- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Artırıyorum ve helalinden 10 kiloooo diyorum.Kıskandım ben veriyim sana helalinden 5 kilo
Benden de bi 12 kilo yazArtırıyorum ve helalinden 10 kiloooo diyorum.
Var mi arttiran
Ayyyyy maşallahhh kuzuyaKızlar kızımın mama sandalyesi geldi dün ilk kez lor ve şeftali yedirdim kendi kendine yemeye çalıştı ben de ağzına tıktım biraz bugün de brokoliyi önüne koydum çorbasını ağzına ben yedirdim. Başta biraz korkmuştum hiç yemeyecek sanmıştım ama bizimle birlikte sofraya oturması ve bizim de yememiz biraz olumlu etkiledi sanırım. Tavsiye ederm
E bebek den jokerden alıyorum genelde ben kıyafet için hm Trendyol kullanıyorum .Merhaba güzel hanımlar,
Merhaba dadduk bebeler
Nasılsınız.
Neler yapıyorsunuz.☺☺
Fotolar mükemmel ötesi, maşallah hepinize teker tekerFit, formunda, sanki hic bebe doğurmamış gibi olan arkadaşlar bi yerlerini kaşısın lütfen itinayla nazar degdirilebilir Sisin siz de benim gibi ya bananneeeee
Saka tabiii ki ben de insallah eskisi gibi niyetlenirsem başlıycam sağlıklı beslenmeye.abur çukurdan,tatlıdan, zamansız yemekten iyice şiştim.
Biz bugün asi olduk.
Bakalım uyuyor, hem de annemlerdeki gürültüde. Uyku yaptı galiba 6. ay aşıları.
Yoğurdu, sebze corbasi yanımda ama yediremeyecegim galiba.
Bir kac sey danisayim sizlere.
Internette kiyafet, kaşık, meyve filesi alsam. hangi siteden alayim hanimlar.
Bir de tabi ekgida alışverişi için nereleri önerirsiniz.
Ebe diyor irmik, bulgur şimdi verme ağır gelir. Veriyordum ben aslında.
Iyice bi araştırmak lazım galiba.
Bodoslama gidicem ya da aynen böyle.
Bnve cevap dahi verme daha konu kapanmiyo ya neymis bu byle anlamadim ne uzadı ya. Bi de bu cikti kimse sonradan sonraya ortalik bulandiracak bi deArkadaş bana özelden yazmışKazen
Yazmadım canım evet çok sıkıldım bıktım ya kaç Yıldır kullanıyorum bu platformda böyle şeyler görmedimBnve cevap dahi verme daha konu kapanmiyo ya neymis bu byle anlamadim ne uzadı ya. Bi de bu cikti kimse sonradan sonraya ortalik bulandiracak bi de
Arkadaş bana özelden yazmışKazen
Yaa çok minnoş kız maşallah benim göbek hala duruyorVe evveet bi de ben foto atem bakalım... Burda gördüğünüz gbi dha minnacikti yavrum. Ahhh galeriyi kurcalarken oyle minnoş resimler buldm ki ne ara büyüdün dedim resmen duygu değişimi yaşadım bi tuhaf oldum.
Teşekkür ederim yaptım kazen beyLütfen ilgili mesajı, mesajın altında olan şikayet et linkinden şikayet eder misiniz ?
Bizde bugün yaptım aşosını bir dk uyumadı daha6. Ay asisi uyku yapar mi yaaa.
Uyuyor kac saat oldu. Ama ben annemdeyim. yatagi ayarlamadım düşecek diye yanından ayılamıyorum. Bu nasıl bir çelişkidir ya rabbim uyusa işimi yapsam derken yine Başındayım
Ortada gercekten coookk buyuk birsey olsaydi inan coktan unutulmuştu bu bit yeniği gbi heryerden geri çıkıyoYazmadım canım evet çok sıkıldım bıktım ya kaç Yıldır kullanıyorum bu platformda böyle şeyler görmedim
Tesekkr edermYaa çok minnoş kız maşallah benim göbek hala duruyor
Evet canım benimOrtada gercekten coookk buyuk birsey olsaydi inan coktan unutulmuştu bu bit yeniği gbi heryerden geri çıkıyo
İyi geceler miss. Önce Ata’cık nezle oldu, sonra bana bulaştı. Ancak Ata’yla ilgilenip günlük işlerimi yapabildim. Okuyacak Halim yoktu. Bugün de iş günümde çok yoruldum. Ata da gün boyu uyumadı. Diş çıkacak gibi. Emmiyor gece uyurken veriyorum. Mamasını da zorla yiyor. Ek gıdasını da diş etleri ağrıypr sanırım. Burada gündüz hava hala çok sıcak gece serinliyor biraz hastalık havası. Siz nasılsınız. Göktuğ paşam kızlar iyilerdir umarım. Okul da başladı ne yapıyorsunuz. Allahtan eşimin dersi uzaktan devam edecek, yoksa biz çok zorlanırdık.nzh99 canım nerelerdesin?
Ben gripken almilaya çay içirdim istersen tarifini verebilirim bağışıklık güçlendiriyorİyi geceler miss. Önce Ata’cık nezle oldu, sonra bana bulaştı. Ancak Ata’yla ilgilenip günlük işlerimi yapabildim. Okuyacak Halim yoktu. Bugün de iş günümde çok yoruldum. Ata da gün boyu uyumadı. Diş çıkacak gibi. Emmiyor gece uyurken veriyorum. Mamasını da zorla yiyor. Ek gıdasını da diş etleri ağrıypr sanırım. Burada gündüz hava hala çok sıcak gece serinliyor biraz hastalık havası. Siz nasılsınız. Göktuğ paşam kızlar iyilerdir umarım. Okul da başladı ne yapıyorsunuz. Allahtan eşimin dersi uzaktan devam edecek, yoksa biz çok zorlanırdık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?