2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Teşekkürler canimm
Bu ne zayıflık fena kıskandım
Eyvah gitti kilolar balim ya azıcık dursaydı iyiydi

Kocamı emojilemek biraz şey oldu nasıl desem işte böyle bi gormemislik tek benim kocam var gibi ama burda bi ben bi haydo görünsün dedim yoksa kocam brad pitt değil yani
masallah bu ne zayiflik ya. Benim gobek kaldi gerci birsey yapmıyorum baslamam lazim ama hic halim yok
Yaaaa çok geçmiş olsun bebeğim ya yerim sizi ben hiç bir şey olmaz
sagol canim bugunde ayri huysuz aksamda misafir var insallah iyi gecer.
Evet dahada dikkat eder insallah.

Ya ne gzel rahat edecektm kv istanbla kizinin yanina gidecekti rahatsizlanmisti işte kb yoldan gelip yol isteyip götürecekti gelecegi gün kb lastik düşmüş eline kolu kırıldı nyse dha kv de snra giderim doguma var dha dedi. Bugn haber geldi dogum baslamis smdi kv otobuse bindiridiler onlar. Kb da evde 10 gün raporlu dha kol duzelmezse yine rapor alir. Ne gzel gidince rahat ederim diyodum. Bugn de bi de banyo yaptircam deyip durdu oglumu elini alçıya aldilar sesi kesildi oyle olunca onun yüzünden banyo da yapmadi çocuğum soguk olursa diye de yarn yaptiririm artk.

masallah bu ne zayiflik ya. Benim gobek kaldi gerci birsey yapmıyorum baslamam lazim ama hic halim yok
sagol canim bugunde ayri huysuz aksamda misafir var insallah iyi gecer.

Evet dahada dikkat eder insallah.
Nasıl gitti ya bizde neden gitmiyor göbekte gitmiş maşallah. Darısı diğer annelere
Yani hep zayıftım ondan galiba kızlar ama şu var biraz hareketli bi yapım var kilo almama sebebim olabilir biraz da genetik

kayinpederin mi bnyo yaptiracakmis.?

Kızlar kızımın mama sandalyesi geldi dün ilk kez lor ve şeftali yedirdim kendi kendine yemeye çalıştı ben de ağzına tıktım biraz bugün de brokoliyi önüne koydum çorbasını ağzına ben yedirdim. Başta biraz korkmuştum hiç yemeyecek sanmıştım ama bizimle birlikte sofraya oturması ve bizim de yememiz biraz olumlu etkiledi sanırım. Tavsiye ederm

Ve evveet bi de ben foto atem bakalım... Burda gördüğünüz gbi dha minnacikti yavrum. Ahhh galeriyi kurcalarken oyle minnoş resimler buldm ki ne ara büyüdün dedim resmen duygu değişimi yaşadım bi tuhaf oldum.

Eklentiler

• Point Blur_Oct122020_211435.webp
    16 KB · Görüntüleme: 73
Ve evveet bi de ben foto atem bakalım... Burda gördüğünüz gbi dha minnacikti yavrum. Ahhh galeriyi kurcalarken oyle minnoş resimler buldm ki ne ara büyüdün dedim resmen duygu değişimi yaşadım bi tuhaf oldum.
Harikasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…