Teşekkürler canimmSelamlar kızlar
Aslihaydo Maşşallah sen nasıl dal gibisin yav haydo da tam artist
BKGK geçmiş olsun bişey olmamıştır eşine de bu korku yeter
minikbebegim9640 yaptığım bebe bisküvisini suda eritiyorum eziyorum içine peynir yumurta sarısı bazen avokado falan katıp yediriyorum. Bugün cevize başladım rondodan çekip kattım içine.
EyvahBu ne zayıflık fena kıskandım
masallah bu ne zayiflik ya. Benim gobek kaldi gerci birsey yapmıyorum baslamam lazim ama hic halim yokKocamı emojilemek biraz şey oldu nasıl desem işte böyle bi gormemislik tek benim kocam var gibiama burda bi ben bi haydo görünsün dedim yoksa kocam brad pitt değil yani
sagol canim bugunde ayri huysuz aksamda misafir var insallah iyi gecer.Yaaaa çok geçmiş olsun bebeğim ya yerim sizi ben hiç bir şey olmaz
Evet dahada dikkat eder insallah.Selamlar kızlar
Aslihaydo Maşşallah sen nasıl dal gibisin yav haydo da tam artist
BKGK geçmiş olsun bişey olmamıştır eşine de bu korku yeter
minikbebegim9640 yaptığım bebe bisküvisini suda eritiyorum eziyorum içine peynir yumurta sarısı bazen avokado falan katıp yediriyorum. Bugün cevize başladım rondodan çekip kattım içine.
Nasıl gitti ya bizde neden gitmiyorTeşekkürler canimm
Eyvahgitti kilolar balim ya azıcık dursaydı iyiydi
Beni görseniz ağzınız acik kalir galibaaNasıl gitti ya bizde neden gitmiyorgöbekte gitmiş maşallah. Darısı diğer annelere
masallah bu ne zayiflik ya. Benim gobek kaldi gerci birsey yapmıyorum baslamam lazim ama hic halim yok
sagol canim bugunde ayri huysuz aksamda misafir var insallah iyi gecer.
Evet dahada dikkat eder insallah.
Yani hep zayıftım ondan galiba kızlar ama şu var biraz hareketli bi yapım var kilo almama sebebim olabilir biraz da genetikNasıl gitti ya bizde neden gitmiyorgöbekte gitmiş maşallah. Darısı diğer annelere
Atsana foto:)Beni görseniz ağzınız acik kalir galibaa
kayinpederin mi bnyo yaptiracakmis.?Ya ne gzel rahat edecektm kv istanbla kizinin yanina gidecekti rahatsizlanmisti işte kb yoldan gelip yol isteyip götürecekti gelecegi gün kb lastik düşmüş eline kolu kırıldı nyse dha kv de snra giderim doguma var dha dedi. Bugn haber geldi dogum baslamis smdi kv otobuse bindiridiler onlar. Kb da evde 10 gün raporlu dha kol duzelmezse yine rapor alir. Ne gzel gidince rahat ederim diyodum. Bugn de bi de banyo yaptircam deyip durdu oglumu elini alçıya aldilar sesi kesildi oyle olunca onun yüzünden banyo da yapmadi çocuğum soguk olursa diye de yarn yaptiririm artk.
MeraktayızAtsana foto:)
Aa isteriz isterizBeni görseniz ağzınız acik kalir galibaa
Boydan pek yok fotom da bi kurcalayim galeriyiAtsana foto:)
Ya evet kac kere yaptirdilar bile kv de giriyo yanina. Ona bile hevesliler. Nerde gorulduyse dede torun banyo yaptigikayinpederin mi bnyo yaptiracakmis.?
Galeriyi kurcalayim bakalimAa isteriz isteriz
Ah bu biberondan ne çektik . Varlığı bir dert yokluğu ayrı dertEvim iyi ki yakın iş yerime. Geliyor emziriyor geri gidiyorum. Biberon olayı bitti sanırım bizde.Almıyor bir türlü. Kabul etmiyor.
Kıskandım ben veriyim sana helalinden 5 kiloYani hep zayıftım ondan galiba kızlar ama şu var biraz hareketli bi yapım var kilo almama sebebim olabilir biraz da genetik
Bu ne kız bebeği başkası doğurmuş gibi maşallahVe evveet bi de ben foto atem bakalım... Burda gördüğünüz gbi dha minnacikti yavrum. Ahhh galeriyi kurcalarken oyle minnoş resimler buldm ki ne ara büyüdün dedim resmen duygu değişimi yaşadım bi tuhaf oldum.
Harikasın canımVe evveet bi de ben foto atem bakalım... Burda gördüğünüz gbi dha minnacikti yavrum. Ahhh galeriyi kurcalarken oyle minnoş resimler buldm ki ne ara büyüdün dedim resmen duygu değişimi yaşadım bi tuhaf oldum.
Orda yine inan iyiydim o kilomda kalmak isterdim. Smdi 47 ye cıktım 45 kiloydum daha. Zaten ben hamilelikte kilo aldm ilk defa 60 kilo olup 50 kiloyu görfm cok sevinmistm. Hep 45 en fzla 48 oldumBu ne kız bebeği başkası doğurmuş gibi maşallah
O kiloma dönmek istiyorm yine iyiydm bile ordaHarikasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?