İyiki doğmuş oğlun annesiCoco inşallah mutlu olur orda bebeğine şifa olur orası
Balık ağır alerjendir.eger alerji yapsa hemen belli ederdi diye düşünüyorum.oğluma alerji yapardı ama hafif.kakasını bozardı 2 yasindayken bile.
Maşallah grubumuzun bebişlerine. Bir fotoda bizden gelsin.☺ Oğluşum pars
MaşAllah adıgüzel Pars prense
Ya baharim oyle bir yazmışsin ki okurken yüz ifadelerim
Allah beterinden saklasın canım.korkmustur bu gece ondan irkilebilir.başina iyice baktin mi.yaygara kopararak aglarsa uyutma canim.
Iyi ki dogmus minik prens
Ay dur Allah isteyene versinAbla oldu derken?
Kardeş mi geliyor yohsa
teşekkürler kızlar. büyük oğlani kitapların arasından cikarmak zor oldu. bu arada bi ara buraya bol bol kitap koleksiyonumuzu ekleyecem. çünkü bakıyorum oğlana iyi yapmışız çok meraklı ilgili hoşuma gidiyor. okul öncesi öğretmenleri iyi değil renkleri felan öğretmeyin okuldan zevk alamiyorlar diyorlar ana napalim evde o zamab. bi de cok tatli oluyorlar ya
Ay dur Allah isteyene versinbüyüdüler manasında dedim aman aman huni takmak için çok gencim
pardoooooonOkulöncesi ogretmeni olarak ogluma renk sekil sayi kavram mekanda konum vs vs vs ne varsa ogrettim.hatta daha fazlasiaslinda ozel bir çaba sarfetmedim.yani oyun oynarken vs karsisina cikardim.oturalim da 1 i ogrenelim seklinde olmadi yani.oyunlarla sarkilarla kitaplarla..karsilastikca söyledik aa 1 varmis gibi gibi. ilk once ögrenmeyi ogretmek gerekir.kesfetmesine yardimci ol.gerisi gelir.kitaplar en iyi arkadaslardir okulda da sıkılmaz merak etme.iyi bir ogretmen daha ileri goturmeyi bilir
benim ne ogrencilerim vardi.cocuk herseyi biliyor.valla 9 arli ritmik sayma ogrettigimi bilirim.zihinden basit matematik cozdurdugumu bilirim.serbest etkinlik zamani ogrencilerimin yaninda sirayla oturur bireysel oyun oynardim.ama bazi ogrencilerim matematige cok duskun olurdu ki her sinifta 1 ya da 2 denk gelebiliyor.onlarla da matematigi oyunlastirirdikbaska türlü sıkiliyorlardi.köy okuluydu.
Linç etmeyin beni meslektaslar taam mi
Gecmis olsnn. Artk cok dikkat istiyor cok hareketlendiler eskisi gbi degiller. Eşin de yazk korkmuş belli ki hemnbde susmuş zatn bsey olsa aglardi sankiKizlar iyi aksamlar eve geldik bugun annemde cok bunaldim gelen giden rahat edemedim. Alisveris yapmistik kizin mamasini verdim poşetledekileri sileyim dedim babasina verdim 5 dk sonra bir ses geldi kiz anakucaginda iken bizimki 5 dk baska seyle ugrasmis kizda dikilmis devrilmis dusmus yere yanagi kırmızıydi agliyordu bende baktim esim baya korkmus sesimi cikarmadim kiz 2 dk sonra sustu oyun oynamaya basladi. Yanagida gecti birsey yoktur dimi boynunda flanolsa daha fazla aglardi durmazdi degil mi ? Gecende esimr biraktim yana devrilmistikomik olan ise esimde pesimizde dolandi durdu yataga aldim kizi baktim bizimki agliyor. dedim sacmalama cocugun birseyi yok duse kalka buyuyecek. Kendim cok kiziyorum deyip hickirarak aglamaya devam etti dikkat et bundan sonra yeter aglama ddim valla iki tane cocugum var diye dogru diyormusum
Çok değil sıfır bulantı benim de alakası yok tabiBalık alerji yapsa etki ederdi bence şimdiye elbet deneyecek tin pişman olmahe Benin kız kel olur sanıyordum beni şaşırttı bulantım çok olmamıştı da herkes kel olacak dedi maşallah saçlı ya sıpam
teşekkürler kızlar. büyük oğlani kitapların arasından cikarmak zor oldu. bu arada bi ara buraya bol bol kitap koleksiyonumuzu ekleyecem. çünkü bakıyorum oğlana iyi yapmışız çok meraklı ilgili hoşuma gidiyor. okul öncesi öğretmenleri iyi değil renkleri felan öğretmeyin okuldan zevk alamiyorlar diyorlar ana napalim evde o zamab. bi de cok tatli oluyorlar ya
pardoooooon
ya valla zaten inan hep oyun. öğretmeye çalışmadığım için öğrenmiş olduğunu da farketmedimbir öğretmen akrabamız dedi renkleri öğrenmiş ben de yok ya tesadüftür dedim yok yok üst üste bu kadar tesadüf olmaz dedi sonra bi baktım öğrenmiş ya benim sipa. ev minik bir anaokulu. zaten şu pandemide 4duvar arasında evler okul anneler öğretmen olmadi mi
bu arada tavsiyelerde bulun arada çok sevinirim. matematik delisi biri olarak oğlum 1e takılı. 3e kadar say de 1 1 1diyor
Deli dürter beni demiSen bir gun huniligillerden olacaksııınnn
:) 40 ndan beri o ana kucaginin icinde kemerini takiyorum koyuyorum valla 1 ay daha kullanirim heralde oturana kadarYok kuzum bişeyi yoktur Allahın izni ile atın yere ya çocuğu artık anakucapı falan nedir kocaman abla oldu bizimkiler
Bu terste bir işlik varKocamı emojilemek biraz şey oldu nasıl desem işte böyle bi gormemislik tek benim kocam var gibiama burda bi ben bi haydo görünsün dedim yoksa kocam brad pitt değil yani
Bu terste bir işlik varay aslı nasıl güldüm yorumuna yalnız ilahi fıstık gibi anne maşallah haydoma zaten hastayım bilen bilir
Yaaaa çok geçmiş olsun bebeğim ya yerim sizi ben hiç bir şey olmazKizlar iyi aksamlar eve geldik bugun annemde cok bunaldim gelen giden rahat edemedim. Alisveris yapmistik kizin mamasini verdim poşetledekileri sileyim dedim babasina verdim 5 dk sonra bir ses geldi kiz anakucaginda iken bizimki 5 dk baska seyle ugrasmis kizda dikilmis devrilmis dusmus yere yanagi kırmızıydi agliyordu bende baktim esim baya korkmus sesimi cikarmadim kiz 2 dk sonra sustu oyun oynamaya basladi. Yanagida gecti birsey yoktur dimi boynunda flanolsa daha fazla aglardi durmazdi degil mi ? Gecende esimr biraktim yana devrilmistikomik olan ise esimde pesimizde dolandi durdu yataga aldim kizi baktim bizimki agliyor. dedim sacmalama cocugun birseyi yok duse kalka buyuyecek. Kendim cok kiziyorum deyip hickirarak aglamaya devam etti dikkat et bundan sonra yeter aglama ddim valla iki tane cocugum var diye dogru diyormusum
pardoooooon
ya valla zaten inan hep oyun. öğretmeye çalışmadığım için öğrenmiş olduğunu da farketmedimbir öğretmen akrabamız dedi renkleri öğrenmiş ben de yok ya tesadüftür dedim yok yok üst üste bu kadar tesadüf olmaz dedi sonra bi baktım öğrenmiş ya benim sipa. ev minik bir anaokulu. zaten şu pandemide 4duvar arasında evler okul anneler öğretmen olmadi mi
bu arada tavsiyelerde bulun arada çok sevinirim. matematik delisi biri olarak oğlum 1e takılı. 3e kadar say de 1 1 1diyor
Bu ne zayıflık fena kıskandımKocamı emojilemek biraz şey oldu nasıl desem işte böyle bi gormemislik tek benim kocam var gibiama burda bi ben bi haydo görünsün dedim yoksa kocam brad pitt değil yani
Kivami nasil yapiyosn peki.? Kac tane biskuvi kırıyorsun.?Selamlar kızlar
Aslihaydo Maşşallah sen nasıl dal gibisin yav haydo da tam artist
BKGK geçmiş olsun bişey olmamıştır eşine de bu korku yeter
minikbebegim9640 yaptığım bebe bisküvisini suda eritiyorum eziyorum içine peynir yumurta sarısı bazen avokado falan katıp yediriyorum. Bugün cevize başladım rondodan çekip kattım içine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?