2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Memnun olurum kuzum. Ben de ıhlamur verdim. Doğal ıhlamur. Ama daha şifalı bir tarife yok demem
Kuzum şimdi 200 ml suya bir ceviz büyüklüğünde yaş zencefil, 3 -4 yaprak taze nane , 4-5 tane karanfil bunları ocağa koy kaynağınca altını kapat iki dk sonra süz içine 1 çay kaşığı pekmez ekle ılık içir mama sıcaklığında 30-50 ml içir kalanı da sen iç

6. Ay asisi uyku yapar mi yaaa.
Uyuyor kac saat oldu. Ama ben annemdeyim. yatagi ayarlamadım düşecek diye yanından ayılamıyorum. Bu nasıl bir çelişkidir ya rabbim uyusa işimi yapsam derken yine Başındayım
Allah allah neden o kadar uyudu ki Ay biz de bugün yaptırcaz ve hemen yolculuk var umarım sıkıntısız olur aşı ve yolculuk

Ben İnternet alışverişini genelde e bebekten babymall den yapıyorum ek gıda biraz ordan biraz burdan biraz şuradan derken bodoslama ilerliyorum açıkçası

Tesekkur ederim geldi gecti şükür

Hosbuldum Tesekkur ederim tavsiyen icin sagol

Yok de Denemedim

Merhaba hosbuldum dikislerim iyi gecti ama ara ara sizlamalar oluyor birde izi hala fazla sanki şislik kaldi biraz bebekte duzeliyo şukur cok zor gecti malesef.

Tese
Fulyacim cok gecmis olsun. Valla bizimkide hamakta sallaniyordu simdj ayaga gecti 2 gündür sallanmaktan ne zaman kurtulqcagz bilmiyorum.
Tesekkur ederim cok sagol valla ben kurtulamadim hamaktan ayakta sallanmayi reddediyor memede binde bir uyuyor sasirdim kaldim ben heryere hamakmi tasiycam canta gibi

Çoook geçmiş olsun inşallah geçmişte kalsın hepsi bizde enfeksiyon mastit ıvır zıvır bir şeyler yaşadık kolik bebek olsa iyi bizim ki sürekli ağlaktı zamanla daha iyi oluyor inşallah. Sallanma işi dur başla ile yavaş yavaş bitiyor ama baktın bütçen var uyku eğitimi düşün derim zorlu bir 6 ay olmuş senin için inşallah çok güzel günleriniz olur

Ateşi var 37 buçuklarda.anne sütü alamıyor ağlıyor ağlıyor diştir değil mi? Disin ateşi çok olmaz derler.hoş oğlum 39 a dayanırdi.korkuyorum.kabarık ama çıkamadı gitti.şimdi calpol verdim.distense rahatlatsın diye.ya dişi çıkıyor diye aşıyı erteledim ama çıkamadı gitti.hadı çakışmasın dedim.oyh şimdi sustu sallıyorum.kendi kendine sesler çıkarıyor..

Yavrum yaaa kiyamam. Diş jeli sürseydin belki ağrıyı azaltırdı tabi dişse.

Yaa yaziyim yaziyim dedim unuttm hep. Aksama dogru mızmızlandı benm oğlan kabız kaka yapmadi ona kivrandi kabız olunca gaz da yapamio. Bmde arkasina kulak çöpü ile yaptm yağlı ama ne kdar içine itecegimi bilemedm o puk yerin az bisi ucu göründü sadece daha itmem gerekiyo muydu anlamadm ama ondan snra kaka yapmak yerine acayip gaz atiyo dha meydanda kaka yok yağ da iciriyorm bi de. Bu kulak cöpü olayini bana iyice bi aydinlatsaniz

Acaba prebiyotik veriliyor mu böyle küçük bebeklere?veriliyorsa arkadaslar aydınlatsin.bence cok kurcalamamak lazım.Allah korusun cok hassas bir yer.gecmis olsun.eger ek gıdaya gectiysen su icmeyi arttirabilirsin.bir de yulaf diyordu miss ile jade.kızlar tam tarif verir misiniz? Yulaf bagirsakları rahatlatır.yuksek lif kaynağı.bir de elma verebilirsin.kayısi koymuştun dolaba.hosafi icirebilirsin.bir cezvede 1 kayisidan ona kadar yapabilirsin. Ben ogluma elma kaynatirim boyle durumlarda.

Yavrum yaaa kiyamam. Diş jeli sürseydin belki ağrıyı azaltırdı tabi dişse.
Canim diş jelleri sagliksiz diyorlar.eger dile degip uyusturursa yutma zorlugu veriyormus.korkuyorum kullanmaya.ya dile degerse diye. Kullanan var mi? Bu arada fotonu gördum.ya kiyamam sana ne kadar da kuçüksün masAllah yavruna da sana da.Allah size esin ve cocugunla bir ömür mutluluk versin.
Kocamı emojilemek biraz şey oldu nasıl desem işte böyle bi gormemislik tek benim kocam var gibi ama burda bi ben bi haydo görünsün dedim yoksa kocam brad pitt değil yani
Ya asli ne guldum ya ya hadoya bak kıyamam ya..çok orjinal bir bebek yaa dogal bir havasi var masAllah size Aslıcim..Allah bir omru şu fotograf karesinde ki gibi mutlu ve birlikte geçirmek nasip etsin

çok geçmiş olsun canim. yardım edebilecegim birşey olursa yaz lütfen,yakınız

çok geçmiş olsun canim. diş olabilir. ben diş jeli nasıl diye dilime sürdüm hiç sevmedim.valla. mentollü gibi uyuşturdu. dişciler kullanır ya onun gibi

24 yasindaym iste buranin en güccüğüyüm galibaaa benden dha küçük olan varsa el kaldırsın diş jeli olayini bilmiyodm bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…