Benim kusmam yoktu ama müthiş bir mide yanması, ağrısı, ekşimesi ne ararsan vardı. Ben ki yemek yemeye bayılırım, açım ama korkudan yiyemiyordum. Eşimin ve doktorun zorlamasiyla sürdürdüm yemeyi. Ebe hemşire bana maden suyu ve beyaz leblebi önerdi. Maden suyu sade olacak. Hem haftalar ilerledikçe hem de bunların sayesinde zamanla azaldı ve şükür artık yok. Ben de çok korkmuştum hep böyle kalacak diye ama geçti şükür. Hiç korkma yani. Maden suyu ve beyaz leblebi ye.13. Haftadaki arkadaşlar, ne olur azıcık teselli verin. Halen kusuyorum, kusmaktan boğazım yara olmuş gibi yutkunamıyorum. Midem hep şiş, reflüm hat safhada. Ne yesem dokunuyor. Moralim sıfır. Şu an 12. haftadayım ve umudum kalmadı, sanki hiç geçmeyecek. Bir hafta sonra geçecek deseniz belki bir umut doğacak bana. Çok yoruldum
Buranın konusu değil belki ama içimi dökmek istedim.
Kimsem yokmuş demek istemiyorum çünkü çok şükür nankörlük etmiş olurum. Eşim ve ailesi çok destek oluyor taşınırken.
Tabi insan kendi ailesinden birilerini istiyor yanında ailem uzakta oturduğu için gelemiyor bi ablam var yaşadığım yerde 2 çocuğu var büyük kızı okula gidiyor birde küçük 3 yaşında oğlu var. Kendi işi olduğunda enişteme bırakır çocukları işini görür çarşıda vs.
Benim taşınacağımı biliyor hamileyim çok dert ettiğimi biliyor bir kere bile arayıp bişeye ihtiyacın varmı geleyim mi bi işin ucundan tutarım demedi. Sadece çocukla benim sana daha çok zararım olur dedi bi sefer.
Benim amacım gelip yardım etmesi değil hiçbirşey yapmasın ama teklif etsin en azından birşey lazım mı dediğinde evet diyicem diye ödü kopuyor.
Kaç hafta kıpırdamadan yattım bir tas çorbaya muhtaç olduğum günler oldu kapımı çalmadı.
İnsanlar niye böyle bencil, benimde onların zor günlerinde takmayıp kendi işimemi bakmam gerekiyor. Kardeşten ötesi varmı? İnanın üzülmüyorum bile ama sadece sorguluyorum
Sırf bunu görebilmek için erkek olsun istiyorumMaşallah benimde ilk oğlum 3,900dogdu Evet erkekte fazla kalça büyümüyor arkadan bakınca dümdüz oluyorsun.onden bakınca koca bir balkon var
C cecenn çok geçmiş olsun canım içini ferah tut. Hamilelik vesvesesiyle ben gripten bile bebeğime bşe oldu sanmıştım gittm gördüm derin bir ohh çektim. Yaşayan 2. Çocuğum olmasına rağmen her çocuk sevgisi farklı. Annelik çok farklı bir duygu. Milyonlarca çocuğum olsa hepsine yetecek sevgim var elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım. Yeter ki karnımdakine bşey olmasın dye dua ediyorm hergün her saat her dk. Rabbim isteyen herkese aratmadan tattırsın bu duyguyu inşallah. İstemeyene de vermesin Rabbim . haberlerde her geçen gün ilgisiz anne baba gördükçe keşke çocukları hiç olmasaymış diyorm. Sen içini ferah tut bebeğin sıkıca tutunuyor doktorun yönlendirdiği şeklde hareket et bebeğinin iyice tutunmasına sende yardımcı ol :)
Canım oğluma hamileyken son ayda ayağıma yel girmiş tıpta adını bilmiyorm kayınvalidemin söylemiyle yel. Üzerine basamıyordm . Oğlumda sırt ağrılarım çok oldu hele son aylar yatamıyordum ağrıdan.. beni istisnasız hergün günde 3 kez kayınvalidem arardı . Annem hiç aramazdı. Nasıl üzülürdüm anlatamam hamilelik pskolojisiyle insan daha bi kötü de oluyor. Nedn benm annem anlamıyo beni diyordum hep.
En son annemi aradm söyledm içimi döktüm rahatladım. Öyle 2 gün sonra yanıma geldi zatn :)
Eşimin ailesi çok ilgili aslında ama insan kendi anne ve babasından bekliyor asıl ilgiyi.
Zamanla şunu anladm.
Annemin hamilelikleri kolay geçti .
Kayınvalidem 9 ay boyunca kusmuş kolunda serumla gezmiş. O yüzden kayınvalidem yaşadığı için annemden daha iyi anlayabildi beni. Bence hiç kendini üzme. Kayınvalidenden de Allah razı olsun ki yanında, seni yanlız bırakmıyor çok şükür. Burda bazı arkadaşlar gurbette ne eşinin ailesi nede kendi aileleri var. Biz biraz daha şanslıyız canım çok şükür bugünlerimize :)
Canım çok geçmiş olsun, inşallah şimdi daha iyisindir
Çok teşekkür ederim, daha iyiyimŞimdi okuyorum mesajları çok grçmiş olsun. İnşallah daha iyisinizdir
Maşallah maşallahTeyzeleri
Eki Görüntüle 2538831
Eki Görüntüle 2538832
Eki Görüntüle 2538835 Eki Görüntüle 2538837
Teyzoşlar alırız bir maaşallahhiçbir sorun yok çok sağlıklıyız şükür Rabbime 13 haftalık çıktı minnoş.
Kızlar biliyorsunuz ben devlet hastanesine gidiyorum. 2li testi prof dr. Yaptı nasıl ilgili bir bayandı Allahım çok sevdim bebegimin durusunu falan cok beğendi ve bana benim ultrason mankenim olurmusun seninle ben ilgilenecegim doğumuna kadar bütün testlerini ücretsiz yapacağım dedi. Kabul ettim benimde işime geldi pazar gunu 14 haftalık olacağız belki cinsiyet belli olur o zaman bidaha sorarim
KızMerhaba! Kızlar bana cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz rica etsem... burda 11 haftalıkteşekkürlerEki Görüntüle 2539393
Bebeğinde anomali olma durumu 1440 da 1 ihtimal çıkmış sanırım yani sorun yok.Kızlar, iki tarama testi için kan vermiştim. Sonuç 1440 yazıyor. Referans değeri yok. Yorumlayabilecek olan var mı
Hayır hemen çıkmıştı Benim kızımda bir ay değildi. Devlet hastanesi mi?Kızlar bu ikili taramaya bir ay sonra çıkar dedi hemşire. Siz de mi bu kadar geç alacaksiniz ya? Normal mi bu?
Normalde 10 gün diyolar. Size uzun demşler baya neden acabaKızlar bu ikili taramaya bir ay sonra çıkar dedi hemşire. Siz de mi bu kadar geç alacaksiniz ya? Normal mi bu?
En son ne zaman gitmistin :) onu hareketlerini gorunce oyle bir inanacaksin ki insallahhhBen de pazartesi gtcem çok heyecanlıyım. Görmeyeli o kadar uzun zamn oldu ki nasıl acaba? Hala inanamyrum hamile olduğuma alışamadım bitürlü. Bukez görürsem artk inanrm heralde
Iyi olmana sevindim:)Çok teşekkür ederim, daha iyiyim.
İnşallah sizler de daha iyisinizŞimdi okumaya çalışacağım herkesi kaldığım yerden
bende normalde özel e gidiyorum yarın devlete gidicem ikili için gördükçe alışıyo insan bencede hele bu haftalarda artık iyice şekilleniyorlar =DBen de pazartesi gtcem çok heyecanlıyım. Görmeyeli o kadar uzun zamn oldu ki nasıl acaba? Hala inanamyrum hamile olduğuma alışamadım bitürlü. Bukez görürsem artk inanrm heralde
İlçe hastanesi olduğu için sanırım. İle falan ki gidiyoe artık kanlar bilmem ki. Yahu buyuksehirde yaşamış biri için ufak yere gelince en büyük sorun hastane yemin ederim. Gerisi hiç mühim değil.Normalde 10 gün diyolar. Size uzun demşler baya neden acaba
Evet devlet. İlçede.Hayır hemen çıkmıştı Benim kızımda bir ay değildi. Devlet hastanesi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?