2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim kusmam yoktu ama müthiş bir mide yanması, ağrısı, ekşimesi ne ararsan vardı. Ben ki yemek yemeye bayılırım, açım ama korkudan yiyemiyordum. Eşimin ve doktorun zorlamasiyla sürdürdüm yemeyi. Ebe hemşire bana maden suyu ve beyaz leblebi önerdi. Maden suyu sade olacak. Hem haftalar ilerledikçe hem de bunların sayesinde zamanla azaldı ve şükür artık yok. Ben de çok korkmuştum hep böyle kalacak diye ama geçti şükür. Hiç korkma yani. Maden suyu ve beyaz leblebi ye.

C cecenn çok geçmiş olsun canım içini ferah tut. Hamilelik vesvesesiyle ben gripten bile bebeğime bşe oldu sanmıştım gittm gördüm derin bir ohh çektim. Yaşayan 2. Çocuğum olmasına rağmen her çocuk sevgisi farklı. Annelik çok farklı bir duygu. Milyonlarca çocuğum olsa hepsine yetecek sevgim var elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım. Yeter ki karnımdakine bşey olmasın dye dua ediyorm hergün her saat her dk. Rabbim isteyen herkese aratmadan tattırsın bu duyguyu inşallah. İstemeyene de vermesin Rabbim . haberlerde her geçen gün ilgisiz anne baba gördükçe keşke çocukları hiç olmasaymış diyorm. Sen içini ferah tut bebeğin sıkıca tutunuyor doktorun yönlendirdiği şeklde hareket et bebeğinin iyice tutunmasına sende yardımcı ol :)

Canım oğluma hamileyken son ayda ayağıma yel girmiş tıpta adını bilmiyorm kayınvalidemin söylemiyle yel. Üzerine basamıyordm . Oğlumda sırt ağrılarım çok oldu hele son aylar yatamıyordum ağrıdan.. beni istisnasız hergün günde 3 kez kayınvalidem arardı . Annem hiç aramazdı. Nasıl üzülürdüm anlatamam hamilelik pskolojisiyle insan daha bi kötü de oluyor. Nedn benm annem anlamıyo beni diyordum hep.
En son annemi aradm söyledm içimi döktüm rahatladım. Öyle 2 gün sonra yanıma geldi zatn :)
Eşimin ailesi çok ilgili aslında ama insan kendi anne ve babasından bekliyor asıl ilgiyi.
Zamanla şunu anladm.
Annemin hamilelikleri kolay geçti .
Kayınvalidem 9 ay boyunca kusmuş kolunda serumla gezmiş. O yüzden kayınvalidem yaşadığı için annemden daha iyi anlayabildi beni. Bence hiç kendini üzme. Kayınvalidenden de Allah razı olsun ki yanında, seni yanlız bırakmıyor çok şükür. Burda bazı arkadaşlar gurbette ne eşinin ailesi nede kendi aileleri var. Biz biraz daha şanslıyız canım çok şükür bugünlerimize :)

Maşallah benimde ilk oğlum 3,900dogdu Evet erkekte fazla kalça büyümüyor arkadan bakınca dümdüz oluyorsun.onden bakınca koca bir balkon var
Sırf bunu görebilmek için erkek olsun istiyorum kızımda şimdiye kadar 3-4 kg almıştım bile. Ama kızıma kız kardeşte çok Harika olur

Çok sağol canım. Yarın için hemetojiden sıra aldık bir gidip görünelim bakalım. Hastaneden çıkamıyoruz bu ara her şey güzel olur umarım. Ne kadar tedirgin ve panikte olsam içimde bir yerlerde bir şey olmayacak umudu da var. Burada birlikte olmamız çok güzel. En azından destek oluyoruz yalnız değiliz diyebiliyoruz. Çok sağol mesajın için

Maşallah maşallah şimdiden çok tatlı gerçekten

Kızlar bu ikili taramaya bir ay sonra çıkar dedi hemşire. Siz de mi bu kadar geç alacaksiniz ya? Normal mi bu?

Ben de pazartesi gtcem çok heyecanlıyım. Görmeyeli o kadar uzun zamn oldu ki nasıl acaba? Hala inanamyrum hamile olduğuma alışamadım bitürlü. Bukez görürsem artk inanrm heralde

Ben de pazartesi gtcem çok heyecanlıyım. Görmeyeli o kadar uzun zamn oldu ki nasıl acaba? Hala inanamyrum hamile olduğuma alışamadım bitürlü. Bukez görürsem artk inanrm heralde
En son ne zaman gitmistin :) onu hareketlerini gorunce oyle bir inanacaksin ki insallahhh

bende normalde özel e gidiyorum yarın devlete gidicem ikili için gördükçe alışıyo insan bencede hele bu haftalarda artık iyice şekilleniyorlar =D

bide yarın randevu 10.40 da kızlar sizce aç mı gideyim ikili için o saate kadar dayanabilirmiyim acaba erken kalkıyorum

Normalde 10 gün diyolar. Size uzun demşler baya neden acaba
İlçe hastanesi olduğu için sanırım. İle falan ki gidiyoe artık kanlar bilmem ki. Yahu buyuksehirde yaşamış biri için ufak yere gelince en büyük sorun hastane yemin ederim. Gerisi hiç mühim değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…