdan korkma bir sıkıntısız geçirdik. 3 gün oldu aşı olalı. 4. Ayda baya ateşlenmiştik. Sabahladık resmen. 6. Ay aşısı rahat geçti umarım sizde rahat atlatırsınız

Emiyo canım hiç olmamıştı ben yumurta hep yerim belki de başka bi sebebi vardır yüzü ve kollari kabardı hala da kabarık memlekete gidicem yarın orda göstereyim iyi bi doktora sağol canim

Bende çok özlüyorum uzaktayım ama alışkınım da değişik yani bir kase çorba verenimiz yok bebeği 2 dk tutanımkz yok gurbetlik zor hele bebekle daha zor
Gözyaşım pıt
Geçmiş olsun canım yaa valla bugün yataktan tutulmuş kalktım bütün gün çok zorlandım eşim yaptı çoğu şeyi ama bebekle çok zor oturup kalkamıyorum. Ama bu mesajı görünce de şükretmemek elde değil beterin beteri var neler yaşamışsın

Canım
Jadesi bnm kizda.oyle hisirtili seylere ilgi duyuyor arada buzdolabi poseti veriyorum eline. He su bim e gelen oyuncaklarda renkli renkli baya ilgisini cekiyor
canım buzdolabı poşetini bende veriyordum eline çok seviyordu. Birgün mutfakta iş yaparken oyalansın diye verdim. Sesi kesildi bi döndüm. Yüzüne yapıştırmış poşeti çırpınıyordu. Birdaha vermedim. Çok korkmuştum. Gözetim altında ver aman.

Canım aşıdan korkma bir sıkıntısız geçirdik. 3 gün oldu aşı olalı. 4. Ayda baya ateşlenmiştik. Sabahladık resmen. 6. Ay aşısı rahat geçti umarım sizde rahat atlatırsınız

Ayy hadi insAllah yaa size de cook gecmis olsun

Ahaha bence bizim bebelerin saçı cok yaslaninca da duracak yani bu kdar gelmeyince saçlar sağlam cikacak
Buna da hadi insAllah

Aa ısparta mı ne alaka acaba? Benim memeleketim İnşallah kızına şifa bulur orda
Günaydın biz blw ye başladık
Ohh afiyetler olsun ben de bugün lor ve şeftali koydum önüne ama hepsi parça pincik eliyle tutup ağzına sokmaya çalıştı ama tabi eline gelmiyor küçük olduğu için parçalar henüz büyük vermeye korkuyorum boğulur diye.

Yaa kızlar ben bugün akşam yemeğinde balık yiyorduk ağzına bir gıdım verdim tadsın sevsin balığı diye ama çok pişman oldum. Sevdi bi de orası ayrı ama alerjik olduğu için balık bişey olur mu diye çok korktum. Sizce alerji olsaydı hemen kızarırdı di mi??? Üstünden 3 saat falan geçti.
Bizde böyle ayaklarımız yetmiyor daha örümceğe
Oh kuzum maşallah ona. Senin kızın saçları da benim kızınki gibi uzun gür maşallah
Günaydın , bu da bizden olsun Kuzum başka sevecek bir şey bulamadı çünkü
Oyy gözlere bak maşallah

Hakkaten bu nisan bebeleri çok tatlı yaa maşallah
Yola ciktim bakalm gidiyorz eve dogru. Eşi cocuklar orda kaldigi icin rahat ediyorm suan arabada. Bakalm keyfi yernde suanlk
Buda bizden olsun
Ben daha yeni başladığım için ek gıdaya boğazıdma kalır korkusuyla az az veriyorum koz da çarpıyor elimi yarısı mideye yarısı üstüne şeklinde ilerliyor
Hahahah keltoş bir kız mı ya ne guzel herkesn kızı oğlu saçaklı bi biz de saç yok dha
Daha iyi yaa bugün saçlarının arasından lor topladım bi de sürekli yoğurt yerken elini ağzına götürüp saçlarını kaşıyor
Kızlaaar foto etkinliği yapmışınız demiyonuz hiç bizsiz olur mu
Ayyyy maşallah kuzularıma bizde varıııızzz etkinlikte ama yapmadan etiketleyin ya göremediğim olmasın Eki Görüntüle 2703258
Almila kuzusu da benin kıza benziyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…