2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Haydocum kaşığı bırakırsa iki lokma yiyecek inş yumurta sarısı denedi bugün ilk kez ve her yeri kabardı kızlar alerji yaptı sebzelerde meyvelerde sıkıntı yok simdilik ama yumurtaya uzuldum
gecmis olsun ya
Günaydın biz blw ye başladık
Bizde böyle ayaklarımız yetmiyor daha örümceğe
Günaydın , bu da bizden olsun Kuzum başka sevecek bir şey bulamadı çünkü
Bi boncuk daha yerim
Yola ciktim bakalm gidiyorz eve dogru. Eşi cocuklar orda kaldigi icin rahat ediyorm suan arabada. Bakalm keyfi yernde suanlk
Kızlaaar foto etkinliği yapmışınız demiyonuz hiç bizsiz olur mu

Oyyy herbirine kocaaaman masaaallahhhh cok tatlilar
Allah korumus canim. Yok fazla vermiyorum artik baya oyuncak aldik onlarla oyalaniyor cadi :)

Kizlar iyi aksamlar eve geldik bugun annemde cok bunaldim gelen giden rahat edemedim. Alisveris yapmistik kizin mamasini verdim poşetledekileri sileyim dedim babasina verdim 5 dk sonra bir ses geldi kiz anakucaginda iken bizimki 5 dk baska seyle ugrasmis kizda dikilmis devrilmis dusmus yere yanagi kırmızıydi agliyordu bende baktim esim baya korkmus sesimi cikarmadim kiz 2 dk sonra sustu oyun oynamaya basladi. Yanagida gecti birsey yoktur dimi boynunda flanolsa daha fazla aglardi durmazdi degil mi ? Gecende esimr biraktim yana devrilmisti komik olan ise esimde pesimizde dolandi durdu yataga aldim kizi baktim bizimki agliyor. dedim sacmalama cocugun birseyi yok duse kalka buyuyecek. Kendim cok kiziyorum deyip hickirarak aglamaya devam etti dikkat et bundan sonra yeter aglama ddim valla iki tane cocugum var diye dogru diyormusum

40 gün bir bebek için çok uzun yaa 40 günde neler neler yapar seninki de hemen Çocuğu hantal çıkarma bence

Ben de izliyorum yaa nolmuş ki
Öyle mi dersin
Çaktırma aslında hantallığı hoşuma da gidiyor rahatına düşkün olur diyorum arada

Suan uyumuyor ya daha dogrusu uyumaya calisiyor ama birakinca uyaniyor birsey olmamistir insallah korktum simdi

Yok ya bir şey olmamıştır ama dikkat et ya çok tehlikeli olmaya başladılar bende geçen parka götürdüm bebek arabası ile ilk defa kullanıyorum travel bir ayarlayamadım az kalsın kayıp düşüyordu hala kızıyorum kendime rüyalarıma giriyor eşinin ağlaması normal valla insanın içi gidiyor.
Ama çoçuk bu düşe kalka büyüyecek işte

Suan uyumuyor ya daha dogrusu uyumaya calisiyor ama birakinca uyaniyor birsey olmamistir insallah korktum simdi
Korktuğu içindir ya birde çok ağladıysa o an bende bir kere ağzını acıtmıştım öyle oldu uykuda hep

Geçmiş olsun canım büyük tehlike valla dikkat etmek lazım eşine hak vermemek elde değil.
Korktuğu için güven duymaya çalışıyordur. Bu gece kucağında uyusun olmadı

Korktuğu içindir ya birde çok ağladıysa o an bende bir kere ağzını acıtmıştım öyle oldu uykuda hep
Geçmiş olsun canım büyük tehlike valla dikkat etmek lazım eşine hak vermemek elde değil.

Korktuğu için güven duymaya çalışıyordur. Bu gece kucağında uyusun olmadı
Bişey olmamıştır korkma. Düşe kalka büyüyecekler
Insallah kizlar zaten birsey olsa daha fazla aglardi diye dusunuyorum. Cok dikkat etmek lazim hep soyluyordum cocugu 2 sn yalniz birakma diye bazen yatakta flan birakiyordu 2 dk ayrıldım yanindan yada hemem yanindayim birsey olmaz diyordu bak simdi boyle korktu iste iyi oldu bir yandan daha dikkat eder.
Bende yatayim kuzumun yaninda haydi iyi geceler guzel anneler

bugün büyük oğlana benim aile tarafımla doğumgünü yaptık normalde 15 ekim ama pazar yapalım dedik. migrenle kutlama yaptık işte. eve geldik küçükle ilgileniyorum sonra.sira abisine sonra da inşallah annesine gelir de uyur.

coco ailesi isparta da yaşıyormuş ondan orayı tercih etmiş özel eğitim de ayarlamıştılar sanirim

bu arada ne olmuş yine ortalık nasıl tatlı bu bebekler bayıldım hepinize masallahhhhh

Yaaa üzülme

Balık alerji yapsa etki ederdi bence şimdiye elbet deneyecek tin pişman olma he Benin kız kel olur sanıyordum beni şaşırttı bulantım çok olmamıştı da herkes kel olacak dedi maşallah saçlı ya sıpam

Yok kuzum bişeyi yoktur Allahın izni ile atın yere ya çocuğu artık anakucapı falan nedir kocaman abla oldu bizimkiler

İyiki doğmuş oğlun annesi Coco inşallah mutlu olur orda bebeğine şifa olur orası

Balık ağır alerjendir.eger alerji yapsa hemen belli ederdi diye düşünüyorum.oğluma alerji yapardı ama hafif.kakasını bozardı 2 yasindayken bile.

Maşallah grubumuzun bebişlerine. Bir fotoda bizden gelsin. ☺ Oğluşum pars
[/QUOTE]

MaşAllah adıgüzel Pars prense

Ya baharim oyle bir yazmışsin ki okurken yüz ifadelerim
Allah beterinden saklasın canım.korkmustur bu gece ondan irkilebilir.başina iyice baktin mi.yaygara kopararak aglarsa uyutma canim.

Iyi ki dogmus minik prens

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…