- 11 Şubat 2008
- 7.253
- 17.432
- 773
- 41
gecmis olsun yaHaydocum kaşığı bırakırsa iki lokma yiyecek inşyumurta sarısı denedi bugün ilk kez ve her yeri kabardı kızlar alerji yaptı sebzelerde meyvelerde sıkıntı yok simdilik ama yumurtaya uzuldum
Günaydın biz blw ye başladık
Bizde böyle ayaklarımız yetmiyor daha örümceğe
Günaydın , bu da bizden olsunKuzum başka sevecek bir şey bulamadı çünkü
Bi boncuk daha yerim
Yola ciktim bakalm gidiyorz eve dogru. Eşi cocuklar orda kaldigi icin rahat ediyorm suan arabada. Bakalm keyfi yernde suanlk
Kızlaaar foto etkinliği yapmışınız demiyonuz hiç bizsiz olur mu
Bi güzellikte bizden gelsinBir haftasonu daha bitti malesef yetmiyor dün temizlik yaptım Bugün de az bi dolaşAlım bari dedik yaz bitti gidiyor bi doyamadık koronadan Dolayı uzun kollu aldım oğlana. Lcw dan. Pek güzel bu çocuk reyonuda eşimde bende bakmıyoruz artık başka yere heryerde çocuk bölümündeyiz
Allah korumus canim. Yok fazla vermiyorum artik baya oyuncak aldik onlarla oyalaniyor cadi :)Canım
canım buzdolabı poşetini bende veriyordum eline çok seviyordu. Birgün mutfakta iş yaparken oyalansın diye verdim. Sesi kesildi bi döndüm. Yüzüne yapıştırmış poşeti çırpınıyordu.Birdaha vermedim. Çok korkmuştum. Gözetim altında ver aman.
Öyle mi dersin40 gün bir bebek için çok uzun yaa 40 günde neler neler yapar seninki de hemen Çocuğu hantal çıkarma bence
Ben de izliyorum yaa nolmuş ki
Yok ya bir şey olmamıştır ama dikkat et ya çok tehlikeli olmaya başladılar bende geçen parka götürdüm bebek arabası ile ilk defa kullanıyorum travel bir ayarlayamadım az kalsın kayıp düşüyordu hala kızıyorum kendime rüyalarıma giriyor eşinin ağlaması normal valla insanın içi gidiyor.Kizlar iyi aksamlar eve geldik bugun annemde cok bunaldim gelen giden rahat edemedim. Alisveris yapmistik kizin mamasini verdim poşetledekileri sileyim dedim babasina verdim 5 dk sonra bir ses geldi kiz anakucaginda iken bizimki 5 dk baska seyle ugrasmis kizda dikilmis devrilmis dusmus yere yanagi kırmızıydi agliyordu bende baktim esim baya korkmus sesimi cikarmadim kiz 2 dk sonra sustu oyun oynamaya basladi. Yanagida gecti birsey yoktur dimi boynunda flanolsa daha fazla aglardi durmazdi degil mi ? Gecende esimr biraktim yana devrilmistikomik olan ise esimde pesimizde dolandi durdu yataga aldim kizi baktim bizimki agliyor. dedim sacmalama cocugun birseyi yok duse kalka buyuyecek. Kendim cok kiziyorum deyip hickirarak aglamaya devam etti dikkat et bundan sonra yeter aglama ddim valla iki tane cocugum var diye dogru diyormusum
Korktuğu içindir ya birde çok ağladıysa o an bende bir kere ağzını acıtmıştım öyle oldu uykuda hepSuan uyumuyor ya daha dogrusu uyumaya calisiyor ama birakinca uyaniyor birsey olmamistir insallah korktum simdi
Geçmiş olsun canım büyük tehlike valla dikkat etmek lazım eşine hak vermemek elde değil.Kizlar iyi aksamlar eve geldik bugun annemde cok bunaldim gelen giden rahat edemedim. Alisveris yapmistik kizin mamasini verdim poşetledekileri sileyim dedim babasina verdim 5 dk sonra bir ses geldi kiz anakucaginda iken bizimki 5 dk baska seyle ugrasmis kizda dikilmis devrilmis dusmus yere yanagi kırmızıydi agliyordu bende baktim esim baya korkmus sesimi cikarmadim kiz 2 dk sonra sustu oyun oynamaya basladi. Yanagida gecti birsey yoktur dimi boynunda flanolsa daha fazla aglardi durmazdi degil mi ? Gecende esimr biraktim yana devrilmistikomik olan ise esimde pesimizde dolandi durdu yataga aldim kizi baktim bizimki agliyor. dedim sacmalama cocugun birseyi yok duse kalka buyuyecek. Kendim cok kiziyorum deyip hickirarak aglamaya devam etti dikkat et bundan sonra yeter aglama ddim valla iki tane cocugum var diye dogru diyormusum
Korktuğu için güven duymaya çalışıyordur. Bu gece kucağında uyusun olmadıSuan uyumuyor ya daha dogrusu uyumaya calisiyor ama birakinca uyaniyor birsey olmamistir insallah korktum simdi
Bişey olmamıştır korkma. Düşe kalka büyüyeceklerSuan uyumuyor ya daha dogrusu uyumaya calisiyor ama birakinca uyaniyor birsey olmamistir insallah korktum simdi
Yok ya bir şey olmamıştır ama dikkat et ya çok tehlikeli olmaya başladılar bende geçen parka götürdüm bebek arabası ile ilk defa kullanıyorum travel bir ayarlayamadım az kalsın kayıp düşüyordu hala kızıyorum kendime rüyalarıma giriyor eşinin ağlaması normal valla insanın içi gidiyor.
Ama çoçuk bu düşe kalka büyüyecek işte
Korktuğu içindir ya birde çok ağladıysa o an bende bir kere ağzını acıtmıştım öyle oldu uykuda hep
Geçmiş olsun canım büyük tehlike valla dikkat etmek lazım eşine hak vermemek elde değil.
Korktuğu için güven duymaya çalışıyordur. Bu gece kucağında uyusun olmadı
Insallah kizlar zaten birsey olsa daha fazla aglardi diye dusunuyorum. Cok dikkat etmek lazim hep soyluyordum cocugu 2 sn yalniz birakma diye bazen yatakta flan birakiyordu 2 dk ayrıldım yanindan yada hemem yanindayim birsey olmaz diyordu bak simdi boyle korktu iste iyi oldu bir yandan daha dikkat eder.Bişey olmamıştır korkma. Düşe kalka büyüyecekler
O kadar sefamız olmasın mı40 gün bir bebek için çok uzun yaa 40 günde neler neler yapar seninki de hemen Çocuğu hantal çıkarma bence
Ben de izliyorum yaa nolmuş ki
Yaaa üzülmeGözyaşım pıt
Geçmiş olsun canım yaa valla bugün yataktan tutulmuş kalktım bütün gün çok zorlandım eşim yaptı çoğu şeyi ama bebekle çok zor oturup kalkamıyorum. Ama bu mesajı görünce de şükretmemek elde değil beterin beteri var neler yaşamışsın
Balık alerji yapsa etki ederdi bence şimdiye elbet deneyecek tin pişman olmaAa ısparta mı ne alaka acaba? Benim memeleketim ❤ İnşallah kızına şifa bulur orda
Ohh afiyetler olsun ben de bugün lor ve şeftali koydum önüne ama hepsi parça pincik eliyle tutup ağzına sokmaya çalıştı ama tabi eline gelmiyor küçük olduğu için parçalar henüz büyük vermeye korkuyorum boğulur diye.
Yaa kızlar ben bugün akşam yemeğinde balık yiyorduk ağzına bir gıdım verdim tadsın sevsin balığı diye ama çok pişman oldum. Sevdi bi de orası ayrı ama alerjik olduğu için balık bişey olur mu diye çok korktum. Sizce alerji olsaydı hemen kızarırdı di mi??? Üstünden 3 saat falan geçti.
Oh kuzum maşallah ona. Senin kızın saçları da benim kızınki gibi uzun gür maşallah
Oyy gözlere bak maşallah
Maşallah oyuncak gibiMaşallah grubumuzun bebişlerine. Bir fotoda bizden gelsin.☺ Oğluşum pars
Yok kuzum bişeyi yoktur Allahın izni ile atın yere ya çocuğu artık anakucapı falan nedir kocaman abla oldu bizimkilerKizlar iyi aksamlar eve geldik bugun annemde cok bunaldim gelen giden rahat edemedim. Alisveris yapmistik kizin mamasini verdim poşetledekileri sileyim dedim babasina verdim 5 dk sonra bir ses geldi kiz anakucaginda iken bizimki 5 dk baska seyle ugrasmis kizda dikilmis devrilmis dusmus yere yanagi kırmızıydi agliyordu bende baktim esim baya korkmus sesimi cikarmadim kiz 2 dk sonra sustu oyun oynamaya basladi. Yanagida gecti birsey yoktur dimi boynunda flanolsa daha fazla aglardi durmazdi degil mi ? Gecende esimr biraktim yana devrilmistikomik olan ise esimde pesimizde dolandi durdu yataga aldim kizi baktim bizimki agliyor. dedim sacmalama cocugun birseyi yok duse kalka buyuyecek. Kendim cok kiziyorum deyip hickirarak aglamaya devam etti dikkat et bundan sonra yeter aglama ddim valla iki tane cocugum var diye dogru diyormusum
İyiki doğmuş oğlun annesibugün büyük oğlana benim aile tarafımla doğumgünü yaptık normalde 15 ekim ama pazar yapalım dedik. migrenle kutlama yaptık işte. eve geldik küçükle ilgileniyorum sonra.sira abisine sonra da inşallah annesine gelir de uyur.
coco ailesi isparta da yaşıyormuş ondan orayı tercih etmiş özel eğitim de ayarlamıştılar sanirim
bu arada ne olmuş yine ortalık nasıl tatlı bu bebekler bayıldım hepinize masallahhhhh
Aa ısparta mı ne alaka acaba? Benim memeleketim ❤ İnşallah kızına şifa bulur orda
Ohh afiyetler olsun ben de bugün lor ve şeftali koydum önüne ama hepsi parça pincik eliyle tutup ağzına sokmaya çalıştı ama tabi eline gelmiyor küçük olduğu için parçalar henüz büyük vermeye korkuyorum boğulur diye.
Yaa kızlar ben bugün akşam yemeğinde balık yiyorduk ağzına bir gıdım verdim tadsın sevsin balığı diye ama çok pişman oldum. Sevdi bi de orası ayrı ama alerjik olduğu için balık bişey olur mu diye çok korktum. Sizce alerji olsaydı hemen kızarırdı di mi??? Üstünden 3 saat falan geçti.
Oh kuzum maşallah ona. Senin kızın saçları da benim kızınki gibi uzun gür maşallah
Oyy gözlere bak maşallah
Kizlar iyi aksamlar eve geldik bugun annemde cok bunaldim gelen giden rahat edemedim. Alisveris yapmistik kizin mamasini verdim poşetledekileri sileyim dedim babasina verdim 5 dk sonra bir ses geldi kiz anakucaginda iken bizimki 5 dk baska seyle ugrasmis kizda dikilmis devrilmis dusmus yere yanagi kırmızıydi agliyordu bende baktim esim baya korkmus sesimi cikarmadim kiz 2 dk sonra sustu oyun oynamaya basladi. Yanagida gecti birsey yoktur dimi boynunda flanolsa daha fazla aglardi durmazdi degil mi ? Gecende esimr biraktim yana devrilmistikomik olan ise esimde pesimizde dolandi durdu yataga aldim kizi baktim bizimki agliyor. dedim sacmalama cocugun birseyi yok duse kalka buyuyecek. Kendim cok kiziyorum deyip hickirarak aglamaya devam etti dikkat et bundan sonra yeter aglama ddim valla iki tane cocugum var diye dogru diyormusum
Iyi ki dogmus minik prensbugün büyük oğlana benim aile tarafımla doğumgünü yaptık normalde 15 ekim ama pazar yapalım dedik. migrenle kutlama yaptık işte. eve geldik küçükle ilgileniyorum sonra.sira abisine sonra da inşallah annesine gelir de uyur.
coco ailesi isparta da yaşıyormuş ondan orayı tercih etmiş özel eğitim de ayarlamıştılar sanirim
bu arada ne olmuş yine ortalık nasıl tatlı bu bebekler bayıldım hepinize masallahhhhh
Abla oldu derken?Yok kuzum bişeyi yoktur Allahın izni ile atın yere ya çocuğu artık anakucapı falan nedir kocaman abla oldu bizimkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?